BjornarHS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  946
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  8

BjornarHS last won the day on February 12

BjornarHS hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om BjornarHS

 • Vurdering
  Oberst
 • Bursdag 09/10/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sunnmøre

Siste besøkende

2836 profilvisninger
 1. BMW E46 320ci

  Syns den kledde veldig godt bbs felgene jeg
 2. Svært usikkert da jeg går som offshore-vikar. Men hadde vært gøy med en tur på gs-treffet om det passet seg Tror og jeg skal gå tilbake til gt-splittere, da jeg synes rieger-leppen bygger litt mye
 3. BMW Individual

  Mitt mugello-røde vaderinteriør i e36. Stammer fra 3.2 M3, så har de litt tykkere stolene.
 4. Den store finn.no tråden.

  Regner bare med den gikk fort ja, virker som en svært ryddig og "urørt" bil
 5. Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/114131994 Dette må vær et kjempekjøp @bimmerfun !
 6. Da var B20 ribbet for sensorer og diverse. Endte i tilhenger med girkassen på.
 7. Det jeg og tror nenmelig. I og med en org. sensor fort koster 1000-lappen skal en ha ny, og med en nedstrippet b20 tror jeg at en skal ha flaks med å bli kvitt motoren for en 1000-lapp. Takker. Spent på sluttresultatet selv!
 8. Litt oppdatering: Fått fuget skjøtene. Skal sies jeg ble overrasket over hvor vanskelig det var å få fine fuger, så det ble som det ble. Hadde håpt å få litt mer penselstruktur slik som senere e36er har. Nå skal de få tørke, så blir det litt mer grunning og lakk etter det. Så ble forstillingen tatt ut og avfettet og vasket. Er igrunnen ganske fin for rust denne traversen. Før: Etter: Mottok ny varmeventil, da det kun er varmluft på passasjersiden. Greit å bytte dette før motor monteret igjen. Startet å flytte over deler fra B20en til B28. Litt usikker på hva jeg skal gjør med B20en, men med tanke på den lave markedsprisen for desse, lurer jeg bare på å plukke av den alle sensorer og diverse, og skroten den ilag med girkassen.
 9. BMW E36 PROSJEKT NEED PARTS

  Artig å følge med her ja!. Holder på med samme selv akkurat nå
 10. Blir artig å prøve bilen med ny motor, samt nye foringer/fester i alt av overføringer! Ble litt skruing på kvelden og. Flyttet over endel mellom motorene. Neste steg for motorrommet sin del, er å fuge skøytene, dette blir om noen dager, da en venter på strukturmassen. Venter og på isolasjon til tunellen (den som ofte løsner og henger ned på eksosen), og ny varmeventil. Videre ble det og bestilt bakpotte til bilen. Hadde igrunnen planer om orginal bakpotte for å ha minst mulig lyd, men i og med stussene mest sannsynlig ikke ville passet skikkelig over enns med bakfanger/diffuser endte det på en supersport 2x70mm bakpotte.
 11. Motorbytte: Da var motoren ute av e36en
 12. Den store finn.no tråden.

  328 har vell ventilerte bakbremser kontra solide. Men er nok likt 325 ja
 13. BMW E36 PROSJEKT NEED PARTS

  Artig å se framgang. Skal til med motorrom-lakkering selv og. Hvordan gjør du det med karosserimassen som opprinnelig var i sveiseskjøtene?