Amarios

Medlem
 • Innholdsteller

  208
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Amarios vant dagen sist April 19

Amarios hadde mest likt innhold!

Om Amarios

 • Rang
  Kaptein
 • Bursdag 08/01/1983

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bodø, Nordland
 • Kjøretøy
  BMW 325i E36 Sedan 1991

Nylige profilbesøk

955 profilvisninger
 1. Kjøpte denne for litt siden, 95’ 520 touring. Bra stand og 230k~ på tellern 🙂
 2. Amarios

  E28 518 1984 selges

  Bump*
 3. Info finner du på finn: https://www.finn.no/124389365
 4. Moro med E28 ja. Jeg skal med min på eu kontroll i morgen. Håper jeg har fikset det meste som trengs for å få den gjennom. Eneste jeg vet jeg får feil på er speedometer, å bypasse Si-kortet funka ikke desverre. 😕 Men den blir nok lagt ut for salg snart, har kjøpt meg banebil og den krever sitt mtp penger og tid. Får se positivt på det uansett at jeg har redda bilen fra å stå å støve ned i en garasje, og at noen andre heller får ha det moro med den. Ang. banebilen så ble det ikke BMW som planlagt, så på en del E30’er men de var enten opprusta, for mange feil osv. Trengte noe turn key. Så da ble det denne, Nissan S13 180SX. Fikk den frakta fra Mandalsområdet som er ett godt stykke unna Bodø. Og pga passe useriøs og treg transportør fikk jeg den 1 dag før sommertreffet på ACR. >.< Så ble en del mekking i løpet av helga før den funka som den skulle. Ble nesten ikke kjøring fredag og lørdag, men på søndag fikk jeg brukt en god del av dekka jeg hadde med meg. 😁 🚗💨💨 Her er litt onboard video:
 5. Prøvde meg på å få fiksa litt på instrumentpanelet til E28’en i dag. Verken speedometer eller tempmåler var det liv i. Batteriene i SI panelet var gåene. Hadde bestilt nye samt batteriholder, så jeg kunne plassere de ett mer tilgjengelig sted. Men lykken var kortvarig, var eira ganske mye på det kretskortet. 😐 Så etter litt googling fant jeg ut at man kunne koble seg forbi hele greia. Fant guide her: http://www.mye28.com/viewtopic.php?t=94937#p897631 Var en ganske enkel prosess, og er spent på om det blir liv i tempmåler og speedometeret nå. Fant ikke ut hvor jeg kunne hente strøm til klokka, men det får jeg fikse en annen gang. Evt kjøpe nytt SI kort etterhvert. Vet det finnes ettermarkedskort som er laget uten batteri, men de kosta rundt 1000 lappen. Montert i hop instrumentpanelet, SI kortet fikk ikke bli med inn igjen. 😜 Takk for det, blir moro å få E28’en tilbake på veien. Og er snart eier av dedikert banebil så nå skal ikke E36’n verken på bane eller isbane. Skal heller ikke kjøres på vinteren da de salter noe helt sinnsykt i Bodø. Har desverre litt jobb med rustfjerning på den nå, nede på dører og under bakluka. Må ha ny frontfanger og framskjermer også, banekjøringa har sørga for det. 😝 Men understell, bremser og motor/drivverk er fortsatt tipptopp. 👍🏻 Den trenger generelt litt stell, blitt brukt hardt og jeg har ikke ordnet noe på en god stund.
 6. Da har man fått skrudd litt på E28. Alt av bremser ble bytta samt vannpumpe og termostat. Glemte å ta førbilde av bremsene foran men de var ganske rusta. Pussa ned og lakkerte kaliperene og fikk på nye skiver/klosser. Ene bremsa hengte, stempelet var rusta. Nytt er bestilt håper det kommer til uka. Bremsetromlene bak var i ok stand, så pussa og lakka de. Bremsebåndene var ikke så ille, og ingen lekkasje fra sylindrene. Men bytta alt uansett bare for peace of mind. Før: Etter: Å bytte termostat var av det enkle slaget må jeg si 😂 Nye vannpumpa på plass: Har også flytta til nytt garasjelokale, ingen grav i denne men ett par minutter unna der jeg bor. Den forrige var 15-20minutter unna. E28 snart klar for eu for første gang siden 2008. Har solgt den sorte bilen, så nå blir det snart innkjøp av banebil. 😁
 7. Amarios

