Daniel.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4701
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

Alt postet av Daniel.

 1. Den store finn.no tråden.

  Nok en hissig X5 E53 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=109226305 M4 med frisk farge https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=109218402
 2. Daniel sin E90 LCI

  Da har bilen vært på EU kontroll Bilen er godkjent med blå H&R senkefjærer. Men når demperene ble kaputt så monterte forrige eier Supersport coilovers, men det er ikke godkjent i vognkort enda.
 3. Solgte nylig E38'n min etter et litt kjipt eierskap, og fant ut i løpet av den prosessen at det kanskje var på tide å prøve noe litt nyere, i et håp om at jeg skulle få ha en god bil framover uten store utgifter (rust) og sånt morroskap. Hadde i utgangspunktet bestemt meg for E60 LCI da jeg liker de godt, og de er som oftest bedre priset i forhold til tilsvarende E90 LCI. Men var ikke så bra utvalg av biler som møtte kravene mine. Mens jeg prøvde å få solgt E38'n så drev jeg å så igjennom annonser jeg hadde lagret, der lå det blant annet en 325D E90 LCI som jeg hadde lagret for en stund siden. Annonsen var gått ut, og sjekket på Vegvesen at den ikke var solgt. Tenkte jeg skulle bare høre om han fortsatt hadde den, og det hadde han Til slutt så ble E38'n solgt til skampris, og rundt en uke senere (i går) så hentet jeg denne. Stod heldigvis bare rundt 30 minutter unna Hovedkravene mine for en E90 var LCI, sekser, manuell, CIC, takluke og skinn i svart eller brunt (evt. alcantara). Grunnen til at sekser var et krav var mye fordi jeg kjenner til og har sett selv hvor mye tull det er med firermotorene som er i E9x serien, og fordi jeg rett og slett liker lyden og kraften i sekserene mye bedre. Dette er da også min første dieselbil. Men siden det er M57 motor så håper jeg på et relativt problemfritt eierskap Kommer i hvertfall til å bytte olje oftere enn det intervallen er på. Veivhusfilter skal jeg være nøye med også. Kort fortalt, så er dette en 2009 325D med 6 trinns manuell. Kilometerstanden er for øyeblikket 105.5xx km. Den står per dags dato på Supersport coilovers. Sommerhjul er Zito WP111, vinter er noe MAK eller Matrix felger av en eller annen sort. Som dere kanskje vil legge merke til i utstyrlisten (se under), så er M-Sport og shadowline lister ettermontert. Det er også blitt montert Focal frontsett Jeg har i grunn ingen konkrete planer for bilen nå i første omgang, men kan jo nevne ting jeg har lyst til å gjøre om jeg har mulighet og penger til det. * 335 eksos * Sort/antrasitt taktrekk * CIC Professional * Tøffere felger * Montere DAB+ * Coilovers av bedre kvalitet * Understellsbehandling? * ZHP girkule * Nyrer med krom kant (kjøpt) Bilen er altså svart. Veldig svart, noe jeg har fått med meg at de fleste her inne ikke liker Skal være så kjedelig å si at jeg syns det er tøft, men vurderer nyrer med krom kant, og felgene forsvinner nok før eller siden Er selvfølgelig åpen for forslag og (relevante) kommentarer ellers Ikke sikkert denne tråden blir oppdatert så veldig ofte, men håper ikke den dør helt ut, så håper på litt bedre respons når jeg faktisk poster noe
 4. M52 med ESS Tuning kompressor

  @Slavearbeider'n hadde kompressor på sin 2.2l E46
 5. E92 335D Individual Rubinschwarz

  Lykke til med salg
 6. Daniel sin E90 LCI

  Har ikke hørt noe særlig negativt om de jeg ser på da De ekte utgavene koster nok det dobbelte, om ikke mer. Hvilke gromme 3-delte får man i 18" eller 19" til under 20k da liksom? Har som nevnt lyst på kantfelger, og da er det ikke så mye å velge mellom fra BMW. Lurte dog litt på Style 63, men da trenger jeg spacers.
 7. Daniel sin E90 LCI

  Ser Tempe Dekk skal ha black friday tilbud på felger i morgen.. Frister litt å bytte ut Zitoene med noe kantfelger. Men kan kun ta meg råd til å kjøpe kopifelger i såfall..
 8. Den store finn.no tråden.

