Even Pladsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  285
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

1 følger

Om Even Pladsen

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag 05/28/96

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Gjøvik
 • Kjøretøy
  E46 coupe og E91

Siste besøkende

1333 profilvisninger
 1. Slaven's E39 M5 - Simply Clean -

  Interiøret blir knall!💯
 2. Dette satt som skudd! Gjennomført alt du har gjort frode!🙃
 3. ehaugsnes' e46 330cd

  Haha så rått!😂
 4. BMW E30 320I Bygges om til E30M3 med godkjent S54 motor.

  Noe fremgang?🙂
 5. Ja Kansje det☝🏻, men vi får se til neste år🤙🏻
 6. Dette blir knall!☺️
 7. Vetle's Sedanheaven 330i

  Det var på tide vetle!👌🏻🙃
 8. Alt av interiøret satt sammen! Og fått bil på bakken. Så imorgen blir testing!☝🏻 Fått lakkert baksetene svarte så det blir likt med alt i bagasje rommet!🤙🏻
 9. Fått montert shadowlistene og vindu listene ble mye blankere enn det var fra før! Ganske fornøyd med det. Montert nesten alt av interiøret bare smått igjen. Mangler kun å montere kompressorene og litt små ting igjen på luftunderstellet. Så får jeg håpe at det blir test kjøring på torsdag!🤙🏻😄 veldig fornøyd med at jeg lakkert bagasje dekslene fordi var veldig lei det grå’e fargen.
 10. Ja det trur jegå!😄 takk skal du ha! Ja sant det😅🤙🏻
 11. Fått montert nesten alt av ledningsnett og fått plassert Åssen jeg vil ha lufttanken og kompressorene. Blir testfitt neste uke.
 12. Takk!:), Ja interiøret er greit det men hadde lyst på å trekke det opp igjen men får se litt etter vært. Alltid drømt om M3 motor men får se hva pengene strekker til😬
 13. Litt endring i planene! Pågrunn av hus kjøp så blir ikke interiøret trekt oppien. alle delene som ble levert til Lakkereren er ferdig imorgen og lufttanken ble ferdig idag. Er håp om at bilen blir ferdig løpe av helga så blir det testfitt med felger. Fancywide diffuser blir kjøpt løpe av uka nå så har jeg bestilt alt jeg skal ha til bilen. Litt planer for garasjen ettervært når jeg har fått flyttet inn i huset. Få på downlights under vindfang og få på vegger innvendig!
 14. Fått gjort litt småtteri løpe av helga. Demontert dekslene til interiøret og gjort det klar til å sendes løpe av uka når jeg får svar på pris og når dette blir sendt. Venter forsatt også på de delene jeg levert til lakkering. Har lakkert alle dekslene til bagasjen så håper dette blir bra.