And-reas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  191
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om And-reas

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag November 22

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  i en hule.
 • Kjøretøy
  E81 118d
 1. Glideboltene skal ikke smøres. Derimot flatene som klossene glir frem og tilbake på, kan få seg et nytt lag med bremseklosspasta. Jeg gjorde som du tenker å gjøre, men luftet til slutt for å være sikker på at det ikke er noe gammel væske i caliperen/bremseslangen. Får du hjelp av en til å trå på bremsepedalen er det ikke vanskelig.
 2. I serien «parkèr» ikke i inn- og utkjøringen, presenterer jeg herved.... Driver og samler opp disse, for ifølge parkeringsetaten så eksisterer ikke dette «problemet». Mye gøyere å stå på lille julaften og forsøke å bøtelegge en lastebil som leverer varer på lasterampen. Jepp, en sann historie fra julen 2016.
 3. Derfor drømmer jeg om tysk bil med stor motor, manuelt klima, halogenlykter og helst ikke cruisekontroll Manuelle vindusheiser bak kan det også godt være.
 4. Jeg vurderte å kjøpe en z4 med den firesylindrede bensinmotoren 2.0i 150 hk., den gikk jo helt ok til å være den minst dyre modellen. Jeg slo det fra meg ettersom jeg allerede har erfart disse problemene i en 316i av årsmodell 2005.. Merkelig nok er disse modellene av Z4 priset likt som for tre år siden.. Synd at disse problemene fortsatt gjelder på e92 og e93. Karosseriene er nydelige, men det blir fort dyrt om en skal måtte koste på seg rekkesekser/toppmodell for å unnslippe alle disse dyre feilene.
 5. Du er flink! Jeg har brukt en uke på å finne ut at venstre støtdemper foran har tatt kvelden, og kommer til å bruke neste uke på å lese meg opp på hvordan skifte den ut... Gleder meg til å se denne bilen ferdig
 6. Så lett er ikke ramma på tråsykkelen min .. ei heller yter motoren 217 hestekrefter Herlig at det settes fokus på reduksjon av vekt. Dagens kjøretøyer veier for mye!
 7. Haha Jeg ratter e81 gjerrig-edition. Ikke xenonlys, ikke automagisk klima, ikke cruisekontroll. Skjerm er et stykke nedover på prioriteringslista . Får man F-serien uten skjerm??
 8. Har dratt på min 2008-modell 118d 62 000 kilometer til nå. Manuelt gir på denne. Ikke verdens beste bybil, men helt nydelig til langkjøring; vært i både Molde og ved Gardasjøen med denne. Skiftet registerstrammer på aksjon hos BMW ved cirka 110 000 km. Nå har den rusla 161 000 km. Ingen krøll med hverken egr, clutch eller svinghjul til nå.
 9. Jeg har prøvekjørt 116d 2015 modell med automat. Dette var i tillegg en m-sport utgave (både interiør og understell). Trivelig bil, og synes girkassen passet godt. Nå begrenser min tidligere automatgir-erfaring seg til en Volvo V60 2012-modell. Denne hadde 1.6 liters dieselmotoren, og giret treeegt. Ville dog ha gått for en 118d skulle jeg ha kjøpt, har blitt godt vant med min 118d Og: Grattis med ny jobb!
 10. 12 år mot gjennomrusting i karosseri fom 2004. Forutsetter at karosserikontroll er gjennomført (enten som en del av service, eller separat). Disse skjøtefugene er myke, det er normalt. Synes dørene ser bra ut, jeg. Rusten tyter frem over og under fugene. Har hatt tre forskjellige e46-biler. Den ene hadde jeg inne i forbindelse med garanti, de andre hadde ikke synlig rust i dørene i mitt eie.
 11. Jeg liker å leke med livet, og har stilt meg sjøl og bilen til disposisjon for mengdetrening med en venn av meg som øvekjører. Blir lettere skremt/irritert over at det å holde seg inn i venstre fil hvis mulig, og TIDLIG bruk av blinklys, er fremmedord, så langt i treningsløpet som vedkommende er. For ikke å si at der opplæres i å holde høyest mulig gir (typ 6. gir i 60 km/t., totalt idioti for alle andre enn de som lever av å montere svinghjul og clutch. Vedkommende synes jeg er en streng kjørelærer
 12. Bilen din tar seg veldig godt ut på bilder! Synd med visninga.
 13. Bakbremsen på min e81 begynte å henge på nå i mars. Plukka av klossene, og alt som kan demonteres uten å koble fra bremseslange. Gjorde rent, pussa vekk grov rust, kjørte stempelet frem og tilbake noen ganger, og luftet for å være sikker på at det ikke lå igjen noe drit i bremseslangene. La på ny bremsekloss-pasta. Monterte tilbake. Det var vellykket! Nå er felgene kalde og fine selv etter aktiv kjøring, og det produseres ikke lenger store mengder bremsestøv i løpet av en enkel kjøretur. Skivene bak er nå like rene og fine som foran, igjen.
 14. Ah. Er innom... minst et par ganger daglig. Utvidet til mobile.de også. Lite utvalg av første generasjon Z4 på markedet nå om dagen.. Jeg prøvekjørte en 2007 modell 2.0i for et par år siden, og likte konseptet. Motoren derimot, egnet seg ikke, har dessuten hatt gleden av å eie samme motor i en 3-serie. Min bror har en 320ci-semi-A, hvor girkassa dessverre ikke henger med for tiden, men 2.2 literen er en perle I dag virker det som at mange har tatt toppen av cabrioleten for første gang i år. 90-tallsklassikeren fra den gang cabriolet svingte seg på salgslistene, Renault Megane, ble observert i dag, farge knall gul
 15. Tja, det koster ikke all verden å skru opp og prøve, du finner ganske fort ut om den sitter fast. https://www.google.no/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.autopower.se/mekartips/mekartips.asp%3Fdokid%3D135&ved=0ahUKEwjTlZD90vPSAhXkKJoKHbw-BfEQFgglMAA&usg=AFQjCNFY4E-IKGqLKz-VL5IOSx3Gwh3TWg&sig2=RSshSbggL0TCspckggJwkw