Hefre auto

Medlem
 • Innholdsteller

  158
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hefre auto

 1. Hefre auto

  528i - et mindre, blått prosjekt

  tøft prosjekt dette her. E39 er en av mine favoritt karosserier, synd at mange av dem ruster vekk. Hadde en 530i, syns fortsatt at den var en mye bedre bil å kjøre en mye nytt i dag den luft belgen er typisk ryker tror alle mine, e36, e34 , e39 og e46 har hatt sprekker og hull i belgen fra luft filteret og inn til spjellet. spessielt i svingen der. vist du vil fikse det midlertidig så fungerer vulke tape veldig bra på slikt stå på
 2. Lest igjennom tråden, flotte oppgraderinger du har gjort med den, ble veldig bra med fargevalget på felgene Stilig med tak boks også
 3. Hefre auto

  Marius' 318ti trackdaybil

  Tøft prosjekt. Aldri likt compact noe serlig, men denne var stilig. Er vel nokså fin vektfordeling også i disse bilene om jeg ikke tar feil 😊
 4. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Liten update fra hefre garasjen, Har seg slik at eg hadde tenkt å vente med rusthullet til eg var ferdig med understellet, men tenkte i ettertid at eg like godt kan prøve å demontere stoler og sofa for å se under teppe. På grunn av liten garasje så måtte eg stable i høyden 😂 Satser på å få lagt til en plate å sveise igjen hullet i løpet av helgen. Ser ut som at noe av det eg reiv av var tech7 med maling over uten at eg er helt sikker.
 5. Hei. Tenkt lenge om eg skal lage noe prosjekt tråd. Har nylig avskilta 320ci min som fikk 3l motor i fjor sommer. Så nå vil eg få den i skikkelig stand å bruke den som trackday bil, søndagsbil. Få alt godkjent. Venter en stund til med godkjenning av motor. Så har det seg slik at eg blei stoppa på vei til gatebil med senkesett som ikkje var godkjent senka. Har alltid hatt en fobi med vegvesenet så bilen sto helst i ro etter dette. Men som tiden gikk så kom det mer og mer rust på bilen. Hjulbuer, dører og sjermene. Bilen er også blitt bredda av forrige eiger i ungaren, der de skal ha lakket opp bilen og fjernet overfladig rust under bilen. Dette er da blitt gjort på en elendig måte, så planen nå er: Ta av framskjermene Passasjer dør Bak stillinga Fjerne all rust under Sveise inn forsterkninger i travers foringene Lakke og tecktylere Bytte alt av foringer til powerflex framme og bak Montere bilstein dempere med H&R fjører 50/40 Montere avstivere på dempertårn bak og fremme. 6 stempla k sport bremser Litt div som bilen har fått til nå: M3 fanger med tilpassel csl leppe. Eisenmann grenrør og ut til bakpotte. Med sebering bakpotte M sport del skinn interiør. M54b30 motor med software fra fekzenchip Kommer nok en del mer. Men dette er en start. Har ikkje noge hast så dette er for å holde styr å se tilbake på hva som er blity gjort. Kjekt om noen følger med eller har innspill.
 6. Hefre auto

  Sindre's E30 banebil

  Digg. "Den følelsen " 😄
 7. Hefre auto

  Pipe/kvitrelyd

  ikke problem å bruke silikonspray, kommer helt an på mengder. men i hovedsak mjuker silikonsprayen opp gummien på reima, typisk at den nye reima har ligget lenge på et lager og trenger litt tid på å gå seg til. vist alt av reimhjul, reimstrammer, vannpumpe? er bytter i tillegg til reima, så ville jeg bare prøvd med litt silikonspray eller Belt grip spray som nevnt over, Belt grip spray er så og si det samme som silikon spray, den gjør den samme nytten. verste som kan skje med for mye silikonspray er at den kan hoppe av, og det skal mye til så lenge strammer fungerer fint.
 8. Hefre auto

  JE`s e30 prosjekt

  tøft, kult at du bygger custom bunnpanne, ser veldig bra ut
 9. Hefre auto

  Csl lippe på m-tech2

  Legger ved et par bilder fra når eg monterte CSL leppe på, du ser tydelig hvor forskjellen ligger. har nå m3 fanger og da passer den mye bedre.
 10. Hefre auto

  Csl lippe på m-tech2

  hei det er mulig med en god del bøying, men resultatet er ikke verdt det. du vil få en nokså stor klaring mellom nedre del av fanger i midten og CSL leppa. skal se om jeg finner et bilde av hvordan det såg ut på min.
 11. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  stiligt, eg har heldigvis litt god tid på å finne ut hva som skal på. får gjør meg ferdig med foringer og slikt først, må spare noen lapper før eg kan gå til innkjøp av skikkelig dempere
 12. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Hehe eg bare tulle, ser ut som karroseriet ser veldig bra ut der øyet kan se, er vel bare overfladig rust på understellet, kjører du samme demper/fjører framme på denne?
 13. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Sikler litt på dette sette, men litt usikker hvor jeg skal handle fra og når. ser at schmiedmann skal ha 27k for dette mens danspeed, skal ha 14k for det. dette er da med hardhetjustering. har hatt god erfaring med bilstein tidligere, men kan så klart gå for noge annet også.
 14. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  stiligt, ja planen er å kunne ha skilter på bilen, og kjøre til rudskogen, Nurbergring igjen uten å bli avskilta eller måtte inn på visning. tenker å bruke den som sommerbil men å kunne prylt den på bane inni mellom Har tidligere kjørt litt på ringen men da ikkje min egen bil noge eg har sykt lyst til men hadde så klart godt an å fått bilen godkjent med noe originalt og heller sette på noe lignende dette her etterpå Pss... antydning til litt rust under her også
 15. Hefre auto

