Morten Eriksen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Morten Eriksen

 • Vurdering
  Sersjant

Siste besøkende

254 profilvisninger
 1. Her var det en god del feil ute å gikk. Vil anbefale deg å styre unna, dette blir fort dyrt og et evighetsproblem.
 2. Skal ta en sjekk her, men tviler jo også på at oljen på girkassa er byttet. Slurves det med dette så er det jo bare verkstedene som tjener på det.
 3. Ok takk for info, at man kan få dette ut via nøkkelen visste jeg ikke.
 4. Skal prøve å fiske litt om oljen på girkassa er byttet. Mener den skulle byttes hver 60000 km.
 5. Jeg bruker å bytte olje og filter hvert år. Det blir ca 10000 km. Siste service ser jeg at de har byttet bremsevæske, olje og kupefilter. Resten av historikken fikk jeg ikke vite av hensyn til personvernet til forrige eier. Hørtes litt rart ut men.
 6. Flere som synes dette er litt langt intervall på service? Jeg kommer iallefall til å bytte olje hvert år.
 7. Jeg er forelsket alt. Det er et herlig drag og en nydelig gange i motoren. Forhandleren lurte meg på vinterdekkene dog..de var utslitte. Prutet bilen ned i forkant så jeg får bare godta det tenker jeg. Tok flere bilder i dag, bilen er nydelig.
 8. Takk for det. Må ha rekkesekser ellers funker det ikke for meg as.
 9. Takk for det! Skulle aldri gått bort fra merket. Helligbrøde
 10. Jupp. Denne har alt. Regner med jeg får den på fredag, så får vi se etter det hva jeg finner på med den.
 11. Takk. Hadde en sort shadowline 520i før, den beste bilen jeg har hatt. Så det måtte bli noe lignende. I det siste har jeg hatt xc70 fra 2002 som har mistet olje og vært elendig tilstand, og senere en Golf med blikk som karrosseri omtrent. Solgte driten og bestemte meg for å legge litt i bilen. Og da er denne midt i blinken.
 12. Dah, endelig.. Har jeg kjøpt drømmebilen. Skal hente den om et par dager. I korte trekk..2012 Bmw 530d xdrive, 74000 km. M sport m.m..selvfølgelig rekkesekser. Firer har jeg vurdert, men forkastet. Denne skal jeg stelle godt med. Jeg gleder meg som en unge
 13. Ikke rart jeg slet med å svare, var ikke logget inn. Jeg heller til x-drive her, har hatt bare bakhjulsdrift før, og klart meg fint med det. Men etter å ha hatt firehjulsdrift..vel..
 14. Saltkjelen, ok. Er en stund siden jeg har vært her. Håper dette ble bedre.