And-reas

Medlem
 • Innholdsteller

  418
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om And-reas

 • Rang
  Major
 • Bursdag November 22

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  i en hule.
 • Kjøretøy
  E46 - E81 - E36/7 - E46

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. And-reas

  E60/61 520D over/undertrykk oljepåfyllingslokk

  Man kan fort ha et par tusen visninger på en bilannonse på finn.no, uten at bilen blir solgt. N47 motor i disse bilene?
 2. Suleskardvegen, var det ikke?? Mye fin vei på "gærne sia ta fjor'n" 😁
 3. Søndag! Det betyr søndagstur! Eller? Nei, ble rustflikking i dag. Ja, og så har jeg funnet fukt i gulvet bak. Råtten gulvpropp. Ingen tegn til lekkasje fra dørpakninger eller tak.. Stikker og låner en varmevifte nå, så blir det vel orden på sakene..
 4. Takk for hyggelige ord, sveigis. Her går det fremover, dog ikke spesielt raskt😁 Høsten har satt seg skikkelig nå. Har omsider fått skiftet stabilisatorstag på begge sider. Bilen ble litt mindre "interessant" å kjøre. Benytter "sommerværet" resten av uka, på å få gjort noe med de rustflekkene som finnes - som jeg lovet for et par måneder siden. Må også få trillet den inn på eu-kontroll den nærmeste uka.. Legger ved et par bilder. Høsten kan være ganske ålreit; Slettefjellvegen/Valdres, og Botnekilen/Hvaler.
 5. And-reas

  1-serie e87 2007-2009

  Eide en 08-modell 118d tredørs med manuelt gir, fra 98000 til 180 000 km. Original clutch og urørt motor (foruten skifte av en morken gummislange til oljeluftingen, og en jordkabel i underkant av motoren). Denne fikk skiftet kjedestrammer mens det var aksjon på disse. Skiftet foringer i bakstillinga; "knirkeforing". Lagde mye lyd, men var ikke all verdens slakk i de. Byttet fjører og dempere ved 160 000. Hadde et uheldig møte med telehiv, og den ene originale demperen tok kvelden. God bil å kjøre!
 6. And-reas

  Motorsykkel tråden på bimmers

  37 mil ikveld. Til foten av Slettefjell, Valdres. Varmeholker 😍
 7. And-reas

  Hagen´s E24 635csi oppdatering!

  Begynner å se ut som bil igjen 😁 Veldig spent på sluttresultatet her.. Jeg skal kun ta litt overflaterust på kanalene på min E46 i år, synes dét er tiltak nok å komme igang med😅
 8. Tømte ut gammel kjølevæske, skyllet ut litt gammel guffe, og fylte opp med nytt, her om dagen. Greit å ha kontroll på slikt før vinteren. Tok av sprutdekselet under motoren, og fikk gjort rent etter beste evne i underkant av radiatoren. Det denne bilen ikke har sett av salt, tar den igjen i grus og lere.. 😁 Tok også ut viftehus og vifteblad, så kom jeg til og fikk spylt gjennom et par av kjøleslangene. Nydelige tyttebær på butikken, gjorde seg til kjøttkakemiddagen samme kveld.
 9. And-reas

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Justeringen ble foretatt etter bildet ble tatt. Prøvekjørte først med fothvilerne justert ned, med girsjalteren i samme posisjon - det fungerte dårlig!
 10. Legger en til at nybilandelen for karosserivarianten "cabriolet" ligger på forsvinnende 0,1 prosent, blir en enda mer forundret over at denne raringen har blitt tatt inn i Norge 😀
 11. Heldig nevø. Jeg øvekjørte hovedsakelig i Opel Meriva, 1. generasjon. En veldig praktisk og lettkjørt bil 😁
 12. And-reas

  Gabz' E92 330XD

  For noen fæle emblemer! Ja, og grattis med ny bil! En av mine favorittfarger 😍
 13. Drar igang med en spotting til i kveld, siden det er lørdag. Dette er en tilsynelatende anonym japansk bil fra 90-tallet. Subaru SVX. Svær motor som yter 235 hk. Levert standard med firehjulstrekk, kunne blant annet leveres med firehjulsstyring, som produsenten bak Colt også syslet med på denne tiden.
 14. And-reas

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Surra rundt i indre Østfold på denne sist helg. Fire timer ble det. Med fothvilerne stilt i nederste posisjon, gikk det som en drøm. Måtte høsten bli laaaaaang 😁
 15. Mitsubishi Colt er vel ikke akkurat noen stamgjest i denne tråden (forumet). Kan ikke si at jeg har sett så mange Colt cabriolet, heller.