Gabz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8888
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  72

Gabz last won the day on March 25

Gabz hadde mest likt innhold!

Om Gabz

 • Vurdering
  The one and only
 • Bursdag 06/04/96

Contact Methods

 • Website URL
  www.facebook.com/gabzmedia

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ås, Akershus
 • Kjøretøy
  E87 118D midlertidig

Siste besøkende

8856 profilvisninger
 1. Mangler skinn++ men likevel veldig billig F11. Mye for pengene. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=95208615 Og lekkert interiør på denne! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94235909&fks=94235909
 2. Ah, I see. Høres ut som et heelt greit yrke det
 3. Veldig bra
 4. Noen i Oslo/Akershus/Østfold-ish som kan gjøre dette for meg? 2006-mod 118D.
 5. Ah, okei! Da skal jeg få prøvd det Takk for tips!
 6. Takker! Har skrevet hva jeg har gjort inn i serviceheftet denne gangen, hvertfall
 7. Kan prøve det. Hvor sitter rattlåsmekanismen på disse da? I "sleperingen"?
 8. Nice! Hva slags jobb har du, om jeg får spørre?
 9. Hei! Har noe tull med E87'en min nå. Er en 2006 118D. Får rattlås-lampe i dashbordet når jeg dytter i nøkkelen og bilen vil ikke starte. Rattet er ikke låst når dette skjer. Hører også noe skjer i rattstammen/låsen der. Prøver å vri litt på rattet, skjer ingenting. Skrur jeg av tenningen igjen og vrir rattet så låser det seg. Prøver å starte igjen, samme symptomer. Prøver jeg mange ganger så starter den dog til slutt. Har prøvd med begge nøklene, ingen forskjell på de. Hørt at det er mye tull med elektronikken på disse stammene og at selve stammen må byttes. Er det mye jobb? Og er vel greit å kjøpe brukt? Brukt stamme fra Koed ligger på 1500 mens ny koster 6 løk.
 10. Dæven Trenger man så mye, altså?
 11. Enig der, derfor jeg ikke synes F10 kler luft og å legges i bakken. Skal man ha luft så skal man gjøre det som du gjorde på E92, ellers kan man like gjerne senke "normal" mengde og heller sette på noe breie og bøse hjul. Synes nå jeg.
 12. Jeg sier heller ikke at eier eller kjøper bryr seg, jeg bare delte min mening på et diskusjonsforum Og jeg også synes det er veldig fint at folk tør å skille seg ut, men synes faktisk det er ganske standard i de miljøene å bare skaffe luft på bilen sin og kalle seg ferdig, synes ikke det er noe veldig spesielt lenger.
 13. Jeg kunne fint kjøpt understell til 20-30k men samtidig ha det på høyde som man kunne hatt med coilovers, men da for å kunne heve bilen ved ujevn vei, dumper etc. Man kjøper jo ikke luft bare for å legge den flatt på parkeringsplassen. Skjønner jo selvsagt at bilen kan heves etter ønske, jeg sier bare at den stilen er stygg å ha på laveste setting, uansett om man gjør det bare for å gjøre det. Skulle jeg presentert en bil med luft ville jeg heller fått til überflush fitment med luften enn å bare slippe den i bakken og la hjulene drukne.