knut_e_busland@hotmail.com

Medlemmer
 • Innholdsteller

  23
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om knut_e_busland@hotmail.com

 • Vurdering
  Sersjant
 • Bursdag 09/05/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skotselv
 • Kjøretøy
  Bmw 525 d 2005 mod

Siste besøkende

151 profilvisninger
 1. Starttrøbbel

  Hei. Prøver igjen her. Jeg har byttet Eksosmanifold, gløderele å kabel til gløderele har også byttet tempsensor på motor. Setter sammen bilen igjen men nå starter ikke dritten. Får feil på fuelrail at den mister trykket. Har luftet systemet å det kommer diesel. Hva er det jeg har gjort galt? Alt er satt sammen slik det skal men allikevel vil ikke bilen starte igjen. Bilen startet å fungerte som den skulle før byttet av manifolden.
 2. Bytte av eksosmanefold

  Hei. Jeg har akkurat bytta manefold da den originale har sprukket på flere plasser. Nå får jeg ikke startet bilen. Starteren går bare rundt men ingen tenning. Får 4B90 som er fuelrail. Hva er det dette kommer av? Håper på positivt svar. Mvh Knut Eivind Busland
 3. Startproblemer 525 E61 2005 modell

  Hei. Jeg har en Bmw 525 D e61 05 modell. Denne bilen har stått på lading etter at den gikk strømtom. Dette skjedde etter at vi hadde reparert eksosmanifold og byttet gløderele og trykkføler for regulering av avgassene. Vi har montert alt slik det ble demontert og nå starter ikke bilen. Starter går rundt men får liksom ikke tenning prøvd med startgass og silikonspray og da virker det som den vil starte men stopper i det du gir deg med startspray. Vi har også sjekket om det kommer frem diesel og det kommer frem til fuelrail men virker som det stopper der. Kan det da være noe elektronisk som må nullstilles eller kan det være noe annet? Takker for positive svar.
 4. programering

  Ja vi har hatt den på lading å ladet batteriet opp igjen ja☺
 5. programering

  Fikk beskjed om at det måtte kodes noe for vi har hatt av toppdeksel for og få av manifold på bilen. Får ikke startet den. Takker for flere løsninger
 6. programering

  Hei. Jeghadde ett fint problem med min e61 der eksos kom inn I kupeen. Det viste seg slik at eksosmanifolden var sprekt. Har nå fått reparert denne skaden men får nå ikke startet bilen pga strømtomt batteri og og at dette da må kodes opp igjen. Er det noen som veit om mulighet til og ordne slikt selv eller må bilen inn på verksted?
 7. independent mode

  Hmm... Kjedelig det da
 8. independent mode

  Har også tv på denne bilen. Vet du noe om dette?
 9. independent mode

  Har også denne S698A area-code 2 for dvd men har også S609A Navigation system Professional
 10. independent mode

  Har også dvd spiller originalt ikke bilen men den vil ikke spille dvd plater mente jeg
 11. independent mode

  Sto ikke noe independent heating kun independent mode. Har også spiller ingen bilen originalt men får ikke spilt av en eneste dvd. Tips?
 12. independent mode

  Hvordan finner jeg ut om det er webasto option 536 da?
 13. independent mode

  Independent mode. Hva er dette og hva brukes denne til? Har dette på bilen med timer men denne føler jeg blåser kaldt.
 14. Dynamic drive failure E61

  Jeg har en 2005 modell 525d e61 der jeg har hatt mange av de feilene og fant til slutt ut at der var det styreenheten til rattvinklingen som hadde kuttet. Men kan også komme av dårlig eller ødelagt batteri. Lykke til videre
 15. bytte av simring i bakaksel

  Hei. Jeg skal bytte simringen på differensialen på min BMW 525d 05 mod og lurer på om noen vet om det er noe jeg må passe på eller om jeg bare kan bytte den.