mkj

Administrator
 • Innholdsteller

  811
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  6

mkj last won the day on January 25 2016

mkj hadde mest likt innhold!

Om mkj

 • Vurdering
  Admin
 • Bursdag 06/27/74

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bø i Vesterålen
 • Kjøretøy
  F31
 1. Systemet er satt til å åpne i samme vindu. Vet ikke om det generelt blant medlemmene ønskes at alle linker skal åpnes i nytt vindu?
 2. Bimmers ble oppdatert i dag 8.2.2017 ca. kl. 11.00. Oppdateringen inneholder både ny funksjonalitet, bugfixes og forbedringer. Innholdet må nå reindekseres før vi har "full flyt" igjen. Regner med at serveren er i mål med det senest 11.02.2017.
 3. @Blåhvitblogger, jeg bare så at linken som du hadde lagt inn var til en underside på Bimmers som ikke fantes, så jeg slettet denne og la inn link til innlegget ditt på nettsiden din istedenfor. Usikker på om det var bruker- eller systemfeil i utgangspunktet Send meg gjerne en PM om det skulle skje flere ganger på uforklarlig vis.
 4. Hadde ikke noe problemer med dette, så jeg har oppdatert linken i innlegget.
 5. Til info: Bimmers.no ble oppdatert med siste utgave av software 28.12.2017 klokken 12.05. Regn med inntil 5 døgn før alt innhold er reindeksert. Aktivitetsstrøm og søkefunksjon vil være funksjoner som "henger etter" inntil reindeksering er gjennomført.
 6. Velbrukt kan vi si i alle fall Har kvittet meg med denne, for det ble rett og slett for mye feil etterhvert. Tappa seg selv for strøm, varmeapparatet levde sitt eget liv, noen knapper i dashbordet var knekt, bakviskeren sluttet å virke og selvfølgelig irriterende pixelfeil. Synd. Var en fantastisk god bil å kjøre!
 7. @Fredrik, sjekket Google sin "webmaster tools" nå, men det var ingen sikkerhetsproblemer registrert der. Jeg skal få en utvikler til å ta en grundigere sjekk i morgen formiddag. Send gjerne skjermdump på PM om du har.
 8. Til informasjon så ble softwaren til bimmers.no oppdatert 15.11.16 ca. kl 13.00. For spesielt interesserte fins detaljer her. Det vil ta noen døgn til systemet er reindeksert og alt flyter helt optimalt igjen (over 3 millioner innlegg krever litt ressurser og tid...).
 9. Hmm... Klarer ikke å se den feilen selv i iPhone, Android, mac eller desktop. Skal se om vi finner noe muffens, men vi har uansett akkurat (20 min siden) oppdatert softwaren til Bimmers.
 10. @Lifeasiknowit_bmw, den lyden der hørtes ikke god ut! Av de problemene du nevner, så kan jeg kun gjenkjenne meg i "slapp regnsensor" egentlig. Ja, også har jeg en sokk under rattstammen for å fjerne eneste irriterende knirkelyd i bilen. Men altså, har egentlig ikke hatt noen problemer i mitt eie. Bank i bordet!
 11. Litt av en fartsforskjell på BMW og Corsa Cup! Hvor mange Cup'er kan det være ut på banene samtidig egentlig? Mye bulking i løpet at en sesong? Var inne og snek på sidene til BMW Cup. Denne var fin: " Noen eksakt “rettferdighet” vil det imidlertid være umulig å oppnå i praksis, og denne racingklassen er derfor kun egnet for de førere som kan akseptere slike naturlige begrensninger. " (Var noen rare koder som hadde sneket seg inn i kommentaren din lenger opp som saboterte formateringen. Vet ikke hvor de kom fra. Fikset nå).
 12. Artig oppsummering! Virker som om du har hatt både en spennende, utfordrende, men ok sesong likevel. Du har jo tydligvis enda endel å gå på. Snart 2017 nå. Bare å lade!
 13. Da har vi rullet ut en ny softwareoppdatering av Bimmers.no. Noen bugfixes og bedre fart i aktivitetsstrømmene er hovedpunktene.