Daniel.

Medlem
 • Innholdsteller

  5534
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Alt skrevet av Daniel.

 1. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Flott Stratusgrå E46 coupe med Cinnamon interiør. Litt synd at det var en 320d. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=123048432
 2. Ja syns E9x tar seg godt ut med litt større motor Manuell er ikke helt feil på de heller, men kjenner jeg til tider savner automat. Tro det eller ei. Såpass ja.. "Gøy" med uærlige folk som det. Får se hvordan dette utvikler seg. Utifra hvordan motparten har oppført seg til nå, så er jeg egentlig litt i tvil om at han i det hele tatt fyller ut og sender inn noe. Ja dette var jo voldsomt til upassende og. Skulle jo liksom inn for å bytte svinghjul osv denne uken, men det kan jeg egentlig bare drite i nå. Tviler på at den blir reparert til vi skal på ferie, så må låne bil av noen. E9x LCI er fine biler det Skulle gjerne hatt litt freshere farge både utvendig og innvendig, men fortsatt en fin bil!
 3. Solgte nylig E38'n min etter et litt kjipt eierskap, og fant ut i løpet av den prosessen at det kanskje var på tide å prøve noe litt nyere, i et håp om at jeg skulle få ha en god bil framover uten store utgifter (rust) og sånt morroskap. Hadde i utgangspunktet bestemt meg for E60 LCI da jeg liker de godt, og de er som oftest bedre priset i forhold til tilsvarende E90 LCI. Men var ikke så bra utvalg av biler som møtte kravene mine. Mens jeg prøvde å få solgt E38'n så drev jeg å så igjennom annonser jeg hadde lagret, der lå det blant annet en 325D E90 LCI som jeg hadde lagret for en stund siden. Annonsen var gått ut, og sjekket på Vegvesen at den ikke var solgt. Tenkte jeg skulle bare høre om han fortsatt hadde den, og det hadde han Til slutt så ble E38'n solgt til skampris, og rundt en uke senere (i går) så hentet jeg denne. Stod heldigvis bare rundt 30 minutter unna Hovedkravene mine for en E90 var LCI, sekser, manuell, CIC, takluke og skinn i svart eller brunt (evt. alcantara). Grunnen til at sekser var et krav var mye fordi jeg kjenner til og har sett selv hvor mye tull det er med firermotorene som er i E9x serien, og fordi jeg rett og slett liker lyden og kraften i sekserene mye bedre. Dette er da også min første dieselbil. Men siden det er M57 motor så håper jeg på et relativt problemfritt eierskap Kommer i hvertfall til å bytte olje oftere enn det intervallen er på. Veivhusfilter skal jeg være nøye med også. Kort fortalt, så er dette en 2009 325D med 6 trinns manuell. Kilometerstanden er for øyeblikket 105.5xx km. Den står per dags dato på Supersport coilovers. Sommerhjul er Zito WP111, vinter er noe MAK eller Matrix felger av en eller annen sort. Som dere kanskje vil legge merke til i utstyrlisten (se under), så er M-Sport og shadowline lister ettermontert. Det er også blitt montert Focal frontsett Jeg har i grunn ingen konkrete planer for bilen nå i første omgang, men kan jo nevne ting jeg har lyst til å gjøre om jeg har mulighet og penger til det. * 335 eksos * Quaife LSD * Sort/antrasitt taktrekk * CIC Professional * Tøffere felger (kjøpt) * Montere DAB+ * Coilovers av bedre kvalitet * ZHP girkule * Nyrer med krom kant Ikke sikkert denne tråden blir oppdatert så veldig ofte, men håper ikke den dør helt ut, så håper på litt bedre respons når jeg faktisk poster noe
 4. Jepp.. Håper jeg og Mange som ikke følger med når de sitter bak rattet. Tviler, har Kasko uten leiebil.
 5. Det som er mest irriterende er at den skulle liksom brukes på ferie om rundt to uker...
 6. Takk for det Ja husker å ha sett noe bilder av den. Nei man er ikke pliktet til å fylle ut skademelding etter hva jeg kan se. Jeg har gjort det jeg skal, og vet at jeg ikke har brutt loven eller forårsaket ulykken. Han nekter på alt, lyger om flere ting, prøver å påstå at jeg har råkjørt etc. Han er like gammel som meg (21), men fremstår som en person som kanskje ikke er helt 100% om du skjønner. Tror ikke en oppegående person hadde gjort det stuntet han forsøkte på. Skal ikke gå så mye mer i detaljer om det her i tråden.
 7. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Da er det bedre å kjøpe en bit av 80 tallet i stedenfor https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=123013053
 8. Såpass ja, irriterende Ikke så lett å få med seg alt i mørket
 9. Ja, utrolig irriterende. Får håpe det går min vei denne gang da... Å? Vært uheldig eller? Lov å håpe at jeg får leiebil og. Hadde vært veldig hjelpsomt.
 10. Eneste vitne jeg har er min mor da hun kjørte en eller to biler bak meg. Hun fikk med seg ulykken og sier hun og hørte det. Men er stygt redd for at det blir brukt i mot oss (at hun er relatert til meg osv osv). Ja nei folk var utrolig uinteressert og bare fortsatte videre. Til tross for at de måtte bremse ned akkurat når det skjedde. Ja starten på sommeren har vel gått fra kjip til ræva hehe.. Jepp. Skal ikke gi meg, i hvertfall når det er så åpenbart hans feil selv om han prøvde så hardt han kunne å legge skylden på meg. Stemmer, var vel den svarte E39en det? Heldig med vitner du da Er jo gull verdt i sånne saker.
 11. Ja det håper jeg og. Men er stygt redd for at jeg blir uten bil en stund pga dette.... Har ikke akkurat fått inntrykk av at sånne saker går kjapt. Nekter, skylder på meg, absurde påstander osv.. Nektet å skrive under på papirer også. Frekk i kjeften over telefon til både meg og min mor, og litt mindre tøff i trynet personlig, men fortsatt småfrekk i kommentarene. Så ja, ser for meg at det blir tungvindt på grunn av hans oppførsel. Vet ikke om jeg skal mase for mye om det før det er kommet fram til noe med forsikringen osv. Men ja, drittkjedelig. Jeg er egentlig en veldig rolig og avslappet person, men nå klikket det for meg, virkelig. Tydeligvis så går det an ja. Kjørt skadefritt siden jeg fikk lappen for typ 3 år siden, med kun BMW både sommer og vinter, og så skjer dette.... Håper jeg og, men det satt en stopper for det lille av motivasjon som var igjen. Kan og legge til at det ikke var en kjeft som gadd å stoppe å spørre om det gikk bra eller å bidra som vitne til uhellet.. Alle bare kjørte videre.
 12. Et godt bevis på at det ikke finnes et snev av HELL hos meg. Hentet bilen på MPS, oi! Der lyste ladelampen. Etter en titt i motorrom så jeg at multireimen lå der som et slakt. Joda, viste seg at ene løpehjulet med bolt har knekt TVERS av. Mens den var hos MPS. Hvordan kan det ha skjedd. Skulle opp på verksted, men så langt kom jeg ikke.. Nei, ikke min feil. Dessverre ser dette ut til å bli en ekstremt tungvindt sak pga motpartens oppførsel m.m. Så ja. Nå er jeg offisielt drittlei bil. Jævlig mas om å lage tråd osv osv men ingen som gidd å følge med
 13. Daniel.

