tennbrikket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  563
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21

tennbrikket hadde mest likt innhold!

Om tennbrikket

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Siste besøkende

670 profilvisninger
 1. synd den mangler iDrive, var en meget fin bil både innvendig og utvendig.
 2. Gratulerer med salg og nybil!
 3. JESUS F**** for en fin bil. Aldri syns z4 har vært noe særlig fin helt til jeg så denne og stigJ sin.
 4. Tror den er lånt til en musikkvideoinnspilling til den nye låta med kurt Nilsen. Ren gjetting fra min side, men kan tenkes.
 5. Hvis du leser innlegget rett over fra clevion så deler 520d og 525d lci samme girkasse, noe som ikke er veldig gunstig for trimming. Så klart kan det gjøres, men de fleste dropper dette, da girkasse havari ikke er billig.
 6. har loddet endel i forbindelse med skole, og litt i jobbsammenheng. Gikk som regel bare i enkle kretskort som skulle ha noen få funksjoner, som en blinkende diode osv. Men på de så kunne vi justere varmen, derfor jeg ble litt skeptisk til denne. Men skal bare bli brukt til veldig enkel lodding, så da duger den nok. Fortinning og alt det sitter fortsatt litt inne, får bare håpe teknikken gjør det samme. Får nok ta en tur innom kjell og prøve en. Ikke verdens verste tapsprosjekt om den ikke duger.
 7. Noen som har erfaring med følgende? https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/verktoy/lodding/loddeverktoy/dibotech-loddeboltsett-30-w-p40060 Tenker det er kjekt og ha liggende, vet aldri når man får bruk for det. Hvert fall til den prisen, eller burde man gå litt opp?
 8. Panseret ble solgt, dessverre. Sjansen for å finne ett i 364 Topazblau er nok ikke stor, så da ble den planen lagt litt på is.
 9. mhm, skal etterspørre noen bedre bilder, kjedelig å reise bomtur. Står heldigvis at det er rustfritt, så det hjelper jo på. Litt steinsprut er det garantert, men det skal jeg nok klare meg med.
 10. Var på finn i helgen og søkte på e46. Kom faktisk over ett panser som ble omtalt som rustfritt. Det mest sjokkerende med dette treffet må vell være at panseret hadde fargekode Topazblau 364, snakk om nåla i høystakken. Mitt er ganske så stygt med to bulker og steinsprut. I tillegg ble det heller ikke gjort en bra jobb av pettersen autoimport da det ble lakkert i 2012. Prisen var også helt grei, og kjøreturen tur-retur er nok gjort unna på en 3 timer, så må si det frister. Men er det noen som har byttet panser på e46 før? Er det vanskelig og mye jobb? Har hobbyverksted hjemme med alt mulig av verktøy, så det hjelder nok endel.
 11. Våren ser ut til å ha kommet tidlig, så da ble det en liten vask. Er dessverre tom for avfetting, så ble ikke så ren som jeg hadde hopet på, men nå er det heldigvis slutt på den verste saltingen. Fikk også skjært litt i diffuseren i går, ble helt greit. Heldigvis ikke så dyrt for ny, så hvis jeg bestemmer jeg for å gjøre om, så kjøper jeg nok ny og skjærer om den før jeg monterer den. Noen mobilbilder må til, må si jeg savner samsung galaxy s7 edgen når det kommer til å ta bilder. syns ikke iphone 7 er helt oppe på stadiet der enda.
 12. Sett tilfeller der motor har rista vanvittig pågrunn av swirl flap som er borte. Dette var dog på YouTube, men du kan vell skru av innsuget og sjekke.
 13. Noen som har lest denne her? -> http://mb.cision.com/Public/152/2169943/93446c183fd089f2.pdf
 14. https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=92186177 https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=92106798&fks=92106798 billige for den som kan skru litt selv
 15. Kretskortavlesing, som å lese av feilkoder? I så fall hvilket program brukte du?