Enes Yakici

Medlemmer
 • Innholdsteller

  992
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Enes Yakici last won the day on October 25 2016

Enes Yakici hadde mest likt innhold!

Om Enes Yakici

 • Vurdering
  Oberst
 • Bursdag 05/25/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 • Kjøretøy
  E36 320Ci - E87 118D

Siste besøkende

1754 profilvisninger
 1. Halla. Ring meg en dag så kan vi møtes :D Har akkurat flyttet til Drammen. 

  nr mitt er 46132712 :D

 2. SITTER STOR PRIS PÅ HJELP! Hiver seg på full gass

  Turbohavari? Hvordan er det med hvitt røyk ut fra eksosen? Har opplevd dette flere ganger. Havarert turbo å bilen blir kvelt av olje å klikker fullstendig. Er det full gass selvom du slår av bilen?
 3. Gabz' garasjetråd

  Jeg synes ikke bilen burde selges i deler og skrotes... om du ordner forsikring kan jeg ordne gratis rute til deg i Holmestrand/ Drammen med 0 i egenandel Den mangellappen var ikke ille! Over halvparten er jo lys Sett på org prefacelykter, fiks resten. Du tjener på denne! eu godkjenn den sett på facelift lykter så har du en bil til 25 30.
 4. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Sant det.. får ta en diagonose imorgen å se på feilkoder... Håper jeg finner ut av det da.
 5. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Tusen takk for svar Kristian. Har tenkt på det samme men vilm ikke helt kjøpe abs modul uten å få dette bekreftet fra flere.. det er jo en ganske dyr del. Abs lampe lyser ikke, men håndbrekk og amtispinn lyser opp. Ja håndbrekk lampa er gul
 6. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Ingen som veit?
 7. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Bremselyse utvendig er faktisk fikset. Var bremselys bryter som hadde endra posisjon
 8. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Å forresten, når jeg trykker pedalen inn hardt får jeg håndbrekk lampe og antispinn lampe? Kan det være defekt abs modul? noe ventiler som ikke slår inn osv?
 9. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Idag var jeg ute å prøvde å lufte litt. Luftet alle fire hjul men jeg får ikke en dråpe med bremsevæske bak? Forran er alt normalt men ikke noe som helst bak? Hva kan grunnen være ? Mastersylinder defekt ? Eller abs enhet? Nå har jeg bremser på bilen men kun foran? Noen som har vært borti?
 10. Artig med nytt prosjekt! Må si at du virkelig står på å få stoppet rusta på Zene dine Følger med her
 11. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  bump
 12. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Også en ting til, om jeg bremser litt kraftig kommer plutselig kun abs lampe på? Aldri opplevd dettd før? 🤔
 13. Hei. Har en Bmw e46 316i. 2004 mod. Det startet med at jeg kjøpte bilen med rustne skiver og klosser siden bilen hadde stått i ca 6mndr. Tenkte det bare var å bytte skiver og klosser så var det ok. Skiftet alt for noen dager siden men ingen ting hjalp på pedalen. ( kjørte alle calippere og glidere inn og smurte opp alt også. ) Men ingen ting hjalp mot hard pedal..? Feilsøkte og den viste feil på vacumpumpe. Byttet denne igjen uten noe hell... Tenkte det var bremsekraftdorsterkerwn så dro på skroten å henta en lik. Nå fungerer alt ganske bra, men bilen bremser av seg selv i ro. Og alle bremselys er på. Kan det være siden jeg ikke har lufta noe steder? Så spørsmålet er gutter: Nr.1 Skal jeg lufte mastersylinder? Og evnt hvordan? Nr.2 Holder det med at jeg bare lufter på alle hjulene? Enn å ta mastersylinder. Nr.3 Er det best å lufte både mastersylinder og alle hjul? Er det nødvendig. Dette haster så jeg håper på noen raske og gode svar.