mkj

Administrator
 • Innholdsteller

  844
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  6

mkj last won the day on January 25 2016

mkj hadde mest likt innhold!

Om mkj

 • Vurdering
  Admin
 • Bursdag 06/27/74

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bø i Vesterålen
 • Kjøretøy
  F31
 1. Bilder vises ikke i eldre tråder

  Bare en melding om at dette er registrert. Er litt usikker på om vi skal gå den veien, ettersom det kanskje er en grunn til at medlemmer i utgangspunktet har valgt å ikke laste opp bildene her på bimmers.no. Har i alle fall ikke spesielt lyst til å "stjele" folks bilder og legge dem på bimmers.no sine servere.
 2. TLS/SSL (HTTPS)

  Helt enig med deg, @sluquet! Dette skal på plass. Det er dog en stor jobb med en side som bimmers.no, ettersom forumet er gammelt og mye innhold fra våre medlemmer er "embedded" fra diverse usikre kilder. Anyway, vi skal få dette på plass sammen med en god del andre oppdateringer, så snart jeg har noen ledige teknikere
 3. Fy flate for en overpris det er på nye Volvoer! Har kikket litt på XC40, XC60 og kjørt et par timer i V90 og V90 Cross Country mens Bimmer'n sto inne til service. Behagelige seter og topp sikkerhet, men ellers var det ikke mye som falt i smak. Overgangen fra adaptivt M-understell til Volvo var litt sånn: Når kommer nye 3-serien? Og kommer den med BMW's beste lys, night vision og alt det der?
 4. Fikk ikke postet i forum. Kan du hjelpe ? er ny her. Har en BMW 116d, 2010, gått 90 000 km. Skulle starte bilen for to dager siden, puttet i nøklen, ingen strøm overhodet , alt mørkt og fikk ikke ut nøklen igjen. Var så borte i 6 timer og når jeg kom tilbake sto bilen og lyste. Så gikk den normalt i et døgn, men idag skjedde det samme. Har sjekket batteri, der er det strøm, har pusset poler for irr, og sjekket sikringer. Noen som har andre innspill ? Mann min har ringt flere mekanikere, men de skjønner ikke hva det kan være. 

 5. BMW-hjørnet på jobb. Min i midten
 6. 1. Adaptivt understell 2. Rattvarme 3. Elektrisk bakluke 4. Automatkassen (jeg var ekstremt skeptisk, og så egentlig etter manuell da det skulle handles)
 7. Det ville trylle vekk problemene med dårlig veistandard og masse vedlikeholdskostnader
 8. Leste den der ja. Glad jeg har fått med meg erfaringen med bilglede. Ingen tvil om det ser skummelt ut framover for oss som liker å kjøre bilen selv!
 9. Toyota MR2 på bane har vel vært det morsomste med bil faktisk. Bare 140 hk i den cab'en, men senket og store brede hjul hjalp litt på. Så ikke så mye for bilens del, men fordi det er eneste bil jeg har kjørt på bane Ellers var det jo stor stas å eie en Ford Galaxie -69 med digert stereoanlegg fra HiFi-klubben som 20-åring på 90-tallet. Det ble ekstremt mye kjøring/råning Mest "intense" opplevelser med kjøretøy har nok vært med diverse hissige motorsykler jeg har eid opp gjennom årene. For helsens skyld blir det tvilsomt en ny R-sykkel neste gang det blir motorsykkelhandling... Men den beste kjøreopplevelsen har jeg ærlig talt nesten hver dag. Nåværende 320D M-sport med adaptivt understell. En fantastisk bil på veldig mange måter. Litt motorsvak, men jeg må si at den stasjonsvogna sitter helt uforståelig godt på veien.
 10. Vi hadde noen hendelser på server, ja. Det er typisk at det skjer i helger, gjerne når "it-crewet" er bortreist i tillegg Beklager nedetiden!
 11. Nah... Jeg får fortsatt vente på ny 3-serie før noe skifte til nybil vurderes gitt
 12. BMW M2 2018 lci

  Gratulerer med herlig bil! Ligger på "drømmelista" denne her
 13. Mister motorkraft på E83 2.0D 2008.?

  Er vel koks og den berømte EGR-ventilen dette(@TRF)? Tar jeg ikke feil, så er småkjøring en "killer". En kollega av meg svingte innom et verksted og fikk renset opp, og etter det var alt som normalt.
 14. Beklager, støtte for den appen prioriteres nok ikke.
 15. Vi starter i dag en oppgradering av softwaren Bimmers kjører på. Dette er en større oppdatering med både nye og endrede funksjoner. Vi kommer nok ikke helt i mål med denne før tidligst i slutten av måneden. Regn med både nedetid og endel "lugging".