Slavearbeider'n

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1158
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Slavearbeider'n last won the day on May 16 2016

Slavearbeider'n hadde mest likt innhold!

Om Slavearbeider'n

 • Vurdering
  Slavearbeider'n
 • Bursdag 07/12/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo, Norway
 • Kjøretøy
  E46 320 Ci 2.2

Siste besøkende

1435 profilvisninger
 1. Vannpumpetang fungerer og utmerket
 2. Jeg ville beholdt bilen. Kan ikke fordra fronten på e90 pre-lci. Styggeste fronten som er lager av BMW i morderne tid. Selv med M Sport Så lenge bilen er fin for rust og det skjekkes med jevne mellomrom så det ikke blir værre, og at den er billig å holde i drift, hadde jeg ikke vært i tvil. Jeg hadde beholdt bilen. Personlig så har jeg flere ganger hatt lyst på ny bil, men er så glad i bilen jeg har nå og har lagt ned så mye tid og arbeid i den at jeg rett og slett ikke har hjerte til å selge den før evt. kjøp av leilighet. Redd bilen skal havne i feil hender og.
 3. Lim fast driten med med industrilim er mitt tips.
 4. Prøvd å dytte blinklyset til en av sidene, og dra ut? På e46 må man hvertfall dytte lyset til en av sidene så popper det løs.
 5. Tok 5 min å melde skilte mistet hos onkel, har hørt at man han få samme bokstaver men at tallene selvfølgelig må være annerledes og at det siste tallet må være likt som på skiltene jeg har mistet. Om jeg trenger skilter ASAP blir det selvfølgelig noe BT har liggende å slenge bak disken, men tror at om jeg gir det en uke kan jeg få ZZ igjen.
 6. Har hørt at man kan få nye skilter direkte på SVV, men jeg vil gjerne beholde ZZ skiltene, nye tall er ikke så farlig, men bokstavene vil jeg ha. Tar vel sikkert en uke å få nye ZZ skilter om jeg vil ha det.
 7. Hei Mistet skiltet foran i dag, vet jeg må til nærmeste Politikammer for å melde skiltet mistet. Og dra innom SVV for å levere inn skilt nummer to. Noen som vet hvor lang tid det tar før jeg få nytt skilt etter at det er meldt mistet hos SVV?
 8. Kommentert av meg på forrige side....
 9. Absolutt, takk! Det som er så frustrende er at problemet kommer og går. Av og til kan jeg kjøre 5-6 mil før feilen kommer opp, mens andre ganger kan jeg kjøre 100 m og feilen kommer opp. Får liksom ikke bestemt seg denna bilen. Har sjekket opp delnummeret, og det skal visstnok ikke være en av numrene som oftest er rammet av feil. Har forhørt meg litt rundt med firmaer som kan fikse sentralen, så blir å vente på svar fra dem og se hvordan det går.
 10. Fortsatt tilstede disse lampene.....
 11. Virker som VAG har kjøpt det gamle lageret av stål som Mercedes brukte på slutten av 80- og 90-tallet. Gammalt båtstål med masse rustporer.
 12. Glad jeg kjører BMW https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94527079
 13. jepp, er vistnok slik på min. Merker det ikke under kjøring.
 14. Verkstedet som tok firehjulskontroll for meg mente å vite at det ene endeleddet litt var lenger det andre, altså fysisk lengde. Kan være forskjell på endeleddene. Ikke veldig sannsynlig, men muligheten vil jeg tro er der.
 15. Så denne på Cars and coffee på Øvrevoll i går, virka som en hel og pen bil, så absolutt ikke ut som den er herja med. Men om prisen er riktig, er heller tvilsomt, blir @E.C. sier, nærmer seg farlig prisen for ombygd M3