danskiii

Medlem
 • Innholdsteller

  2783
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

danskiii vant dagen sist Desember 20 2017

danskiii hadde mest likt innhold!

1 følger

Om danskiii

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 07/12/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kommer fra Sandnes, bor i Ålesund
 • Kjøretøy
  E21 318 77', F31 318d 14'

Nylige profilbesøk

5935 profilvisninger
 1. danskiii

  danskiii's E21. Pusser opp OZ vega

  Alt som skal lakkes er ferdig. Og nå er 2 stk ringer ferdig. Ring to som henger på nakkestøtte ble veldig mye dårligere enn nummer en men ikke rart mtp hvordn den så ut. Tror dette blir dem værste men tror ikke de 2 neste blir så veldig mye bedre desverre.
 2. Slulle nå egentlig selge min F31 for en rimeligere bil, nå vil jeg bare ha E46 M3.... Igjen, drømmebil!
 3. danskiii

  danskiii's E21. Pusser opp OZ vega

  Skulle vente med bilder men skitt au 😅 Går saaaakte med å pusse, den ene her var i enormt dårlig stand så blir ikke det peneste resultatet til slutt desverre. Men skal jo ha nye kanter så la gå. Pusset med typ grov nå bare, ikke nede i spor på bilde. Heller ikke skylt av pusse rester Lakkert senterdeksel. Lakkert tønner Senter ligger på tørk etter en vask så blir lakkert imorgen. Må lakkere senter-muttere også da de er helt flasset desverre.
 4. Brukte? Så ikke bra ut nei.. driver å pusser og polerer noen gaaamle oz ringer nå, ser nesten bedre ut dem..
 5. danskiii

  Spørsmål om spacers

  Har 12mm foran og 15mm bak på min f31. Ikke skrudde. Funker ypperlig. Kjøpt hos koed, merke SCC. Godkjent i vognkort.
 6. danskiii

  danskiii's E21. Pusser opp OZ vega

  Lite fremgang pga operasjon i foten, men nå er jeg uten krykker, så blir da litt. Har fått tatt av dekkene og demontert de 4 siste felgene. Malt på malingsfjerner, spylt og begynt å pusse ned. Myyyye mer å pusse på disse hjulene, enormt med irring og slitasje. Nye dekk er også påvei, falt på Toyo Proxes T1R 195/50R15. Disse tror jeg vil passe bra om jeg skulle gå litt opp i bredde også når jeg bestiller nye kanter. Alle skruer skal legges i syre i en times tid for å strippe gammel skitt. Flere av dem er helt sorte pga irring. Fikk tatt ut gamle blinklys relé og prøvde med en annet type Hella relé jeg fant på ebay som hadde samme egenskaper og utganger. Kostet 1/10 av prisen på et originalt så var verdt å ta sjangsen om det fungerte. Det gjorde det også så enda en ting krysset av lista. Måtte bare lage en overgang. Så skiftet jeg også tilbake til original bakplate i sort istedenfor refleksplaten. Syns det passer seg bedre i det hele, spesielt ettersom jeg har mye nye detaljer i sort. Blir mye pussing fremover men venter med bilder til de er ferdig.
 7. Såpass ja. Vurderte prøve disse men blir ihvertfall felgenfuchs nå ja 😅 Men synd for deg da, klarer du polere det bort tror du?
 8. danskiii

  danskiii's F31. Selges.

  Skjer lite her med denne, brukes nå hver dag bare og vaskes når det trengs. Spesielt nå som jeg er bedre i foten etter operasjon og kan gå uten krykker igjen Ikke lagt ut for salg enda grunnet E21 ikke er helt klar for å være brukis enda, men ryker om noen kommer og vil ha den. Nettopp EU godkjent med null hull
 9. Gratulere med dagen til alle medlemmer og besøkende
 10. Nå snakker vi her Gratulerer med flott bil!
 11. Hvordn var handels opplevelsen med pood da? Hvor lang leveringstid var det på deler?
 12. danskiii

  BMW

  Synd det mangler mye innlegg, tekst og bilder i denne tråden, ser ut som det var spennende lesing
 13. danskiii

  MarcusSteffensen's BMW E46 330CI

  Ikke om du kjøper min F31