tennbrikket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  659
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21

tennbrikket hadde mest likt innhold!

Om tennbrikket

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Siste besøkende

933 profilvisninger
 1. Lokale verkstedet jeg har brukt noen ganger. Flinke folk der.
 2. Tror nok ikke det er det beste. Første omgang da jeg byttet dem så ble de kjøpt på bildeler.no 2. Gangen ble de byttet på verksted, så usikker på hva de har kjøpt. Men blir nok coilovers neste, skal ikke ha den noe lavere, men håper å finne et sett med litt med komfor. Veiene i nord odal/ sør odal er ikke til å skryte av.
 3. Fælt å si det, men min e46 spiser støtdempere bak. Kjører veldig pent over dårlig vei og fartsdumper, men enda har jeg byttet to sett bak på to år.
 4. Noen her som har erfaring med plastip. Har lenge hatt lyst til å lakkere sommerfelgene, men i stedet vurderer jeg å plastdippe. Har lyst på samme metallik lakken som er originalt på felgene, eller så nærme son mulig. Altså ikke noe matt grønnfarge her. Er det noen som har noen tips til hvor jeg får handlet et produkt som er så nærme som mulig original lakken.
 5. Noe annet jeg burde legge til? Dieselfilter ble byttet for ca 20000 km siden, så regner med det holder litt til.
 6. Vet, men har en kamerat som har lik bil, men han syns oljen var litt i det tynneste laget. Angående serviceheftet så har jeg mitt eget siden jeg overtok bilen, har dog blitt brukt litt av hvert. 1 oljeskift ble tatt hos mekonomen, 2. oljeskift ble tatt i forbindelse med eu siden det var gratis. 3. oljeskift tok jeg selv hjemme med både 5w30 og 5w40 mener jeg det var. Hadde noe som oppfylte ll04 kravene stående, så. Heller litt over mot 5w30, men tenkte å høre hva andre anbefalte på en 15 år gammel bil med 240000km på telleren.
 7. For de som ikke har sett dette intervjuet så kan jeg virkelig anbefale det. Er ikke ofte jeg klarer å sitte å høre/se på noe sånt i en time, men her var det veldig mye bra info. Blir blant annet diskutert Alpina sitt syn på diesel og hybridbiler.
 8. personlig syns jeg e9x har veldig fint interiør, mye finere enn dagens 3 serie. Hater den nye "nettbrett" formen som sitter i mye nye biler. Mercedes E klasse har løst det meget bra, mens C klasse derimot er helt katastrofe. Idrive systemet skal være en del av dashbordet sånn som i e90, e46 osv. Ikke se ut som et nettbrett som er limt på toppen. F10 har et mye finere interiør enn G30, kan ikke fordra den nettbrett formen mye av dagens biler har. Men er vell smakssak, viser bare at jeg og designerne i bmw ikke har lik smak, for endel år siden var det andre boller derimot.
 9. Driver å setter opp en liten handleliste i form av servicedeler. Står litt fast på hvordan olje jeg skal ha. Er det 0w30 eller 5w30? Bilen har gått 240000 km. Tenker også å bestille fra koed da de har har mye bedre priser en GS, men hvordan er det ÅNDE-ENHED (4-CYL)/ veivusfilter (hvis jeg ikke tar helt feil) virket til å være et komplett sett eller er det noe annet jeg må bestille i tillegg?
 10. mener å huske at noen nevnte at girkasse er en slitedel, derfor så er det fult lovlig å bygge om uten noe stress. Dette er bare noe jeg mener å ha lest, så har derfor ingen kilde å henvise til.
 11. Ganske enig selv. Her er et bilde av min e46. Interiørmessig så er rattet trekt opp, instrument ringer i alu er blitt montert, samtidig som den originale spilleren er blitt byttet ut med en aftermarket. Syns selv det ser ganske moderne ut til at bilen er 15 år i juli. Folk blir stadig overrasket når de spør hvor gammel bilen er, og jeg svarer 15 år.
 12. Hei, nå som varmen har satt ordentlig i gang på Østlandet, så finner man fort ut at AC ikke blåser så kaldt som man skulle ha håpet på. Startet vell på torsdagen med at den brukte veldig lang tid på å blåse kaldt. Etter 15 min kjøring så begynner man å merke at det er litt kjøligere, men ikke så kjølig som man skulle ha håpet på. I dag var det derimot håpløst. Virker som halve siden av dashbordet blåser kaldt, mens andre halvdelen blåser lunket, vil ikke kalle det varmt heller. Noen som har noen tips, skal jeg gå rett på AC gass eller kan det være noe mekanisk feil?
 13. Helt til man tegner eierskap det. Fra spøk til revolver så virket ikke prisen helt av skaftet, men audier holder seg generelt dårligere i pris har jeg fått inntrykk av.
 14. E46 spiser støtdempere, hadde byttet til coilovers først som sist.
 15. Kveldsvask, må si jeg gleder meg til skumkanonen som ankommer i morgen.