bimmers89

Medlem
 • Innholdsteller

  172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bimmers89

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  bmw e39 98 mod

Nylige profilbesøk

390 profilvisninger
 1. Hei startet opp bilen igår og da kom det "For lavt kjølevæske" symbolet opp. åpnet opp ekspansjonstanken og nivået var rett under minimum. skal fylle på igjen idag men hvordan lufter jeg ut kjølesystemet etterpå ? noen som kan hjelpe til? kan ikke se noe lekkasjer men hvor har kjølevæska blitt av ? kan det være pga kulda ? fylte på kjølevæske for 1 år siden sist.
 2. ja men denne har fungert utmerket på den andre bilen. etter 2 dager døde den. tror ikek det er tilfeldig. jeg har fått reparert forsterkeren da noen komponenter døde, samt koblet ut Bluetooth module og lasket canbus systemet. når jeg tok diagnose med ista lyste det rødt på følgende komponenter: disse lyste rødt: (ccc-bo,ccc-ask,ccc-ant,tcu,ant amp) dette lyste gult: vm beklager dårlig forklart
 3. Hei Nå har f..... skapet begynt å kødde igjen. Jeg har byttet ccc med en brukt og etterpå har den virket utmerket men i det siste nå så har den begynt å tulle igjen. Tok diagnose idag å fikk følgende feil. Trenger altså hjelp! Laster inn bilde så kan dere se hva som feiler. Har også byttet forsterkeren som sitter bak på venstre side.
 4. bimmers89

  Bmw e60 ccc klikker igjen hva er det som skjer??

  Før jeg byttet til brukt enhet så hang den på bmw logoen,ble helt sort men nå blir det jo hbit skjerm?hva vil det si
 5. bimmers89

  Bmw e60 ccc klikker igjen hva er det som skjer??

  For reparert den jeg har for 1200kr inkl arbeid.takk for svar men nå har jo den virket fint i 5 dager uten problemer?
 6. Hei Hadde problemer med at ccc klikket altså bmw logoen kom og gikk og da byttet j3g hele ccc enheten med brukt å kodet dette. Men etter 5000km så har den nye "brukt" enhet egynt å tulle igjen. Byttet forsterker og bluetooth modul da dette forstyrret can bus systemet og da virket det igjen men nå innimellom så for jeg hvit skjerm. Noen ganger virker den helt bra og par timer senere slår de seg av og på med hvit skjerm. Hva ka være synderen?trenger hjelp..
 7. bimmers89

  bmw e60 ccc 05mod vil ikke starte opp

  da er hele ccc demontert for grundig sjekk,finner rett og slett ingen feil. noen som har mere ide? kondensatorene tørker etter en stund,så bytter disse ut med nye for sikkerhets skyld.
 8. bimmers89

  bmw e60 ccc 05mod vil ikke starte opp

  Dette fikser vi lett.skal ta en grundig sjekk imorgen. Må jeg demontere alt for å få ut bakplata der kondensatorene sitter?
 9. bimmers89

  bmw e60 ccc 05mod vil ikke starte opp

  Ser ut som alle kondensatorene er iorden. Kan det være noe annet feil?? Trenger hjelp det haster..kan det være mpm modulen som tuller?
 10. bimmers89

  bmw e60 ccc 05mod vil ikke starte opp

  Et lite spørsmål til. Kan jeg kjøre uten cd spiller i noen dager?får jeg noen feilkoder i ettertid?
 11. bimmers89

  bmw e60 ccc 05mod vil ikke starte opp

  hvis det er disse kondensatoren så er det vel enkelt å lodde Nye på plass ? men om kretskortet er brent er det vel lite håp. bilde hentet fra nett. skal prøve å demontere enheten iløpet av uka for å se.ser folk selger kondensatorer på ebay for billig sum.
 12. bimmers89

  bmw e60 ccc 05mod vil ikke starte opp

  og hva er det som pleier å ryke på disse ? er det mulig å få rep? kan kanskje rep selv?
 13. bimmers89

  bmw e60 ccc 05mod vil ikke starte opp

  okey takk for hjelpen sålangt. kan jeg bare bytte cd spillern fra en bil som skal hugges ? og må vel da kodes på nytt? jeg har tilgang til inpa men er det stress å kode denne opp evt?
 14. hei jeg har fått problemer med ccc vil ikke starte opp, skjedde plutselig, bmw logo kommer opp enten så henger den igjen eller så starter den på nytt hele tiden! kan det være noe tull med mpm module eller er det noe dyrt rep ? har tatt diagnose men finner ingen feil med ccc. evt hvor sitter denne enheten ? trenger raskt hjeljp da bilen skal på sommertur snart!
 15. ingen som har delenr?