E.C.

Medlem
 • Innholdsteller

  1897
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

E.C. vant dagen sist Januar 29 2016

E.C. hadde mest likt innhold!

1 følger

Om E.C.

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E36 320i, E39 525d + 520i

Nylige profilbesøk

1261 profilvisninger
 1. E.C.

  Den store finn.no tråden.

  "Bra bil, som kjører fort!" https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=90557178 Prøv gjerne å gjette bilen før dere trykker.
 2. E.C.

  Gjøre E90 335i rask / presis

  Leste du noe av det jeg skrev på første side?
 3. E.C.

  Den store finn.no tråden.

  Har noen altså tatt bryet med å bygge om til M62, godkjent med M62, så byttet til en ikke godkjent S62 og prøver nå å late som at det er en M62 for å selge bilen som "godkjent"? EDIT: står med 231hk i vognkort, en evt. godkjenning må i så fall være i "merknader" i vognkortet.
 4. Du bør nok ha INPA på laptop, tar vel < 1 GB. Fordelen er at programmet kan fint kjøres på en "normal PC" med windows 10, selv med RS-232 til USB-adapter (som jeg gjør). Det kan være fristende med en app, men det ender jo ofte opp med at du enten skal google eller spørre her på forumet om hjelp og folk her kjører ikke mye annet enn INPA og ISTA, evt. DIS. Nesten alle trådene med spørsmål angående generiske feilkoder og feilkodelesere/App forblir jo ubesvarte.
 5. E.C.

  Høyre blinklys lever sitt eget liv.....

  Høres ut som feil på bryteren, ligner på saken her: http://www.bimmerboard.com/forums/posts/551946
 6. E.C.

  Den store finn.no tråden.

  Jeg ser dine felger og høyner med en "rustfri" dør: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=117462482
 7. E.C.

  BMW e46 316i ombygging

  Jeg har for ikke så lenge siden vært i kontakt med SVV angående ombygging. Basert på det skriftlige svaret jeg har fått så er det i grunn ikke de rare greiene å få godkjent om ting er gjort skikkelig. Du må vise bilen hos et BMW-godkjent verksted som "går god" for at bilen teknisk sett har blitt en ordentlig E46 320 med alle de tilhørende delene. Så viser du bilen hos SVV med papirer på hvor du har fått tak i 320-delene. For min egen del virket det som at SVV var mest opptatt av at jeg ikke har kjøpt en motor verdt 4-5k svart.
 8. E.C.

  Kjøp av BMW 3 serie

  Overpriset i forhold til hva? Skoda og Toyota? Det er jo et premium merke du vurderer nå, selvfølgelig blir det ikke der du får valuta for pengene når det gjelder pris kontra nyest mulig bil med lavest mulig km-stand. Gå for en diesel som har fått registerkjedet sjekket eller byttet, så er du relativt trygg. Du bør uansett sette av litt penger til vedlikehold. Muligens får du litt mer bil for pengene om du overtaler dattera di til å gå for en 1-serie.
 9. Zoom inn på Mitsu til høyre på bilde 2 for bamsehjul 🐻
 10. E.C.

  BMW dieselmotorer

  Du kan komprimere gass veldig mye, væsker får du nærmest ikke komprimert i det hele tatt. Hvis du har dieseltrykk på 250 bar i railen, stopper motoren og "åpner" railsystemet så er det ikke slik at 1-200mL med diesel som skulle ligge der blir til 500mL under 1 atmosfæretrykk og sprute overalt. Det blir ca. samme volum og du får da kun et par dråper ut, thats it. Prøver du med motoren gående når pumpen lager trykk, da blir det andre boller. Anbefales ikke, så det må du ikke finne på. Hør på mannen som har skrevet over du.
 11. E.C.

  Den store finn.no tråden.

  Alle dere har misforstått. Den eneste riktige motoren i en E36 er M43B16. Referer til en tidligere annonse.
 12. E.C.

  Kjøp av E36 328i, hva skal jeg se etter?

  M50-innsug som nevnt, powerflex i bærearmsforing foran, forsterka topplager bak (før de løsner), E46 330 bremser foran (bolt on), termostathus i alu da de gamle i plast fort begynner å lekke.
 13. E.C.

  Kjøp av E36 328i, hva skal jeg se etter?

  Ruster overalt. Hjulbuer bak, framskjermer og gulv der framskjermen ender, dører, kanaler, jekkfester. På motor er det ikke uvanlig at følgende går i stykker: vannpumpe, veivhusventilasjon, toppdekselpakning, veiv- og kamsensor.
 14. E.C.

  Den store finn.no tråden.

  "2xM-Sport" Her er det noen som vanligvis selger Audi ser jeg.
 15. Sjekk strømledningen til bakluka for kabelbrudd.