danskiii

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2673
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  8

danskiii last won the day on December 20 2017

danskiii hadde mest likt innhold!

1 følger

Om danskiii

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag 07/12/89

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kommer fra Sandnes, bor i Ålesund
 • Kjøretøy
  E21 318 77', F31 318d 14'

Siste besøkende

5032 profilvisninger
 1. danskiii's E21. Taifun montert s.19

  Helg betyr mer jobbing. Gleder meg til å kunne slappe av nå etterhvert som sesongen starter, går mye tid på dette her. Tok meg en titt på løsningen jeg hadde laget i bagasjerommet og gjorde noen endringer. Har nå lagt hengslene i topp og lister på sidene. Mangler en list helt bak i bilen så er det gull. Må også finne på noe glupt til veggene, men usikker hva det skal være. Bedre med ocd'n nå @Gabz? Så ble det å feste inn pumpe til spylervæske. Den blir helt gjemt bak den hjemmelagede tanken. Meget fornøyd med resultatet her! Pumpen står med borrelås fra clas ohlson, bruker samme for å feste skiltet fremme og bak på bilen. Så har jeg drevet med litt rustfix. Som tidligere sagt så skal ikke bilen bli perfekt i år, den skal bare bli bedre. Med det sagt så vil jeg gjerne slippe å se mye smårust når man åpner panser, tenker det skal få stå åpent på treff. Foreløpig kjapt gått over og grunnet det som ble tatt med syregrunning.
 2. Kallenavn på bilene deres?

  Kaller min gamle E21 for "Grønne Bønne"
 3. Restaurering E34 V8

  Strøken 5er!
 4. danskiii's E21. Taifun montert s.19

  Tok et par bilder av panser åpner plassering. Er foran på bilen bak hella fangeren. Umulig å se men lett å nå tak i Sliter desverre med at låsen nå ikke lengre låser helt på egenhånd sålenge kabelen er koblet til låsen, så kan være jeg må gjøre noe endringer for å få bort bøyene i kabelen som gjør at den ikke beveger seg så lett.. Tok ut låsekasetten uansett å gidde den god rens og ny grease på bevegelige deler.
 5. Greggy's 2018 M2. Cold start(youtube)

  Så ihvertfall det lå ute til salg allerede. Hva gjør at du vil bytte? Evt til hva?
 6. Greggy's 2018 M2. Cold start(youtube)

  Bytte av senk allerede?
 7. danskiii's E21. Taifun montert s.19

  Skjer en del enda men det meste er med ledninger og småplukk for tiden så lite med gøy oppdateringer. Har lagt til diode for nye el.vifta og koblet ferdig rele til vifta. Mye småfiks i ting som ikke var helt iorden. Har også funnet plass til spylerpumpe slik den blir helt gjemt og hendel for å åpne panser er flyttet til en litt mer fancy plass, kommer bilde på det senere. Fått satt inn studs på luftinntak og plugget hull til mekanisk bensin pumpe.
 8. danskiii's E21. Taifun montert s.19

  Har så lyst på laksetrapp men de er utrolig dyre
 9. danskiii's F31. Selges.

  Ja håper det men får nå se hva markedet sier Blir å kjøre E21 i sommer uansett så blir nok en stund til neste og smålig usikker på om det blir bimmer men tiden får vise. Litt gira på en rimelig sedan eller bare en varebil Sparemodus igjen, denne gang for hus som sikkert må pusses opp
 10. Alpina dynamic, orginale eller kopi?

  Tok screenshot av en ekte stempla alpia dynamic felg på ebay. Litt forskjell ja. Burde også gjenspeiles i pris da. Hvor mye kjøper du for? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F332139945355
 11. danskiii's F31. Selges.

  Skal legges ut for salg nå snart, tenker på kjøpe noe annet over sommeren Legges ut for 298 000,- Er det noe upris?
 12. danskiii's E21. Taifun montert s.19

  Hehe ingen diss her er bare d er blitt noe oppblåst hysteriet med e30. Bra og pene biler for all del! Takker Ja litt blandet selv også men satser somsagt på det bedres når den kommer ned og får panser på Og renset grillene selvfølgelig!
 13. danskiii's E21. Taifun montert s.19

  Enig. Syns E30 har fått vel mye oppmerksomhet. Skulle gjerne hatt en 2002 også da..
 14. danskiii's E21. Taifun montert s.19

  Tror det blir mye bedre med panser på og hjula på bakken. Håper ihvertfall