Eivind320x

Medlemmer
 • Innholdsteller

  271
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eivind320x

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag 09/16/82

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  2009 BMW 320xdat

Siste besøkende

657 profilvisninger
 1. Min var rulla 109 000km da jeg kjøpte den, slik at jeg vet ikke hvordan tidligere eiere har behandlet bilen. Vil uansett sterkt anbefale deg om og kjøpe * merkede dekk, så slipper du eventuelle diskusjoner om noe skulle skje i fremtiden. BMW har utstyrt bilene sine med RFT dekk fordi det ikke finnes reservehjul. Jeg tenker at det viktigste er og følge anbefalingene til BMW, så lenge det er garanti, også kjøpe ei god drivlinjeforsikring slik som Gjensidige. 8000kr i egenandel og komplett servicehefte.
 2. @papertiger jeg fikk knyting i drivverket, dvs et dunk fra understellet når jeg slapp gassen i lav hastighet. Kjøpte først nye dekk bak. Da jeg satte på sommerhjulene første sesongen i mitt eie. Da symptomene fortsatt var der kjøpte jeg nye foran, dette hjalp ikke. Kjørte likevell ut sesongen og når vinterhjulene ble satt på var lyden borte. Derfor kjøpte jeg nytt sett med stjerne eik 193 felger og tok fremfelgene som fikk nye dekk. Har ikke hatt lyden etter dette. BMW ville at jeg "kasta" mine nye Conti sportcontact 5 til fordel for Conti sportcontact 5 med SSR egenskaper og *. Valgte istede og kjøre lik dimensjon fordi det er bedre for x-drive systemet. Neste gang jeg kjøper BMW uansett om den er ny eller brukt, kommer jeg ikke til og kjøre mix dimensjon.
 3. Nå har det seg slik at transferkassa ikke holder over tid med mix dimensjon, derfor er det en "billig" løsning og ikke godta andre dekk enn * merket for BMW. På min, så hadde jeg symtomer på transfer trøbbel som ikke engang ble borte med Conti Sport contact 5. Endte opp med og kjøpe nye felger og dekk i lik dimensjon, da ble kjerra fornøyd. Ryker kassa og BMW setter inn ei ny til 30 000kr, så mister du garanti på den ved og ikke bruke rette dekk. Derfor er det en billig løsning og kjøre lik dim. Nå kan @bback kjøpe Michelin, da de ser ut for å være * merket og uten RFT
 4. Ja dette stemmer. BMW mener at det er mindre dimensjonsavvik med * merkete dekk enn de "vanlige" dekkene. Jeg har gått bort fra dimensjons mix. Dekkonline.com ser ut for og ha * merkete dekk uten runflat.
 5. Ja det stemmer delvis, men ikke pågrunn av runflat, men fordi dekkene som står på bilen er stjernemerkede, og skulle det skje noe med transferkassa di i fremtiden og du ikke har stjernemerkede dekk, så må du pent koste dette selv.
 6. Har du forsøkt og holde inne BC knappen når du kommer til det bilde?
 7. Husk og reset hvergang du har sjekka luften, eller bytta fra vinter til sommerdekk.
 8. Det der er punkteringsvarsleren. Sjekk lufta i dekkene og nullstill
 9. Jepp, jeg har gjort det. Brukte USB, selv om bilen min er produsert før 03/2010 funka fint, og har ikke hatt noe tull
 10. .
 11. .
 12. høres litt ut som ting må kodes, så ta en prat med BMW
 13. Hva med og koble de på egen bryter?
 14. @E.H.D filmen er nok fra 2016 da hybriden ble bekreftet. Som sakt Countryman som hybrid er allerede i salg her i Norge.