martinhansen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  52
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om martinhansen

 • Vurdering
  Fenrik
 1. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Liten update! For en liten stund siden, så sluttet ene nærlyset å funke. Ble prøvd annen pære og annen lykt uten hell... Så gruet meg til å gå over ledningsnettet. MEN i dag så sluttet vindusheis motoren på fører å funke når jeg tok den ned. Så nedi sikringsboksen og der var det 1 sikring som var gåen. Byttet den og VOILA nærlyset funket igjen. Takk og gud for at det ble i orden tenkte jeg. Så da blir det en telefon til koed imårra og klage på vindusheis motoren som er blitt ødelagt og er ca 3 uker gammel. Bortsett fra dette så fikk jeg ccfl ringene, disse ble monter på og sotten på bilen. Viste seg at de var mer eller mindre defekte. Så har bestilt nye og nei jeg har ikke brøtte på dem. Tok oljeskift på bilen i dag og byttet oljefilter/bensinfilter, brukte castrol olje. Venter nu på noen deler til bilen. Har kjøpt en 528ia som donorbil som jeg skal ta ut motoren på med 173 000 km på! Så gjenstår å få tak i resterende deler til ombygging. Forrige eier fikk ikke start lengre, der startmotoren ikke reagerte. Vi fant ut at den var gåen når vi testet den, så vi satt i en som funket. Men ble ikke noe forskjell, lurer på om vi tok en sikring eller noe når vi holdt på. Da vi ikke koblet ut batteriet når vi holdt på og vi fikk gnist mens vi holdt på da + fikk kontakt med noe metall.
 2. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Noen her som vet hva som passer over fra en bmw e39 m52b28? Vet jo at motor og girkassse passe bortsett fra at man må bytte bunnpanne osv. Noen som vet om det er noe annet som passer over som bremser, stikkaksling osv? Har en motor på handa som jeg vurdere og kjøpe så følger det med girkasse også. Vurdere å handle slik at jeg har motor liggende å det jeg treng når jeg en gang skal bytte over.
 3. Spørsmål om EU kontroll

