martinhansen

Medlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. martinhansen

  Risting ved pådrag, e36 325

  Vil tippe du må bytte opphengslageret på mellomakslingen om hardykoblinga er ny.
 2. martinhansen

  Moment på kronhjul diff bmw e36 188 diff

  Skal se, takker😊
 3. martinhansen

  Moment på kronhjul diff bmw e36 188 diff

  Ingen som vet?
 4. Noen som vet hva momentet skal være på kronhjulet til diffen? Gjelder en 188 diff fra bmw e36.
 5. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Da var diffhuset og delene ferdig😊
 6. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Hei. hentet endel pakker i dag. Eneste jeg mangler nå er pakkene fra koed. Fikk rebuild kit til diffen, pakke fra racing diff, powerflex foringer og clutch kit (6 puck clutch og trykkplate osv). Har tatt lsd uniten med 25% sperre i dag og monter i kittet fra racing diff. Kittet innehold 4 clutchplater, 4 lammeler og et topplokk eller hva det heter. Så nu skal den være 50& sperre. Fikk ikke flyttet over kronhjulet, hastighetshjulet pga hadde ikke verktøy til å ta av lagrene. Dette Blir gjort i morgen, da er den ferdig. Blir også Nye lager der i morgen. Diff huset og delene til den ble levert i dag for sandblåsing og pulverlakkering. Satse på at jeg får dette tilbake på onsdag. Noen som vet hvordan man justere pinjong hjulet og målene evt? Å hva er momentet til skruene for kronhjulet og mutteren til pinjonghjulet der flensen er?
 7. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Motoren et tatt opp i garasjen og sotten på motorbukk. Venter enda på en del deler. Har kun fått rep kit for å overhale vanos, men har ikke verktøy til å låse av kammene. Får se om jeg handler dette i morgen. Diffen har blitt demontert nu, gjenstår kun å få ut foringene. Så antageligvis blir diffen og alle delene sendt til sandblåsing og pulverlakkering i morgen. Har fått diffbremsen nu, venter kun på rebuild kittet og pakken fra Racing Diff som skal bygge om til 50% sperre. Fått mesteparten av pakker nu, skal hente 2 pakker på butikken snart. Så mangler jeg 2 til, ene er fra koed i hvertfall og hva siste er vet jeg ikke enda.
 8. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Fått taki mellomaksel fra e36 325tds, som ska være lik 328i. Blir vell sendt i posten i morgen. Reiser ut på sjøen i morgen for 4 uker. Så brodern får mye pakker å hente😊
 9. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Takker😊
 10. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Noen som vet hvordan man endrer tittelen? Kan også med dele at det gikk mye penger i dag😣 Har bestilt mye deler til bilen, mye av det som stod på listen og enda mer. Har kjøpt lsd diff med 25% sperre, bare innmaten. Skal se om jeg får kjøpt deler slik at jeg får mer sperre. Har også kjøpt rebuild kit til diffen. For å si det slik, har kjøpt deler fra Koed nu for 36 000-, ca. diff 2500, powerflexforinger 4600 og clutch til 4000 ca. så blir det vell rundt 3000 for ombygging sett til diff. Så handlet deler for ca 52 000, satt med stor klomp i magen før jeg turte å trykke på bestill knappen. Skulle helst ha Kjøpt en ny forskjerm, da jeg trur høyre er uoriginal pga det er større mellomrom på forskjerm og panser der, enn på venstre side. Får ta det litt senere eventuelt. Enda ikke fått tak i mellomaksling, men det er det siste jeg mangler egentlig. Mulig jeg har fått tak i, verste fall har ebay det.
 11. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Har laget innkjøpslisten, trur dette dekker alt som jeg trenger.😃 om noen har innspill så si i fra😃 Drivverk: - Polyforinger til understell bak å foringer til der det ikke poly - bremseskjold bak - hjullager? - bremseskiver og klosser til 328 - opphengslager - hardykobling + bolter - pakninger til diff og evt lager? - m3 forsterkning - bremseskiver og klosser framme + bremseskjold - bolter til diff og drivaksling evt - hjullager bake Motor: - rep kit vanos - pilot/trøstelager - vannpumpe og termostat - viftereim og strammer - motorfester - oljefilter - luftfilter - veivhus ventilasjon - bunnpakning - oljefilterhus pakning - termostat pakning - Deler til svinghjul?
 12. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Har nå fått Zf girkasse i hus og svinghjul + starter fra m20b25😃 Mangler nu kun mellomaksling fra 328/325td/m3 i så fall før jeg har alt komplett. Prøver også å få tak i 188 diffbrems evt. Så nå blir det en del bestilling av deler i hvertfall😁 Har også monter m3 interiør i bilen, uten dørtrekk da. Så om noen har dørtrekk hyl ut! Førerstolen er en del slitt, resten er i grei stand.
 13. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Nr 2 bilen 😃
 14. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Fikk bilen godkjent med coilovers for 2 dager siden og godt var det 😃 Venter svar på søknaden min for å bygge om e36'en til komplett 328, har gått over 2 mnd nu😐 Det skal sies at jeg har nesten har alt for å bygge bilen om til komplett 328. Har kjøpt m20b25 svinghjul og starter som er på tur i posten. Skal også få zf girkasse fra samme selger, når han får sendt det, Mangler også evt 328 eksos anlegg. ifm med ombygging, så vil det også bli bestilt nye foringer, pakninger, hardykobling, skruer osv. Har dessverre enda ikke fått fikset ene rusthullet i motorrommet på hjulbuen eller sprekken bake på innerskjermen. Håpe å få gjort dette snart, tiden får vise. Avskiltet denne bilen litt før jul pga jeg handlet meg en nr 2 bil, sånn at jeg har en bil å bruke når e36'en skal ombygges osv. nr 2 bilen er en Chevrolet Silverado 6.5td 99 mod. Bmw'en var avskiltet i 4-5 mnd, før jeg tok på skiltene igjen. Ble heller ikke gjort noe med bilen ila tiden. Brodern tok også frontfangeren på bmw'en min for ei stund sia. men har en ny kopi fanger liggende, men skal også bytte grillen å få flere ting lakkert i samme slengen. Har også byttet hele forstillingen for 1 uke siden og 1 spindel + hjullager. Vurderer å prøve andre felger pga risting i rattet av og til. Er ikke hele tiden det risten, men av og til. Trur det er pga breie felger/dekk som gjør det, er også litt kast i fram felgene. Men trur felgene jager mye på disse sporete veiene vi har i nord norge.
 15. martinhansen

