BMWlog

Medlemmer
 • Innholdsteller

  353
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om BMWlog

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 02/18/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E60 525d

Siste besøkende

415 profilvisninger
 1. Kanskje litt off-topic men vet noen her hva han her faktisk gjør med enheten? Er det inngrep i kretskort med lodding og slikt?
 2. Takker, den står på COM1 allerede men skal dobbelsjekke. Og bryteren skal stå på K? (Eller D?)
 3. Hei igjen, fikk ned VMen nå (problemet var avbrutt nedlasting hver eneste gang) Forøvrig sliter jeg med å få ISTA+ til å fungere, INPA fungerer fint og registrerer bilen\sletter feilkoder men ISTA+ ser ut til at den ikke når bilen helt, noen med erfaringer?
 4. E60/61 tråden

  Takk problemet er heller at kontakten sitter helt fast, selv om den er i åpen posisjon så kommer den ikke helt av. Så får løse det med å ta koble av batteriet.
 5. E60/61 tråden

  Hei prøver å bytte pærer, men får ikke av headlight connectoren så lurer på om det er 100% fritt for strøm i hovedlyktene om jeg kobler av batteriet? Ser ut til at det er eneste mulighet uten å ødelegge hele lykten.
 6. Den store LED pære tråden.

  Hei @Reef89 Ser du nevner i første post at du fjernet pæresjekken på tåkelys, kunne du linket guiden du brukte til meg?
 7. Ok takk for svar, jeg prøver i Virtualbox og eventuelt på en nyinstallert Laptop med Windows 10/VMware workstation 12 og gir tilbakemelding Edit: Stemmer det forøvrig med størrelsen vist på bilde her?
 8. Prøvd mye forskjellig nå uten hell, den fungerer altså helt fint for deg? Den samme som ligger på Jottacloud?
 9. Hei igjen, lastet ned på ny, får nå: --------------------------- VMware Workstation --------------------------- System error: (Unknown exception). --------------------------- OK --------------------------- Her er evt logg fil, kjører Windows 10 VMware Workstation 12 Pro, du har ikke vært borti lignende før? https://pastebin.com/pkkcxSaE
 10. Hei prøvde dette --------------------------- VMware Workstation --------------------------- SHA1 digest of file Diagnose_PC_BMW_ISTA-NCS-INPA-disk1.vmdk does not match manifest. --------------------------- OK --------------------------- VMware® Workstation 12 Pro Noen forslag? Ellers prøver jeg bare det ned på ny.
 11. Hei tok i bruk INPA igjen nå etter en stund og fikk følgende melding når jeg startet: "DRM wird nicht mehr understützt bitte DTM ja in ini datei entfermnen" Som oversetter til noe lignende "DRM er ikke lenger støttet, vennligst fjern DTM ini fil? Noen som vet hvordan man fikser dette? Forøvrig helt topp at du har fått til VMware image Otis Skal prøves!!
 12. E60/61 tråden

  Takk! Low beam står D2S ja, satser på den Og til info, så var prisen for 2 pærer.
 13. E60/61 tråden

  Takk, vet du evt hvor jeg kan sjekke dette?
 14. E60/61 tråden

  Takk! Er prisen for 2? Og regner med de passer? Isåfall bestiller jeg bare de.