Eivind320x

Medlemmer
 • Innholdsteller

  128
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eivind320x

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  2009 BMW 320xdat

Siste besøkende

218 profilvisninger
 1. Det han egentlig spør om er når i kveld har du mulighet
 2. Flotte greier @Otis da hører du fra meg om eier er interessert
 3. @Otis har du mulighet til å bistå med en fjern diagnose ? Forutsatt at det er nett i garasjen der denne bilen står og at eier ikke har forlatt byen. Har brukt ISTA for lite til at jeg kan fortelle nøyaktig hva som er grunn til at bilen ikke vil starte. Bortsett fra feilkode på DME Den feilkoden jeg ikke kunne slette var gammel, fordi km stand var 187000. Og bilen er rulla ca 220 000km.
 4. San Marino blå
 5. Det er ser ut som en hjemme mekka kabel. Det BMW leverer er en Y kabel. Hvor strøm hentes via USB og lyd via AUX, så har du en USB og en AUX kabel vil det fortsatt fungere
 6. 192kr Pluss mva for 5 min e vell det Bil i Nord tar nå xD neida, trur det går helt fint. Send meg pm med kontakt info, så slenger jeg deg ei melding etter jeg er kommet på jobb.
 7. Har jobbhelg og skal på vakt nå. Om det er skikkelig krise kan jeg møte deg i morgentidlig rett etter vakt. Dvs . 08.30
 8. Oki, går sikkert bra å få gjort det i morgen ettermiddag holder til på Tomasjordnes og har tilgang til garasje
 9. Hvor holder du til da? Jeg går av vakt på mandagsmorgen, så burde vell kunne ta det mandag ettermiddag
 10. Jeg kjøpt diagnosekabel før jul og lastet ned ISTA D og fått til å lese ut feilkoder av min E91. Så jeg burde i teorien kunne hjelpe deg, uten at jeg er expert på det
 11. Er det ikke noen medlemmer her inne som kan ta en diagnose for deg?
 12. Det stemmer @Fredrik 90 Gjensidige som jeg har dekker biler opp til 8 år og eller 200 000km. Vurderte KLP og fikk et fantastisk tilbud helt til jeg fant ut at de kun dekket 50%. En 2013 modell vil jo enda ha nybilgaranti, samt mulighet for drivlinje forsikring ei stund til. Verdt og vurdere, eller gjøre som en kamerat som driver kjøreskole. Det var nemlig ingen som kunne fortelle han hva drivlinje forsikringen egentlig dekket, dermed setter han av 1200kr i mnd til uforutsette utgifter.
 13. Det jeg gjorde var og tegne en drivlinje forsikring, som ikke ville ruinere meg om det skjedde noe. Hvilke forsikringsselskap bruker du?
 14. Noen som vet hvem som leverer effekt økning med tuv papirer?
 15. Hadde en 08 118D tidligere, å måtte bytte clutch og svinghjul før bilen hadde rulla 60k fordi jeg hadde vibrasjon i pedalen. Nå vet jeg ikke om dette er tilfellet her, men sparte @lykkeli for ca 9000kr ved at hun fikk tips om å bestilte LUK clutch og svinghjul fra autodeler.co.no iforhold til om hun skulle ha kjøpt identiske deler hos Meca. Kanskje du kan spare like mye om du må ned med girkassa ?