mkj

Administrator
 • Innholdsteller

  855
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

mkj vant dagen sist Januar 25 2016

mkj hadde mest likt innhold!

Om mkj

 • Rang
  Admin
 • Bursdag 06/27/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bø i Vesterålen
 • Kjøretøy
  F31

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det har oppstått en bug når man laster opp bilder til Bimmers. Vi regner med å få dette løst på mandag, 10.12.18. Beklager!
 2. mkj

  Oppdatering av Bimmers 04.09.18

  Hmm... Her er det noe krøll ja. Får nok ikke funnet ut av det før i morgen dessverre. Takk for at dere gav beskjed!
 3. Til info ble server justerert og softwaren Bimmers kjører på oppdatert i dag klokken 14.40. Hovedsaklig er det snakk om ulike mindre bug fixes, spesielt i forhold til visning i nettleseren Microsoft Edge. Også fart bør oppleves noe forbedret når vi får reindeksert alt innhold igjen. Dette kan ta en dag eller syv.
 4. mkj

  Oppdatering av Bimmers 24.04.18

  Fikk også oppdatert "språkpakken" til forumet nå i morrest.
 5. Til info ble det foretatt en større oppdatering av softwaren Bimmers kjører på i dag, 24.04.18.
 6. mkj

  Bilder vises ikke i eldre tråder

  Bare en melding om at dette er registrert. Er litt usikker på om vi skal gå den veien, ettersom det kanskje er en grunn til at medlemmer i utgangspunktet har valgt å ikke laste opp bildene her på bimmers.no. Har i alle fall ikke spesielt lyst til å "stjele" folks bilder og legge dem på bimmers.no sine servere.
 7. mkj

  TLS/SSL (HTTPS)

  Helt enig med deg, @sluquet! Dette skal på plass. Det er dog en stor jobb med en side som bimmers.no, ettersom forumet er gammelt og mye innhold fra våre medlemmer er "embedded" fra diverse usikre kilder. Anyway, vi skal få dette på plass sammen med en god del andre oppdateringer, så snart jeg har noen ledige teknikere
 8. Fy flate for en overpris det er på nye Volvoer! Har kikket litt på XC40, XC60 og kjørt et par timer i V90 og V90 Cross Country mens Bimmer'n sto inne til service. Behagelige seter og topp sikkerhet, men ellers var det ikke mye som falt i smak. Overgangen fra adaptivt M-understell til Volvo var litt sånn: Når kommer nye 3-serien? Og kommer den med BMW's beste lys, night vision og alt det der?
 9. Fikk ikke postet i forum. Kan du hjelpe ? er ny her. Har en BMW 116d, 2010, gått 90 000 km. Skulle starte bilen for to dager siden, puttet i nøklen, ingen strøm overhodet , alt mørkt og fikk ikke ut nøklen igjen. Var så borte i 6 timer og når jeg kom tilbake sto bilen og lyste. Så gikk den normalt i et døgn, men idag skjedde det samme. Har sjekket batteri, der er det strøm, har pusset poler for irr, og sjekket sikringer. Noen som har andre innspill ? Mann min har ringt flere mekanikere, men de skjønner ikke hva det kan være. 

 10. BMW-hjørnet på jobb. Min i midten
 11. 1. Adaptivt understell 2. Rattvarme 3. Elektrisk bakluke 4. Automatkassen (jeg var ekstremt skeptisk, og så egentlig etter manuell da det skulle handles)
 12. Det ville trylle vekk problemene med dårlig veistandard og masse vedlikeholdskostnader
 13. Leste den der ja. Glad jeg har fått med meg erfaringen med bilglede. Ingen tvil om det ser skummelt ut framover for oss som liker å kjøre bilen selv!
 14. Toyota MR2 på bane har vel vært det morsomste med bil faktisk. Bare 140 hk i den cab'en, men senket og store brede hjul hjalp litt på. Så ikke så mye for bilens del, men fordi det er eneste bil jeg har kjørt på bane Ellers var det jo stor stas å eie en Ford Galaxie -69 med digert stereoanlegg fra HiFi-klubben som 20-åring på 90-tallet. Det ble ekstremt mye kjøring/råning Mest "intense" opplevelser med kjøretøy har nok vært med diverse hissige motorsykler jeg har eid opp gjennom årene. For helsens skyld blir det tvilsomt en ny R-sykkel neste gang det blir motorsykkelhandling... Men den beste kjøreopplevelsen har jeg ærlig talt nesten hver dag. Nåværende 320D M-sport med adaptivt understell. En fantastisk bil på veldig mange måter. Litt motorsvak, men jeg må si at den stasjonsvogna sitter helt uforståelig godt på veien.
 15. Vi hadde noen hendelser på server, ja. Det er typisk at det skjer i helger, gjerne når "it-crewet" er bortreist i tillegg Beklager nedetiden!