Amarios

Medlem
 • Innholdsteller

  202
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Amarios vant dagen sist April 19

Amarios hadde mest likt innhold!

Om Amarios

 • Rang
  Kaptein
 • Bursdag 08/01/1983

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bodø, Nordland
 • Kjøretøy
  BMW 325i E36 Sedan 1991

Nylige profilbesøk

827 profilvisninger
 1. Amarios

  M50b25 går kun på 5

  Ta av coilene og se etter olje der pluggene sitter, hvis de får olje på seg kan man få problemet at de ikke tenner som de skal. Tipper at toppdekselpakninga rundt hullene til pluggene er dårlige.
 2. Her er en onboard video der jeg øver på tandems, begynte å komme seg på slutten av sesongen. Beklager lavt volum på denne. Og her er en samlevideo fra sesongen som noen har laget, en del filming med drone osv. Veldig bra lagd.
 3. Sløv med oppdateringer som vanlig, men har ikke blitt gjort så veldig mye på 325'en. Etter en sesong med hard kjøring på isen og saltlaka i Bodø i vinter, har det satt sine spor. En stk knust frontfanger og det som var små rustflekker har utviklet seg kraftig, spesielt nede på dørene og under bakluka. 😕 Anyhow, pøser på med en god dose bilder fra de siste kjøringene på isbana denne sesongen. Fikk god trening i tandems de siste helgene der, og klarte å ligge ganske nært. Passe brei her Men senere den runden satsa jeg litt vel friskt. Høy fart, turtallskutt i 4. gir og kom borti en brøytekant. Resultet var dette: Hadde heldigvis fanger liggende, ikke så bra stand men bedre enn ingenting. Bilder fra helga etter, ble noen tandems da også. Bilde av meg som tar bilde av fotografen som tar bilde av meg mens jeg tar bilde av han mens jeg ligger på tverra. 🤣 Slenger ut noen videoer fra kjøringa i neste post. Ellers så ble bilen endelig innkjørt. (Tror framhjula har rulla en del mindre da. ) Må si at omtrent hver eneste av de 46.000 kilometerene jeg har kjørt denne bilen siden jeg kjøpte den har vært en nytelse. Bilen funker like bra til jobben, butikken, som på bane og isbane. Denne skal det nok mye til for at jeg skal kvitte meg med. 😃 In other news, så har jeg kjøpt felger til E28'en. 17x8.5 ET15 Fikk de veldig billig, samt fikk en mtech fanger gratis med på kjøpet som skal på 325'en etterhvert. De er ikke i perfekt stand, men bra nok for meg akkurat nå. Ganske brei kant på de, og sånt liker man jo. 👌 Ordna meg også zkw lykter til 325'en, litt limrester som må fjernes men ellers i bra stand. Fikk endelig gjort ferdig sveisearbeiet på Is'n, så da gikk den gjennom etterkontrollen. Det første jeg gjorde var å få lagt mørk film på lyktene, koble til angeleyes og ordne us-blinkers. Måtte teste BBS hjula på den, bytta også bakluka da den som var på hadde en stor bungel og rust ved låsekassa. Har kjøpt nye framskjermer da de som er på ikke er bra, men de nye må lakkeres.
 4. Måtte teste BBS hjula på is’n, litt for høy nå men ble pent. 👍🏻 Blir forøvrig lagt ut for salg snart.
 5. Maks uflaks, knakk girstanga utenfor politihuset mens jeg prøvde å finne parkeringsplass. 😂
 6. Noen som vet hva disse er? 17x8.5 ET15
 7. Fikk tatt en liten mini service på E28’en for ei stund siden. Satte batteriet på lading, og ett kosteskaft for å holde panseret. 😜 Luftfilter var første på lista: Va overaskende rent under det gamle: Nye på plass: Bytta også pluggene, ny vs gammel: Støvsugde og tørka kjapt over i motorrommet, ser ikke så værst ut til å være 84’ modell. 👍🏻 Fant to kontakter som ikke var plugget i, lurer på hva de er til. 🤨 Noen interørshots før jeg reiv av setetrekkene, hater setetrekk. 😋 Setene var «litt» skitne og støvete under trekka. Og en del slitasje spesielt på førersetet. Gikk kjapt over de med støvsuger, ble straks bedre. Blir å gå skikkelig over hele interøret etterhvert. Tok av matta i bagasjerommet og støvsugde vekk litt. Ikke noe alvorlig rustete her. Var litt ved tankpåfyllinga som må tas. Eksosen hang og dingla, så den ble midlertidig hengt opp med koppertråd. 😝 Og til slutt fikk utsida en kjapp avfettning og spyling. Nå over til Is’en, her nedsnødd utenfor garasjen før jeg fikk den inn igjen. 😜 Jeg ble litt lei av bil og mista motivasjon til å mekke, etter at jeg fant ganske mye rust i golvet på Is’en. Var visst ikke bare noen små hull. 😐 Huff dette var ikke ett hyggelig syn: Har nå kappa ut rusta, og har begynt å sveise inn nytt stål. Må også bytte noen bremserør, så skal den på etterkontroll og forhåpentligvis være eu ok.
 8. De er bra, kan også anbefale Autoteam.
 9. Amarios

