mkj

Administrator
 • Innholdsteller

  838
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  6

mkj last won the day on January 25 2016

mkj hadde mest likt innhold!

Om mkj

 • Vurdering
  Admin
 • Bursdag 06/27/74

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bø i Vesterålen
 • Kjøretøy
  F31
 1. 1. Adaptivt understell 2. Rattvarme 3. Elektrisk bakluke 4. Automatkassen (jeg var ekstremt skeptisk, og så egentlig etter manuell da det skulle handles)
 2. Det ville trylle vekk problemene med dårlig veistandard og masse vedlikeholdskostnader
 3. Leste den der ja. Glad jeg har fått med meg erfaringen med bilglede. Ingen tvil om det ser skummelt ut framover for oss som liker å kjøre bilen selv!
 4. Toyota MR2 på bane har vel vært det morsomste med bil faktisk. Bare 140 hk i den cab'en, men senket og store brede hjul hjalp litt på. Så ikke så mye for bilens del, men fordi det er eneste bil jeg har kjørt på bane Ellers var det jo stor stas å eie en Ford Galaxie -69 med digert stereoanlegg fra HiFi-klubben som 20-åring på 90-tallet. Det ble ekstremt mye kjøring/råning Mest "intense" opplevelser med kjøretøy har nok vært med diverse hissige motorsykler jeg har eid opp gjennom årene. For helsens skyld blir det tvilsomt en ny R-sykkel neste gang det blir motorsykkelhandling... Men den beste kjøreopplevelsen har jeg ærlig talt nesten hver dag. Nåværende 320D M-sport med adaptivt understell. En fantastisk bil på veldig mange måter. Litt motorsvak, men jeg må si at den stasjonsvogna sitter helt uforståelig godt på veien.
 5. Vi hadde noen hendelser på server, ja. Det er typisk at det skjer i helger, gjerne når "it-crewet" er bortreist i tillegg Beklager nedetiden!
 6. Nah... Jeg får fortsatt vente på ny 3-serie før noe skifte til nybil vurderes gitt
 7. BMW M2 2018 lci

  Gratulerer med herlig bil! Ligger på "drømmelista" denne her
 8. Mister motorkraft på E83 2.0D 2008.?

  Er vel koks og den berømte EGR-ventilen dette(@TRF)? Tar jeg ikke feil, så er småkjøring en "killer". En kollega av meg svingte innom et verksted og fikk renset opp, og etter det var alt som normalt.
 9. Beklager, støtte for den appen prioriteres nok ikke.
 10. Vi starter i dag en oppgradering av softwaren Bimmers kjører på. Dette er en større oppdatering med både nye og endrede funksjoner. Vi kommer nok ikke helt i mål med denne før tidligst i slutten av måneden. Regn med både nedetid og endel "lugging".
 11. Varslet nedetid 29.9.17

  Vi må endre bildeserver for bimmers.no. Det vil derfor bli nedetid fredag 29.9.17.
 12. @hsd, jeg er usikker på det du spør om. Vi jobber med å rulle ut en stor update i nærmeste framtid, så vi får se litt på hvordan det blir etter det.
 13. Vi måtte flytte på litt filer denne uken, og det kan se ut som om det ble noe krøll med emoticons. Vi sjekker det opp! Tester nå at alle eksterne linker åpnes i ny fane/vindu, så får vi se hva folket sier
 14. @TRF-Racing, vi har litt serverutfordringer denne uken. Usikker på om det er derfor du opplever litt muffens. Vi venter for øvrig på at en større softwareoppdatering skal bli klar, så vi kommer ikke til å gjøre noen andre endringer enn å få kontroll på serverkapasiteten med det første.