  Inspirasjonstråden

  Mye rått her!
 14. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Det er vel vanlig automat i de. Denne har DKG/DCT kasse.
 15. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Den har lagt ute ganske lenge nå. Flott bil, men spørs om mangel på M-Sport og at den har N55 gjør den mindre attraktivt for en del av de som er ute etter 335i?
 16. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Tror han som eier den har tråd her inne, med mindre jeg blander med en annen..
 17. Bilen er å får steinsprut og sånt lakkert i dag/morgen, og en kompis har hentet felgene å tatt de med på jobben sin så de kan bli lakkert. Så får vi se hvordan det blir 🤔
 18. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Mulig, men heftelsen er jo fra 2013, så den er vel kanskje en lavere sum nå.
 19. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Alt for dyrt for en pre-facelift 325i med lite utstyr. Som de fleste sier så vil ikke påkost av senk, felger +++ øke prisen noe særlig. Greit nok at den kanskje ligger en del over en vanlig 325i, men nå har den jo passert 325 LCI prisnivå og kanskje litt til.
 20. Daniel.

  Ekstrem langtidstest av E39 (tysk)

  Nok et bevis på at M57 er bra motor 730d E38 som nærmer seg 1 million.
 21. En smule Porsche 356 inspirert?
 22. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Er vel det nærmeste du kommer
 23. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Ja så det nå, så da prøver han bare å selge den med profitt. Han sa til forrige eier at han aldri skulle selge den Helt sikkert.
 24. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Lol kjøpte den kun for å selge den igjen... Han kjøpte den vel for typ 120k (kjøpesum + engangsavgift).