Designer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  220
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Designer

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag 04/04/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Nesbyen, Hallingdal
 • Kjøretøy
  Volvo 740, 343, BMW 730d

Siste besøkende

343 profilvisninger
 1. '99 BMW 740i // LAV KM!

  Ja nei heller mot en mellomting av strekk og rett opp 👌🏼😊
 2. '99 BMW 740i // LAV KM!

  Åja ja ser den. Tenkte å gå for 225/45 og 245/40 bak på vinterdekka ser du 😊✌🏼 Uansett takk for svar
 3. '99 BMW 740i // LAV KM!

  Hvilken dim kjører du på M-parallellene? 😊
 4. ehaugsnes' e46 330cd

  Framgang Ville gått for M-tech 2 personlig.
 5. Designer's E38

  Takk takk 😊 blir grommere forhåpentligvis med div. Oppgraderinger 👌🏼
 6. E32 740 il

  Følger med, tøft med eldre 7ere!
 7. Designer's E38

  Ikke dum den heller
 8. Designer's E38

  Ja det koster mye, men hadde vært ekstremt tøft. Heller egentlig litt mot en løsning med å integrere en iPad Mini også enten ha en 1din spiller bak iPad eller en bluetooth forsterker. Har målt litt og det skal passe fint, man må bare frese ramma selv i MDF eller noe. Selve Slide kitet får man på ebay til 5-700kr slik at man lett kan ta ut iPad evt. Er litt på det at jeg har lyst på å få utnyttet plassen der mest mulig med en skjerm, mulig det finnes bedre str på Android. Men har akkurat gått over til iPhone så vil helst ha samme system begge steder. Ang. farge på ramme eller interiør så driver jeg med folie via jobb så det er ikke noe problem hos meg
 9. ehaugsnes' e46 330cd

  Følger med her! Detta blir rått!
 10. Designer's E38

  Takk takk ------------------------- Lurer på å endre på eksosen etter hvert. Vil ha litt mer lyd, veldig glad i 6er dieselen til BMW. En kompis hadde en E39 530d før og hadde 3" straight, det er litt for mye til denna syns jeg. Men tenkte ny downpipe og kanskje nye bakre potter. Evt kun ny downpipe og fjerne midtre? Noen som har bygd før på E38? Får man handla ferdig downpipe noen plass?
 11. Designer's E38

  Etter ønske om noen flere bilder av bilen så er dette jeg har foreløpig, men skal nok få dratt fram speilrefleksen i helga. Meldt fint vær da
 12. Designer's E38

  Er nok en pumpe, eller 2?! Fant innlegget til @Odd-M Det er 3 pumper på disse med M57. 1. "Løftepumpe" i tanken. Min gikk fremdeles som en klokke selv om denne var død, inntil det var fritt for diesel i den andre tankhalvdelen. Da døde den momentant. Pumpa står i den ene siden, utløpet i den andre siden. 2. Fødepumpe under bilen. Denne har bare 1 funksjon, det er å fore diesel videre. 3. Trykkpumpe på motoren. Denne holder oppe trykket på fuelrailen. Dersom pumpe 1 og/eller 2 svikter, så får ikke pumpe 3 diesel å jobbe med. Ved svikt på 1 går den som den skal, inntil det er 15 liter igjen på tanken. Da skal den dø momentant. Ved svikt på pumpe 2 får ikke pumpe 3 nok å jobbe med. Når du gir pedal og bruker mer drivstoff, så vil den "dø" eller fuske. siden den døde ved 15liter ca så synger vel pumpe 1 på siste vers. Men virker som kanskje pumpe 2 å er på vei siden den ikke klarer kickdown?
 13. Designer's E38

  Hmm vel i det det skjedde ja "for mye" slik at den stoppet så var det hvertfall veldig, veldig mye luft i slangene som vi måtte la pumpa jobbe gjennom først.. Den under hører jeg gå i fint i hvertfall. Mulig den i tank har noen bad moments?