BjornarHS

Medlem
 • Innholdsteller

  994
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

BjornarHS vant dagen sist April 18

BjornarHS hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om BjornarHS

 • Rang
  Oberst
 • Bursdag 09/10/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sunnmøre

Nylige profilbesøk

3294 profilvisninger
 1. Takker! Med tiden blir det M50 innsug ja. Har allerede innsuget liggendes Ser og at det skulle vært tatt en vanos-overhaling, da jeg synes denne rattler litt på tomgang, samt at jeg av og til merker litt vibrasjon under pådrag mellom 2500-3000rpm. Forstått det slik at dette er symptom på en dårlig vanos.
 2. Eksperimenterte litt med vidvinkel og motorrombilder:
 3. BjornarHS

  Gabz' garasjetråd

  Blir spennendes å følge framgangen på e28en
 4. Motorrom-bilde. Cruisecontrolen er enda ikke skikkelig koblet opp, men vertfall montert ut
 5. Ikke stort som har skjedd, men litt: Skiftet radiator, da den gamle var utstabil og bare var tett når den følte for Gikk for koed sin uorginale radiator, som var helt kurrant utenom litt kranglete gjenger på ekspansjonstank-lokket. Omsider fått fargekodelabelen til motorrommet. Ser det at den igrunnen er "feil" og passer nok bedre ala e30/e28, men ble uansett seendes greit ut Gammel/ny:
 6. Takker til begge! Kjekt med slik tilbakemelding!
 7. Litt bilder fra vårpuss igår. Ble hovedsaklig kun voksing da bilen igrunnen var bra, men måtte maskinpolere tak og ene bakskjermen (pga. taket har hatt folie over seg i åresvis).
 8. Takker! Joda, kjekt med slike detaljer Har og montert ferdig alt av klips i motorrom. Sistmonterte ble de små klipsene som holder elnettet ut til siden: Har og fått byttet diff nå, dessverre ble det lite bilder under veis. Ser at neste projekt absolutt må bli bakstillingen. Tror nok foringene der synger på siste sesong, selv om jeg ikke har noen ulyder. Samt fått på sommerdekk på tdsen. Ble igrunnen bedre enn forventet..
 9. Takker! Joda, har blitt ganske bra, men som med alle gamle biler så har den sine skavanker, gikk en runde på den å kikket litt, ser at det har komt en boble her og der, men ikke noe som skjemmer bilen på en stund enda, så får heller ta dette med tiden, og heller bruke bilen litt
 10. Da har en fått gjort litt til: Montert deksel under:
 11. Litt oppdatering. Startet på å lage til diffen: Var egentli mye mindre rust enn det jeg trodde (diffen ble kjøpt brukt hos koed, og egentlig bare lagt vekk med en gang jeg fikk den uten å stusse mer i den). Ble børstet og smurt inn med brunox: Og så malet med hammerite: Var igrunnen inne på tanken om sandblåsing av huset, men da igjen måtte jeg nok plukket ut lager og pinjong i forkant, og det har jeg igrunnen lyst å slippe (ingen svetting fra denne heller). Lokket ble børstet og renset for skitt, så lakkert i rød. Hadde egentlig tenkt å gå for sølv, noe som er tilsvarende den orginale alu-looken, men siden en skulle ha gult klistremerke på den, konkluderte jeg rødt ville passe greit. Så ble det innsmøring av interiøret. Blir svært tørt om det ikke får en årlig oppsmøring. Ikke lett å ta bilder med telefonen der fargen på interiøret blir rett