salnes34

Medlemmer
 • Innholdsteller

  453
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

2 følgere

Om salnes34

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 08/25/96

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  528ia 1998

Siste besøkende

860 profilvisninger
 1. Har i bergen.
 2. Foran satt spaceren ganske bra på navet. Bak hvilte den ørlite. Må sjekke en gang til om felgene hviler på spacerene.
 3. Som overskriften sier så sliter jeg med risting både foran og bak etter at jeg tok på sommerfelgene med 20mm spacere. Har rengjort spacere og nav for å få de sentrert skikkelig. Dette gjelder en e39 og jeg har spacere med overgang til 72,6 nav. Og felger fra e38 Dette skjer kun i hastigheter over ca 70km/t. Har lest at det kan være div. stag og fôringer som kan være dårlig men alt ser ut til å være greit. Dekk og felger er også nylig balansert. Noen forslag?
 4. Hei Jeg byttet toppakning på min m52b28 i vinter og da overhalte jeg vanosen. Husker ikke hvor jeg bestilte kittet fra men var fra UK en plass. 2 O ringer. så rengjorde jeg hele uniten og fylte den med ny olje. Vet ikke om den går så mye bedre men jeg har hvertfall på samvittigheten at den er overhalt og omtrent alle pakninger i motor ble byttet samt ny olje, filter, bensinfilter osv. Det jeg kjenner holder igjen på litt effekt nå er automatkassen som aldri har hatt service, den får ny olje og filter snart. Skal leite litt så kanskje jeg finner igjen linken til repairkittet.
 5. Fikk nye dekk til sommer skoene i dag, da var det rett hjem å få de på og vaske bilen. Ingen regn i Bergen i dag så da måtte det bli noen bilder. @kjelljakob97 sin bil den 525d
 6. Ble jo utrolig bra med veldig enkle tiltak Skal se etter den.
 7. Holder til på Hjellestad jeg og Har kart liggende som er bare å hente. Ikke at det på noen som helst måte er bedre enn feks gps på mobilen men er jo kult når alt funker
 8. Snakk om solen haha, kan det være deg jeg så utover mot hjellestad i halv8-8 tiden? Jeg har btw software og 2015 kart til mk3 liggende på hjellestad om du er intr Bare å svippe innom så kan du få. Jeg har oppgradert til mk4 så jeg trenger ikke lengre.
 9. Rå kombinasjon med motor, gir og utstyrliste på denne! Har ikke sett den på veien enda men skal holde utkikk
 10. Var dessverre ikke de listene jeg var ute etter
 11. Hvilke innvendige lister er det på denne?
 12. er taktrekk delene orginal svart eller lakkert?
 13. Jeg har bestilt denne til min 528ia. https://www.motoroljer.no/Automatisk-olje/VAICO/ATF-Spezial/p-OIL-1297 Denne skal være riktig men aner ikke hvordan kvaliteten er. Kan gi en tilbakemelding.
 14. Mye bra arbeid her! Kjekt å lese