Sand1

Medlem
 • Innholdsteller

  197
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sand1

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 01/27/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Siljan
 • Kjøretøy
  E90 lci

Nylige profilbesøk

878 profilvisninger
 1. hmm har du byttet partikkelfilter og trenger og registrere inn det nye? slik at estimert km på filtret er up 2 date. eller har du et tett partikkel filter som du håper på og få opp igjen, i så fall så vil ikke en registrering hjelpe deg men går ann og tvangskjøre en regen men da må man finne årsak til at den ikke regen.
 2. Sand1

  Ekstralys på X1 E84

  Vanskelig og gi deg noe svar når vi ikke kjenner til utstyr på bilen, men vis du tenker på reflektoren nærmest nyrene så er dette for biler som ikke har bi xenon, og har du bi xenon(noe du muligens har siden du ikke har noe der) og i utgangs punktet så var det slik føre ar du kunnr kjøpe oppgradering til kurve lys. Jeg ser på e90 3 er’n min med bi xenon så har jeg ca 400 meter på langlys på f11 så har jeg nesten 600 meter med fult lys så jeg har ikke sett behovet for og oppgradere. Men skal du ha noe så ville jeg ha sett på led bar som du kan ”gjemme“ under skilte.
 3. Sand1

  Den store finn.no tråden.

  Jeg mener e90 pre lci var siste bilen som fikk dette som utstyr, fra å med e90 lci(2007)så skal dette være standar på alle bilene altså batteri, dynamo, oppvarmede speil og slike ting. På e46 så fikk man også med oppvarmede spyler dyser på s842. Nå i dag er det vel bare slangene til retur av olje som er isolerte og noe med fylling av advetiver som skal motvirke frost ved transport (mulig ekstra varmer som otis også nevnte ) som er forskjellen . Samt at det er lettere og sjekke om det er nordisk bil, svenskene også får s842 i utstyret fra forhandler. Hadde en 06 mod e91 som ikke hadde varme seter da dette var under s842 pakka. Men varme i speila hadde den. Har ikke sett 07 modeller som ikke har varme seter.
 4. Sand1

  BMW E53 3.0i som ikke starter

  På denne får du nok ikke målt bensin trykket på diagnoseapp, men er en skrue på railen som vil se ut som en dekkventil, denne kan du kjøpe en måler til. Og kan da måle bensin trykket som skal være, da kan man se om det er regulatoren eller bensinpumpe. Kan også være tett bensin filtet også. Vanskelig og svare hva det er blir litt som og kikke i en krystalkule. Men høres ut som du har noe trøbbel med bensin tilførselen.
 5. Sand1

  Hjelp! Spylevæske i fotbrønn!?!

  Spylervæske er det mye sprit/alkohol i så det vil fordunste, vil ikke være noe fare for rust, men ubehaglig lukt over tid. Så ville ha fått lånt meg en våt suger og sprayet noe apc som scholl spam eller lignende og skuret dette inn, så sugd opp dette med våt sugeren. Så en runde med reint vann og suge dette opp for og få vekk såpe rester. Da blir du kvitt lukten også😊
 6. Kan være egr kjøleren din som er defekt som gjør at dette kommer inn i innsuget(luft) få tatt trykk test på varm motor(er ikke alttid defekt egr kjøler viser seg på kald motor)
 7. Heisann folkens, Er det noen som har tilgang på bmw asap. lurer fælt på hva som står på EBA 0400713. Da skvettlapper til e90 pre lci m-sport har gått ut av produksjon. jeg har en mistanke på at disse kan passe lci modellen. da jeg har et alvorlig problem med at veiene blir strødd. jeg har testet med folie og blir ikke godt nok. så ønsker og få tak på noen som passer. men det skal vise seg og bli et prosjekt. noen som har testet skvettlapper fra uten m-sport på en m-sport bil?
 8. Sand1

  Oppstart etter å ha demontert dyser

  Har du byttet plassering på dysene? Vis disse har blitt endret så må disse tilbake til opprinelig possisjon ellers må disse kodes inn.
 9. Sand1

  Ødelagt termostat påvirker klimaanlegget?

  Det har nok det, blir luft i kjøleanlegget som lager luft lommer i varmeregistret som gjør at det ikke blir varmt.
 10. Sand1

  Ventiljustering S38

  https://bmwtis.info/adjusting-valve-clearance-bmw-s38-engine/amp/
 11. Du burde vel egentlig ha en som er på 70 amp på f11, mulig 40 holder, men vet at 50 amp er risky greier, spørs litt om du kjører ista eller esys, til enkel koding med esys holder den nok, men oppdateringer igjenom ista kan være tja, i så fall så får jeg feil melding på ista når den passerer 14,6 volt. Optimalt så er det vel 13,6 /13,7 som er det som er annbefalt av bmw. Vet mercedes er oppe på 100 amp på 14 etter annet på 2018 modellene, er veldig få ladere på 100 amp skal sies. så ut i fra advarselen som kommer opp på 14,6 volt så vil nok 14 volt være mere enn nokk:-)
 12. Sand1

  Ulik dimensjon på hjul xdrive

  http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=761193 mulig dette kan relatere seg til alle x-drive og s-drive kan det virke som de prater om i denne tråden. Har også "hørt" at lagra i diffen foran løsner pga varmen slik at det blir romt og spinner i selvehuset. Men vanskelig og diagnoeser over internett, blir bare råd man kan sjekke ut😕
 13. Sand1

  F10/F11 tråden

  Jeg bestilte et sett på ebay type arnott, super fornøyd med det og kom på 2700+mva for begge bak. Jeg gjorde noe undersøkelser i forkant og disse er bedre enn orginale sies det. Ble litt confused av at det var continetal gummi på noen bilder, men det er til andre typer biler/modeller, til f10/11 så er det firestone gummi😊
 14. Sand1

  F10/F11 tråden

  Låser igjen på de ruglete feltene og låser opp når du tar på insiden av selve hådtaket. Så vis fører døren din låser opp når du holder fingeren på det ruglete felte så er det noe humbug med det hådtaket.
 15. Sand1

  Hvor lenge skal et batteri vare?

  En annen faktor er og lade batteriet gjevnlig, jeg har 4 sykluser i året der jeg lader alt jeg har. Dette er fordi et batteri ved volt under 12,3 vil sulfatere. Slik at det blir ubrukelig. Så har man 12,2 vilt vil prossesen begynne og eskalere jo mindre strøm det blir. Er ikke helt unormalt at et batteri gir seg på dette tidpunktet vis man ikke behandeler det bra. Slik som webasto og slike ting som bruker endel strøm vil gjøre det dårligere, byttet selv batteri etter 2 år med slurv fra forgie eier med tanke på webasto og aldrig ladet den😒