  M50b25 går kun på 5

  Ta av coilene og se etter olje der pluggene sitter, hvis de får olje på seg kan man få problemet at de ikke tenner som de skal. Tipper at toppdekselpakninga rundt hullene til pluggene er dårlige.
 8. Her er en onboard video der jeg øver på tandems, begynte å komme seg på slutten av sesongen. Beklager lavt volum på denne. Og her er en samlevideo fra sesongen som noen har laget, en del filming med drone osv. Veldig bra lagd.
 9. Sløv med oppdateringer som vanlig, men har ikke blitt gjort så veldig mye på 325'en. Etter en sesong med hard kjøring på isen og saltlaka i Bodø i vinter, har det satt sine spor. En stk knust frontfanger og det som var små rustflekker har utviklet seg kraftig, spesielt nede på dørene og under bakluka. 😕 Anyhow, pøser på med en god dose bilder fra de siste kjøringene på isbana denne sesongen. Fikk god trening i tandems de siste helgene der, og klarte å ligge ganske nært. Passe brei her Men senere den runden satsa jeg litt vel friskt. Høy fart, turtallskutt i 4. gir og kom borti en brøytekant. Resultet var dette: Hadde heldigvis fanger liggende, ikke så bra stand men bedre enn ingenting. Bilder fra helga etter, ble noen tandems da også. Bilde av meg som tar bilde av fotografen som tar bilde av meg mens jeg tar bilde av han mens jeg ligger på tverra. 🤣 Slenger ut noen videoer fra kjøringa i neste post. Ellers så ble bilen endelig innkjørt. (Tror framhjula har rulla en del mindre da. ) Må si at omtrent hver eneste av de 46.000 kilometerene jeg har kjørt denne bilen siden jeg kjøpte den har vært en nytelse. Bilen funker like bra til jobben, butikken, som på bane og isbane. Denne skal det nok mye til for at jeg skal kvitte meg med. 😃 In other news, så har jeg kjøpt felger til E28'en. 17x8.5 ET15 Fikk de veldig billig, samt fikk en mtech fanger gratis med på kjøpet som skal på 325'en etterhvert. De er ikke i perfekt stand, men bra nok for meg akkurat nå. Ganske brei kant på de, og sånt liker man jo. 👌 Ordna meg også zkw lykter til 325'en, litt limrester som må fjernes men ellers i bra stand. Fikk endelig gjort ferdig sveisearbeiet på Is'n, så da gikk den gjennom etterkontrollen. Det første jeg gjorde var å få lagt mørk film på lyktene, koble til angeleyes og ordne us-blinkers. Måtte teste BBS hjula på den, bytta også bakluka da den som var på hadde en stor bungel og rust ved låsekassa. Har kjøpt nye framskjermer da de som er på ikke er bra, men de nye må lakkeres.
 10. Måtte teste BBS hjula på is’n, litt for høy nå men ble pent. 👍🏻 Blir forøvrig lagt ut for salg snart.
 11. Maks uflaks, knakk girstanga utenfor politihuset mens jeg prøvde å finne parkeringsplass. 😂
 12. Noen som vet hva disse er? 17x8.5 ET15
 13. Fikk tatt en liten mini service på E28’en for ei stund siden. Satte batteriet på lading, og ett kosteskaft for å holde panseret. 😜 Luftfilter var første på lista: Va overaskende rent under det gamle: Nye på plass: Bytta også pluggene, ny vs gammel: Støvsugde og tørka kjapt over i motorrommet, ser ikke så værst ut til å være 84’ modell. 👍🏻 Fant to kontakter som ikke var plugget i, lurer på hva de er til. 🤨 Noen interørshots før jeg reiv av setetrekkene, hater setetrekk. 😋 Setene var «litt» skitne og støvete under trekka. Og en del slitasje spesielt på førersetet. Gikk kjapt over de med støvsuger, ble straks bedre. Blir å gå skikkelig over hele interøret etterhvert. Tok av matta i bagasjerommet og støvsugde vekk litt. Ikke noe alvorlig rustete her. Var litt ved tankpåfyllinga som må tas. Eksosen hang og dingla, så den ble midlertidig hengt opp med koppertråd. 😝 Og til slutt fikk utsida en kjapp avfettning og spyling. Nå over til Is’en, her nedsnødd utenfor garasjen før jeg fikk den inn igjen. 😜 Jeg ble litt lei av bil og mista motivasjon til å mekke, etter at jeg fant ganske mye rust i golvet på Is’en. Var visst ikke bare noen små hull. 😐 Huff dette var ikke ett hyggelig syn: Har nå kappa ut rusta, og har begynt å sveise inn nytt stål. Må også bytte noen bremserør, så skal den på etterkontroll og forhåpentligvis være eu ok.
 14. De er bra, kan også anbefale Autoteam.