Slavearbeider'n

Medlem
 • Innholdsteller

  2001
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Slavearbeider'n vant dagen sist Mai 6

Slavearbeider'n hadde mest likt innhold!

Om Slavearbeider'n

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo, Norway
 • Kjøretøy
  E39 M5

Nylige profilbesøk

4632 profilvisninger
 1. Takk, hyggelig å høre. Har aldri hatt lyst til å selge bilen, ja la den motvillig ut for salg. Er ikke ferdig med bilen enda. Har fått mange planer og ideer i hodet som må gjøres til neste sesong. Skjønner heller ikke hvordan det er mulig med all den teknologien som finnes idag.
 2. Takk! Ikke noe morro å bli stempla som kjeltring når jeg ikke har gjort noe galt. Bare motor og drivverk er verdt mer enn skaden så om forsikringa finner ut at de vil kondemnere bilen, får jeg få tak i en talstmann og advokat. Men håper ikke det går så langt, for da tar det nok lang tid til jeg ratter M5 igjen.
 3. Var en forsidebildekonkurranse, dæven langt ord, på e39 gruppa på face,. Tror du jaggu ikke bilen vant. Artig å få litt annerkjennelse for jobben jeg har lagt ned. Ellers så har jeg bestemt meg for å beholde bilen. Hvis det ikke koster meg enormt økonomisk å få bilen tilbake, noe jeg frykter kan skje. Får uansett ikke solgt den slik situasjonen er per nå. Er lovet ett endelig svar ila tirsdag eller onsdag fra forsikringa
 4. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Ja, hele rompa ble knust i Lillestrøm i fjor eller året før der. Bestekompisen min jobbet med sønnen til han som eide den da. Ble knust av en sjafør som fyllekjørte
 5. Bilen er ferdig den, men...... Nærmere enn dette kommer jeg ikke😫😣
 6. Kanon Magne, bygger du #becauseracecar må du ha #becauseracecarseler
 7. nå MÅ du ha 3-punktssele hvertfall
 8. Den ene delen av bilen som jeg eier for øyeblikket, ser det ut som. Må jo være gatas raskeste dørlist hvertfall.
 9. Vet ikke jeg, sist jeg sjekket så er det vel kun Politiet som kan legge beslag på kjøretøy. Skal ikke uttale meg om juss, men de virker nå logisk i mitt hodet. Så i teorien kan jeg vel anmelde deg for tyveri. De eier jo ikke den bilen.
 10. Greit, en liten oppdatering her. Bilen er ferdig. Men forsikringa har lagt ''beslag'' på den så jeg får ikke lov å hente bilen før de er ferdig med saken, kunne hente bilen mot at jeg selv betaler for skaden og så betaler de meg tilbake for summen. Da prøver de hvertfall å feie saken under teppet. Selvom løsning er meget åpenbar. Ble lovet en løsning på tirsdag eller onsdag. Selvom saksbehandler mente at det var OK å hente bilen. Tar de lenger tid en dette, må jeg nok engasjere advokat for å få den tilbake? Ble lovet en løsning idag men det har ikke skjedd. Eneste jeg var fått tilbake er en pyntelist...😜
 11. Slavearbeider'n

  Er den elektriske kjølevifta nødvendig?

  Ac funker uten vifta, det kan jeg bekrefte. Eneste er at om motoren blir veeeldig varm, særlig i temp vi har hatt denne sommeren, så får ikke ac kondensatoren nok kjøling og da blir det overtrykk i systemet og gassen slipper ut gjennom en sikkerhetsventil. Lg da er gassen borte og du sitter igjen med ett klimaanlegg som ikke gjør jobben sin. Få vifta fiksa eller vær obs ved køkjøring og tomgangskjøring. Jeg skrur av ac ved køkjøring og tomgang. Opplevd akkurat det jeg skrev over i sommer. Ikke morro.
 12. Slavearbeider'n

  E92 335D Rubinschwarz || Planer for 2019

  Radinox kanter blir en helt annen verden. Vasking går mye fortere og du slipper å tenke på valg av forvask og ikke minst polering hver uke. Samme specs som nå?