Gabz

Medlem
 • Innholdsteller

  10323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  83

Gabz vant dagen sist Mai 30

Gabz hadde mest likt innhold!

Om Gabz

 • Rang
  The one and only
 • Bursdag 06/04/1996

Contact Methods

 • Website URL
  www.facebook.com/gabzmedia

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ås, Akershus
 • Kjøretøy
  E28, E39 og MX5

Nylige profilbesøk

14616 profilvisninger
 1. Blir litt imponert over kollegene mine av og til..
 2. Spotta nettopp en slik selv, ser veldig mye bedre ut i virkeligheten enn på bilder uten tvil. Veldig pen bil, egentlig. Likte den
 3. Gabz

  E30M3 S14 + E30 S50 Kompressor

  Flott arbeid som alltid.
 4. Gabz

  Kjøpe 1-serie?

  Kjøp en med M47 framfor N47, så slipper du den store risikoen med regkjedet. M47 ble brukt til 2007 før N47 tok over. Angående kilometerstand så har vedlikehold alt å si. Jeg selv eide en 2007 118D som hadde rullet nesten 280kkm, den var utrolig fin i motor men den hadde også blitt tatt godt vare på. Du kan sikkert også finne en som har gått 80k men er søppel i motor. Vedlikehold er alfa og omega. Ellers er det vanlig med elektronikk-tull på disse bilene. De to største tingene å sjekke er strømkabelens kobling under batterikassen bak, denne ruster typisk såpass at den ryker. Ellers er jordingskabel til motor kjent for å bli dårlig og kødde til elektronikken. Begge delene måtte jeg fikse på min E87. Ellers måtte jeg også bytte svinghjulet på min, det var visstnok også typisk på disse. Så greit å kjenne etter på svinghjul, clutch og utløserlager, da dette også er dyrt å fikse. Ellers er disse 1-seriene utrolig flotte biler. Utrolig gode å kjøre, morsomme på svingete veier, komfortable, økonomiske på drivstoff, samt at de gir en moderne og fin følelse. Savner min veldig mye, bare synd du ikke får dem med seksermotor. Du finner nok et godt eksemplar for 50k, så lenge du finner en med M47 som er godt ivaretatt og i god stand, samt sjekker etter andre kjente feil.
 5. Gabz

  min e36 320i touring

  Vinterbilen til @Daniel.?
 6. Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Neida, ligger vel mer i at jeg ikke er så flink med å følge med på hvilken dato det er Rakk dessverre ikke stikke innom idag, hvordan gikk treffet?
 7. Gabz

  Gabz' garasjetråd

  @Daniel. Fikk pris på ca 4k, så ikke alt for ille på disse motorene tydeligvis @magneten Jajaja, selvfølgelig, stemmer det! Ja, må prøve å få tatt turen om jeg får tid @BjornarHS Gøy å høre! Får mye mer original og urørt preg over seg iallefall.
 8. Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Hva skjer i morgen?
 9. Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Se der, ja! Så gøy MX'en har vært inne for å bytte bremseskiver, klosser og ene kalipper foran, samt byttet bremsevæske. Leverte da E28 når jeg hentet MX5, da den skal få nye ventiltetninger i håp om å løse blårøyk-problemet. Mens MX var i bukken ba jeg han om å få på spacerne på den. Ble ganske fin bruks-stance, så fornøyd med det!
 10. Synes disse kler det godt, jeg Så jeg stemmer for å beholde.
 11. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122053608&fks=122053608
 12. Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Ettersom subbing i enhver grad som nevnt var uaktuelt på E28'en, så fikk jeg lagt om til originalhjulene idag. Trist da det var et veldig pent syn med BBSene, egentlig. Men gikk da fra dette: Til dette: Også på med kapslene: (beklager at den er så møkkete på bildene) In other news så har 530'en fått møte med en drittsekk mens jeg var innom senteret i går.. La ikke merke til det før jeg hadde kommet hjem og så at ene framhjulet hadde veldig lite luft. Men en eller annen løk har krasjet inn i bilen slik at ene ventilen til dekket har sprukket og lekker luft, samt lagt igjen riper helt fra framskjerm til bakskjerm.. Ikke at det er så nøye med lakken til den bilen her, men ufattelig irriterende at vedkommende drittsekk bare har kjørt så solid på hele bilen også bare dratt. Hadde vedkommende bare sagt ifra og vippset en 500-lapp for å få fikset dekket hadde jeg vært fornøyd, liksom. Men neida, her bare drar man videre med god samvittighet. Surt som faen egentlig.. Så må få tak i jekk for å få av hjulet og få det fikset da jekken min er ødelagt. Ellers er MX-5'en på verksted og får nye skiver og klosser foran, samt ny kalipper HF da denne hadde hengt seg litt. Når den er klar så blir det nok å levere bort E28 for å få byttet ventiltetninger og se om det løser blårøyken. Får imidlertid avslutte med et lite stemningsbilde av bilene i solnedgangen.
 13. Ble veldig tøft det oppsettet der!