fupsaker

Medlemmer
 • Innholdsteller

  223
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om fupsaker

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag 10/08/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  Foreløpig ingenting..

Siste besøkende

656 profilvisninger
 1. Synd det ikke er R6, ja. Vil helst ha det i bensin. Men jeg har en kar på saken. Fant en F31 LCI 35d xDrive her om dagen, men den må bygges om til ///M Sport, oppgradere bremsene kanskje og få på Performance-deler, samt eksos. Da kan det bli rått, selv med diesel. Men kommer an på delekost..
 2. Joda, det har jeg fått med meg. Men den er nesten 200k for dyr sammenliknet med hva jeg finner lett brukt i Tyskland. Og da svinner håpe om R6 bensin... Kanskje heller 35d. Skal se på F11 også, for sikkerhets skyld!
 3. En ting er sikkert, jeg liker F06 LCI, men herre, føler de blir så dyre. En "ny" 330ix f.eks er mulig til rundt 700k..
 4. Jeg vet, fikk gleden av å teste den samme selv. Men en brukt 550d fra BMW AG blir for dyr. Så med mindre jeg får tak i en 15'-modell gjennom Stamsaas i Moss, prøver jeg å finne en gjennom systemet deres i Tyskland som har gått som administrasjonsbiler. Da er det nok 535d som ikke blir så gal i pris. 550d havner fort på en mill. og X4 med 3.0d havner på ca 830. Det er endel over budsjett allerede der, så jeg begynner å innse at jeg ikke treffer på en 40i om jeg skal bruke litt fornuft. Er både bryllup og nytt hus som skal flyttes inn i år. Er bare litt moro om man får en 40i til en litt mer fornuftig pris enn de skal ha her til lands. Fra Tyskland kommer en knapt brukt 40i på rundt 700k, men da ikke gjennom forhandler som regel som gir fem års garanti..
 5. 30i er en firer, ja. Det er ikke meg i mot, egentlig. Men når man får en pent brukt 35d eller 40i inn fra Tyskland med samme garantier etc, til samme pris som en ny 3'er 330ix, så er det verdt å lukte på. Jeg sliter med å bestemme meg, og har nesten penset over på 335d eller 535d/i i stedet, da F10 eller F11. Om de havner på omtrent det samme. Ligger jo en fullutstyrt 520d xdrive hos Stamsaas, men jeg vil ha R6 denne gang. Og LED har jeg hatt på 1'ern, skal ikke ha annet igjen. Har skjønt det er vesentlig bedre på 3- og 5-serie enn det var på min 1'er.
 6. Grattis, dette blir kult!
 7. BMW-forhandler må gjøre det hos seg. Vi vanlige dødelige har ikke tilgang til dette.
 8. Hehe, det finnes en X3 30d, men den havner fort på ca 810k, og da har den ikke motoren jeg vil ha.
 9. Hehe, enig. Men kona vil ikke ha blååå.. Selv ikke den. Og jeg tenker på annenhåndsverdi også.. Og etter hva jeg har sett, er den ikke tilgjengelig hos BMW AG.. Hadde den vært det, hadde jeg nok kjøpt!
 10. Forhandlere av BMW har mulighet til å kjøpe administrasjonsbiler fra BMW AG (fabrikken, om du vil, eller BMW Tyskland) og da får de nybilgarantien i landet de kommer til. Så det er i det systemet jeg leter etter bil. Det som kanskje skremmer meg mest, er at markedet for en 40i-motor er ganske snevert, og at verditapet ved kjøp blir mye større enn jeg skulle tro..
 11. Den var flott, eneste er at jeg ville ha adaptiv cruise også. Men samtidig, dette er vel ikke BMW AG-biler? Ikke etter hva jeg kan se, i alle fall..
 12. Jeg vet, men jeg tror ikke det blir den. Jeg skal hente gjennom Stamsaas i Moss uansett, så det blir nok importert en tilsvarende i så fall.
 13. Jeg vil helst ha seks sylindre denne gangen, kan være siste mulighet på en stund. Og jeg kjørte G30 her om dagen, riktignok 520d, men klarte ikke bli helt komfortabel med den. Føltes ikke så engasjerende å kjøre som F31 og F36..
 14. Bilen vil ha full norsk garanti fra første reg dato, så det ordner seg. Det nye fulldigitale panelet lar seg foreløpig ikke kombinere med head up-display uansett, så på F31 vil det ikke være viktig. Jeg heller også mot F30/F31, selv om jeg får en knalldeal på en F36 440i xDrive. Venter på eventuell restverdi før jeg ser om jeg leaser eller kjøper. Samtidig er det ikke facelift på F36 jeg ønsker å kjøpe, da må jeg heller ned på en 30i, og da velger jeg nok uansett F31. Men det er det å finne disse F31 340i gjennom BMW AG, de dukker nok opp hvert skuddår, men jeg avventer nok litt og ser..
 15. Det skal sies at jeg får nybilgarantien uansett.