tennbrikket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  626
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21

tennbrikket hadde mest likt innhold!

Om tennbrikket

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Siste besøkende

883 profilvisninger
 1. Altså det letteste ville være å gå over kablene en gang til, evt måle for å være bombesikker på at det ikke er brudd i noen kabler. Hvis alt er good, så kan du spørre forrige eier etter kvittering, så fremt enheten er under 5 år, så blir dette dekt av reklamasjon. Evt garanti hvis den er innenfor garantiperioden.
 2. Samsung galaxy s8 med Samsung dex ser spennende ut. Har alltid hatt Samsung før, men kjøpte nå nylig iPhone 7, må si jeg savner Android. Det var alltid flere måter å gjøre en ting på sammenlignet med iOS.
 3. åpne to faner i realoem.com og begynn.
 4. 170k på en turbo vill jeg ikke si er mye, med regelmessig bytte av olje og veivusfilter, så burde det dobbelte være mulig. Min er på 240k, og ingen tegn til slark. Er vell heller ikke noe fasit svar på hvor langt en turbo går.
 5. Fikk tilsendt en snap av mamma i dag. Kan trøste dere med at jeg ikke er med på å øke motorfeil statistikken. Ene hjullageret mitt har gått, og verken min far eller to mekanikere jeg har hørt med (han ene akte i bilen, 5 minutter etter hjullageret røyk) syns det var forsvarlig å kjøre den til verksted som ligger 3,5 mil unna. Er visst en skikkelig dritt jobb å bytte dette bak på e46, i tillegg har også løftebukken hjemme takket for seg, så hadde ikke vært noe gunstig å prøvd selv heller.
 6. En gang i året holder. Blir fort dyrt hvis man skal bruke det ved hver påfylling. Norsk diesel er også kjent for å ha ganske god kvalitet.
 7. Har du commonrail diesel så kan jeg anbefale tunap 984 og 989. Funker fjell. E46 fikk commonrail i 2001/2002 på 320d hvert fall.
 8. var nok deg jeg så, ikke mange bmwer i den fargen, og med de felgene. Måtte ta en studiepause, og kjøpe meg en is, i denne hektiske eksamensperioden. Rakk bare å se bilen igjennom vinduene på skolen, er jo hundre dører med koder og dritt for å komme seg ut.
 9. Off topic, men var du utenfor joker holbergsplass istad?
 10. Tøft, hvor mye veier bilen?
 11. Aner ikke hvordan bil dette gjelder siden du ikke har oppgitt noen. Selv byttet jeg spiller og la dempematter i dørene på en e46, må si det holdt mer enn nok. Men som sagt så kommer det an på hva man ønsker å bruke. Dempematter anbefaler jeg uansett, får ned veistøy også.
 12. Demonter sakte men sikkert med wd40, skjer 9/10 biler ned bakrutevisker at de slutter å fungerer. Alt vei saltet som sakte, men sikkert graver seg inn og ruster, så hele mekanismen stopper. Har samme problem på min, har ikke gjort noe med det, men har lest om veldig mange som har samme problemet, og dette gjelder alle merker.
 13. ikke turbo
 14. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=96262098 Gapet opp til en ombygd m3 er ikke stort. Syns denne var prisen litt i det høyeste laget.
 15. Ja, du kan til og med kjøpe et USB modem, typ Huawei elns. Koble til det i USB porten bak, skaff deg da et datasim, og du får 3/4g på spilleren 24/7.