Gabz

Medlem
 • Innholdsteller

  10225
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  81

Gabz vant dagen sist Desember 18 2017

Gabz hadde mest likt innhold!

Om Gabz

 • Rang
  The one and only
 • Bursdag 06/04/1996

Contact Methods

 • Website URL
  www.facebook.com/gabzmedia

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ås, Akershus
 • Kjøretøy
  E28, E39 og MX5

Nylige profilbesøk

14040 profilvisninger
 1. Var jo digg med litt poke da!
 2. Fine oppdateringer her, stå på
 3. Gratulerer! Høres ut som en rå bil. Du får slenge ut bilder av den aktuelle bilen da
 4. Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Ah, okei. Ja, mye mulig det. Min er ikke så ille enda, men har sett at den svetter en del så greit å få det gjort først som sist.
 5. Gabz

  Gabz' garasjetråd

  @fxslin Takker! Ikke riktig enda, er bare mye nedom her for tiden. Burde vel være ferdig der oppe rundt midten av mai, tenker jeg. Og så snart jeg er ferdig der så selger jeg E39 og henter ut MX5 Ikke så mye planer for den i år, egentlig. Har liggende spacere og nye speil til den, også skal jeg få byttet slavesylinderet til clutchen, oppgradere clutchslangen der til stålomspunnet, også bytte heater core. Men utenom det så blir det nok best bruk av den bare, ja. @BjornarHS Hyggelig at du følger med! Tror det kan bli veldig bra dette @Thundercoil Takk takk! @danskiii Takk! 40 foran og 35 bak.
 6. Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Da var det på tide å kjøre en liten oppdatering her. På fredag besøkte jeg nemlig disse to gamlingene. Og den ene skulle få våkne fra vinterdvalen sin. Koblet på batteriet og vrei om nøkkelen, startet fint! Dermed var det endelig klart for det lenge ettertraktede øyeblikket hvor jeg kunne kjøre den ut av lagring og fram i sollyset. Det første den da skulle få var en lang og god kjøretur. Ga den en god variasjon av veier og kjøring, slik at den fikk strekt på beina og jeg fikk det første skikkelige inntrykket av bilen. Og jeg satt med et glis hele veien. For en fantastisk bil dette er! Så var det tilbake og klart til litt arbeid. Tok med en kompis sin pickup og fikk plukket opp disse: Og dette: Så da var det opp på bukk med bilen. Og av med hjulene. Hjulboltene var ikke så delikate, så gikk over disse med børste og fikk ryddet dem veldig godt opp. Så var det det ut med gamle fjærer. Endelig ute: Også andre siden: Klart! Disse også. Så da var det bare å sette igang med byttet. Forskjell: En side klar for montering. Inn med seg: Og den andre tomme siden: Ble fort fylt den og. Så en matpause. Deretter ville jeg få gjort noe med en ting som har plaget meg lenge på denne, nemlig den fæle lille splitten nederst på framfangeren som var sliten og stygg. Fangerne skal etterhvert byttes ut, men tenkte å iallefall forbedre den i mellomtiden. Så da var det i gang med å pusse den ned. Klart for rustgrunning og lakk. Dekselene ved siden av tåkelysene var heller ikke så pene. Så disse fikk også et strøk lakk sammen med "splitteren". Og ble utrolig mye bedre. Før og etter litt puss og lakk: Gjør utrolig mye med helhetsinntrykket! Da det var ferdig så var det på tide å snu blikket mot understellet bak. Så da var det ut med bagasjeromsinnredningen. Også kasta jeg inn en kompis som er en del mindre enn meg for å få ut mutterne til topplagrene bak da disse satt litt klumsete til. Og etter myye krangling med bilen så var bakdemperne ute også. Meeen disse bakdemperne var helt kaputt og trenger utskifte. Så bestilte nye dempere og tårnlagre bak, samt stabstag-leddene foran som ble skadet under demontering/montering. Demperne og lagrene foran er i grei stand foreløpig men byttes også ut på sikt. Så, fram til det kommer i posten så får denne stå og slappe av i bukken litt til.
 7. Gabz

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Oooh, heldig. Lekre felger indeed.
 8. Se her, ja. Ser utrolig bra ut! Stripene er veldig kledelige på denne, ja.
 9. Gabz

  Inspirasjonstråden

  Det der må være ordrett perfeksjon mtp. fitment, felgvalg og stance på E36. Nydelig. LTW-vinge og en fresh farge hadde dog vært kronen på verket.
 10. Gabz

  e38

  Så flott ut denne! Mer bilder og info!