Slavearbeider'n

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1489
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

Slavearbeider'n last won the day on September 23

Slavearbeider'n hadde mest likt innhold!

Om Slavearbeider'n

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo, Norway
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

2201 profilvisninger
 1. Fyller på mellom 0,8-1,0 liter, litt avhengig av hvor mye jeg har stående. Men eksosen blir ikke så fort nedsotet, så det kan jo være ett tegn på at noen er på bedringens vei.
 2. Daniel sin E90 LCI

  Har du tilgang på en stor wisegrip eller vannpumpetang da? Supersport er som du sier noe drit, ene låseskruen på mine var også helt ødelagt på e46'en. Fikk heldigvis banka i en torx som funka som en halvgod løsning.
 3. Ikke enda. Ikke kommet opp noe varsellampe enda. Kommer den innen de neste 100 km er det null forskjell. Kjørt ca 400 km side jeg bytta ccv. Gått ca 500 km mellom hver påfyll av olje. Venter fortsatt på toppdekselpakninger, da blir det bytte av dem, samt motorrens og oljeskift.
 4. ehaugsnes' e46 330cd

  Borrelås er liksom greit på svart bil, da synes dem nesten ikke, men på rød bil blir de veldig synlige. Skal nok se at om du får forsket nok så ender du opp med magneter.
 5. ehaugsnes' e46 330cd

  jeg hadde magneter på bilen min, helt kanon. Lett og ta av ved vask og skiltet satt som juling, etter litt prøving og feiling med misting av skilt. Har noen bilder i tråden min, skal se om jeg finner dem. Fant det Edit: Kjøpte de kraftigste magnetene de hadde på Kjell og Company På baksiden av fangeren er det noen felter som er så nærme som mulig krasjbjelken, jeg brukte de to feltene som mitt utgangspunkt. Her er da tilsvarende magneter på baksiden av fangeren så alt er linet pent og beint Brukte litt tannkrem for å merke på skiltet hvor jeg måtte lime magneter Resten er plankekjøring. Det holdt akkurat med de magneten jeg brukte, de satt godt nok til at skiltet ikke fløy av men var fortsatt lett nok å ta av skiltet ved vask f.eks.
 6. ehaugsnes' e46 330cd

  hvordan gjør du det med skiltet foran? 3M borrelås eller magneter, regner med skiltplater er uaktuelt?
 7. Hyggelig at du følger med, jeg følger med litt sånn på avstand i begge dine tråder også. Mye bra lesing der og.
 8. Grisefeite felger, hva er specsa på dem med nye kanter?
 9. Hjaaaaalp veldig med skikkelige lykter. Om det hadde vært lykter på bakluka som på e39 touring eller e46 hadde inntrykket blitt litt annerledes. Men jeg er fortsatt veldig usikker selv om jeg skal ha hvite eller røde. Kanskje de røde vokser på meg, hvis ikke blir det hvite. Får ta tiden til hjelp.
 10. Da ble jeg endelig ferdig med lyktene, siden det er så kaldt er det begrenset hvor mye jeg tar frem kameraet. Det viktigste er vel før og etter bilder? Før: Etter:
 11. Har fått starta med monteringa av baklyktene. Iom at det er så forbanna kaldt er det begrenset hvor mye man orker å gjøre i en uisolert garasje men en lykt er nå hvertfall på plass. Bi-xenon prosjektorene har også kommer så nå er snart alt av lys på stell. Er usikker på jeg skal kjøre helrøde baklys eller hvite blink, har nå hvertfall brukt rød lyktespray, om jeg liker helrøde lykter blir det bytta til folie på sikt. Ellers så vasker jeg det bort å kjører hvite isteden. Kommer flere bilder forhåpentligvis i morgen hvis det ikke blir for kaldt. Men her er nå hvertfall ett.
 12. Den store finn.no tråden.

  ja, men that's it
 13. Den store finn.no tråden.

  også salgsprisen da om du ikke vil lease, 139k Aldri sett en så kjipt 330i noen gang. Noen har sovnet hos forhandleren da vedkommende spekket bilen. Hvorfor sa ikke selger noe?
 14. Ganske heftig lyd ja, å trå pedalen helt i bunn i tunneler er helt himmelsk.Bilde kan få stå det. En "Hartge H50" er så spesielt at det kan få stå i tråden min.