And-reas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  285
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om And-reas

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag November 22

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  i en hule.
 • Kjøretøy
  E81 118d. E46 316i. E36/7
 1. Takstativ BMW selges

  Passer til 3-serie og 1-serie ( e90, e87, e81) Følger med original momentnøkkel for enkel montering. 1200,-
 2. Denne dukket opp i feeden min. Er vel heller ikke original..
 3. Flere med "ukurant" vinterbil innom Biltema i dag. Og... ute og lufter julefurua i gammel Opel.
 4. Inne til avsalting. Og så har jeg bestilt nye vinduspusserblader i dag. Det holdes visst ikke så stort lager til disse på BMWs sentrallager i Sverige, lenger.
 5. Fjerne list ved vinduer på e46 sedan?

  Dra forsiktig av gummipakningene (rull ned vinduet), så vil du se at de er festet med noen få skruer. Husker ikke hvilken type skruer. Har ikke hatt E46 på en stund nå.
 6. ehaugsnes' e46 330cd

  Blir pent dette, og digger at du fikser alt det "kjedelige" rust og teknisk også Hva brukte du for å fjerne rust på caliperne før lakkering?
 7. Den store finn.no tråden.

  Har bestandig skrevet inn hele smørbrød-lista over deler som har vært skiftet i bilens levetid. Eu-kontroll kan kjøper finne selv via skiltnummer. Om bilen ble godkjent i går, kan demperne fremdeles være overmodne for utskifting, for eksempel
 8. Bensinfilter ja! Det har jeg liggende nytt. Det får bli mitt nyttårsforsett. Skifte bensinfilter. Prøvde en tank med "stp bensinmotor mirakelmix" forrige uke også. Merket ingen forskjell. Har sett etter vacumlekkasjer au, men det ser faktisk veldig bra ut etter å ha gått gjennom motorrommet.
 9. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Stilige merkelapper i år. Gravde langt inn i boden for å finne de
 10. Bilder kommer. La oss kalle det en julegave, for jeg kommer ikke til å rekke det før. Julaften derimot, har jeg fri. Tror det fort er ti år siden sist. Det blir sen frokost, bilvask, grilling, og så pinnekjøtt på kvelden. @Gabz style 85 ja. Kjørte "et lite stykke" for å få tak i de. Greit å få testa bilen både på Dovre og gjennom Østerdalen, da.
 11. Nå som vinteren er på sitt mest mørke og triste, er det kjekt å finne frem noen bilder med litt dagslys. Locations: Strømstad, og ytterst på Kirkeøy, Hvaler ,
 12. Bare måtte prøve på sommerskoa i dag
 13. Et sett atten-tommere går fint inn i en Z3. Dersom to av felgene selges uten dekk.... Vår britiske venn Bean hadde nok fått plass til et komplett sett med dekk også. For den som måtte lure, Viking var ute for å få start på en Nissan som sto parkert ved siden av..
 14. Siden sist oppdatering har jeg bestilt opp nytt speilglass til sidespeilet på førersiden. Det falt av og knuste, når jeg maskinpolerte bilen kort tid etter kjøp. Venter i spenning på om det kommer denne uka. Kjøring på e6 er ikke helt bra uten speil, og det er mulig at bilen skal på langtur denne uka, for å hente skistativ/ bagasjeholder. Ellers så har bilen blitt litt mindre snekke-aktig i kjøreegenskapene nå. Støtdemperne bak var rimelig slitne. Byttet alle fire dempere og fjører på en lang søndag. Vi gjorde et unntak fra oppkjørselen og utførte arbeidet i en stor og varm garasje. Klarte å ødelegge festetappene på det ene fremre fjærbenslageret (ikke slå på de med hammer for å løsne fjørbeinet), så det ligger nytt i bilen for montering i morgen. Vurderer å prøve ut et nytt konsept som har kommet til byen, hvor man for en liten sum kan leie verkstedplass med løftebukk. Det er nemlig fremdeles ufyselig føre i oppkjørselen.
 15. Skistativ til BMW 1 serie

  Har liggende. Tenker du kun skiholder, eller takstativ også?