Eivind320x

Medlemmer
 • Innholdsteller

  364
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eivind320x

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 09/16/82

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  2009 BMW 320xdat

Siste besøkende

1052 profilvisninger
 1. Vil F10 19" Stjerne eik 351 felger med 245/40-19 dekk passe på en F31 ? Noen som vet?
 2. Har du bilde av felgene?
 3. Jeg ville bedt selger dekke feilen, da dette er en vesentlig mangel. BMW krever at bilen er utstyrt med stjernemerkede dekk på mix dimensjon, for at garantien på VTG(transferkassa) skal gjelde. Det er desverre ikke noe nytt at clutchene i kassa blir slitt så tidlig som 88 000kr. Står bilen på mix dimensjon uten stjernemerking på dekkene, får du ikke noe garanti etter at kassa er byttet. Kjører du derimot med 4 like felger (tommer,bredde og ET) med 4 like dekk, trenger du ikke tenke på stjernemerking. Det var beskjeden jeg fikk fra BMW forhandleren da jeg var i kontakt med de angående lignende symptomer.
 4. Poenget mitt var å ikke kjøpe dyrt spesialverktøy som bare skal benyttes engang, og aldri mer. Jeg skrur ikke selv, å har fått noen som skal gjøre jobben.
 5. @Alpejohn ja takk
 6. Jeg er nok ikke den første til å skulle få byttet Integralforingene(knirkeforinger) på en Bimmer. Hvilke erfaring har folk med å bytte dette uten og ha spesialverktøy? Bilen er en 2009 E91 320xdat
 7. @Hollabaloo takk. Har gått greit de gangene jeg har bestilt, men greit vite
 8. KOED er servicepartner til BMW i Danmark, derfor selger de OE deler. GS bildeler er som @Saltkjelen skriver deleiet av Bavaria, og har sånnsett tilgang på OE deler. Blir nok å ende med og bestille Lemförder deler til understellet. Febi blir litt bingo føler jeg. Når de originale delene har stått på bilen siden den var ny, dvs 144000km og mest sansynlig produsert av Lemförder, er nok det tryggere enn Kina kvalitet. Autodeler.co.no skaffer Lemförder endel rimeligere enn GS
 9. @hsd jeg ser poenget ditt med Febi, det er mange som skriver at dette bare er Kina kvalitet. GS kaller Lemførder for ZF parts. disse kommer på 3200kr, så blir nok Lemførder Grunnen til at jeg vurderer billigere olje til automatkassa er fordi jeg trenger 15-20 liter for og kunne flushe. Da er det galskap og betale 400kr litern for olje som bare skal innom kassa også ut igjen. Motoren har bare kjørt på Castrol, og det kommer jeg til og fortsette med. 5 liter koster 500kr fra Tyskland.
 10. @Hawkon88 på min 2009 320xdat trenger jeg M-1375.4 klassifisering. Den oljen har ikke Biltema enda. Når det er sakt, så får jeg kjøpt 5 liter Vaico olje(Motoroljer.no) til samme pris som 1 liter hos GS.
 11. Tidligere har jeg praktisert kun OE, men etter at jeg tok loggistikkfaget på Universitetet, har jeg begynt og tenke at OEM kvalitet holder for min del. Det trenger ikke å stå BMW på delene, fordi det er ikke BMW som produserer, de setter bare sammen bilene Er nok enig med deg, og når bilen er rullet 144000km er det påtide. 20liter BMW ATF olje koster 5619. Motoroljer.no skal ha 1410kr for 20 liter Vaico olje med rett klassifisering.
 12. Har fått pris på 30 000kr for å sette bilen i stand hos BMW i Finland, da er alt originalt. I Norge vil nok dette komme på 40-50 000kr. Derfor er jeg ute etter og få gjort dette så billig som mulig, uten at kvaliteten blir veldig mye lavere. Har villet fikse bilen ei stund, men har først nå mulighet. Har funnet Vaico ATF olje til automatkassa, denne har GS som alternativ, selv om jeg har funnet samme olje billigere andre steder. Olja har rett klassifisering, og med tanke på flushing vil det gå noen liter. KOED kunne skaffe Febi-Bilstein deler. Hovedservicen blir vell Bosch filter, og castrol
 13. Hei folkens Hvilke erfaring har dere med GS sine alternativ deler? Bimmern(E91 320xdat) skal settes i stand. Understell, motor og girkasse skal få seg litt service, og det blir fort fryktelig dyrt om jeg skal velge OE deler og bruke verksted, derfor trenger jeg synspunkter.
 14. Hei folkens Har vekslet litt mellom Bimmern og en annen bil jeg har fortiden, og jeg opplever vibrasjon når jeg kommer ut på hovedveien og bilen er kald, etter litt kjøring er vibrasjon borte. Diagnose er ikke tatt, men er ikke mange ukene siden jeg tok en og det kom ikke noe opp som kunne linkes til denne vibrasjonen. Vurderer og få sjekket dekkene, om det ikke kommet opp noen gode forslag.
 15. Det stemmer @papertiger kjede ble byttet på 118000km og det var kun rasling(strekk i kjede). Prisen jeg fikk fra BMW forhandleren var om jeg skulle ha betalt for jobben selv. Det skal likevell sies at motoren må ut av bilen, slik at det er satt av 32 timer til denne jobben. i deler koster det ikke mer enn 3-4000kr. Jeg vurderer også salg av min, da jeg har lyst på en 2016 MINI Clubman Cooper SD med 190hk ALL4 eller en 2017 F31 320xdat