Snowbiz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  75
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Snowbiz

 • Vurdering
  Fenrik
 • Bursdag 11/24/91

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø, Troms
 • Interesser:
  Bilpleie
 • Kjøretøy
  BMW 320XDAT E91 -10
 1. Vurderer salg av min 320 da jeg har lyst på F31 Finner all info i Finn annonsen Link
 2. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Nydelig den bilen din og ja Mottok nye sommerfelgene idag, gleder meg allerede kjenner jeg
 3. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Da fikk jeg endelig somla meg til å få framrutene tonet Kjempe fornøyd med hvordan det ble! Fikk samtidig vaska bilen og lagt WetCoat da voksen jeg la på tidligere var blitt rimelig dau
 4. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Takk skal du ha! Eneste jeg savner med bilen er 2 ekstra sylindre og adaptive cruise ellers er jeg strålende fornøyd Saddle brown må være en av dem peneste interiørene man kan få til E9x, tenker å bytte interiørlister etterhvert til pianosvarte lister da jeg synes alulistene er litt feil mot dette interiøret. Du har jo flott motor i din bil ser jeg, hadde en E91 LCI 325dat tidligere. Det var en super bil bortsett fra at jeg savnet X-driven her oppe i nord på vinterhalvåret. Bilde av 325’en:
 5. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Kjapp håndvask forrige søndag Var på EU forrige onsdag, 0 hull og klar for 2 nye år North Detailing såpe på prøve, imponerer stort med bra glid Må få byttet skilt på bilen da bakskiltet er sprukket.
 6. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Lakkeringen ble faktisk bra på siste forsøk! Har montert Bilstein B12 Pro-Kit og du store tid for en forskjell! 2 av dem gamle demperne var gåen. Så nå er neste på lista å ta biln på EU kontroll Fikk farget opp skinnet på førersetet i helga og lagt et lag med Kiwami voks, spent på holdbarhet i forhold til Fusso Før bilde: Etter bilde: Meget fornøyd med farge matchen! Tommel opp til Poleringskongen 👍🏼 Skrytebilde etter voks:
 7. Min E61 525d xdrive lci

  La ved link der til dem rette dekkene
 8. Min E61 525d xdrive lci

  Anbefaler deg å kjøre 225/45R18 å ikke 245/40R18 Link til dekk
 9. Min E61 525d xdrive lci

  Gå for ContiIceContact 2 100 ganger bedre enn Hakka 8. Spesielt i svinger på glatt føre!
 10. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Takk skal du ha! Planen er å sette i sorte pianolister, bare ikke kommet så langt ennå Skulle gjerne vært en 330d X-Drive i mine øyne, eller evt 335XI. Ja skal inn nå for 4.!!! Gang å få ordnet opp i dette. Spent på resultatet... Ikke fått lagt Mohs ennå, har den liggende klar i boden. Så når jeg er "ferdig" med lakken så skal jeg legge den, kan oppdatere til deg om hvordan den er å legge og slikt La Collinite 845 idag, har Fusso på bilen fra før. Men dem har vært å polert både panser, bakluke og bakfanger etter jeg la Fusso så måtte bare få noe beskyttelse på lakken!
 11. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Auda, synes jeg så bilen din sto på Bilmester1? Skal inn å ha storservice på min nå i slutten av August. Kom på 6800,- for bytte alt. Inkl inspeskjonsservice. Synes ikke det var så galt. Så til lakkskandalen på bilen, holder fortsatt på med reklamasjon på jobben dem har gjort. Oppdaget dette idag når jeg vasket og vokset bilen: Her er både tak, bakfelger og C-stolpe på venstre side full av lakkstøv. Pluss at dem har brent lakken på bakfangeren med bakplaten på poleringsmaskinen. Litt bilder fra storshininga idag:
 12. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Endelig fått korrigert lakken på bilen! Desverre veldig lite bilder fra denne prosessen, skal prøve å være flinkere neste runde... Da var planen og legge Gyeon Mohs på bilen, erfaringer rundt denne? Hentet bilen idag hos lakkeringsverksted i Tromsø grunnet rustrep på bakluke, var ikke et veldig trivelig syn som møtte meg for å si det mildt! Hele bakluka ser ut til å ha blitt vasket med en grov mattepad eller noe??? Og den er nylakkert...
 13. Selge norges råeste Z4?
 14. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Da ble det en vaskerunde idag Må få tatt en skikkelig korrigering på bilen snart! Tok også ut kupévifta og smurte opp lagerene på denne da den lagde en forferdelig lyd inni mellom. Har bytta bærearm på høyre side da den var stor slakke i, samt bytta den ene knirkeforinga i bakstellet. Fikk selvfølgelig 2 forskjellige foringer så fikk ikke bytta begge da den ene var for liten. Har også justert håndbrekket, så bilen er snart klar for EU-kontroll Har kjøpt ny leilighet her i Tromsø, så blir nok satt litt på vent med videre mods på bilen fremover. Skal få satt på det nye eksosanlegget samt sveist inn nytt flexirør på downpipen da dette er revna.
 15. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Takk! Satser på at det blir litt bedre når bilen kommer litt nærmere jorda, og kanskje noen små spacere? Du må hilse neste gang Takk skal du ha Takk skal du ha! 😁