fupsaker

Medlemmer
 • Innholdsteller

  274
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

fupsaker last won the day on March 1

fupsaker hadde mest likt innhold!

Om fupsaker

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag 10/08/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  BMW F31 330ix LCI på vei!

Siste besøkende

908 profilvisninger
 1. Nja, jeg tror ikke de får det til hos Stamsaas, eller, de gjør nok det, men mente han sa det ikke var sikkert det ville passe. Og egentlig er det jo krav om M performance power kit samtidig på 340i.. Frister bare veldig med én potte på hver side. Hvor gjorde du det? Og ca kost?
 2. Jeg har tilbudt han min "gamle" boks, så han kan prøve! Funket eksemplarisk på 120d'en med samme motor!
 3. Kun én, som nevnt tidligere.
 4. Se der, ja. Måtte bare lese enda nøyere og gjøre litt egen research, trodde det kun var singelturbo.
 5. Hehehe, takk, takk, det blir gøy!
 6. Da jeg hadde min 120d, var det mulig å gå inn på kartoppdatering under oversikten på bilen der du hadde mulig het til å låse opp/igjen/tute etc. For det du snakker om er noe som kommer på førstesiden på portalen til alle som har en slik BMW Connected-konto. Siden jeg ikke har en gyldig bil der nå får jeg ikke tatt skjermbilde, avvent ca fire uker.
 7. Jeg er litt i beita på eksosen. Har jo som skrevet bestilt M performance-eksos, MEN: Det er noe som frister med 340i-eksos også. Vanskelig å få til å passe? Og antakelig endel dyrere enn det jeg har bestilt. Hva med motstand i standardeksos mot M Performance? Og: Er det en mulighet å la f.eks Svendsen eksos bygge custom? Kanskje vrient for de å koble opp mot bilen slik at det er forskjellig lyd i comfort, sport+ etc? Armytrix var ett alternativ, ACS et annet. Men de koster 3x det jeg betaler for M Performance-anlegget. @olenikolai bygde vel om på sin 428 til 435, og den har lekker lyd, så det frister!
 8. Skal ikke ta svaret fra eier, men mener lave rails kom på senere årsmodeller, eller Edition, om jeg ikke husker feil?
 9. Finner kun 25d med én turbo, jeg. Uten å kuppe tråden til trådstarter.
 10. Sikker? Har den ikke et annet navn da? For motoren i 120/220/330/420/520d er helt identiske. Nå også kun i 190hk fulleffektsversjon med 400nm. 25d på X5 har vel nå over 200 gamp, men fortsatt kun én turbo, trodde i alle fall jeg.
 11. Hoi! Forhandlere har ikke muligheten til det, fikk jeg beskjed om, så det blir kombi instrument med utvidet funksjonalitet sammen med HUD. Det er sagt juli, tidligst for heldigitalt.. Men jeg synes ikke det gjør noe. Ville kanskje hatt panelet fra M3.
 12. Samme jeg mener, jeg tar ikke sjansen på å vente. Har fått produksjon om to uker, og levering 1-2 uker etter det. Så ikke noe å lure på. Har allerede vært uten BMW for lenge.
 13. Ja, glemt å oppdatere det. Tydeligvis mulig produksjonsstart i juli, vet ikke om det er pga knapphet på deler i produksjon e.l, for i konfiguratoren går det jo. Men da må du velge pressebil. Og det får ikke forhandlerne bestille, det går via BMW Norge etter hva jeg skjønner. De fikk det i alle fall ikke til på Stamsaas. Og SÅÅÅ stor stas er det kanskje ikke, selv om jeg kunne tenkt meg det når jeg faktisk bestiller helt ny bil.
 14. Nei, singelturbo. Det blir enten med ny ECU fra M Performance eller med boks fra enten DTUK, Burger tuning eller AC Schnitzer.
 15. Nja, ikke bestemt meg for lease eller kjøp enda. Men det blir ACS senkefjærer, muligens Performance-leppe. Og kanskje MPPK om det kommer. Eller så blir det JB4 stage 1. Det blir rundt 290-300HK og minimum 420nm uansett... Er svært fornøyd med felger, farge og utstyr, så tanken har kanskje vært 340i-eksos på sikt..