Slavearbeider'n

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1098
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Slavearbeider'n last won the day on May 16 2016

Slavearbeider'n hadde mest likt innhold!

Om Slavearbeider'n

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo, Norway
 • Kjøretøy
  E46 320 Ci 2.2

Siste besøkende

1332 profilvisninger
 1. Gå for sorte interiørlister. Interiøret mitt er veldig likt, dog E46, men du skjønner greia..... Før med alulister Etter med sorte lister
 2. Skulle helst hatt 235 bak, men finner ikke noen som selger den dimmen. Blir å slite ut dekka som er på enn så lenge. 225 blir for mye strekk.
 3. Skulle gjerne bodd der. Kjekt med varm garasje.
 4. Stemmer det. Har klart å leie en plass det til lagring/skruing.
 5. Takk for det. Ville ha litt forandring. Synes kantene blir litt borte når sentrene er i sølv, men med mørkt senter blir kantene mer fremhevet.
 6. Test fit av høyde og camber
 7. Fikk bytta siste staget i dag. Blir endel knot når man gjør ting alene, men med hjelp av jekken, så gikk det greit. Tok ikke noe før bilde, folk vet nok hvordan de orginale armene ser ut. Ny arm montert Tok med hjula opp til bilen og fikk justert litt høyde og camber. Fornøyd med høyden foran, mens bak må den litt mer ned, men da må jeg også stille mer camber.
 8. Ble et lite løft med grillen. Tommel opp fra meg! Har god erfaring med ebayfilm. Har det på frontlyktene mine, kanskje litt stivere enn lamin x, men med varmepistol så blir den fin og tøyelig.
 9. Peneste orginale e36'n jeg vet om.......
 10. Har fått gjort litt til på bilen. Fant endelig motivasjon til å starte på camberarmene, fikk bare tatt passasjersiden, manglet en 21mm fastnøkkel til å ta andre siden. (Beklager dårlige bilder, litt mørkt der jeg skrur) Gammel på vei ut: Ny montert: Har også fått tak pent brukte //M innstegslister Gamle på vei ut: "Nye" montert
 11. Sedan du har? Er ikke til coupe du har fått? Skal stå på toppen av lyktene hvilket karroseri de tilhører, mener jeg å huske
 12. Høy siklefaktor over det interiøret der. Absolutt utsøkt og inget annet interiør hadde passet så bra som dette. Leste tidligere i tråden at interiøret er ganske sjeldent?
 13. Verdt halve prisen det!
 14. Alt for dyr. Betalte 10 000,- mindre for min, med nesten alt utstyr og spesielt interiør