Slavearbeider'n

Medlem
 • Innholdsteller

  2065
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Alt skrevet av Slavearbeider'n

 1. Slavearbeider'n

  Systom's E46 330cd

  Hvordan skal du farge setene?
 2. Slavearbeider'n

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Kan godt hende det er noen som har trøkka nedi en LS V8, men Nissan V8 som Benny og Al satte inn er vistnok ganske sjelden, så det tror jeg kan være den eneste med rein Nissan V8....
 3. Slavearbeider'n

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Oooser Kina og GS av dette.
 4. Slavearbeider'n

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  MCM i Australia har bygd en Stagea med Nissan V8, muligens den eneste i verden med V8. Ett rått bygg, der det meste er gjort så grundig at man sitter litt å måper når man ser det
 5. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  I USA er R32 hypen helt sinnsyk, og alle er høyre ratta. Og de er overlykkelige over å kunne eie og kjøre en sånn. R33 ble for kort tid siden lovlig å eie, R34 tar non 20 år før den er lovlig over dammen. Hadde aldri verden betalt så mye for en gammal høyre ratta gt-r som for meg er ganske uinteressant. R33 derimot er mer min smak.
 6. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Den har hele tiden hatt S62 motor. Hvordan den har blitt godkjent med M62 er for meg uforståelig hvis da S62 har stått i hele tiden
 7. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Ble forsøkt solgt i fjor, da annonsert med M5 motor. Kanskje en grunn til at ett eller annet fjols har fjerna M power og M badge. SVV har titta på nok sånne motorer og skjønner vel at M power er grommotoren. Går vel kanskje litt mer under radaren da?
 8. Slavearbeider'n

  E39 Grøftelys, H4 for H7, eller adapter?

  Kjøp Hb4 pærer og nye kontakter får du på ebay til 20 kr som du kan lodde på.
 9. Slavearbeider'n

  Remy's biltråd

  De org fangerne er latterlige. Faen meg lagd av glass jo. Helt annen plast på org e46 M sport fangere. De tåler faktisk en støyt.
 10. Slavearbeider'n

  E39 520IA ESS VT1 Kompressor

  Eneste jeg gjore var at jeg fikk Fekzen chiptuning fra Sverige til å lage tuning til meg. Kjøpte nye hjerne med ews fjernet og økt turtallssperre. Hadde da en org hjerne og en hjerne med komp tune. Kjekt å ha om man må fjerne kittet. Du har kjøpt med tuning fra ESS? Da legger du i såfall ny tune over org tune og org tune forsvinner. Skal kittet av må du til Bmw for å legge inn ny tune. Koster noen lapper.
 11. Kan jo høre med ett karroseriverksted, kanskje de kan valse hvis det kun er den leppa som må valses inn og du ikke må dra ut skjermene?
 12. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Menne, 4.4 V8(!?) er jo S62 her da. Fortsatt problemer ved evt grundig kontroll hos SVV
 13. Må poste den her jeg fant på face igår
 14. Slavearbeider'n

  E39 520IA ESS VT1 Kompressor

  Få deg VT1 med Vortech V3 presse. Den er selvsmørende å trenger ikke olje pick-up fra bunnpanna. Hadde VT1 på samme motor som deg bare i en e46 dog med manuell kasse. I en tyngre bil og med automat kommer det ikke til å gå så greit som du tror. Jeg synes det gikk endel bedre men gikk ikke like godt som jeg trodde. Ente med å kjøpe E39 M5 isteden. Men at presse er morro er det ingen tvil om. Jeg kan forsvare effektøkninga om du finner et brukt kit til salg, men å kjøpe ett nytt kit fra ESS er bortkasta penger for å være brutalt ærlig. Om du finner riktig tuner kan du forvente rundt 250 hk. Jeg hadde 270 hk og 310 nm, men da med manuell. Siden du har automat blir non motoren tunet litt mer safe.
 15. Synes det ble gromt jeg. Pen fitment og.
 16. Ble skuffa jeg nå, hadde håpet på oppblåsbar Barbara.....
 17. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Hva om kjøper skal betale kontant eller har penger og ikke trenger å finansiere? Da står'n der med lua i handa da eller?
 18. Slavearbeider'n

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Den Stinger'n går overaskende bra. Kjørt en sånn både på snø og på asfalt. Imponerende at det er koreansk, men du skal være ganske tett i topplokket om du bruker en mill på en sånn en på noe annet firedørs til en mill.
 19. Det sitter hvertfall en feit intercooler foran radiatoren og det bevitner om det mistenkte 575 kittet ja
 20. Slavearbeider'n

  F80 M3 San Marino blå | Bilder

  Tom for ord......
 21. @lagunillafår det nok også til
 22. Slavearbeider'n

  Audi e-tron

  Blir sikkert kjempegøy når man må erstatte speilene om de blir ødelagt. Er vel bare å lukke øya og dra master'n. Blir spennede å se hvordan de funker på sikt og om vinteren med store temp svingninger
 23. Slavearbeider'n

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hvis du har lyst på noe litt annerledes og som du definetivt kommer til å få blikk og komentarer for, når du kaster den sideveis er, Subaru Justy. På str med en Yaris men med AWD. Veldig enig med deg @Werther, man ser ut som pensjonist i Subaru. Snitt alderen er nok mellom 50-60 år.
 24. Slavearbeider'n

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Aldri trengt å koste på mine en krone. Når det gjelder Subaru så er delene dyre mens verkstedprisene er billige. Motsatt av BMW. En ting er sikkert Subaru er ikke noe morsomt å skru på. Bare knot og masse rust. Vet nå ikke om 4 runner er så mye bedre å kjøpe. Mange slitne biler der lakken holder bilen sammen, men det finnes unntak selvfølgelig. Gjør du litt research så finner dj garantert en fin Subaru som er behabdlet slik en bil skal behandles uten at det koster allverdens.