salnes34

Medlemmer
 • Innholdsteller

  543
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

2 følgere

Om salnes34

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 • Bursdag 08/25/96

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  528ia 1998

Siste besøkende

1198 profilvisninger
 1. Sku fått tatt et bilde med skiboksen på og Savner felgene nå så vi må bytte tilbake snart.
 2. Jeg demonterte nylig et gassanlegg på en 528. På tanken ligger det en ventil som gjør at gassen ikke lekker ut i rørene før du skrur gassanlegget på. Så om du skrur av røret bak med tanken forsiktig så vil gassen som ligger i rørene frem til motor lekke forsiktig ut. Når alt er ute kan du begynne å demontere. Og du har fortsatt gass igjen i tanken.
 3. Nei ikke rett etter. Måtte bytte til vannpumpe av litt bedre kvalitet og fjerne alle slanger til webasto som lå og samlet på luft. Så nå har jeg riktig driftstemp. Men fortsatt så sliter den litt ved bykjøring og sånt ved at den får 5-10 grader for høy temp. Men da slår ekstra viften inn så det er ikke fare for at den koker lengre.
 4. Hei, vet ikke om du så at jeg svarte på innlegget ditt ,men skriver her også. så at du hadde problem med at den gikk opp i temperaturen mellom 95 og 100 og fant ut du må bytte toppakning,   etter det byttet, gikk temperaturen ned igjen ?  

   

  Mvh Erik

 5. Enig med @laffe og @Hawkon88 på å beholde preface lyktene. Er som de sier langt mellom de, og når de først blir blank så er de helt rå Men smak og behag. På muttern sin beige e39 så brukte jeg sånn dampvasker til å ta all driten på gulvet med, det var utrolig effektivt. Er sikkert mulig å få lånt seg en sånn.
 6. Er det hver gang du skal starte eller kun på klad motor/stått en stund? Hadde samme på min 528i 98mod da måtte jeg kverne en stund før den kom på kald motor eller når den hadde stått noen timer. Byttet bensinpumpen og da var det greit igjen
 7. Grattis med nytt prosjekt. Veldig spessiell farge men tror det kan bli bra med og god vask og polering Lcm3 og lykter er på vei i posten så snart jeg får dratt meg ned på butikken
 8. Da gidder jeg ikke kjøpe nye nav foran før de må skiftes ut. Den amerikanske m5en har ikke flytende skiver så for å ikke bli helt blakk så er det et alternativ. De var en del billigere hvertfall
 9. Meget pen e39 dette og med de rette planene Angående girkasse så ville jeg ha bygget om til manuell. Tok olje og filter skift på min kasse + reset i håp om at den skulle bli bedre men hjalp vel ca. ingenting. Tenker selv å bygge om til m5 bremser på min 528(har kjøpt calipere). Men lurer på om det er nødvendig å bytte hjulagre foran for å få de sporene som bremseskiven skal inn på? Kunne du sjekket om det er gjort på denne? Om det funker like greit uten så dropper jeg det.
 10. Første stopp er Risnes, på hytten til @kjelljakob97. Slappe av en dag før turen går til Sverige i morgen for litt handling og camping. Bilen gikk uten feil ned hit. Tur på ca 10 timer. Fikk tatt noen bilder ved en nedlagt gruve på Knaben like ved her. Cred til Kjell for bilder.
 11. Den er lei. Må begynne å tenke på hurtig salg eller overhaling da.
 12. I morgen bærer det ut på langtur med bilen sammen med @kjelljakob97 Utrolig hvor mye man får plass til i en sedan. Blir en liten runde rundt i sør norge. Håper å få tatt en del bilder Så krysser jeg fingrene for at bilen klarer turen uten feil
 13. Veldig pen bil med strøkent interiør Og rått med skvettelapper, det er det ikke mange som har
 14. Takk så mye Kjekt at du vil følge med