Waterhouse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  112
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Waterhouse

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag 03/02/79

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  14 F34 320i Luxury

Siste besøkende

489 profilvisninger
 1. Svarte N klistremerker skilt. ett must!

  Hadde bilen min på sin første PKK i dag, og de svarte N-merkene ble ikke kommentert. Jeg har også blitt stoppet i promillekontroll etter at merkene ble montert, og heller ikke der ble det reagert på dem. Jeg tror jeg beholder mine til de enten faller av selv eller jeg får beskjed om å fjerne dem.
 2. iDrive feilmelding "No Signal"

  Har fortsatt ikke fått fikset dette. iDrive driver fortsatt med sporadiske omstarter under kjøring. Nå har karene hos BMW oppdatert alt av programvare på bilen, så nå krysser jeg fingrene for at problemet er løst. Hvis ikke oppdateringen løser problemet, er neste steg å begynne feilsøking på hardware. Software skal være OK nå.
 3. Espen's 320iX F31 Estoril Blå

  Hmmm....LCI ramme på AC/radio ser snasent ut. Dette må Googles! Reguleres lysstyrken på rammen sammen med resten av stemningsbelysningen?
 4. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Ja, det er slettes ikke umulig. Min E90 hadde heller ikke panoramatak eller takluke, og der var WingBar Edge helt tyst.
 5. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Jeg har flere gummilister til WingBar Edge av forskjellig lengde. Jeg bruker å tette sporet som ikke brukes til ski- eller sykkelholder, så jeg tror ikke det er der plystringen kommer fra. Mulig jeg må montere takstativet igjen så jeg kan kjøre rundt med det en stund for "feilsøking".
 6. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Jeg har Thule WingBar Edge i sort med OutRide sykkelstativ og et eldre skistativ. Når jeg kjører med bare takstativet montert, så hører jeg litt plystring fra det. Har egentlig ikke brukt stativet så veldig mye, så det er mulig det går seg til når gummiføttene får litt bedre passform mot taket. Med One Key på alle stativene er det veldig brukervennlig. Autoload har ofte gode salg på Thule, så det kan lønne seg å følge med der hvis man skal kjøpe nytt.
 7. Førstegangservice 2017 F30

  BMW CBS
 8. Førstegangservice 2017 F30

  Hvis du kjører mer enn 16000 km før 11/2018, skal bilen ha service etter 16000 km. Hvis du kjører mindre enn 16000 km før 11/2018, skal bilen ha service i løpet av 11/2018. Servicetidspunktet vil avhenge av hva som skjer først, kjørelengde eller dato.
 9. Fxx Serie Koding

  Gjorde dette i dag på min bil. Fungerte fint med Carly.
 10. Nydelig fargevalg! Gratulerer med rå bil!
 11. Så absolutt ut til at det var på tide med en interiørrens her, ja. Dette blir bra!
 12. F80 M3 San Marino blå - ny eksos

  Så rått! Gratulerer med ny bil, og god tur hjemover.
 13. Bytter ganske ofte, men her er nåværende låseskjerm.
 14. 320d GT AC Schnitzer edition

  Gratulerer med flott bil! Gøy å se at det er flere som er fornøyd med denne modellen.
 15. F01 750i Xdrive

  Gratulerer med grom bil! Når det gjelder oljeskift, så bytter jeg etter 10k/1år. Det blir da ett skift mellom hvert av serviceintervallene til bilen. Tar dette "mellomskiftet" uten å resette telleren.