danskiii

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2332
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

danskiii last won the day on August 7

danskiii hadde mest likt innhold!

1 følger

Om danskiii

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 07/12/89

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kommer fra Sandnes, bor i Ålesund
 • Kjøretøy
  E21 318 77', F31 318d 14'

Siste besøkende

3456 profilvisninger
 1. Jeg vil også vite dette. Muligens jeg da kan bruke min samsung s7 fullt ut på connect og apps!?
 2. Majestetisk sammensetning frode! Hipp hipp! 20" på?
 3. Noen i ålesund som kan kode bort tåkelysa mine? @Dal-z har du carly eller noe i den dur? Eller kjenner til noen?
 4. Kan man kode bort tåkelys med denne dingsen?
 5. Pleier somregel søke på samme bil mem med annen motor til deler selv, funker somregel meget bra
 6. 750dx har samme delenr på diff med disse oljene
 7. haha telefonen er alltid like digg å skrive på
 8. Her har jo awt kjøpt originale deler, det er ikke kun bakdekselet. På F3x og F2x så må.man bytte basen, frontdeksel og bakdeksel. er basen som gjør klusset. Tar jeg feil så må du bare rette på meg, men jeg mener du må kjøre hele mila ut for å få det til.
 9. Jeg hadde dobbelpungtering bak i danmark nå i sommer med mine RFT.. Glad de var på når det skjedde, spesielt i 110km/t! Men også glad de er erstattet med vanlige dekk nå da komforten steg betraktelig!
 10. Bare synd det ikke er like lett på F3x
 11. Ser ut som dem du linket til er rett. Var ikke på de motorutgavene jeg kikket på. Googlet delenr så ser rett ut men må vente litt desverre.
 12. Så på dem men er ikke dem for en typ kjøler som skal sitte på siden som jeg evt ikke har?
 13. Enig Jeg har lett pittelitt bare etter amdre kanaler. Ser F80 har men de passer garantert ikke, mulig noen av de med større motor har men ikke funnet eller lett mer enda.. Velkommen til å lete hehe
 14. Da var det blitt jobbet litt ikveld også. Har fått i hus luftføringer uten tåkelys så det måtte da inn etterhvert. Prøvde først komme til uten å ta av hjulet, med kun å løsne hjulbuen på ene siden. Dette ga jeg fort opp da det ble et styr uten like. Jekket opp bilen og skrudde ut hele skiten! Så var det slik det så ut bak. Enorme mengder insekter fra turen kom frem i bunn her Først vsr det ut med tåkelyset, 4 skruer. Så et deksel på baksiden som hindret luft å komme igjennom grillen. Til slutt ut med grillen. Det nye gitteret passet greit inn men krevde litt arbeid for å få på plass. La merke til at disse har ikke mulighet for å sette på dekselet som hindrer vann, vind, stein osv å komme inn. Så litt småspent hvordan dette blir. Ettersom jeg ikke har kode utstyr så måtte jeg rett og slett finne en måtte å stripse opp lykta inni der. (Vil bmw kode dette om jeg spør?) Var utrolig vanskelig å finne en god løsning og langt ifra fornøyd med metoden jeg valgte. Lykten stripset inn mot luftekanal for bremser. Sitter bra, men sitter nå direkte i skuddlinja for alt som skyter inn fra veien. Denne SKAL flyttes men måtte få gang på neste da det var sent. Videre så så det betydelig bedre ut med lykten fjernet, et gledelig syn Neste side var gjort på halve tiden da jeg nå hadde fremgangsmåte og verktøy på plass. Her fant jeg en mye bedre plass for lykta. Litt vanskelig å se men den er der. Henger nå over grillen istedenfor så blir evt bare turbulens som kommer opp. Men skal somsagt bort til slutt. Før: Etter: Likte dette mye bedre, en tone mer agressiv! Nå må jeg bare finne noen billige F80 speil, @awt sin siste oppgradering har gitt mersmak Synd man ikke slipper unna med kun dekslene her på F3x...
 15. Desverre ikke utstyr for dette lengre da datamaskinen ikke ville spille på lag lengre.. Kommer det noe mer så blir det til F-serie.