tennbrikket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  436
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om tennbrikket

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Siste besøkende

325 profilvisninger
 1. Ja, eller gå til innkjøp av ett eonon produkt. Noe jeg anbefaler alle som eier en e46
 2. E46 har lav vekt, rekke sekser, nydelig lyd og man kjenner at man faktisk kjører bil. Ett rask Google søk på " last real m3" viser at de fleste mener at e46 er noe av det beste m avdelingen til BMW noengang har laget. Uansett hver sin smak, er jo ikke uten grunn at det er en svært populær bil. Over til Ts, har du sett noe på porsche? De lager jo noen skikkelig kjøremaskiner.
 3. Skal ikke trenge å gjøre det på e46, kom ikke før på e60 mener jeg.
 4. Ikke mulig å endre firmware
 5. Sjekk firmware versjon, husker ikke hvordan man gjør det, men ett raskt Google søk burde svare på det. Sjekk også firmware versjon man trenger for å få aux til å funke
 6. Tror man kan sjekke firmware versjonen på spilleren for å se om den støtter aux eller ikke. Din skal jo egentlig gjøre det, men man vet aldri. Får du opp aux i menu, men ingen lyd? Eller får du ikke opp noe som helst?
 7. kommer litt an på hva man ønsker. Hvis jeg skulle hatt en "kosebil" så hadde jeg ikke vurderte f10 engang, den veier altfor mye. Fin cruiser, men ser man etter litt mer sportslig feeling som 3 serien bringer med seg, så hadde jeg valgt e46. Jeg syns e46 m3 med enten manuell eller SMG hadde vært ett ypperlig valg, mange som mener det er den siste ordentlige m3en. Veier ikke så alt for mye, og man får skikkelig "kjørebil feeling"
 8. Hehe, drar i gang liv i en gammel tråd. Var dette vanskelig? er veldig lite glad i å tukle med bilelektronikk, hver fall når det kommer til ECU. Jævlig dyrt om det skjer noe. Tror heller ikke jeg har "foot Well" lys dessverre... har grei forståelse for elektronikk, sånn ellers. Er bare at jeg ikke liker å fikle med så dyr elektronikk...
 9. http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-ALCANTARA-backed-upholstery-fabric-for-home-car-van-and-campers-/322005686122?var=&hash=item4af908d76a:m:m7uwjuxFWME3LzgzUdEJv-A føler fargekode "slate" er det nærmeste jeg kommer det jeg har. Lurer på om jeg bare skal prøve det. Ikke store summen å tape.
 10. det var ikke så dumt, skal se om jeg finner noe "fargekode" på nettet nå, skal bare sy på for hånd uansett. Alt ser bedre ut enn hvordan det ser ut nå.
 11. tja, vanskelig å beregne riktig farge også.. Får bare bestille å prøve noe
 12. Hvor fikk du kjøpt alcantara fra? Har lett overalt, men finner ingenting
 13. 330e er vell bensin og strøm? Quickfix tror jeg bare driver med diesel?
 14. http://support.mycarly.com/knowledge-base/code-bmw-what-is-possible/?utm_source=home&utm_medium=direct&utm_campaign=home ser nå at det er mulig i Carly, noen som har prøvd? Follow me home lights – fog lights front • active • not active Follow me home lights for fog lights front are active/not active. (codable in LSZ) Follow me home lights – park lights front • active • not active Follow me home lights for parking lights front are active/not active. (codable in LSZ)
 15. Noen her som har prøvd å kode "follow me home lights" på facelift e46? Fant dette utklippet fra ett BMW forum, men leser så mye svada ellers. Så har ikke helt fått en 100% oppklaring om det går eller ikke.