  Martin's bmw e36 coupe 320i<328 (komplett ombygging)

  Vært lite flink med å oppdatere her! Har mer fokus på snø scootern for tia, som jeg har en egen byggetråd på i et annet forum. Kjøpte tiliare en bmw e39 528ia med 173xxx km på tellern! Den skal i e36 etterhvert. Motoren er tatt ut og e39 er vraket. I forbindelse med dette så har jeg fått tak i 328 bakbremser. Har også en 325 diff som jeg kjøpte. Mulig diffbrems på denne, er usikker. Trur den er sliten, så trengs en overhaling. Mangler da stikkakslinger, stabstag bak, zf kasse, evt 328 svinghjul og fremre del av mellomaksel til 328. Har 325 mellomaksel liggende som jeg kan bruke bakre del av. Skal få bilen godkjent. Det som er gjort med bilen i det siste. - Er montert polyflex tårnlager bake på coilovers demperan. - Har sprayet linolin olje inn i kanalene, resten av oljen ble sprayet litt i hjulbuer og på undersiden av bilen. - Montert ccfl ringer på bilen, vært litt dårlig kvalitet og har fått noen ny ringer. De er ikke blitt byttet enda. - loddet blinklys lednings som ska stå på forskjermern, fikk tak i rett sokkel. Ble loddet på rett kontakt til bremse slitasjevarselen. - Har montert nye originale tårnlager framme. Skal bestille time snart å få dette godkjent. Husker ikke helt om det er noe mer. Lagde nye pakninger til tårnlager bak for å hindre vanninntregning. Kjøpte linolin olje på boks med slange å dyse.