Christian Vatshelle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Christian Vatshelle

 • Vurdering
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  E39, E91

Siste besøkende

167 profilvisninger
 1. Uhell på glatten - E61

  Åja, nei, virker jo ok, men om det var noe som pleide å ta kveld sammen med sensorene, har hatt et par biler hvor sensoren gikk inn i vangen.
 2. Uhell på glatten - E61

  Trenger ikke nummer 9 på bildet?
 3. Uhell på glatten - E61

  Hei! Hadde her forleden et uhell på glatten med E61'n min. Airbag'ene ble utløst og jeg har skaffet meg nytt dahsbord og airbag'er. Fått start på bilen nå, men jeg lurer på; Hva er det som utløser airbag'ene? Er det akselerasjonssensor eller er det noen form for støtbjelker i vangen som tar i mot? Hva må jeg evt. Bytte for å få den i orden igjen? Forstår at begge airbag'ene må byttes sammen med beltestrammeren og sleperingen i rattet + BST'en. Airbag-modul ok. Bilen er ikke skjev, men fanger fikk seg en trøkk. Setter pris på tilbakemeldinger!
 4. -SOLGT-

  Dette er desverre solgt
 5. -SOLGT-

  Opp, har fortsatt masse deler!
 6. -SOLGT-

  Hvorfor regner du med det? sender en dør ila neste uke, så hvorfor ikke interiør 😅
 7. -SOLGT-

  Ja, ser den... Av en eller annen grunn så hadde nummeret til min stemor havnet i der istedenfor mitt. Endrer det nå, riktige nummeret står der nå.
 8. -SOLGT-

  Bilen er nå vraket.
 9. E39 er helt død. Ingen strøm i kjøretøy.

  Ja, okei. Jeg får se. Sjekket jordingen til batteriet i batterikassen, var helt fint, ingen brudd og god kontakt ser det ut som. Den boksen hvor strømkabelen går med alle sikringene ser ok ut. Må vel Ohm'e meg frem til hvor det ikke er kontakt lenger.... Helt absurd, bare skjedde helt plutselig... Takk for svar!
 10. E39 er helt død. Ingen strøm i kjøretøy.

  Ja, okei, jeg må nesten bare prøve meg frem tror jeg, selvom jeg kjenner motivasjonen er ganske på bunn for det akkurat nå, hehe! Men jeg får se om jeg finner noen jordingspunkter på nettet. Takk for svar!
 11. E39 er helt død. Ingen strøm i kjøretøy.

  Den starter ikke i det hele tatt, nå jorder jeg den på motor da, så det er kontakt mellom motor og deler av strømnettet ihvertfall. Da må det jo være en jording fra bagasjerommet og frem som ikke er helt god?
 12. E39 er helt død. Ingen strøm i kjøretøy.

  Nei, forstår egentlig det. Men det ene batteriet er helt nytt. Jeg får ikke start med startkabler, bare så det er sagt, jeg får bare strøm på bilen som lys, klimaanlegg og radio. Når jeg vrir om tenningen hører jeg bare et klikk fra et rele, så dimmer alle lysene
 13. E39 er helt død. Ingen strøm i kjøretøy.

  Når startkabler er koblet til i motorrommet. Det er akkuratt som om strøm og jordkabelen i bagasjerommet går ut i luften siden den ikke får strøm i det hele tatt... Sikringer ser ok ut
 14. E39 er helt død. Ingen strøm i kjøretøy.

  Hei! Som siste utvei, ser jeg meg nødt til å spørre etter hjelp fra BMW-kyndige folk! Jeg har en E39 520IA som jeg ikke får strøm på i det hele tatt. Bilen hadde stått en stund, så jeg satt i et helt nytt batteri og fikk start på den. Den funket fint en hel helg før jeg satt den fra meg igjen i påvente av EU-Kontroll. Etter dette når jeg skulle flytte bilen var den helt død, reagerer ikke på andre batterier eller fulladet batteri. Virker som om den ikke får strøm fra batteriet, men med en gang jeg kobler til startkabler i motorrommet, kommer strømmen, men den er der bare helt til jeg tar av igjen startkablene. Den får ikke noe strøm fra batteriet i det hele tatt virker det som... Noen som har vært borti det samme, eller noen som eventuelt kan gi meg en pekepinn på hvor jeg må se etter løsninger? Setter stor pris på alle forslag! - Christian