Blacksmoke

Medlemmer
 • Innholdsteller

  221
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

3 følgere

Om Blacksmoke

 • Vurdering
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Offroad land cruiser lj70 / Turbo diesel og båt :)
 • Kjøretøy
  Bmw 525 TDS 1992

Siste besøkende

778 profilvisninger
 1. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Sneakpic! Polering og sideskjørt igjen!
 2. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Long time no see! Bmwn er vraket og allt er raset. NEIDA! Fleiper motoren holder enda selv med nære 3bar i 5gir 😆👍 Derfor lite her er fordi jobbes på spreng og få den ferdig til våren nå! Gjort forferdelig mye med den! Allt av utvendig deler er nytt! Og masse monterings jobb og justeringer! Helt ny lakkert med olje basert lakk! Også komplett m tec styling! Neste med motor messig er cam større dyser og mayepumpe som gir parr bar 😄 trenger sårt m30 svinghjul enkelmasse enda ! Der m20 slipper.
 3. Hei! noen som kan hjelpe meg litt med el nett der min bmw e34 525tds touring ikke starter. Er snakk om innlsags motoren ikke slår inn fordi ledningen til den ikke får noen som helst strøm. Dette skjedde etter jeg tokk av dører og bakluke bak (alle ledninger til dører er pent montert av) mens bakluka bak har jeg klipt fordi jeg skal lodde bedre kjøter, Men! det er veldig rart at dette skulle komme plutselig. hørt noen snik snakk om startsperre og sånt men hvor burde jeg feilsøke? Vrir om tenninga og lys og instrument bla fungerer men siste hakket til starte skjer det ingen ting.
 4. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Takker Rani (Y) Life to short to drive boring cars haha
 5. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Spesial bolter og slipt kanter på bunnpanne må til med enkelmasse svinghjul.
 6. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Litta update! Lader nå 2,6Bar og maxxxxx Diesel hva pumpa klarer. Turtall sperra er justert opp til 6,500rpm og går som bare faen (Y) Vinter skal bilen hel lakeres og gjøres strøken (Y) Byttet hardy da forige fikk smake Nm! Ny bunnpanne da forige bar sprekk! Byttet travers til veldig bra stand uten rust og nye deler til forstillnga ( underarm BLA) Nye dekk! Spacers! og ellers tut og kjør som vanelig
 7. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Da vill du jeg skal vri cammen over 1tann eller 2!? på timeinga hørtes skummelt ut du
 8. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Nye kw coils og tårnlager, Spacet 2cm bak og 16mm forran Begynner komma seg denna bmw"n nå og blir mere mere drømmebil! Neste er hel lakkering så er vi der!
 9. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Er sjeldent jeg får det Turboen blir der den står xD Girer jeg til 4 føre 3a er ferdig så kan den surge, men uten om det så går det fint. Fått prøvd 5te og da drar det usenvanelig godt en før xD veldig morro. Prøvde nye coiloverne på vålerbanen og fungerer veldig bra! godt fornøyd, gasset litt her og der men tokk den veldig lungt immat jeg har bare e34 som går nå og trenger bil til jobb hehe ta gjerne en titt
 10. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  i know! Vet ikke helt hva jeg skal gjøra for og få den bort. Lurer litt på om det evt er egr klokka?