  Evopowers E39 520d på hjula igjen

  Kansje tåpelig av meg å kommentere på dette men, det kan ikke ha noe med vakumslekkasje en plass? evt tom gang regulator? har lite erfaring med diesel men ujevn tomgang kan ofte komme av vakum lekkasje, eller LMM men den har du sjekket. så vist den har en Tom gangs regulator så ville eg ha sjekket den.
 16. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Uansett så e det kjekt når nogen følger med
 17. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Kjekt at du følger med, ja helt enig med at det er usedvanlig mye rust på denne, nå vet jeg jo at den har blitt kjørt opp og ned til ungarn et par ganger og ettersom at jeg har vært der selv, så er det reine traktorveier og telehiv over alt, så tenker nok at den har fått noen kakk her og der under ( grusblåst) så kommer den tilbake til norge og får alt salt og dritt oppi. eneste forklaringa eg kan tenke meg til. Forrige e46 var så og si rustfri så var ergerlig å se hvor mye det var på denne. men blir nok bra til slutt. Det med å fjerne øvre fjørskål og sette inn camber stag, har eg lest andre har gjort, men det får eg vel ikkje godkjent hos biltilsynet? eller? og hvilke/hvor får jeg kjøpt slikt coilovers som, egentlig ikke kommer på e46? regner med at du mener samme oppbygning som e39 har bak med fjør og demper i samme. og kan jeg da kjøpe like camber stag og bare montere oppe? eller må jeg ha noe til laget`? Jeg har brukt Brunox + wurth sin 2k epoxy grunning + maling. (bengalakk) nå er det jo slik at dette ikke kommer til å bli noen strøken bil og vil helst kun, kunne kjøre mest mulig. men rust må vekk uansett. Takk for tips og innspill
 18. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  hehe godt, det. ja så klart e36 hadde faktisk samme problem der. merker det ikke er så populært å bruke bimmers lenger, litt synd. men eg oppdatere her jevnlig var planen uansett så har eg noge å se tilbake på seinere men så er nok ikke e46 like kjekt å følge med på som e34 og e30 osv. generasjonen som liker e46 er nok mer opptatt av motor bygg osv, som så klart er kjekkere å følge med på. blir nok det på denne også med tiden, men må begynne der det er viktigst.
 19. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Her ser dere hvorfor e46 anbefales forsterkning i baktillingen (traversfester, bakre) Venstre siden har det sprukker godt opp. Usikker hvorfor dette er mer utsatt på e46 en andre modeller 🤔
 20. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Bremserør er lagt opp. La liksegodt opp røret til kulfiltetet fra bensinfilteret. Det kan være lurt å blåse igjennom for å sjekke at det ikke er tett, da kulfilteret har en tendens til å sleppe dritt tilbake i den slangen når det blir tett. Må bare få nye fester. Har bare brukt de gamle me strips rundt foreløpig til å holde det på plass, så er det lettere å beregne hvor flensen skal komme
 21. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Da har litt mere blitt gjort. Om dagene går det mest i å kunne bruke stag og understell om igjenn og kun bytte foringer. Har justerbare camberstag bak disse er fine i foringene men rustet fast i justeringå. Så har varma å styrt på litt for å få dem fine igjen. Ble nokså greit også lakket diffen med hammerlakk, ser litt bedre ut håpte på å få ut abs sensoren uten å kjøpe ny. Men bolten knakk så klart 😥🤔 så får vel bare skaffe det også. skal i gang med å legge opp nye bremserør. Gleder meg til å få det litt ryddigt på plass.
 22. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Litt små ting er blitt gjort, ting tar tid og lite motivasjon når det er sliping og pussing av rust. Fått gjort meg ferdig under med fjerning av rust. Nå er det klart til å legge opp bremserør. Fått pusset litt på hjulbuen bak fått et lite overblikk hvor mye som må tas og fikses på. Diffen har fått ny pakning. Så da er det bare å få tak i ny olje. Hvilke olje kjører folk på som regel? (Diff olje)
 23. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Et par bilder av hvordan brankettene ble. Helt ok
 24. Hefre auto

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Liten update, har ikkje blitt gjort så mye i det siste, vært opptatt med å hjelpe andre de siste dagene. Fått lagd og sveist på nye fester til der bremserørene er sjøtet til slangene. Disse var rustet vekk så da er de på plass. Har også satt inn hele bakerste del av karroseriet med brunox og epoxy grunning, deretter har eg malt over med benga lakk. Så da blir karroseriet hvitt og bakstillinga blir svart.
 25. Hefre auto

  E32 740 il

  Fantastisk flott bil. Gratulerer