Daniel.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4964
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

Daniel. last won the day on December 19 2016

Daniel. hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Daniel.

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  E90 LCI

Siste besøkende

5307 profilvisninger
 1. Tror kanskje det er Rondell 0081?
 2. Den store finn.no tråden.

  Rimelig priset 2009 325dat https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=112520332
 3. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Ødelegger ulykke-praten med denne her jeg
 4. BMW dieselmotorer

  Nei det er min video, filmet i dag Men mener å huske de andre ikke hadde så hurtig tikking/klakking.
 5. Daniel sin E90 LCI

  Nei du har i grunn ikke tatt feil, men ikke helt rett heller Var utplassert på verksted i forbindelse med VG3 (et alternativ for de som ikke fikk seg læreplass etter VG2). Men er ferdig der nå og det var ikke plass til flere der så fikk dessverre ikke fortsette. Så nei, har ikke tilgang til noe verksted. Ikke en garasje engang.
 6. Den store finn.no tråden.

  Mulig det, men denne har jo en del hint som peker mot at den har blitt brukt som politibil
 7. Daniel sin E90 LCI

  Jojo, men kunne da spredd seg litt utover da Har jo fortsatt ikke fått EU godkjent bilen pga senkesettet. Vel, både jeg og en kompis tenker at det er clutchen som kjefter. Syns jeg har sett at man får kjøpt løse deler til de. Men tenker å få noen som er litt mer kjent med AC greier til å se på det Håper jeg slipper å måtte bytte hele kompressoren. Den er gått 106.xxx km, så ting burde jo liksom ha holdt litt lengre Kjekt du syns det Skjer dessverre veldig lite fra min side, så er relativt dødt her som oftest. Spesielt nå om vinteren, så har jeg ikke særlig motivasjon til noe som helst. Skulle hatt en skruplass, så kanskje jeg hadde giddet litt mer.
 8. Daniel sin E90 LCI

  Skjer som vanlig fint lite Vasker salt av nå og da siden de er så glad i det her i Bergen. Føler ting driver å ryker i tur og orden her nå. Fått en klakkelyd høyre framme (håper det er et klikkestag), AC Kompressor har begynt å lage durelyd, turboen plystrer en del men vet ikke om det bare er hørbart fordi jeg har downpipe. Også har vi jo denne flotte lyden som noen mener er normalt mens andre ikke. Mener det var vakumpumpen som lager den.
 9. BMW dieselmotorer

  Var ikke dette litt i overkant mye? Har sett en del M57 med den lyden, men kan ikke huske at de var så gale. Og noen mener det ikke er normalt mens andre mener det.
 10. Den store finn.no tråden.

  Tidligere sivilpoliti? Billig 325d da (om man ser bort ifra km.stand og diverse skjønnhetsfeil) https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=112363603
 11. 740d Xdrive M sport. Meninger?

  Casterstagsforinger, drivaksler framme på X-Drive biler og dørhåndtak på biler med comfort access er vel de "vanligste" gjengangerene på disse
 12. Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Blir kanskje litt feil med de sømmene når bilen ikke er M-Sport engang Men om du får de farget så vil nok det bli et pent ratt i bilen din Jeg er veldig fan av rattet fra F1x LCI M-Sport, men som du nevnte så passer det vel ikke helt inn i denne.
 13. E91 LCI Le Mans blå

  Åja sånn ja.. Har egentlig aldri tenkt over det Ble tøft med de nyrene
 14. E91 LCI Le Mans blå

  Gratulerer med ny bil En smule misunnelig på fargen Ble nice med fjernet visker bak 👌🏻 Dumt spørsmål, men hva menes med PDC i vertikal modus?
 15. Kjøp av E9x Tips og rådføring.

  Joda de er nok bedre enn N47. Men så sies det jo at det har vært noe tull med N57 også. Noe havari og sånt. Om de bruker samme høytrykkspumpe som N47 vet jeg heller ikke. Noen sier at de har problemer med kjedestrammer og andre sier de bruker noe like deler som N47. Men om det er riktig kan jeg ikke påstå. Uansett så stoler jeg nok mer på en N57 enn en N47, selv om de kanskje ikke er like "problemfri" som f.eks M57.