Eivind320x

Medlemmer
 • Innholdsteller

  528
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eivind320x

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 • Bursdag 09/16/82

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  2009 BMW 320xdat

Siste besøkende

1476 profilvisninger
 1. E87 vil ikke starte - gul motorlampe - eksos?

  Som han skriver er lyset avgass relatert. I min bok står det "semmere avgas" og lyset ble ikke borte før jeg hadde trollkjørt bilen skikkelig Fordi jeg har hatt samme lampe skjøl, og det gikk ikke bort før partikkelfilteret var skikkelig blåst rein.
 2. E87 vil ikke starte - gul motorlampe - eksos?

  Det høres ut som tett partikkelfilter eller EGR. Hadde det problemet i fjor, og da var backpressur sensoren gåen og EGR ventilen var tett. Den gule motorlampa går på partikkelfilteret.
 3. Dårlig svinghjul? E90 325d

  Kan i hvertfall anbefale deg og bestille deler fra autodoc.co.no. Da havner du på 9500kr ca for clutch og svinghjul. Inklusiv mva og frakt
 4. Fjerne asfalt på felger

  Det finnes flere gode felgrenser på markedet. Auto-wheel fra Bilt-Hamber fungerer veldig bra, men du må la produktene virke i 5-10 minutter. Bilnerden.no har det du trenger. Ta deg en tur innom dcn.no, der vil du finne tips og triks for og få felgene ren
 5. Hvor kjøper man tights med M-logo på?

  Vist det er ekte BMW accessories, vil du kunne kjøpe det på Koed.no eller GS Bildeler.
 6. BMW Vin Decoder med bilder

  bimmer.work siden kan desverre krangle litt.
 7. Serviceavtale 320i X-Drive

  Er den første servicen tatt? Den koster ca. 3500kr (olje+filter og coupefilter). Neste service etter 4 år 60 000km havner på ca 8500kr. @lagunilla ga meg et supertilbud på en service avtale. Mulig han kan hjelpe dere også? BMW her i Tromsø fortalte at service indikatoren må være aktivert i bilen for at du skal kunne benytte BSI avtalen. Derfor er spørsmålet om du tar service i forhold til samvittighet eller når bilen krever det.
 8. Polske deler?

  Når en ikke vet opphavet til delene, i forhold til kvalitet osv. Ville jeg heller benyttet meg av leverandører som er til og stole på. Jeg har bestilt endel deler fra Autodeler/ Autodoc.co.no å vært fornøyd. Ville derfor anbefalt deg og sjekke ut nettsida deres
 9. Ønskes kjøpt: 16" felger til BMW E91 320d LCI xDrive

  Jeg ville kjøpt de felgene med dekk, for deretter og selge dekkene
 10. 4x4/ABS/DSC FEIL

  Nå vet jeg ikke om de har benyttet seg av samme system i min 3 serier som i din X3, men jeg hører ikke noe når bilen blir skrudd av. Tenker du og bytte kassa selv, eller få noe til og gjøre jobben?
 11. 4x4/ABS/DSC FEIL

  Hei. Servo olja hadde nok trengt og bli byttet. Ut fra det du skriver, har nok fordelingskassa tatt kveld, om clutchene er for slitt vil du kunne få slike symptomer. Du kan selvfølgelig prøve og bytte olje på kassa, men er usikker på om det vil hjelpe. Koed.no og GS Bildeler har original olje, og du trenger bare en liter, slik at det koster ikke mer en 5-600kr og bytte. Hvordan er tilstand på dekk? ved for stort avvik vil det også kunne påvirke.
 12. Ønskes kjøpt: 16" felger til BMW E91 320d LCI xDrive

  Hei, ser ut som det ligger masse felger på finn.no til den bilen i nærområdet ditt https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=115753865 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=111722712 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=102588481 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=106896425
 13. Hvilken hjulsensor. (abs). Carly. E91. Feilkode

  Om du enda holder til i Sørreisa, så skal jeg den veien på onsdag. Har ISTA D på pcen.
 14. Knirking Bmw E91

  Jeg laget verktøy ut fra en youtube film. Det endte med at jeg handlet det jeg trengte på Biltema. Ei jengetstang, 2 eksos overganger og endel kraftige skiver. Trur det måtte litt varme til også.
 15. Hvem tok kontakt med hvem? Høres ut som han tok kontakt med deg, fordi han ser at 4 serien er lettere og selge enn den X5a han har hatt på lager ei stund.