Enes Yakici

Medlemmer
 • Innholdsteller

  848
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Enes Yakici last won the day on October 25 2016

Enes Yakici hadde mest likt innhold!

Om Enes Yakici

 • Vurdering
  Oberst
 • Bursdag 05/25/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 • Kjøretøy
  E36 320Ci - E46 330DAT

Siste besøkende

990 profilvisninger
 1. Hei. Har en 97 mod e36 320ci som ødlegger plugger. Jeg aner ikke hva grunnen kan være å lurer på om noen som har opplevd det samme før? Det er kun på en sylinder den gjør det. Sylinder nr 2 fra torpedoveggem og ut. Jeg veit ikke hva som skjer men pluggene deles fra midten. Toppen av pluggene løsner rett og slett. Har skjedd 3 ganger i løpet av 2 måneder. Har ikke satt i nye plugger siden jeg bytta alle pluggene til bosch for 3 mndr siden. Har bare brukt gamle plugger når de har blitt ødlagte. ( kun på nr 2 der hvor de blir ødelagt. ) Bytta også coilen på samme sylinder for 1 mnd tilbake da det gikk til helvette også. Noen som har forslag????
 2. Følger med her!
 3. Kan du sende meg også en pm ?
 4. Slenger ved noen bilder jeg fikk tatt med kamera mitt. Ble litt bedre enn mobil bilder. Tenkte jeg bare skulle legge disse ut også så dere får sett bedre, I tillegg ble disse tatt i dagslys så de ble litt finere selvom jeg ikke er noe kamera spesiallist.
 5. Tusen takk! Ja jeg synes fargen er veldig fin De kommer til å bli ganske like etterhvert
 6. Som Stig skriver, Det er bolt on
 7. Blir bra det her Sondre! Syntes den absolutt kledde oransje blinkers. Jeg veit ikke men jeg liker oransje på de fleste "gamle" bmw.. Syntes du burde gå for nyrer med chrome kant og sort på rillene. Selv synes jeg det er finest. Men det er jo min smak Gleder meg til sommeren så jeg får sett hvordan den ender opp.
 8. Helt sant! Haha, Godt mulig det! Ja likes er også en ting da Tusen takk
 9. Takk takk, Ja det kommer med tiden. Jeg synes egentlig fargen på felgene ble ganske bra. Men jeg tror ikke jeg kommer til å ha disse felgene hele sesongen heller. Disse ble pusset opp fordi de fulgte med bilen å da hadde jeg noe å pusle med. Jeg er enda på utkikk etter oz futura eller bbs rf. Jeg synes de kler e36 mer enn det disse gjør. Vi får da se med tiden hvordan det ender opp. Men takk for tips og tilbakemelding. Uansett om du syntes de ble for mye farger er jeg takknemlig for tips og tilbakemeldinger. Det pleier å hjelpe ganske mye med flere hoder som tenker enn at det kun er meg.
 10. Kul video Gabz! Likte den godt, Trodde photoshop var enklere helt til jeg så denne videoen... Jeg veit iallefall at JEG ikke skal surre meg i det programmet!
 11. Så kjedelig å få sånne riper og at han som gjorde det ikke bekrefter at det var han er enda kjedeligere...
 12. Må si disse så veldig pene ut! Begge 2 ligna igrunn ganske mye på min hah.. Billig de gikk også, De har nok vært mer i dagens marked. Ja jeg liker også ganske godt fargen på bilen!
 13. Så gøy å høre at det er flere som følger med. Hos meg øker det faktisk motivasjonen til å skru. Tusen takk, Håper den faller i smak hos flere med tiden.
 14. Sant det med mindre svar ang kommentarer. Tusen takk, Håper de blir finere etterhvert. Tenkte aldri på det med skråning og spacere faktisk. God ide Vill helst slippe å subbe når jeg har fått ny lakk på bilen. Det er kjedelig å betale en haug med penger for å skrape det vekk igjen Får prøve å måle en dag. Takk for tips Frode! Mange takk! Ja er fortsatt på utkikk, Send gjerne en pm med bilder og eventuelt pris du ser for deg. Kan være av intresse
 15. Takk for det. Tusen takk, Blir seriøst kjedelig når noen ikke skriver her. Men uansett hva jeg gjør med bilen kommer det oppdatering.