warg

Medlem
 • Innholdsteller

  345
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om warg

 • Rang
  Major
 • Bursdag 12/22/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  2008 BMW E90 320i M tech

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. warg

  Demontering av caster og bærearm e90

  Ta en jekk under kulen sånn at det er bra med press under, skal vell klare å løsne bolten da
 2. warg

  e90 335 ABS

  Tenker at det kan være hjullager, mener ABS sensor framme leser fra en magnetskive i hjulageret. Eventuelt kabelbrudd eller defekt ABS sensor.
 3. warg

  (Løst) Ødelagt starter? E46 320i

  Nå er starteren allerede jordet i og med at den er skrudd fast i motorblokken, men mulig du referer til jordingskabelen som går fra motor til chassie
 4. warg

  (Løst) Ødelagt starter? E46 320i

  Du kan prøve å gi starteren din ett kakk med ett skrujern, starter den da er det noen døde soner i starteren og du vet denne må byttes. Annet kan også være plusskabel som går til starteren viss denne er korrodert får den ikke nok amp til å dreie motoren og du vil kun høre rele klikk.
 5. Det kan jo hende at pæren ikke er festet godt nok. Det er 2 klips som skal treffe når du monterer xenonpæren. Eller så kan de jo hende at det er noe som er løst/knekt ved montering av nye lykter. Går jo ann å ta langlysene på og dulte litt borti lykten for å se om det er noe som er løst eller rister
 6. warg

  Veivhusventilasjon E91 LCI 320d

  koed.no viss du har tid å vente på frakt gsbildeler.no viss du må ha delene snarest
 7. warg

  Uregelmessig feil 320i E91

  Vil bare legge til at steering angle sensor kan også gi feil viss hjulstillingen på bilen er feil. Så det trenger ikke nødvendigvis at det er sensoren det er noe galt med. Når det gjelder ABS sensoren bak, vil speedometer slutte å virke viss det er venstre bak som er gåen. Viss speedometeret virker er det høyre. Lysene som går på er DSC+Håndbrekk+ABS. Viss hånbrekklyset ikke er på er det forann.
 8. NoX sensor er ikke det samme som kamføler for eksos. Så den DeNox feilen ville jeg ignorert så lenge du ikke får opp 4 feilmeldinger som gir feil på NoX. Det vil da stå NoX Lambda linear, NoX electrical, DeNox sulphurized og en til jeg ikke kommer på i farten. Så bestill en kamsensor du til rundt 8-900 kr så vil motorlyset forsvinne. Viss du vil ha vekk sulphurized koden må du aktivere en renseprosess, men viss du ikke har tilgang til slikt diagnoseutsyr ville jeg latt verkstedet ta seg av det. Du må ha turtallet over 4K i en halvtime mener jeg eller kjøre i 120 km/t i en halvtime. Litt vanskelig i Norge. Sensor 4 er eksos side og sensor 3 er intakside.
 9. warg

  320i E91 2007, feilkoder

  Alle disse NoX kodene har jeg selv på min bil, på forrige EU kontroll under avgass gikk den så vidt igjennom. Mekaniker mente at katalysatoren sang på siste vers. Vannpumpe er ikke uvanlig at det er feil på disse bilene. Altså selve pumpen virker men den går ujevnt.
 10. Motorlys kan være så mye, blir bare rein spekulasjon uten ett diagnoseapparat
 11. warg

  E46 DSC, handbrekk og abs lys lyser

  Det som er veldig greit med disse bilene er viss du har DSC+ABS+Håndbrekklys vet du at du trenger en bakre sensor. Er det forann vil det ikke være ett håndbrekklys. Så uten diagnose kan du leite deg frem til hvilken sensor som har tatt kvelden. Edit: virker ikke speedometer er det venstre ABS sensor bak
 12. warg

  Mulig gåen hardy på e46

  Ja, det kan også være lagerforing til drivakslingen. Beste er å jekke opp bilen og sjekke
 13. warg

  Rust i kanaler E46

  Du skal få kjøpt kanaler hos Koed mener jeg. Men ja, du må kappe den av og sveise på den nye kanalen. Er mye sveising involvert så viss du ikke har dette ville jeg hørt med en kamerat med sveiseapparat eller levert den inn på karosseriverksted. Viss det blir for dyrt kan du vurdere å skrote bilen, E46 er vell ikke de dyreste bilene nå til dags så spørs om det er like billig å kjøpe en ny uten rust.
 14. warg

  Smeller fra luftfilterboks

  Ville fått tak i ett diagnoseapparat som leser av BMW feilkoder. Virker for meg som at dette er en generisk kodeleser som virker på flere biler og vil dekke flere komponenter
 15. warg

  Vindusvisker går av seg selv - e36

  Ville sjekket rele for viskermotor