@Atle

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om @Atle

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  316i E46
 1. @Atle

  Fjerne list ved vinduer på e46 sedan?

  Stemmer, takk. Gummipakninger av, og et deksel på innsiden av bakerste list måtte av. På innsiden av bakerste list var det 3stk t20 skruer, der den nederste faktisk var helt nede innenfor dørtrekket. Dermed måtte dette også av. På fremste list (tykkeste) var skruene under gummilisten på utsiden faktisk, og disse var av en underlig grunn tre stjerneskruer. Den lange listen som går over begge dørene fra bakende til front er todelt, og klipset på. Blir gode saker når dette kommer seg på bilen igjen.
 2. Muligens et av årets dummeste spørsmål, men jeg har helst lyst å få disse av uten å ødelegge mer enn nødvendig. Disse har blitt stygge i fargen etter noen år på veien, så her er tanken å få gjort noe med akkurat det. Noen som har tips evt vet om en diy på dette?
 3. Byttet ekspansjonstanken til frostvæsken her om dagen. Når luftfilteret og tanken og hele pakken var av reagerte jeg litt på at radiatoren med vifte og hele sulamitten på samme siden kunne dyttes litt frem og tilbake samt opp og ned. Legger merke til at jeg av en eller annen merkelig grunn har klart å få radiatoren til å synke litt ned, slik at jeg ikke lenger får skruen helt øverst (den med litt gummi nederst på) ned i "hullet" som er på toppen av radiatoren. Klarte i samme slengen og presse ut radiatorgummien som stod oppi radiatorfestet. Skal radiatoren sitte helt dønn fast eller skal den være litt løs? Er gummien veldig viktig, eller er denne kun for å forhindre vibrasjoner? Tenker på gummien som er nr 6 på bildet. Hadde ikke vært veldig kjekt å ende opp med en halv radiator trøkket ned i asfalten. Hvordan er det egentlig radiatoren skal være festet? Håper noen flotte folk har litt kunnskap å dele med meg her. På forhånd, takk.
 4. Jeg er på utkikk etter en mtech ii fanger til e46 316 sedan som ikke er full i riper og slike saker. Farge spiller i utgangspunktet ikke noen rolle, men noe i gaten sølv metallic er å foretrekke. Selger må befinne seg i hordaland / sogn & fjordane. Ta kontakt om du har noe på lager.
 5. Heisann, Når jeg starter opp uten å slå på kjørelysene, da er lyden i anlegget ok. Når jeg derimot slår på kjørelysene, da kommer det en skurring i høytallerne på anlegget. Har dere opplevd dette før? Jeg har forsøkt å søke forumet, men finner ikke noe. Jeg har akkurat kjøpt meg en 316i E46 2001, som jeg rett og slett synes var utrolig pen. Dette var gode greier, men den har selvsagt et par smågreier jeg ikke helt forstår meg på. Skal selvsagt nevnes at jeg ikke er noen mekaniker, og jeg på mange måter ser for meg at det meste er småfeil. Men, akkurat nå lurer jeg på som følger: Selve anlegget i bilen er orginalt, men hovedenheten er ikke orginal. http://www.cars-electronics.com/double-din-bmw-e46-dvd-player-with-gps-navigation-for-bmw-3-series-e46-plus-2g-card-steering-wheel-control-fm_p1272.html Når jeg starter opp uten å slå på kjørelysene, da er lyden i anlegget ok. Når jeg derimot slår på kjørelysene, da kommer det en skurring i høytallerne på anlegget. Har dere opplevd dette før? Jeg har forsøkt å søke forumet, men finner ikke noe. Takker for eventuell hjelp