  Kan svare på nr1, så kan du ta etterkontrollen på et annet verksted. Gjorde det selv på min bil.
 4. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Liten update, har ikke gjort noe så veldig mye med bilen. Har montert coiloversene på fremme, så nu har bilen blitt senket fremme også. Endel justeringer for å få ønsket høyde, vil ikke ha den noe lavere framme heller på grunn av ET'en på framdekkene. Blir å få på andre tårnlager fremme, litt ubehagelig og treffe små huller og slikt Det rare når vi strammet framfjærene maks, så fikk vi en slags klangelyd fremme. Slakka ned fjæra for å se om det ble bedre, trur lyden er svakere. Hadde ikke lyd fremme førstegangen vi tok en prøvetur, men da var fjæra slakkere. Noen som vet hva som forårsaker det? Mistenker topplager Har også fått en pakke fra Koed, så har byttet viftereima, strammehjul nu. Reima som stod på var dårlig og strammehjulet, så ble bra nu. Har også byttet skiltholderne som er fra Koed, disse er også finere enn de som stod på syns jeg. Så er vindusheisen på førerdør byttet, ble kjøpt ny fra Koed og guud det ble godt å sleppe vindsusingen fra vindue Det siste jeg rakk var å bytte veivhusventilasjonen før jeg dro til Lofoten. Måtte gudene vite når tid denne var byttet sist, var nu dårlig i hvertfall. Har også nytt bensinfilter liggende,dørstopper, tåkelys og ledpærer, som jeg blir å bytte fortløpende. mulig jeg også får koblet opp sentrallåsen snart. Har også vanospakning, toppdekselpakning, oljefilter liggende. Dette blir ikke byttet før jeg får lønning, for må kjøpe inn ny olje, rep kit til vanos. Mulig at jeg også får sveist de 2 tingene som nevnt lengre opp på bilen snart Så når lønningen kommer, så blir det mulig bestilt noe mer deler, Må også bestille 4hjulskontroll time og time hos vegvesenet snart. Må bare vente til jeg får resterende deler til topplagerene fremme og må finne ut av den klangelyden.
 5. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Takk skal du ha Det merket er borte nå ja Legger ved et bildebevis
 6. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Hei har vært litt stille her, men har ikke fått gjort noe særlig mye med bilen enda. Har fått ny rattet og montert det på, har også fått justerbare tårnlager til bilen. Disse blir vell monter på snart regner jeg med, slikt at bilen blir litt lavere i fronten. Har også fått andre dekk fremme, har nu 215/40/18 isteden for 225/45/18. Når dem balanserte felgene, så fikk jeg beskjed at det var kast i begge felgene... så blir vell nye felger en gang i tiden, ikke det som er første prioritert. Går greit ant å kjøre slikt det er nu. Var i forje uken og skulle skaffe meg en fjernkontroll til sentralenlåsen, var DEFA alarm system på denne bilen. Men når vi skulle lete fram koden på boksen, så var den tydeligvis fjernet av noen av andre eierne. Regner med det ble noe tull med den. så kjøpte ny system for å koble opp sentral lås, har ikke fått gjort dette enda. Det store spørsmålet mitt er at under rattet så var det vell 3 ledninger som var klipt av. Vet ikke hva disse er til, men trur det er til startsperren blant annet. Noen av dere som vet hva disse er til evt?
 7. Du er ikke interressert i å selge den i deler?
 8. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Hei, er litt stille her for tiden. Har fått eu-godkjent bilen for noen dager siden. Fikk ikke den eu-godkjent på første forsøk, men var ikke mye det sto i Måtte bytte 1 blinklyspære, 2 parklyspærer, lyktjustering og få på noe smalere dekk bake på for å få den eu-godkjent. Dette fikset jo jeg fortløpende da, så tok ikke lang tid etter dette at jeg fikk den godkjent Etter jeg fikk den godkjent, så punktere ene dekket opp som var 265/45, byttet til 245/40 på 10" felg. Var fortsatt plaget med subbing, så tok fjærene fra coiloversettet og satt de inn bake. Demperne blir montert når jeg får de nye topplagerene, samme med framme. Justerte fjærene på maks høyde, kan få mer høyde (går utover gjengen da). Sånn de er stilt nå, så ble de litt høyere enn original fjærene, men de er jo selvfølgelig gamle og slitt. Så bilen ble høyere og stivere bak, nu er jeg ikke plaget med det på normal kjøring.
 9. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Joda, sant det😅 De lyktene skal gå stå i ro😎
 10. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Står på originale lykter nå, har coilovers liggende. Må bare bestille nye topplagere til senken☺ Var på eu-kontroll. Kontrølleren var fornøyd med bremser, understell osv. Ingenting slakk i foringer, å han syntes flere deler så relativt ny ut. Ble selvfølgelig ikke eu-godkjent. Var 3 lyspærer som måtte bli byttet, lys justering og dette er gjort nu. Men må få på smalere dekk og måtte høre med bmw verksted noe angående leddet på rattstammen, fikk klar signal hos bmw verkstedet. Så i bunn å grunn er det kun dekk/felger igjen☺
 11. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Har byttet toppdeksel pakning og plugger på motoren i går. Har ikke fått noe fjusking etter det, tok litt tid å gjøre reint i plugghullene pga fjerning av oljen. Har byttet til original ratt og montert originale frontlykter på bilen. Blir å ta den på eu-kontroll i morgen, så får man se hvordan det går. Vindusheismotoren på førerdøren er defekt og har ikke byttet denne enda, så er det også feil sokkel til pæra på blinklyset som er på forskjermen. Byttet også til ny spylevæske pumpe, da den gamle var defekt.
 12. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Har glømt å oppdatere det, men fikk satt inn ei ny rute i forrige uke hos Hurtigruten carglass. Var vell på onsdagen mener jeg I dag var jeg ute og monterte på dekslene/trekkene til C-stolpene (de med bakruten). Må si at jeg bantes mye og sleit som pokker med å få på den første, den andre fikk jeg på fortere enn den første Fikk ikke gjort noe i helgen pga. jeg dro på kjærestebesøk, var også leverte snø scooteren min hos en kjenning som skulle lage noen tegninger på customdeler og få de vannskjært ut
 13. Martin's bmw e36 coupe 320i

  På mine engelske speil så er det kun vinklingen som er annerledes kontra usa m3 speil. Man ser tydelig at speilene skulle ha stått motsatt feste/støpslet til speilene er litt annerledes på begge sidene.
 14. el vindhusheis motor til bmw e36

  Hei, er det noen her som vet om det er forskjell på el vindusheismotor på sedan og coupe? Tenker på selve motoren da og er det noe forskjell på preface og facelift?
 15. Martin's bmw e36 coupe 320i

  Hei, er det noen her som vet om det er forskjell på el vindusheismotor på sedan og coupe? Tenker på selve motoren da og er det noe forskjell på preface og facelift?