  Brått litt enklere valg å påkoste litt rustfiks på en 530i med lav km og mye utstyr framfor en 520i med 270k på telleren da
 9. Daniel sin E90 LCI

  Ah, må få sjekket den jeg da Takk!
 10. Den store finn.no tråden.

  Hadde jeg ikke nettopp kjøpt meg bil så hadde jeg lett kjøpt den der. Sjeldent 530i dukker opp til salgs. Ikke minst til den prisen.
 11. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Ja det er jeg enig i Jeg er litt svak for slikt brunt interiør hehe.. Piano svarte lister er en veldig fin oppgradering syns jeg Alu/sølve lister har jeg aldri vært noe stor fan av. Jepp, er koselig med sekser syns jeg Mye penere lyd og mer kraft. Var fin den gamle 325'en din også Skulle gjerne hatt høyglans lister i stedenfor de matte som jeg har nå hehe. Men litt mye jobb å bytte de ut.
 12. shwartz 2 kode 668 er dette metalic lakk ?

  Schwarz II er ikke metallic nei.
 13. Fikk seg en vask siden det var så mye salt på den
 14. BMW E91 320D X-drive M-sport -10

  Flott bil du har Jeg er veldig misunnelig på Saddle brown interiøret ditt!
 15. William's Bmw e36 Coupe

  Kjekt å se at det er fremgang her
 16. Ombygging fra 523 til 540 e39

  540 har ikke tannstang engang, de har styresnekke Såvidt jeg har skjønt så er det litt mye jobb å gå fra 6er til 8er. Kan jo høre på utenlandske fb grupper også, f.eks fra USA, der er det litt større antall v8 biler også.
 17. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Lurer på hvorfor bare U.S biler blir innkalt.. http://www.fox32chicago.com/news/bmw-recalls-14m-vehicles-due-to-risk-of-under-hood-fires
 18. Den store finn.no tråden.

  Vet ikke jeg as... Tror den 2 literen blir litt for sprek for meg... Bilen har jo 4 utblås og bodykit.. Må jo være superrask da..
 19. Daniel sin E90 LCI

  Skjer ikke så mye her, men bilen skal på EU kontroll på Fredag, så får håpe det ikke kommer opp så mye spennende der Også må jeg få byttet termostat og egr termostat da bilen har litt for lav driftstemp. Ser ut som det er en del som har problemer med temperatur på dieselbilene sine for tiden Ellers så er det fortsatt en god del knirking fra rattet. Høres litt ut som gummi som enten vrir seg eller gnikker borti noe..
 20. Derfor jeg ikke lar noen kjøre bilene mine Med unntak av de som tar EU kontroll osv. Bra det bare var støtfangeren da.
 21. Hva trengs for å få M sport understell

  M-Sport biler har vel tykkere stabilisatorstag også?
 22. Den store finn.no tråden.

  Forsåvidt ikke noe spesiell bil, men dette var perfekt fargekombinasjon på en F11! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=102710911
 23. Må si meg enig med Nyheim. Denne har alt for mye rust til å være verdt noe over 15k spør du meg. Samtlige dører, framskjermer bakskjermer og bakluke har rust og vil mest sannsynlig kreve nye deler/nytt stål. Bakfanger må byttes. Og det er en 520i Automat. Jeg fikk ikke 20k for en 520i med mye utstyr engang, den hadde lite rust.
 24. Den store finn.no tråden.

  Den er solgt nå