fupsaker

Medlemmer
 • Innholdsteller

  521
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

fupsaker last won the day on July 8

fupsaker hadde mest likt innhold!

Om fupsaker

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 • Bursdag 10/08/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  BMW F31 330ix LCI

Siste besøkende

1669 profilvisninger
 1. Glaciersilber Metallic ?

  Har hatt den på min forrige 1er og var svært fornøyd med denne! Møkk synes jo lett, men småriper var det bedre med.
 2. Da er det konkludert: Det blir A3 eTron med virtual cockpit, stor navi, dab, blåtann ditt og datt, adaptiv cruise, 17" sommerhjul, 16" vinter og ikke minst: Matrix LED. Var heldig og fikk 40000 i rabatt på bilen, slik går det når kona bestemmer. Hun dro rett og slett for å prøvekjøre og konkluderte timen etter å ha prutet litt. Flink kone! Var vel også leveringstiden på under seks uker som bidro til dette..
 3. Finnes gode alternativ på bokser, f.eks Ventura tuning som @macrorain har på sin 330e, eller fra DTUK. Gratulerer så mye med lekker bil, for øvrig!
 4. Jeg har fått svaret jeg var ute etter. Men mot A3 eTron tror jeg også det blir rimelig enkel match, de koster omtrent det samme, er bare litt fristet til kortere leveringstid på A3.
 5. Det er der vi er også.
 6. Kona trenger ny bil, da hun skal pendle til Sarpsborg fra Moss. Samtidig ønsker hun også en bil som kan brukes til å kjøre til Elverum, der familien bor, kanskje også når jeg ikke er med. Er det da greit å gå for en hybrid, slik at man slipper å lade på veien? Samtidig bør det være plass til både barnevogn- og sete samtidig, da faller Audi A3 etron og Golf GTE i fra, og opp dukker alternativ som Mini Countryman og BMW 225xe. Leasingkostnaden over 3 år og 60000km skiller drøyt 300,- i mnd på de to sistnevnte. Disse føler vi også er sikre og støysvake nok til både pendling og eventuell frakt av barn. Vi heller mest mot Minien..
 7. Ble et bilde av bilen bakfra på egen bursdag, da jeg parkerte en lånt i3 i garasjen og tok ut beistet slik at denne kunne stått ute i natt.
 8. Haha, jada,jada. Ville ha ny bil, og en ny Alpina koster for meget.
 9. Du har fått meg til å begynne å se etter en Alpina selv, men det burde jeg gjort før jeg kjøpte min 330i...
 10. LCI-lykter, ellers lite å gjøre. Kanskje rattet som noen nevner, men det fordrer at det finnes en Alpinautgave av M-sport-rattet?
 11. Grattis med ny og skikkelig kul børse. Men få ut noen bilder!
 12. Da er bilen tilbake hos meg, etter installasjon og programmering av webasto gikk den i transportmodus, så nå er alt såre vel. Kunne ikke vært mer happy! Kanskje Norges eneste F31 bensin med webasto, attpåtil originalmontert!
 13. Beklager, må nesten presisere at den er i bur, der buret står i baksetet. Festet med sikkerhetssele igjen.
 14. Haha, sant nok. Vi har allerede hund, en Yorkshire terrier på 5kg. Den er i baksetet. Barnevogn er nok heller et alternativ, men ikke før om tidligst ni mnd.
 15. Det er akkurat det. Men jeg trives egentlig for godt med den til å gi slipp, altså. Bare får noen innfall innimellom om om noe litt rimeligere og minst like sportslig.