Snowbiz

Medlem
 • Innholdsteller

  101
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Snowbiz

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 11/24/1991

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø, Troms
 • Interesser:
  Bilpleie
 • Kjøretøy
  BMW F31 320XDAT LCI

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Snowbiz

  Min F31 LCI xDrive

  Ja stort sett fornøyd. Hatt endel ting som har blitt fikset den siste tiden bla: - Bytte av defekt kupevifte - Turbobytte grunnet ulyd ved belastning Skal inn på onsdag å bytte simmering på inngående på diffen bak grunnet oljelekkasje, samt bytte av indre baklykter grunnet sprekker. Holder fortsatt på med en case angående ulyd ifra tannstang som verksted her oppe mener er helt normalt. (Legger ved film) 7E220070-59ED-4F32-B424-8BC4EF7C72EE.MOV Samt jeg har oppdaget unormalt mye slitasje på ytterkant av framdekkene. Så venter på svar angående dette, da jeg må dekke evt firehjulskontroll selv om jeg ønsker å få det sjekka?
 2. Snowbiz

  Min F31 LCI xDrive

  Full innvendig runde i helga med skinnrens og det som hører til Stor fornøyd med Gyeon sin Leather Cleaner. Bortsett fra jeg synes lukta er litt vel kraftig. Selvfølgelig skittna ut matta før jeg tol bilde 😂
 3. Jeg har 163hk utgaven, vi får avtale nærmere en dag så får du prøvekjøre å se hva du synes. Jeg synes bilen er rimelig responsiv til å kun ha den effekten. Men ser i «sport-displayet» at den gir rundt 175hk og 400nm på maks. Mener det er 380 nm i 163hk og 400 i 190hk.
 4. Måtte fjerne snø/is fra LED lyktene mine en gang i vinter men da var det veldig kraftige snøbyger. Men Adaptive LED er et must på disse!
 5. Forsikringsselskapene bruker å gjøre opptak på telefonen når man ringer å bestiller forsikring, kan jo høre med dem om di har dette og evt kan sende dette til deg jævli surt at dem skal holde på slik!
 6. Spennende og se hva resultatet blir 👍🏼 På di «sertifiserings» papirene du fikk fra Vredestein på rulleomkrets, var F31 xDrive nevnt der også eller? Blir gal av AS2 RFT dekkene, så vurderer og rive ut nytt til min også. Har vurdert samme dim forran og bak i Michelin PS4 (245/40R19) istedet for mix.
 7. Nydelig bil! Dårlig at du ikke har kjøpt inn disse ennå siden du er Carbon Politzei
 8. Ja er faktisk værre enn piggdekk 😛 Pluss at i 80-90 km/t går det ikke ann å føre en samtale med noen i baksetet grunnet det bråker for jævlig😂
 9. Har GoodYear AS2 RFT originalt på min F31 LCI xDrive, og må desverre si at jeg er MEGET misfornøyd når det kommer til dekkstøy samt jeg har en anelse sporing inni mellom. Nå er mine dekk på 2 sesongen så vet ikke om det har mye innvirkning men anbefaler deg å se på andre alternativer! Om Ultrac Vorti er sertifisert vil jeg si dette må være et veldig godt 1.valg da jeg vet av erfaring at dem er støysvak, men kan slites en anelse fortere enn andre dekk grunmet litt mykere gummiblanding?
 10. Denne kan vel funke? http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bil-tilbehor/Tuning/Eksosror/Dobbelt-enderor-2000037519/
 11. Snowbiz

  Min F31 LCI xDrive

  Endelig fått på solfilm rundt bilen og tatt en liten shine både utvendig med voks og innvendig Valgte å få mest mulig likt original toning bake og lyst forran Storfornøyd med resultatet! Fikk også fjerna skiltramma framme på bilen og satt på borrelås heller, ser mye mer clean ut