Waterhouse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  110
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Waterhouse

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag 03/02/79

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  14 F34 320i Luxury

Siste besøkende

430 profilvisninger
 1. Espen's 320iX F31 Estoril Blå

  Hmmm....LCI ramme på AC/radio ser snasent ut. Dette må Googles! Reguleres lysstyrken på rammen sammen med resten av stemningsbelysningen?
 2. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Ja, det er slettes ikke umulig. Min E90 hadde heller ikke panoramatak eller takluke, og der var WingBar Edge helt tyst.
 3. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Jeg har flere gummilister til WingBar Edge av forskjellig lengde. Jeg bruker å tette sporet som ikke brukes til ski- eller sykkelholder, så jeg tror ikke det er der plystringen kommer fra. Mulig jeg må montere takstativet igjen så jeg kan kjøre rundt med det en stund for "feilsøking".
 4. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Jeg har Thule WingBar Edge i sort med OutRide sykkelstativ og et eldre skistativ. Når jeg kjører med bare takstativet montert, så hører jeg litt plystring fra det. Har egentlig ikke brukt stativet så veldig mye, så det er mulig det går seg til når gummiføttene får litt bedre passform mot taket. Med One Key på alle stativene er det veldig brukervennlig. Autoload har ofte gode salg på Thule, så det kan lønne seg å følge med der hvis man skal kjøpe nytt.
 5. Førstegangservice 2017 F30

  BMW CBS
 6. Førstegangservice 2017 F30

  Hvis du kjører mer enn 16000 km før 11/2018, skal bilen ha service etter 16000 km. Hvis du kjører mindre enn 16000 km før 11/2018, skal bilen ha service i løpet av 11/2018. Servicetidspunktet vil avhenge av hva som skjer først, kjørelengde eller dato.
 7. Fxx Serie Koding

  Gjorde dette i dag på min bil. Fungerte fint med Carly.
 8. Nydelig fargevalg! Gratulerer med rå bil!
 9. Så absolutt ut til at det var på tide med en interiørrens her, ja. Dette blir bra!
 10. F80 M3 San Marino blå

  Så rått! Gratulerer med ny bil, og god tur hjemover.
 11. Bytter ganske ofte, men her er nåværende låseskjerm.
 12. 320d GT AC Schnitzer edition

  Gratulerer med flott bil! Gøy å se at det er flere som er fornøyd med denne modellen.
 13. F01 750i Xdrive

  Gratulerer med grom bil! Når det gjelder oljeskift, så bytter jeg etter 10k/1år. Det blir da ett skift mellom hvert av serviceintervallene til bilen. Tar dette "mellomskiftet" uten å resette telleren.
 14. Siden jeg ikke bruker min Snap-In Adapter, og heller ikke har planer om å bruke den, tok jeg like så godt å fjernet den for å få litt mer oppbevaringsplass under armlenet. Helt kurant jobb som var unnagjort på ca 30 minutter. Obligatorisk før-bilde: Denne er særdeles ubrukt: Løsner ganske lett hvis man begynner i forkant, og jobber seg bakover: Kablingen til adapteren ender opp her. 3 plugger må løsnes slik at man kan trekke kablene ut: Her er alle tre koblet fra. Bare å lirke dem ut på undersiden av luftekanalen til baksetet, så trekkes de ut med Snap-In Adapteren: Slik ser den ut når den er frigjort fra bilen: Etter-bilde. Orginal gummimatte kjøpte jeg hos GS: Tråden jeg brukte som guide finnes her: Clicky!
 15. iDrive feilmelding "No Signal"

  Har nå hatt bilen inne til sjekk, og de fant feilkoder på MOST bus. Disse ble slettet, så nå gjenstår det å se om problemet med iDrive er løst eller ikke.