  Problemer med lys E28

  Hei har ett problem med lysene på 518'n min. (84 mod) Nærlys, blinklys og bremselys, virker ikke på venstresida av bilen. Alt av sikringer virker som de er i orden, pærer er byttet. Noen tips om hvor problemet kan ligge?
 10. Noen bilder fra kjøringa i helga. Var en der med en 91’ mod 325i sedan, samme farge og alt. Hva er oddsen? 😝 Men litt måtte jo ha litt uflaks, ødela frontfangeren min. Ble endel sprekker. 😐 »Reparterte» de me driftstiches sånn forløpig.. Satser på å ta den svarte bilen på isen neste helg ;P
 11. Lenge siden forrige oppdatering, så da er det på tide. Begynte med fiksing på den svarte bilen for ei stund sia. Var en del småpjusk: Koblet opp tåkelysa, byttet kamakselsensor, bensinpumpe, bensinfilter, jording til motor og panser, tennplugger, begge hjullager bak (huff for en drittjobb :P) Måtte også bytte ECU da den hadde kortslutta pga fukt, og bilen ville ikke gå som den skulle. Disse punktene hadde eira og det ble kortslutning: Med disse følgene: Kjørte bilen på EU etter alt var gjort i håp om at den skulle gå igjennom. Men det gjorde den selvfølgelig ikke Ble 5 toer feil: Feil instilling på begge tåkelysene - easy fix Bremserør venstre fremre, rust - easy fix Bremserør høyre bakre, rust - easy fix Avgass hadde for mye CO. Regner med det er fordi bilen har stort sett stått i ro det siste året. Må få kjørt den litt, og kanskje kjøpe noe additiv å ha på tanken. Fikk også anmerkning på rust i gulvet, så raskt under bilen her om dagen og så ett par små hull. Skal få ut gulvteppet og se hvor alvorlig det er. Satser på at det går fint å kappe ut rust, og sveise inn nytt stål. Har ikke begynt å gå over E28'en enda, men handla inn en del service deler til den på black friday: Bremseklosser foran (glemte skiver så det må kjøpes) Bremseband og bremsesylindere til tromlene bak Termostat Vannpumpe Luftfilter Oljefilter Drivstofffilter Tennplugger Så jeg må få rævva i gir og få is'en EU-OK og på veien igjen. Da blir det garasjetid med E28. Ble litt vedlikehold og shine på 325'en i dag. Fikk bremsekloss varsel i dashbordet. Yellowstuff klossene hadde gjort sitt, etter ett halvår på veien +to helger på ACR. Fant Redstuff klosser billig på finn.no, så da ble det de. ^^ Kunne ikke kjørt mye lengre før det hadde blitt metall mot metall her. Hjulbuene var forferdelig møkkete så da måtte det bli litt vasking. Har en ganske kraftig avfetting på jobb som funker bra. Før: Etter: Oppdaget noe rust på innerskjermene pga dekk som har subba. Så der skal det sandblåses og lakkes fortløpende. Er vel nesten noe man må regne med når man herjer og sladder på bane. ^^ Ble ikke noen bilder av bilene, men her er en potet BMW Var forresten på den lokale isbana forrige helg, her er ett lite onboard klipp og en film en kompis mekka ihop. =)
 12. Amarios

  Disel vs Bensin

  Var grom lyd på Isuzu'en til brodern, raka rør og firer 2.4 sugediesel. Ganske lik lyden på en traktor 😂