Slavearbeider'n

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1396
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

Slavearbeider'n last won the day on September 23

Slavearbeider'n hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Slavearbeider'n

 • Vurdering
  Slavearbeider'n
 • Bursdag 07/12/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo, Norway
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

2020 profilvisninger
 1. Slaven's E39 M5 - Simply Clean - Faceliftlykter i hus

  Må jo nesten ha skikkelige lykter på en M5. Holder ikke med GS ræl da. Hehe, det var på du forrige bilen og. Godt vi ikke er like alle sammen. Så bra. Hehe, ikke meninga å bidra til dine abstinenser haha.
 2. Slaven's E39 M5 - Simply Clean - Faceliftlykter i hus

  Da var endelig facelift frontlykter i hus. Har vært mye frem og tilbake med @RemyNG men vi fikk det til tilslutt. Gikk for orange blinklys da alle stort sett har hvite, har lyst til å gå litt mot strømmen. Lyktene trengte en polering, det har jeg fikset. Slipte 1500 vått, 2000 vått og 2500 vått, og polerte opp med Scholl S3 og S30+ på gul Rupes. Synes det ga ett høvelig bra resultat. Synes jeg fikk til en ganske kul look på e46'n med gule reflektorer, så det ble gule på denne også. Lyktene i hus, trengs en polering Brukte gul lyktefilm En polert og ordnet, den andre original og urørt Blir ferdig med siste lykta i morgen, da den trengte litt liming. Har også fått eksoshalene i hus, veldig fornøyd med utførelsen og størrelsen Har også nye tåkelys liggende, også har jeg mottatt grillen til fangeren med brake ducts. Vet ikke helt når jeg får montert den enda.
 3. EU-godkjenning på kveldstid

  Hørt med Kvickstop(Mekonomen) på Strømmen? Åpent til kl. 21
 4. Kjølevæske lekker på BMW E46

  En ting er hvertfall sikkert, du må fikse dette før vinteren kommer. Den motoren din er kast vis du har så mye vann som kjølevæske. Blokka kommer til å sprekke om du bor ett sted det er skikkelig kaldt. Sjekket i bakkant av motoren, skal sitte ett vannrør der?
 5. ehaugsnes' e46 330cd

  Det er CSL leppa. Siden Erlend skal ha luft på bilen tror jeg CSL fanger med leppe hadde sittet som ett skudd air'd out
 6. ehaugsnes' e46 330cd

  Csl med sverd
 7. Slaven's E39 M5 - Simply Clean - Faceliftlykter i hus

  Har fått målt litt hjul idag. Satte bakfelgen fra e46'n foran(10'') Satt akkurat som jeg vil ha det. Felgen tar akkurat ikke i demperen. Så med en 5mm spacer vil det bli helt perfekt Kommer nok til å bestille nye kanter fra enten felgenfuchs eller Iclair. Lite å gå på her. Hjulet går faktisk rundt. Bak så tenkte jeg å bruke tønna fra framfelgene 6,75'' men det bygger ikke nok innover. Testa med 10''felgen. Med 7,25'' tønne har jeg fortsatt 1'' med plass innover mot demperen, før jeg treffer den. Så planen blir å kjøpe 7,75'' tønner for å være på den sikre siden. Tror 3,25'' kant vil sitte pent i bua bak. Dette er med 2,75'' kant. Med valsing skal det bli som jeg tror.
 8. S62 blir ikke driftsvarm(tror jeg...)

  Hei Kjøpte nylig en en e39 m5 der jeg har oppdaget at nåla på kjølevæska ikke står rett opp som den skal. Nåla står ca kl. 10 og ikke kl. 12 som den burde. Varmeapparatet fungerer som bare juling, så tror ikke det er luft i systemet som gjør det. Mistenker derfor at termostaten er moden for utskifting, eller kan det være tempsensoren som kødder? Takk for svar
 9. Slaven's E39 M5 - Simply Clean - Faceliftlykter i hus

  Ble ferdig med interiørlistene idag. Fikk sparkla lista som trengte litt pleie, "jobben" synes Ikke under folien, så det vil jeg kalle job done. Forrige eier(e) har vært litt hardhendt med clips, så noen var ødelagte men nye er bestilt og påvei. Før: Etter:
 10. ABS enhet reparasjon?

  Hehe, var ikke den jeg mente. På e46 hvertfall så sitter det to trykksensorer på selve mastercylineren, altså under plasttanken. Vet ikke hvordan det er på din bil, er helt klar over at det ikke er sensor annet enn nivåføler i selve tanken.
 11. ABS enhet reparasjon?

  Har du sjekket trykksensorene på mastercylinderen? Sitter to stk der som ofte kan gi feilkoder og lamper i instrumentpanelet.
 12. Slaven's E39 M5 - Simply Clean - Faceliftlykter i hus

  Ja, fornøyd med fargevalget. Godt å bryte opp litt i det sorte interiøret. Føles ut som jeg kjører taxi, er mindre glad i helsorte interiør. Helt enig, karbonfolie burde vært ulovlig.
 13. Slaven's E39 M5 - Simply Clean - Faceliftlykter i hus

  Var en tur på Posten idag og henta folien til interiørlistene. Gikk for en litt mørk gråfarge, ikke så ulik fargen på felgene, så det tror jeg skal matche bra sammen. Største grunnen til at jeg bytter ut folien som er på fra før, er fordi jeg hater carbonfolie. Det ser overhodet ikke ekte ut, og det har en overflate som lager en helt spesiell lyd når du drar hånda over den. I tillegg var arbeidet utført dårlig også. Stygg i kantene Ble straks litt bedre med skikkelig 3M folie, her ser du også hvordan treverket ser ut. Kontrastene mellom listene Dessverre må lista på passasjersiden på dashen sparkles, da det er ett dypt hakk i lista som vil synes under folien Tilslutt ett bildet av kveldens arbeid Blir å fortsette med listene i morgen og resten av uka egentlig. I morgen er det på med nye vinterdekk på bilen. Slipper heldigvis å gå ned til 17'' da jeg må ha 18'' grunnet klaring til bremsene. Så vinterlooken blir ikke helt på trynet, selvom jeg går opp litt i profil på gummien.
 14. 20'' custom style 32 felger? De er så sinnsykt råe!