DanielStance

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3952
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

DanielStance last won the day on December 19 2016

DanielStance hadde mest likt innhold!

1 følger

Om DanielStance

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag 04/05/97

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  E38 740ia

Siste besøkende

2896 profilvisninger
 1. Noen som vet om E6x 535i ikke ble solgt i Europa?
 2. G30 M550i kanskje?
 3. Kjøpte ikke du nylig en M3 F80 da? Men tror jeg vet hva det er
 4. Nei du kjørte i motsatt kjørefelt Var rett med Dolly, Taxi osv.
 5. Ja. Er jo standard at folk kjøper en F10, F30 osv, setter på eksos fra 340i, 550i eller lignende og, mellomdyre felger fra Rohana, Avantgarde osv. og litt små detaljer her og der. Så ser ikke helt hva som er så gale med denne F10en. Som @Frode D (og jeg) nevner, luftunderstell betyr jo at du kan heve og senke bilen etter ønske, så det du sier gir jo ikke akkurat noe mening. Hadde det vært coilovers som var justert i bunn eller (ikke at sånne folk har råd til F10) fjørene var kappet så hadde jeg skjønt hva du ville fram til Tror det er heller få som kjører med bilen lagt på bakken Er bare for "showen" sin del at den er senket helt ned.
 6. Må snike inn et lite lydklipp også da
 7. Mulig den blir lakkert på Torsdag, men om jeg skal tro på det er jo en annen sak.. Ang, pottene så tror jeg ikke de blir prioritert med det første. Haha er alltid ett eller annet faenskap med de der syklene
 8. Den var litt sånn veldig høy haha Men ser bra ut så langt, har litt lyst på slike felger selv
 9. Joda ser den Er ikke helt slik jeg ville hatt enn F10 heller, men så virkelig ikke hva Walkabout mente da den i bunn og grunn er modifisert ganske likt som de fleste gjør med sine nye BMWer Bare at her var luft og litt dilldall på lyktene litt utenom det vanlige.
 10. Spottet @salnes34 på Kokstad tidligere i dag
 11. Lå ikke merke til lyktesenk, mulig pga sot, men syns dette er småpirk og ikke nok til å si at bilen er fullstendig ødelagt Det er jo store biler som kler luft best... Kanskje litt mye, men det er jo det som er så flott med luftsenk, kan endre på høyden akkurat som man ønsker
 12. Ser jo ut som typ alle "modifiserte" F10 rundt om i landet, bare at denne har luftfjæring..
 13. Blinklyset lyser fordi parklyset ikke fungerer. Er en "nødsfunksjon". Mulig det er ledningsbrudd til ledningen for høyre parklys? Hvordan er lysene ellers på bilen? Alt normalt?
 14. Dyser må kodes inn ja. Står 6 siffer som skal føres inn via BMW tester. Disse bør noteres før man setter inn dysen. Og du må huske hvilken sylinder som har hvilken dyse. Er 2 rader med 3 tall; 123 456 Coil trenger man ikke kode inn.