Slavearbeider'n

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1186
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Slavearbeider'n last won the day on May 16 2016

Slavearbeider'n hadde mest likt innhold!

Om Slavearbeider'n

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo, Norway
 • Kjøretøy
  E46 320 Ci 2.2

Siste besøkende

1484 profilvisninger
 1. Litt for mye strekk etter min smak, men at det blir skamtøft på bilen, er det ingen tvil om!
 2. Hockeypucker i bakdempera løser problemet ditt, hehe
 3. Men krasjbjelken er demontert fra bilen? Men prøv å smør klipsa med noe olje eller wd-40 eller no da. Du må minke friksjonen.
 4. Du holder på å montere fanger'n og du kommer ikke til? Da er den vel montert på bilen da?
 5. Så lenge det ikke krasjer med jobb og det er nogelunde greit vær, skal du ikke se bort i fra at jeg tar meg en tur.
 6. Blir bra dette William
 7. Hei Noen som har opplevd problemer med nevnte slanger på EU kontroll? I utgangspunktet er det vel ikke lov da man ikke kan se lekkasjer osv. Men nå er alt av bremser klissnytt så kanskje de ser litt bort i fra dette da alt er i tipp topp stand? Har mistet TUV papirene på mine. -Slaven-
 8. Er nok elektronikken som er gåen ja. Etter det jeg har forstått så er det børstene på motoren som driver ett stempel i pumpa som sitter fast i støvdekselet. Har sett noen åpne opp motoren og fått løs motoren så børstene har gått fritt igjen. Hvor lenge det holder er uvisst. Eneste som er kjipt er at du må kutte bort festepunktene på pumpa som er i aluminium. Disse er støpt fast rundt støvdekselet. Så når motoren skal tilbake på pumpa må du lime eller skru fast motoren. Kanskje ikke helt ideelt på en så viktig komponent. Du får poste her når du har fått elektronikken tilbake og fortelle hvordan du opplevde alt.
 9. Prøve med hammer? Får litt ekstra vekt da. Kan jo prøve å spraye klipsa med wd-40 eller 5-56 for smøre de opp. Går lettere da
 10. Det er enkelte delenummere som firmaer faktisk ikke vil fikse, de selger heller renoverte pumper. Men igjen så skal man benytte samme delenummer som orginalt, så det å sette inn en renovert pumpe vil jo ikke funka da de i utgangspunktet ikke vil fikse pumpa med samme nummer. haha. Fikk pris på ny pumpe med garanti til 6990,- synes det var voldsomt stivt for en ''ny'' pumpe. Garanti er ikke så viktig da bilen er solgt innen den utløper. Så litt på modulemaster nå. Grei pris da, men spørsmålet mitt er hvor lenge man blir uten bil siden pumpa må til statene. Ikke gira på å la bilen stå i 3 uker. Alle moderne biler har styrevinkelsensor, den jobber sammen med alle abs sensorene så pumpa vet hva som skjer. Du kan bruke BMW scanner og Inpa for å kalibrere sensoren evt.
 11. Hei Jeg må mest sannsynlig bytte hele abs modulen/pumpa på min e46. Får opp denne feilkoden, ifølge div. forumer er denne feilkoden knyttet opp mot feil på pumpa og hele driten må byttes! Om du ikke får opp denne feilkoden er nok pumpa ok. Prøvd å resette styrevinkelsensoren?
 12. Takk Har hørt mye bra om Vorreginger B, Car spa er ikke mer en 10 min unna så skader ikke å prøve en dunk når Nertaen går tom. Har vurdert å kjøpe den men har litt såpe jeg må bruke opp før jeg kjøper mer, hehe. Er altfor mye på markedet som må testes.
 13. Får vel skrive litt her igjen da. Bilen blir stort sett kjørt og vaska som vanlig. Etter en uke med regn, snø og sludd så ikke bilen ut. Og sånn kan vi ikke ha det. Startet med å gå over felgene. Gikk først over med iron x Mye mat å jobbe med her Gikk over en runde til med Sonax felgrens og da ble resultatet godkjent har ingen ferdigbilder, men det ble jobbet inn med kost (blir nok en runde med polering i morgen) Bøtta var rimelig disgusting Etter at hjula var spylt av tok jeg frem Nerta'en. Beste avfettinga/skummet som finnes etter min menig. Dette ble gjentatt to ganger for å fjerne mest mulig møkk, så var det frem med vaskehansken. Brukte forøvrik CG Mr. Pink i skumkanon og bøtte ved håndvaska Så var det tørking da Og en kjapp runde med CG insta wax for å opprettholde voksen, er du ute etter skikkelig wet look kan denne anbefales. Dekka fikk seg også en runde med CG Extreme shine dressing Før Etter Og tilslutt ferdigbilder Fronten blir jeg aldri lei! Usikkert om det blir tur til Bud, er liksom litt kjedelig å vime utpå der alene. Han jeg skulle dratt med står nok over. Noen andre som tar turen da?
 14. Hvorfor velger folk svart interiør lurer jeg egentlig på......?