And-reas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  243
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om And-reas

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag November 22

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  i en hule.
 • Kjøretøy
  E81 118d
 1. Fulgt hele tråden din med glede. Såpass påvirket har jeg nok blitt, at i morgen går turen for å se på en z
 2. F10 defekt girkasse

  RATS er meget oppegående verksted Tross beliggenheten midt i tjukkeste Østfold, møtte jeg på en med-BMW- eier fra Brumunddal, som skulle få pleiet gearkassen i sin X5. Det er visst ikke unikt at folk kommer langveisfra. Er det life-time oil også på BMWs nye automater?
 3. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Og innbytte. Og delbetaling. I VW Golf. Jeg kan forstå at det finnes et marked for tvilsomme gamle bruktbiler med ut døra-garanti. For den som ønsker å slippe slike ublu forslag til byttehandel
 4. Gratulerer! Har solgt BMW i dag. Mottok masser av innbytteforslag. På VW Golf..
 5. Bestill fjørbenslager foran også, mens du er igang. De lever på overtid. Du må jo uansett ha de av ved skifte av støtdemperne. Jeg kjører selv med 30 mm h&r på en e81, med nye oem dempere. Det fungerer fint. Endte med å skifte alle dempere på grunn av stor lekkasje i den ene (telehiv sør for Beitostølen fremskyndet nok dette en del) Resten av demperne var hele, men langt ifra like effektive som da de var fabrikkny. Gjorde denne jobben ved kilometerstand omtrent 160 000.
 6. Gratulerer Kun hatt firere sjøl, trøsten får være at bilens understell er like kompetent selv om den firesylindra motoren ikke maler så pent som en rekkesekser gjør. Har tilbakelagt rundt 150 000 kilometer på to forskjellige BMW'r (E46 316i touring og e81 118d) og kan vel i grunn ikke se for meg å kjøre forhjulsdrevet bil igjen Så får førstkommende helg vise om det omsider blir en BMW med sekser på meg også.
 7. Det er ikke en av de flettede jordkablene som ligger montert under bilen, som er råtne, da? Mulig det fungerer i Tyskland, men norsk saltbad er såvisst ikke helt bra for denne installasjonen. Jordfeil kan gi mye rare feil
 8. Bensinlukt i og utenfor bilen, E46

  Først ville jeg ha sjekket om bensinfilteret er rustet istykker. E46 har jo plasttank, så den burde være i orden. Vi hadde en bil her hjemme, hvor jeg kjørte bak denne en dag, og så bensinen rant ut bak under bilen. Var rimelig kjapp og fikk kjøpt inn/bytta det filteret.
 9. Min første bil

  Ja, kjært barn, mange navn Helt riktig, Daniel. "Lager og fôringsverktøy" : http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Chassis/Universalsett-for-demonteringmontering-av-foringer-og-lager-26-deler-2000023831/ I dyreste laget å kjøpe dersom en kun skal skifte en eller to foringer. Vet folk lager slike verktøy selv også, men det har altså ikke jeg gjort.
 10. Den store finn.no tråden.

  Advarsler er helt greit, det. Men har man sagt A, så bør man si B, liksom... Og det har du heldigvis gjort nå.
 11. Min første bil

  Gratulerer med fin bil, og flott at du går på med en skikkelig vedlikeholdsrunde. Det vil du neppe angre på. Ville ikke rørt glødepluggene dersom det ikke er behov for det. Resten av lista di, ser fornuftig ut. Det nærmer seg nok bytte av litt understellsdeler på bilen også, ja, selv om den er pensjonistkjørt. Stabilisatorstag foran, for eksempel, de er heldigvis rimelige i innkjøp, og kurante å skifte selv. Knirkeforing har jeg bytta selv på en 1-serie. De har likt delenummer på 3-serien. Litt mer knot å skifte disse, men absolutt ikke umulig. Jeg kjøpte et sett på biltema til denne jobben. I korte trekk består settet av gjengestag, og flere sett av hylser som brukes for å presse ut/inn foringer av ulike størrelser. Kan lånes ut, dersom du skulle holde til i nærheten
 12. Skift jordkabelen under motoren før den ryker. Det er bare et velment tips fra meg.
 13. forstilling Z4 og E46

  Kjøpte forsterkede meyle stabilisatorstag til min 1-serie. Kulene er vesentlig større enn originalen. Holdbarheten tør jeg ikke si noe om, bilen har kun gått rundt 15 000 kilometer siden byttet.
 14. Den store finn.no tråden.

  "Spesiell"
 15. ehaugsnes' e46 330cd

  Hikk-ass har aldri sett mer ut som en komfortabel farkost Artig bil å kjøre på vinterføre, riktignok.. Møtte faktisk en Hiace i Danmark (Bornholm) for noen uker siden. Trodde bare de gikk igjen her til lands, jeg. Eieren var nok av typen "adri noe som går istykker på en japse", der han kjørte (spratt bortover veien) med dempere som nok var gåene for et par- tre hundre tusen kilometere siden.