Waterhouse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  102
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Waterhouse

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag 03/02/79

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  14 F34 320i Luxury

Siste besøkende

385 profilvisninger
 1. Så absolutt ut til at det var på tide med en interiørrens her, ja. Dette blir bra!
 2. Så rått! Gratulerer med ny bil, og god tur hjemover.
 3. Bytter ganske ofte, men her er nåværende låseskjerm.
 4. Gratulerer med flott bil! Gøy å se at det er flere som er fornøyd med denne modellen.
 5. Gratulerer med grom bil! Når det gjelder oljeskift, så bytter jeg etter 10k/1år. Det blir da ett skift mellom hvert av serviceintervallene til bilen. Tar dette "mellomskiftet" uten å resette telleren.
 6. Siden jeg ikke bruker min Snap-In Adapter, og heller ikke har planer om å bruke den, tok jeg like så godt å fjernet den for å få litt mer oppbevaringsplass under armlenet. Helt kurant jobb som var unnagjort på ca 30 minutter. Obligatorisk før-bilde: Denne er særdeles ubrukt: Løsner ganske lett hvis man begynner i forkant, og jobber seg bakover: Kablingen til adapteren ender opp her. 3 plugger må løsnes slik at man kan trekke kablene ut: Her er alle tre koblet fra. Bare å lirke dem ut på undersiden av luftekanalen til baksetet, så trekkes de ut med Snap-In Adapteren: Slik ser den ut når den er frigjort fra bilen: Etter-bilde. Orginal gummimatte kjøpte jeg hos GS: Tråden jeg brukte som guide finnes her: Clicky!
 7. Har nå hatt bilen inne til sjekk, og de fant feilkoder på MOST bus. Disse ble slettet, så nå gjenstår det å se om problemet med iDrive er løst eller ikke.
 8. Endelig fått på plass solfilm. 20% fra B-stolpen og bakover.
 9. Siden du kom videre til andregangsintervju må du jo ha gjort noe riktig på førstegangsintervjuet. Fortsett med det, så går det nok bra. Har hatt kontakt med en del bilselgere opp gjennom årene, og de jeg har endt opp med å handle hos har alle et par ting til felles: Lytter til hva jeg er ute etter i en bil. Hva mitt behov er. Prøver ikke å prakke på meg noe annet. Lar seg ikke distrahere av andre ting når de snakker med kunden (meg). Står ikke å trykker på mobilen med en gang muligheten byr seg. Er ærlige om hva de vet og ikke vet om hver enkelt bil. De kan ikke vite absolutt alle detaljer kravstore kunder spør om, og da er det greit at de sier fra om det isteden for å finne på et svar. Fast håndtrykk og pen i tøyet
 10. De felgene passet meget bra til e46. Neste eier må jo bare bli fornøyd med den bilen der!
 11. Flott at det er fremgang i saken. Det blir, som du sier, spennende å se om de evner å gjøre opp for seg.
 12. Flott at nervene har roet seg. Viktig å være fornøyd når man legger ut så pass mye penger for en bil. Selv ville jeg helst ikke ha panormatak, men jeg har lært meg å leve med det. Koselig med litt mer lys i bilen, men jeg synes det stjeler for mye hodeplass for høye mennesker. Hadde jeg kjøpt helt ny bil ville jeg gått for en med normalt tak og sort taktrekk. Hadde dette på min forrige E90 LCI, og trivdes veldig godt med det.
 13. Ser du har screen foran vindu. Hvordan synes du det fungerer? Hjelper det merkbart på innetemperaturen på solrike dager? Jeg spør siden jeg bor i en toppleilighet med 3 store stuevinduer. Jeg har solen rett inn i stua fra midt på dagen til 6-7 tida på kvelden, og det blir temmelig varmt inne om sommeren. Det kjennes litt teit ut å klage på varmen når man bor i Tromsø, men med noenlunde fint vær ute så stiger innetemperaturen til 27-28 grader selv om balansert ventilasjon går for fullt.
 14. På HiFi er fordelingen av høyttalere slik: Dører foran: Mellomtone og diskant Under seter foran: Bass Dash: Mellomtone Dører bak: Mellomtone Det blir 9 stk til sammen.
 15. Sjekk om Biltema har rett pærer først. I min bil står det PY24W-pærer i blinklysene fremme, selv om både GS og Philips sin pærefinner sier det skal stå P21W der. Mine ser slik ut: