fupsaker

Medlemmer
 • Innholdsteller

  395
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  6

fupsaker last won the day on April 26

fupsaker hadde mest likt innhold!

Om fupsaker

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 10/08/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  BMW F31 330ix LCI

Siste besøkende

1055 profilvisninger
 1. Får bli ett her også! Tok første håndvask i ettermiddag!
 2. Nyvasket! Noen bløte dråper kan forekomme!
 3. Bøyer meg i støvet, innrømmer gjerne å ha tatt feil. Men kult! Og billigere enn jeg trodde. Bare montering en da!?
 4. Du får vel ikke bremser i MPPK til noen BMW? Ikke uten å betale det hvite ut av øynene? Med alt dette vil jeg anta prisen blir ganske frisk i så fall. Av det jeg har lest om disse settene er det som regel ny styrenhet, og i noen tilfeller større intercooler. For bremser koster jo fort 20k alene, riktignok utenom noe sett. ACS-boksen koster vel mellom 25 og 30k, avhengig av modell, de overtar jo motor- og drivverksgarantien fra BMW innenfor garantitiden i de respektive markedene, det er jo verdt litt det også. Og de gir kanskje noe mer krutt enn MPPK gjør, uten at jeg vet dette sikkert. Samtidig vet jeg jo ikke hva MPPK koster til din, skulle helst sett det fantes til min egen også..
 5. Normalen for Connected Drive-services er jo 3 års aboonement. Har du betalt/fornyet dette? Feilmeldingene vet jeg ikke noe om, men det kan se ut som om Head Uniten din har en feil med en inngang?
 6. Fått min første ripe i lakken, noen som har satt bildøra si i siden på bilen min på jobb i dag, selvfølgelig har vedkommende reist. Men ekstremt frustrerende. Ser ut som det ikke har gått inn i lakken, men kun klarlakken. Så da er det vel håp.. Kjip start på helgen..
 7. Noen grunn til Vredestein på vinter? Ikke prøvd de før, men kanskje jeg burde?
 8. Skulle gjerne hatt den sorte innmaten på lysene, men ellers var det ikke nok nytt å spore som jeg ikke kan bytte selv i min F31. Ser de på bimmerpost spekulerer i heldigitalt display på F2x-serie, og det er flott, men da bør de nærme seg Audi på funksjonalitet.
 9. Jeg leser med stor forargelse saken om Olsen bil og sympatiserer med dere som har vært uheldige og kjøpt bil av dette firmaet. Om noen ikke har lest artikkelen i Finansavisen har jeg revet ut sidene som omhandler dette og sender de gjerne om noen ønsker det. Mulig jeg kan skanne de på jobben og sende det pr e-post til de som ønsker eller per post til de som kan.
 10. Blir skikkelig irritert av å lese dette, svært lite hyggelig..
 11. Æsj, trist uansett. Må kanskje belage deg på uker/måneder uten bil nå.. Tydelig at de herjer på østlandet igjen, så mulig det blir garasje fremover..
 12. Fy faen, for noe irriterende drit! Du merket nada?
 13. Siden passformen antakelig er like bra på begge, må det bli opp til deg og ikke oss. Men M Performance gir deg samtidig splittere i karbon? Eller kommer de i tillegg?
 14. Gratulerer med ny bil! Tenkte selv på M-performance-diffuser til min, det passet ikke med elektrisk hengerfeste. Jeg tror det stikker for dypt inn og kommer i konflikt med det!
 15. Selv synes jeg M Performance, men så ut som 3D Design-leppa satt veldig bra!