sAlnes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  564
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

2 følgere

Om sAlnes

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 • Bursdag 08/25/96

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  528ia 1998

Siste besøkende

1280 profilvisninger
 1. Remy's biltråd

  Rått! Synd jeg har nedleggbare seter ellers kunne jeg tenkt meg en sånn. Eller sånn med setejustering, radio og telefon oppi. Er det rett frem å feste på?
 2. Understellsbehandling på gammel bil

  Ja blir gjerne vanskelig uten skikkelig sted. Men jeg tenker å gi det er forsøk hvertfall så får vi se
 3. Understellsbehandling på gammel bil

  Jeg tenker å behandle selv på 528en og hiacen nå før vinteren med fluid film. https://h-shop.no/produkt/smoremiddel-fluid-lanolin/fluid-film-pakke-med-trykkbegerpistol Billigste kitet jeg har funnet i Norge. Så om du har mulighet til å gjøre det selv kan jo det være et alternativ.
 4. Singel Vanos O-ringer

  Jeg byttet til noen oppgraderte ringer på min 528. Følte den ble litt friskere men jeg byttet toppakning og en del andre ting samtidig så vanskelig å si hva som hjalp mest. Mener å huske at min ikke så så gale ut. Begge ringene mine var det sprekk i.
 5. Remy's biltråd

  Ja er vel egentlig helt meningsløst med mindre du har du faste passasjerer i ulik størrelse på forskjellige turer Men en ekstra knapp på dørtrekket ser tøft ut
 6. Remy's biltråd

  Spent på resultat av dette Tenker å gjøre samme retrofit selv når det er tid for det
 7. Gabz' garasjetråd

  Synd med e39en. Håper noen har lyst å sette den i stand Tror den kunne blitt utrolig om den hadde blitt shinet skikkelig opp og holdt orginal.
 8. Bmw e39 525D 2003 modell

  Spør kjell, han satt 7 timer på passasjer siden ned for å hente caddyen 😂
 9. Bmw e39 525D 2003 modell

  Hiace er jo konge Stor plass, 3 seter, bakhjulstrekk med orginal LSD diff. Og min med ettermontert recaro sete haha Rene "racerbilen" jo.
 10. Som sagt nydelig farge! Så deg på morgenkvisten her en dag men var altfor sein med å vinke/blinke og jeg satt i hiacen så ikke så lett å legge merke til. Det første jeg og gjorde når jeg handlet min 528 var å bytte veivhus vent. Uansett tilstand på den så er det godt å ha det skiftet på samvittigheten.
 11. Remy's biltråd

  Ser meget bra ut! Var litt skeptisk når du skulle begynne å farge et helt sete men ser at du har gjort dette før
 12. Høres meget bra ut! Skal holde utkikk. Jeg kjører rundt i en sleten toyota hiace nå som det nærmer seg vinter men skal prøve å blinke om jeg ser deg
 13. Leser jeg Bergen? Må være en mulighet for å få sett denne fargen i "real life" en gang ut på våren en sjelden gang det ikke regner eller? Kommer jo litt treff og ymse på våren så hadde vært kult å se.
 14. For en nydelig farge!! Og liker at du tenker å holde den orginal, er ikke mange preface orginal igjen. Bare å ta masse bilder. Ble fryktelig misunnelig på fargen Og egentlig hele bilen med tanke på historie og km stand.
 15. Remy's biltråd

  Mye bra planer på gang her nå og rått med contur stoler! De er ikke hverdags i en e39.