Amarios

Medlemmer
 • Innholdsteller

  194
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Amarios

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag 08/01/83

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bodø, Nordland
 • Kjøretøy
  BMW 325i E36 Sedan 1991

Siste besøkende

695 profilvisninger
 1. De er bra, kan også anbefale Autoteam.
 2. Problemer med lys E28

  Hei har ett problem med lysene på 518'n min. (84 mod) Nærlys, blinklys og bremselys, virker ikke på venstresida av bilen. Alt av sikringer virker som de er i orden, pærer er byttet. Noen tips om hvor problemet kan ligge?
 3. Noen bilder fra kjøringa i helga. Var en der med en 91’ mod 325i sedan, samme farge og alt. Hva er oddsen? 😝 Men litt måtte jo ha litt uflaks, ødela frontfangeren min. Ble endel sprekker. 😐 »Reparterte» de me driftstiches sånn forløpig.. Satser på å ta den svarte bilen på isen neste helg ;P
 4. Bor i Bodø. 😊 Blir kjøring i morra ser det ut som. 😁🚗💨💨
 5. Lenge siden forrige oppdatering, så da er det på tide. Begynte med fiksing på den svarte bilen for ei stund sia. Var en del småpjusk: Koblet opp tåkelysa, byttet kamakselsensor, bensinpumpe, bensinfilter, jording til motor og panser, tennplugger, begge hjullager bak (huff for en drittjobb :P) Måtte også bytte ECU da den hadde kortslutta pga fukt, og bilen ville ikke gå som den skulle. Disse punktene hadde eira og det ble kortslutning: Med disse følgene: Kjørte bilen på EU etter alt var gjort i håp om at den skulle gå igjennom. Men det gjorde den selvfølgelig ikke Ble 5 toer feil: Feil instilling på begge tåkelysene - easy fix Bremserør venstre fremre, rust - easy fix Bremserør høyre bakre, rust - easy fix Avgass hadde for mye CO. Regner med det er fordi bilen har stort sett stått i ro det siste året. Må få kjørt den litt, og kanskje kjøpe noe additiv å ha på tanken. Fikk også anmerkning på rust i gulvet, så raskt under bilen her om dagen og så ett par små hull. Skal få ut gulvteppet og se hvor alvorlig det er. Satser på at det går fint å kappe ut rust, og sveise inn nytt stål. Har ikke begynt å gå over E28'en enda, men handla inn en del service deler til den på black friday: Bremseklosser foran (glemte skiver så det må kjøpes) Bremseband og bremsesylindere til tromlene bak Termostat Vannpumpe Luftfilter Oljefilter Drivstofffilter Tennplugger Så jeg må få rævva i gir og få is'en EU-OK og på veien igjen. Da blir det garasjetid med E28. Ble litt vedlikehold og shine på 325'en i dag. Fikk bremsekloss varsel i dashbordet. Yellowstuff klossene hadde gjort sitt, etter ett halvår på veien +to helger på ACR. Fant Redstuff klosser billig på finn.no, så da ble det de. ^^ Kunne ikke kjørt mye lengre før det hadde blitt metall mot metall her. Hjulbuene var forferdelig møkkete så da måtte det bli litt vasking. Har en ganske kraftig avfetting på jobb som funker bra. Før: Etter: Oppdaget noe rust på innerskjermene pga dekk som har subba. Så der skal det sandblåses og lakkes fortløpende. Er vel nesten noe man må regne med når man herjer og sladder på bane. ^^ Ble ikke noen bilder av bilene, men her er en potet BMW Var forresten på den lokale isbana forrige helg, her er ett lite onboard klipp og en film en kompis mekka ihop. =)
 6. Disel vs Bensin

  Var grom lyd på Isuzu'en til brodern, raka rør og firer 2.4 sugediesel. Ganske lik lyden på en traktor 😂
 7. Jepp er i vintermodus nå, ikke så pent men disse felgene så bedre ut enn de forrige vinterhjula 😊
 8. Takk 😊 Håper på å få de ferdi pussa opp denne vinteren, og litt mer spacer for bedre fitment. 👌🏻
 9. I går fikk jeg oppfylt en gammel guttedrøm, henta meg en E28! Bare en 518, og lite utstyr. Men mindre som kan gå galt iallefall. Har vært parkert siden 2008, lagret tørt i garasje. Kjørte den hjem fra Kjærringøy til Bodø (ca 30-40min), god å kjøre og motoren går som den skal. Har hatt samme eier siden 1987, som har vært nøye med bilen. Interiøret er veldig fint, blått stoff som er typisk 80 talls-stil. Veldig lite rust på den, noe overflate en del plasser men ikke noe alvorlig. Når den sorte E36'n er solgt skal denne gås over, se på bremser og bytte alle væsker, filter, plugger osv. Deretter blir det eu-kontroll. Planer utenom å få den i god teknisk stand er senk, tidsriktige 16-17" felger, liten sånn gummivinge på bakluka, og kanskje noe M5/Alpina styling. Har også lyst å gi motoren litt mer futt med doble 45-webere, kammer, eksos. Noen bilder jeg tok i dag, skal vaskes skikkelig og poleres etc når jeg får tid.
 10. Var ikke noe kjøring på Salten Gatebil sitt høsttreff. Ligger filmer fra Høsttreffet på ACR lengre opp på denne siden. Går helt greit å sladde med, og det holder for å lære seg å gjøre det med. Men syns selvfølgelig ikke det er nok nå lengre, så til neste sesong må jeg ha noe sprekere.
 11. Fikk m-tech listene i dag, var i grei stand. 😊 Litt plastfornyer så blir de bra. 👌🏻 Manglet desverre noen klips, så førerdøra har vanlig list enda.Trodde klips fra vanlige lister skulle passe, men var forskjellige. :/ Ringer BMW og bestiller i morra regner jeg med. Før: Etter:
 12. Framskjermer begge sider til E36 coupe ønskes kjøpt, må være uten bungler og rust. Helst i farge "Schwarz 2"
 13. Er Høsttreffet til Salten Gatebil i morra, så da måtte det til med shining av bilen. Noe jeg ikke har gjort på alt for lenge. Kjekt med skumkanon: Spyla av bilen etter dette og tørka, så ble det lakkrens og noe polish greier etter det. Avslutta med Carpro Hydro2 Lite, overraskende hvor bra den fungerte. Får se hvor lenge den holder. Ble greit med perling av vannet: Og fikk tatt noen bilder i sola, iphone kvalitet som vanlig. Venter enda på breilister som skal komme i posten :\ Ble mest fornøyd med dette bildet Hadde gjort seg med fiksing av diverse småbungler og riper. Samt noen rustflekker som må tas. Har iallefall fått kjøpt inn punktsandblåser så da skal det som er av rust ordnes. Synd i stakkars IS'n som bare står der. Den blir nok fikset opp og eu godkjent, før den blir lagt ut for salg. Er egentlig for bra til å "ødelegge" på bane, og jeg har ett annet prosjekt som blir å ta garasjeplassen i vinter. Blir heller å anskaffe en ferdigbygd banebil til neste sesong.