johanngj

Medlem
 • Innholdsteller

  184
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om johanngj

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW E61 520D LCI

Nylige profilbesøk

646 profilvisninger
 1. Hva ønsker du å oppnå med å lure bilen til å tro at du har satt på et fabrikknytt filter? En resetting er ment for å fortelle bilen at filteret er nytt, og innholdet 0.0 gram aske. En vask/rens er sikkert fint, men du trenger ikke resette med diagnose, da en slik rens bare kjøper deg litt tid. Effekten av rens/vask får du uansett resetting eller ei. Hvis du har trøbbel med tett filter/regenerering må du heller feilsøke og utbedre. Om du nå skal selge bilen med teksten «nyrenset dpf» og vise til at bilen tror det er 200.000 km gjenværende før DPF må byttes, er dette svindel. Prøver ikke å svartmale det du prøver på, men å resette slik gir lite mening.
 2. johanngj

  Bmw e61 N47 2008 tungstartet og stopper ved gass

  Har du mulighet til å se på live data mens du har bilen på tomgang. Da kan du se på matetrykk og galleritrykk og se hva som faller først. Min n47 hadde noe lignende. Døde ved gasspådrag. Da var det dårlig matetrykk som var problemet. Løste seg med nytt matepumperele. Sier ikke at dette er deres problem, men det er hvertfall billig og enkelt å sjekke.
 3. Den skanner er ikke verdt noe. Enten må du få oppgitt hvilken spesifikke kode som lå inne. Det kan de sanns ikke oppgi uten å skanne på nytt. Få et verksted eller noen her inne til å skanne med skikkelig BMW programvare, så får du svaret på akkurat hva som er feil. Hvis du ikke har noen symptomer eller opplevde mangler, er sjansen god for at dette ikke er noe vits i å ordne engang. Da tenker jeg på feilkoden. Resten er jo noe annet.
 4. johanngj

  BMW F11 drivlinje feilmelding - hjelp!

  Min «overfylte iDrive oljemåler» brukte en uke på vise det samme som peilepinnen. Bare å ta tiden til hjelp. Samme motor som din.
 5. johanngj

  BMW e61 2007. Forskjell på parkeringssensor?

  Jeg fulgte samme etk og kjøpte rette foran. Det var feil. Hadde vinklede foran også... Jeg ville sjekket før jeg bestilte. Ikke så mange skruene.
 6. johanngj

  "Dipped beam failure", E61/Xenon

  Er du sikker på at du har kjøpt original osram? Fant også noen ganske billige osrampærer på nett. De hadde alle mulige «genuine» stempel, QR kode, og ellers tillitsvekkende emballering. De lyste dårligere enn de gamle, og røyk etter kort tid. Kjøpte så dyre nightbreakers på eBay fra Tyskland. Nesten lik emballasje, men hadde hologrammer etc i tillegg. De lyste ca 17 ganger bedre og mindre blåskjær.
 7. Byttet gløderele også, eller bare plugger?
 8. johanngj

  E61 vibrasjon

  Har vel bare konkludert med at det var dårlige bakdekk på 19-tommerne. Gav seg etter en hjulbytte. At det også vibrerte på 16 og 17 toms var nok mere innbilning enn realitet 😂
 9. johanngj

  N47 motorhavari ifm. registerkjede

  Min N47 ble tatt på «kampanje». De byttet følgende. Vanskelig å tro at GS kan selge alt dette for 1237,-
 10. johanngj

  Garanti-utløpstest

  Søk på «garantiutløpstest» og du vil få svar! 😄
 11. johanngj

  bygge om bmw e60

  Jeg har ingen peil på ombygging men mange andre før deg har stilt slike spørsmål. Felles for alle sammen er at vi vel aldri ser at dette ender med suksess. Mye mer jobb, mangler ting, får ikke godkjent. Jeg vil ikke dømme prosjektet ditt nord og ned, men du har statistikken i mot deg. Kjøp heller en 535.
 12. johanngj

  EGR/DFP ta bort/bytte EGR bmw 1serie n47 motor

  Helt uavhengig av hva som måtte være feil med bilen din, så får du her i allefall en pekepinn på hva ting koster. Mulig du finner billigere, men dette er ifra en tuner med mye erfaring og kompetanse på BMW. http://quickfix.no/wp-content/uploads/2014/07/pricelist.jpg
 13. johanngj

  E60/61 tråden

  En gjenganger på E60 pre LCI med strømtull har vært gåen IBS (batteriets negative ledning med innebygget strømkutter ved lav spenning) Masse tråder på forumet om dette, men dette gjaldt som regel biler med startvansker. IBS kan kobles ut for feilsøking.
 14. johanngj

  E90 Ødelagt mechatronic?

  Finnes det en manuell nødutløser? Som f.eks sette den i neutral ved tauing?
 15. johanngj

  Nye sommer dekk til F10

  Kan bare stemme i! Gikk fra forrige falken-generasjon til FK510. Sporingen er helt vekk, og dekkstøyen lavere.