Erik BM

Medlemmer
 • Innholdsteller

  68
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Erik BM

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  2012 BMW F11 - 525d RWD

Siste besøkende

290 profilvisninger
 1. UPDATE: Alt fungerer som før. RTTI, remote app etc. Måtte booke "BMW Online / Assist" som tidligere men beskrivelsen av innholdet i denne virker å mangle nevnte funksjoner. Dette er altså inkludert/fungerer likevel. Vi forholder oss rolige og fortsetter som før
 2. UPDATE! PANIC OVER? BMW Online /Assist booket på nytt. Remote via app fungerer i alle fall. Har ikke fått undersøkt om RTTI osv. fungerer fortsatt.
 3. Min importbil er tilknyttet Tysk portal og har således hatt tilgang til BMW Connecteddrive funksjoner (remote services, RTTi etc.) Jeg har kjøpt halvårlige abonnement på disse tjenestene men når virker det som om hele portalen er endret og tilsynelatende kan jeg bare kjøpe Online/assist som viker å være aktiv (fikk melding fredag om at abonnementet var utløpt). Online/Assist har ingen av nenvte funksjoner lenger. Noen som har det samme problemet? @Kjennern feks?
 4. Satser på det Fyrer av en melding til TuneIN uansett. De må forstå at en ikke kan rote med slikt
 5. Ok, takk. Kom en oppdatering til "Connecteddrive" i går men denne utgjorde heller ingen forskjell. Virker mer og mer sannsynlig at feilen ligger hos TuneIN. Ser flere i Tyske forum i senere tid har rapportert dette til TuneIN support, uten å ha fått svar. Da er det trolig bare å vente så kommer det nok en oppdatering. PS: har du original DAB eller ettermontert? Orker ikke de halvintegrerte løsningene som hevder å være helintegrerte. Hadde vært greit å vite hva du evt. har gjort.
 6. iOS 11.2.1 gjorde ingen forskjell. Fungerer fortsatt ikke. I utgangspunktet er det lagt opp bedre nå, en kan starte appen (3. parts) via "Connecteddrive" app. Dette fungerer som nevnt helt fint for Spotify og Webradio men ikke for TuneIN. Om det er andre som opplever det samme er det bare å vente på en oppdatering.
 7. Bruker USB-kabel. TuneIN har fungert veldig fint på samme måte som Spotify. Veldig greit å kunne velge andre ting enn typiske strømmekanaler osv. Men etter siste oppdatering fungerer det altså ikke. Kommer sikkert en fiks dersom dette er et generelt problem men jeg er fortsatt ikke sikker på om det er noe tull hos meg.
 8. Jeg har iOS11.2. Laster nå ned iOS 11.2.1 og skal teste om det utgjør noen forskjell.
 9. Andre som sliter med å få TuneIN til å fungere etter siste oppdatering av ios og connecteddrive appen? Spotify fungerer som før men jeg får ikke TuneIN til å virke. Jeg får grønn skjerm som en får når det er forbindelse med bilen, men nå mangler BMW-logoen. Usikkert om dette har betydning. Jeg har forsøkt å slette telefonen og legger den inn igjen. BT audio både av og på, ingen forskjell. Starte TuneIN app fra telefon først eller starte den via Connecteddrive appen (via CIC)Funker ikke. Virker som det er en forbindelse der men lyd og "bilde" fra TuneIN i CIC får jeg altså ikke. Spotify fungerer fint på denne måten, enten en starter appen direkte eller via connecteddrive. @Kjennern du pleier å ha oversikt. Bruker du TuneIN og ios?
 10. F10/F11 tråden

  Kan være hjullager. Jeg skiftet på min F11 på ca 85k km
 11. Takk for input. Det er skiftet klips og verkstedet har sandblåst klavene så de skal være skikkelig rene. De har sjekket klossene og sier som nevnt at det er tight og fint. De tok også ut et par nye klosser for å se og med de var det mer klaring enn de som sitter på. De var sikre på at det ikke var klosser eller klaver som klaprer. Selv synes jeg likevel det er litt rart siden dette kom umidelbart etter at bremsene var skiftet. Etter et par vask med dertil høytrykkspyling er det nå tydeligere klapring enn for 1 mnd siden da bremsene ble byttet. Utrolig irriterende lyd. Skal inn til en ny prøvekjøring med mekaniker denne uken så får vi se men jeg har liten tro på at han skal klare å høre hva det er.
 12. Panorama tak, positive og negative sider

  Jeg så bestemt etter bil med panoramatak da jeg kjøpte min. Jeg erfarer at jeg sjelden har trekket åpent og bruker heller ikke luka i særlig grad. Sommerstid blir det for mye sol/lys/varme. Andrehåndsverdien kan kanskje påvirkes noe da de fleste nok anser det som et pluss. Konklusjon: ikke nøye med panoarmatak neste gang jeg kjøper bil.
 13. Fikk nylig skiftet hjullager fremme og skiver/klosser rund baut på min 2012 F11. Etter dette har jeg fått en slags klapre- / klunkelyd i noe som høres ut som om det kommer fra høyresiden bak. Dette hører jeg KUN når jeg kjører på litt grov asfalt eller ruglete underlag. Ikke den typiske lyden dårlige endeledd gir når du feks kjører over en fartsdemper. Lener jeg meg fremover så høres det mer ut som om lyden kommer forfra, men fortsatt fra høyresiden. Siden dette kom umiddelbart etter skifte av lager/bremser så er det naturlig å tenke at dette har sammenheng med det. I tillegg når jeg legger foten forsiktig på bremsen så forsvinner lyden. Så jeg gikk tilbake til verkstedet og ba de sjekke. De skiftet så nedre bærearmer og det skulle da "være bra nå" som de sa. Det var det ikke... Så jeg har igjen vært innom verkstedet som nå har banket seg rundt understellet for å forsøke å lokalisere kilden til denne lyden men de finner ikke noe. De har også sjekket kalipere og klosser i tilfelle det kom derfra, men alt er tight og ikke noen klave til kalipper eller klosser som klaprer. Noen som har erfaringer med lignende?