Diiesel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  842
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Diiesel

 • Vurdering
  Femmereier
 • Bursdag 01/23/97

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  BMW E39 '00 530d
 1. Pris?
 2. @Otis Har byttet til EGR delete fra TRF, kan det likevel være EGR termostaten?
 3. Temperaturen på min M57D30 faller en del i lange nedoverbakker. Er dette noe å tenke noe ekstra over? Leste meg opp til at common rail motorene ikke lager nok varme ved lite motstand
 4. Du har helt rett. Har du tips til diagnoseapperat jeg kan kjøpe meg som funker overens? Har til info en Macbook med OSX hvis jeg må nytte data
 5. Har en BMW E39 '00 mod uten OBD. Kjøpte meg derfor denne adapteren: http://www.ebay.com/itm/321839515293, og nyttet et apparat lignende dette: http://www.ebay.com/itm/262450252562 for å prøve å lese ut feilkoder og resette servicelys. Fikk ikke kontakt, og fikk ikke slettet/resatt servicelys. Tips?
 6. Får ikke dette til, kjøpte adapter for å bruke den runde pluggen til OBD nå for å bruke Foxconn apparat. Får ikke en gang til å resette olje/servicelys. Noen tanker utover dette?
 7. Syns '00 530daen min har begynt å sote litt over normalen. Kjørte injektorrens før dette, antar at dette førte til at den ble kapabel for mer diesel, og dermed soter mer. Byttet veivhusventilasjon, olje og luftfilter og tenkte at det skulle bli mindre røyk. Er egentlig ingen forskjell. Bilen har EGR delete fra TRF, downpipe uten kat. og fil fra Sedox. Syns bilen går litt ujevnt på tomgang når en hører på lyden, men dette er ikke merkbart på turtallsnålen. Har derfor litt tro på LMM. Tanker?
 8. Er veldig fornøyd med å handle fra koed. BMWCCN og E30meet gir begge rabatter som fort lønner seg
 9. Fy satan for ei fart du hadde forbi meg på motorveien i Stavanger her om dagen
 10. Hei, skulle hatt av strammehjulet på min BMW E39 530da. Noen som har peiling på hvordan? Tenker da på mutteren/bolten en ser ca. på midten av bildet.
 11. Bilder?
 12. Noen som har link til slike flenser det er på original eksos til E39 530d? Tenker slike som dette
 13. Gjerne med vindu på venstre framme, men behøver ikke noe mer. Helst "ripefri"
 14. Ang. nivåreg, hva menes? At du har prøvd og fått det til, eller at du ikke har lykkes? Hvilket apparat har du brukt? Hvor står bilen?
 15. Leste gjennom tråden din i natt, rå prosjekter du har på gang Begge bilene er i gode hender ser det ut som.