Enes Yakici

Medlemmer
 • Innholdsteller

  940
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Enes Yakici last won the day on October 25 2016

Enes Yakici hadde mest likt innhold!

Om Enes Yakici

 • Vurdering
  Oberst
 • Bursdag 05/25/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 • Kjøretøy
  E36 320Ci - E87 118D

Siste besøkende

1346 profilvisninger
 1. Hahaha... Bmw 116i med m power skiltholder
 2. Helt enig med deg! Føler akkuratt det samme.
 3. Tusen takk Ja ville ha med mange bilder Bedre med for mye enn for lite. Skal faktisk prøve å få den byttet. Har så lite tid til bil for tiden.. egentlig er det bare en halvtimes jobb! Skal også prøve å få godkjent coilsa men har som sagt ikke så mye ekstra tid om dagen..
 4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=98910238 Link til anonsen..
 5. Denne nydeligheten får kanskje ikke fullført planene sine... er på utkikk etter bolig å trenger da desverre egenkapital. Legger den ut for salg nå for å sjekke intresse. Jeg håper neste eier passer like godt på bilen som det jeg har gjort/ prøvd å gjøre med den. Veldig trist at denne må vike men sånn er det bare.. håper på å komme tilbake sterkere med en M3 Legger ut anonsen snart å den vill bli delt her. Prisen på bilen blir ikke noe inntjening, Jeg forlanger kun det jeg har gitt for den + det jeg har brukt. Jeg taper sikkert også men det bryr jeg meg lite om.. Har prøvd å lage en anonse med maaange bilder for å ikke sjokkere om noe de ikke veit om seinere.
 6. Hei. Som tittel sier så mangler jeg lyd på alle høytalere på høyre side av bilen når jeg hører på musikk via AUX. Hva kan være grunn til dette? Bruker samme kabelen i E36en min å der funker alt som det skal. ?? Noen som har opplevd før? 06 Mod BMW E87 118D
 7. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=98297765 Nydelig E39 facelift! Fin farge kombo med m-pakke og manuell gir! Sjeldent.
 8. Er bare å jekke opp bilen å se hvor det kommer fra. Sjekke hjulene ved å nappe i dem fra side til side eller opp og ned. Veldig enkelt å finne ut av om du bare jekker den opp. Gled deg til å bytte hjul lagere om de ikke er skrudde..
 9. Skjønner... Burde være en Biltema kvittering der? kanskje en liten kvittering som ikke er som bilia sine a4 ark. Kan leite litt hjemme også, Men mener at den skal ligge der. Så bra de fikk ordnet det med boltene. Ja det er dumt å måtte bruke flere tusen på nytt batteri når det ikke er galt.
 10. Hei. Selger mine BBS RS2 felger. Deler anonsen min her også om noen er intressert! https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=98907429&fks=98907429
 11. Faen så fin den ble med nye fjører og felger! Syntes den kledde felgene godt! Godt å få rumpa litt opp i høyden også! Hvordan fikk du låseboltene ut forresten?? Håper du ikke brukte helvettes lang tid!... Litt rart det med batteriet?? Jeg kjøpte helt nytt batteri i vinter så da tror jeg det er noe annet? Mulig noe tapper strøm? Det batteriet er helt nytt, Kvitteringa ligger i bilen så om det har tatt kvelden er det bare å dra å bytte det i nytt. For det har garanti!
 12. Ja de er nydelige! Spesiell bil som en ikke ofte kan se..
 13. Honda NSX som vi fikk inn på verksted idag. Full service!
 14. Er jo km som avgjør meste av prisen på en bil som regel. Da ser jeg egentlig ingen grunn til å se bort i fra prisen.. ? Men det er nå min mening
 15. Da var det fredag! Gleder meg til å kjøre denne litt i kveld. E87n får roe litt ned da den har vært med til jobb i Sandvika hver dag.