helmersen1987

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om helmersen1987

 • Vurdering
  Korporal
 1. BMW E61 Engine Overheat

  Takk for svar! Har du delenummeret på sensoren?
 2. BMW E61 Engine Overheat

  Hei. Tok en kjapp avlesning av feilkoder og fikk opp denne. Bare en sensor da eller?
 3. BMW E61 Engine Overheat

  Hei. Siste biltur før ferien så fikk jeg opp en varselslampe med engine overheat i min E61 520dat fra 08. Gikk i nødmodus og krabbet meg til nærmeste bensinstasjon i 10 km/t. Der lot jeg den stå i 1 time i hvertfall, men fikk opp samme feilmelding. Fikk bilen til slutt transportert hjem, og den har nå stått stille i 1 uke. Prøvde å starte den igjen nå når vi kom hjem, og får opp samme feilmelding og vifta går for full guffe under panseret. Kjølevæsken ser fin ut, samme med olje. Noen som kan ha noen ideer om hva dette kan dreie seg om?
 4. Lav rekkevidde på fjernkontroll, E61

  Takk for svar. Virker nok som om det er det du sier. Har prøvd med annen nøkkel også, samme story der..
 5. Lav rekkevidde på fjernkontroll, E61

  Hei. Har en e61 fra 2008. I det siste har ikke nøkkelen åpnet bilen, annet om jeg holder den rett over antenneboksen i spoiler. Har åpnet opp, men ser ikke noen synlige skader. Er dette antenneboksen som må byttes? Eller finnes det andre kjente feil? Radio funker optimalt, og det samme gjør sentrallåsen inne i bilen. Ledningene øverst til høyre i bakluken i fartsretning har blitt fikset for noen måneder siden, og ser ingen nye brudd. På forhånd takk for svar
 6. Hei. DVD skjermen bak på min x5 har knust, og aldri i verden om jeg gidder å betale 26.000 kroner for å bytte ut en elendig skjerm. Har derfor bestemt meg for å fjerne hele driten. Barna bruker jo kun iPad uansett. Jeg har fått av selve monitoren, det som står igjen er selve metallfestet som hele skjermen er boltet fast i, i midtkonsollen. Ut i fra det jeg kan se går dette metallfestet rundt både a/c og aux osv... Skjønner ikke hvordan jeg skal få ut hele festet. Har googlet meg grønn, men finner ingenting. Noen som har noen tips?
 7. Vindusvisker bak bmw 5-serie 2005

  Buskerud skulle selvfølgelig være VISKEREN! Autocorrect
 8. Vindusvisker bak bmw 5-serie 2005

  Hei. Når jeg setter på vindusviskeren bak på min bmw 535dat sier det bare "klakk" og ingenting skjer. Buskerud sitter bom fast ca midt på ruta. Noen ideer på hva det kan være?
 9. Hei. http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=41991238 Jeg har valgt å selge min BMW 535dat 272hk fra 2005. Den har gått litt i overkant av 137.000. Regnr. BR20406. Den har en ekstrem menge med ekstrautstyr, her er en liste over noe: -Head-up display -PDC foran og bak -Skinn-Navi proff -Regnsensor-Bluetooth -Avtagbart hengerfeste -Massasje i seter -El seter med memory -Adaptive Xenon lys -El betjent bakluke med fjernkontroll. -Talestyring -Hi-fi anlegg -Telefon -Cd veksler for 6 cder. -Lyspakke -Shadowline -Sportsratt i skinn -Varme i rattet -Varme i baksetet -DVD -TV -Avblendbart speil -Kupevarmer -Cruise -2 stk koppholdere foran m.m... Bilen har fulgt alle servicer hos autorisert merkeverksted og fremstår som meget godt vedlikehold både utvendig og innvendig. Farge sølv. Filter til AC trenger også å byttes. Men der har jeg kjøpt to nye filtere som det bare er å sette inn.