Hefre auto

Medlem
 • Innholdsteller

  156
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hefre auto

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rennesøy, Stavanger
 • Kjøretøy
  e46 330i (coupe)

Nylige profilbesøk

310 profilvisninger
 1. Hefre auto

  Marius' 318ti trackdaybil

  Tøft prosjekt. Aldri likt compact noe serlig, men denne var stilig. Er vel nokså fin vektfordeling også i disse bilene om jeg ikke tar feil 😊
 2. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Liten update fra hefre garasjen, Har seg slik at eg hadde tenkt å vente med rusthullet til eg var ferdig med understellet, men tenkte i ettertid at eg like godt kan prøve å demontere stoler og sofa for å se under teppe. På grunn av liten garasje så måtte eg stable i høyden 😂 Satser på å få lagt til en plate å sveise igjen hullet i løpet av helgen. Ser ut som at noe av det eg reiv av var tech7 med maling over uten at eg er helt sikker.
 3. Hefre auto

  Sindre's E30 banebil

  Digg. "Den følelsen " 😄
 4. Hefre auto

  Pipe/kvitrelyd

  ikke problem å bruke silikonspray, kommer helt an på mengder. men i hovedsak mjuker silikonsprayen opp gummien på reima, typisk at den nye reima har ligget lenge på et lager og trenger litt tid på å gå seg til. vist alt av reimhjul, reimstrammer, vannpumpe? er bytter i tillegg til reima, så ville jeg bare prøvd med litt silikonspray eller Belt grip spray som nevnt over, Belt grip spray er så og si det samme som silikon spray, den gjør den samme nytten. verste som kan skje med for mye silikonspray er at den kan hoppe av, og det skal mye til så lenge strammer fungerer fint.
 5. Hefre auto

  JE`s e30 prosjekt

  tøft, kult at du bygger custom bunnpanne, ser veldig bra ut
 6. Hefre auto

  Csl lippe på m-tech2

  Legger ved et par bilder fra når eg monterte CSL leppe på, du ser tydelig hvor forskjellen ligger. har nå m3 fanger og da passer den mye bedre.
 7. Hefre auto

  Csl lippe på m-tech2

  hei det er mulig med en god del bøying, men resultatet er ikke verdt det. du vil få en nokså stor klaring mellom nedre del av fanger i midten og CSL leppa. skal se om jeg finner et bilde av hvordan det såg ut på min.
 8. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  stiligt, eg har heldigvis litt god tid på å finne ut hva som skal på. får gjør meg ferdig med foringer og slikt først, må spare noen lapper før eg kan gå til innkjøp av skikkelig dempere
 9. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Hehe eg bare tulle, ser ut som karroseriet ser veldig bra ut der øyet kan se, er vel bare overfladig rust på understellet, kjører du samme demper/fjører framme på denne?
 10. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Sikler litt på dette sette, men litt usikker hvor jeg skal handle fra og når. ser at schmiedmann skal ha 27k for dette mens danspeed, skal ha 14k for det. dette er da med hardhetjustering. har hatt god erfaring med bilstein tidligere, men kan så klart gå for noge annet også.
 11. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  stiligt, ja planen er å kunne ha skilter på bilen, og kjøre til rudskogen, Nurbergring igjen uten å bli avskilta eller måtte inn på visning. tenker å bruke den som sommerbil men å kunne prylt den på bane inni mellom Har tidligere kjørt litt på ringen men da ikkje min egen bil noge eg har sykt lyst til men hadde så klart godt an å fått bilen godkjent med noe originalt og heller sette på noe lignende dette her etterpå Pss... antydning til litt rust under her også
 12. Hefre auto

  Evopowers E39 520d på hjula igjen

  Kansje tåpelig av meg å kommentere på dette men, det kan ikke ha noe med vakumslekkasje en plass? evt tom gang regulator? har lite erfaring med diesel men ujevn tomgang kan ofte komme av vakum lekkasje, eller LMM men den har du sjekket. så vist den har en Tom gangs regulator så ville eg ha sjekket den.
 13. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Uansett så e det kjekt når nogen følger med
 14. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Kjekt at du følger med, ja helt enig med at det er usedvanlig mye rust på denne, nå vet jeg jo at den har blitt kjørt opp og ned til ungarn et par ganger og ettersom at jeg har vært der selv, så er det reine traktorveier og telehiv over alt, så tenker nok at den har fått noen kakk her og der under ( grusblåst) så kommer den tilbake til norge og får alt salt og dritt oppi. eneste forklaringa eg kan tenke meg til. Forrige e46 var så og si rustfri så var ergerlig å se hvor mye det var på denne. men blir nok bra til slutt. Det med å fjerne øvre fjørskål og sette inn camber stag, har eg lest andre har gjort, men det får eg vel ikkje godkjent hos biltilsynet? eller? og hvilke/hvor får jeg kjøpt slikt coilovers som, egentlig ikke kommer på e46? regner med at du mener samme oppbygning som e39 har bak med fjør og demper i samme. og kan jeg da kjøpe like camber stag og bare montere oppe? eller må jeg ha noe til laget`? Jeg har brukt Brunox + wurth sin 2k epoxy grunning + maling. (bengalakk) nå er det jo slik at dette ikke kommer til å bli noen strøken bil og vil helst kun, kunne kjøre mest mulig. men rust må vekk uansett. Takk for tips og innspill
 15. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  hehe godt, det. ja så klart e36 hadde faktisk samme problem der. merker det ikke er så populært å bruke bimmers lenger, litt synd. men eg oppdatere her jevnlig var planen uansett så har eg noge å se tilbake på seinere men så er nok ikke e46 like kjekt å følge med på som e34 og e30 osv. generasjonen som liker e46 er nok mer opptatt av motor bygg osv, som så klart er kjekkere å følge med på. blir nok det på denne også med tiden, men må begynne der det er viktigst.