Gabz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8475
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  72

Gabz last won the day on March 25

Gabz hadde mest likt innhold!

Om Gabz

Contact Methods

 • Website URL
  www.facebook.com/gabzmedia

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ås, Akershus
 • Kjøretøy
  E87 og E46 midlertidig

Siste besøkende

7934 profilvisninger
 1. Finner ikke noe sted å gjøre det.. Får bare ringe de i morgen og høre.
 2. Se der, ja! Takker Er nok billigere men trenger de i morgen så må enten dra og hente på GS i Oslo eller Bilia her i Ski.
 3. Trenger bare til ene panelet. Da er det vel 5 hvite, 1 grønn og 4 grå? Vet du hvor hver av dem sitter?
 4. Hmm, okei. Får se om jeg bare bestiller en liten haug med hvite også bruker jeg så mange som går på. Sitter bedre enn med bare 2 som er i nå uansett. Husker ikke hvor hvite og grå skal i dette panelet uansett.
 5. Midlertidig brukis 1 og 2 i solnedgangen.
 6. Litt mer opprydning idag. Første på agendaen var høyre dørpanel framme som raslet fælt, så her måtte det undersøkes. Av med dørpanel og kommer fort fram hva problemet er. Er montert frontsett som var gjort veldig dårlig. For det første så var det jo defekt, men i tillegg så var det festet med for lange bolter (og bare to i stedet for fire), samt skiver som spacere. Også hadde det meste løsnet så ting bare hang og raslet.. Teipet opp her og der også, samt en helt random bit med ståltråd som sitter i mellom og er boltet i døren?! Wut.. Så da heiv jeg ut all driten. Dørpanelet venter nå på montering, da alle klipsene utenom to var knekt. Kjøper nye i morgen og monterer det tilbake da Så er alt tilbake til normalt, utenom manglende høyttalere høyre foran, men det får gå. Neste eier vil nok oppgradere uansett. Og det andre jeg måtte få ordnet som irriterte meg var emblemet foran. Her var det et forferdig forsøk på soting som måtte bort.
 7. Trenger nye dørpanelklips til min E46 touring. Ser at det finnes både hvite, grå og grønne. Hva er forskjellen?
 8. Feit bil du har! Ikke så fæle de andre du har eid akkurat de heller
 9. Takker! Ja, blir nok det
 10. Mja. Mye styr å måtte vente en evighet på å få dem også drive med splitting av glass, lodding av kabler og slikt. Lettere å finne et billig brukt sett med originallykter og bare plugge rett i Skal teste dette reléet, takk for tips!
 11. Ta en ringerunde til diverse selskaper og sammenligne priser. Jeg betaler sikkert 1/3 på bilen min med selskapet jeg har nå kontra hva visse andre skulle ha fordi jeg tok litt telefoner og sammenlignet Blir som regel billigere over telefon enn hva du får på nett også. 37 er dyrt..
 12. Den har jo dette designet på alle bildene da. Tror han mener at det er diverse steinsprut på den og at han folierer opp med samme design før salg, kanskje? Veldig symmetrisk og velformet til at det er det han mente var "lappet sammen"
 13. Fint lite reisebrev Mye kjente biler men også mye harry ja