mkj

Administrator
 • Innholdsteller

  802
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  6

mkj last won the day on January 25 2016

mkj hadde mest likt innhold!

Om mkj

 • Vurdering
  Admin
 • Bursdag 06/27/74

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bø i Vesterålen
 • Kjøretøy
  F31
 1. Til info: Bimmers.no ble oppdatert med siste utgave av software 28.12.2017 klokken 12.05. Regn med inntil 5 døgn før alt innhold er reindeksert. Aktivitetsstrøm og søkefunksjon vil være funksjoner som "henger etter" inntil reindeksering er gjennomført.
 2. Velbrukt kan vi si i alle fall Har kvittet meg med denne, for det ble rett og slett for mye feil etterhvert. Tappa seg selv for strøm, varmeapparatet levde sitt eget liv, noen knapper i dashbordet var knekt, bakviskeren sluttet å virke og selvfølgelig irriterende pixelfeil. Synd. Var en fantastisk god bil å kjøre!
 3. @Fredrik, sjekket Google sin "webmaster tools" nå, men det var ingen sikkerhetsproblemer registrert der. Jeg skal få en utvikler til å ta en grundigere sjekk i morgen formiddag. Send gjerne skjermdump på PM om du har.
 4. Til informasjon så ble softwaren til bimmers.no oppdatert 15.11.16 ca. kl 13.00. For spesielt interesserte fins detaljer her. Det vil ta noen døgn til systemet er reindeksert og alt flyter helt optimalt igjen (over 3 millioner innlegg krever litt ressurser og tid...).
 5. Hmm... Klarer ikke å se den feilen selv i iPhone, Android, mac eller desktop. Skal se om vi finner noe muffens, men vi har uansett akkurat (20 min siden) oppdatert softwaren til Bimmers.
 6. @Lifeasiknowit_bmw, den lyden der hørtes ikke god ut! Av de problemene du nevner, så kan jeg kun gjenkjenne meg i "slapp regnsensor" egentlig. Ja, også har jeg en sokk under rattstammen for å fjerne eneste irriterende knirkelyd i bilen. Men altså, har egentlig ikke hatt noen problemer i mitt eie. Bank i bordet!
 7. Litt av en fartsforskjell på BMW og Corsa Cup! Hvor mange Cup'er kan det være ut på banene samtidig egentlig? Mye bulking i løpet at en sesong? Var inne og snek på sidene til BMW Cup. Denne var fin: " Noen eksakt “rettferdighet” vil det imidlertid være umulig å oppnå i praksis, og denne racingklassen er derfor kun egnet for de førere som kan akseptere slike naturlige begrensninger. " (Var noen rare koder som hadde sneket seg inn i kommentaren din lenger opp som saboterte formateringen. Vet ikke hvor de kom fra. Fikset nå).
 8. Artig oppsummering! Virker som om du har hatt både en spennende, utfordrende, men ok sesong likevel. Du har jo tydligvis enda endel å gå på. Snart 2017 nå. Bare å lade!
 9. Da har vi rullet ut en ny softwareoppdatering av Bimmers.no. Noen bugfixes og bedre fart i aktivitetsstrømmene er hovedpunktene.
 10. @sveigis, da fungerer bildeopplastingen igjen. Forumet må reindexere endel innhold etter oppdateringen. Det tar litt tid, så ikke bli overasket over at noe innhold virker å mangle inntil dette er ferdig. Stort forum = tar tid. Det kommer til å bli kjørt en ny oppdatering, sannsynligvis i neste uke, for ytterligere forbedring av søk og aktivitetsstrøm.
 11. Takk, vi sjekker opp
 12. Forumet ble oppdatert med siste utgave av softwaren som kjører i bunn i dag 13.09.16 kl 07.45. Endel innhold må "reindekseres", bli derfor ikke overasket over at det er ting som virker å mangle en liten stund etter denne oppdateringen. For spesielt interesserte kan det nevnes at oppdateringen gjør at forumet støtter php7. Dermed blir det straks også oppdatering av serversoftware også. Det forventes merkbart bedre fart i alle deler av forumet, spesielt i "aktivitetsstrømmene"
 13. Ok. Nå har jeg slått av endel flere elementer til som jeg mistenker. Kan du være så snill å sjekke igjen en siste gang? Jeg klarer ikke å framprovosere disse feilene selv på de enhetene jeg har i huset (inkl. et gammelt nettbrett).