tennbrikket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  594
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21

tennbrikket hadde mest likt innhold!

Om tennbrikket

Profile Information

 • Kjønn:
 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Siste besøkende

835 profilvisninger
 1. Karosseri messig så er den veldig bra. Hvert fall med alder og km tatt i betraktning. Gått 5/6 år i Tyskland og 2 år i Bardufoss, så har heldigvis ikke gått så mye i salt. Tectyl behandlet understell før jeg begynte å bruke den, så understellet er veldig bra.
 2. Begynt å tenkt litt på planer videre, og når man sjekker Finn daglig så er det ikke til å unngå at e90 begynner å bli bra i pris. Angående e46 markedet så er det mye rart. Tror ikke e46 kommer til å stige noe i verdi, forutenom coupe og m3. Sett e90 320d ned i 70/90k, er jo der jeg tenker å lete. Nå aner ikke jeg hvordan stand disse er, men e90 er ikke akkurat kjent for å ruste. Som regel har de gått ett stykke, men er diesel jeg ser på, så km stand spiller ingen rolle. Nekter å kjøpe noe nyere enn 2007 modell i frykt for å ruinere meg selv. Er fortsatt student også. Utstyr er jo noe man har lyst på, så ett must på e90 blir skinn,iDrive, klima og multifunksjonsratt. eller så kan jeg beholde e46en til jeg er ferdig med å studere, noe som mest trolig blir om 3 år. Har planer om å koste på den stage 2 og coilovers til sommeren hvis jeg bestemmer meg for å beholde den, men bare i de oppgraderingene så dekker jeg skille opp til e90. hva tenker dere jeg burde gjøre? Har jo blitt veldig glad i bilen, og har jo fått stellet sitt de to og ett halvt årene jeg har eid den. I tillegg kjenner jeg bilen helt 100%, og vet med meg selv at den er i 100% teknisk stand.
 3. Bilradiospesialisten. Kan sjekke ut hvordan jeg monterte det i tråden min her.
 4. Kan kjøpe aux fra BMW som skal passe. Bilradiospesialisten har en sub du kan montere ved reservehjulet, så man får det helt skjult. Men dynamat i framdørene anbefales, mindre veistøy blir det også.
 5. Ja, syns sånt er morsomt å lese om, Men klarer aldri å sette meg til å gjøre det i praksis
 6. Hadde lagt dempematter i framdørene, dette fikk fram skikkelig trøkk i anlegget mitt. I tillegg så er jo 2din spiller noe som løfter helhetsinntrykket. Ser også at du har 2003 modell, så original spilleren støtter aux, så er jo ikke ett must med 2din spiller.
 7. Så ut som ett meget helt og fint eksemplar. Hvordan planer har du?
 8. Pen bil forresten. Fant noe angående software til navigasjon her. http://e39source.com/archives/797. Står godt forklart, hvis man blar ned til NAVIGATION SOFTWARE så man kan også laste ned software. Ser ut som du har MK3 "navigasjonen/datamaskin" you name it,
 9. Ser ut som det sendes dra Litauen. Skal ikke se bort fra at det er tyvegods. Det som er så himla frustrerende, mange som ettermonterer, noe som skaper stort marked for enheter, og folk kjøper gjerne brukt. Hadde jo garantert kjøpt brukt selv, men er det som driver mye av kriminaliteten.
 10. https://www.finn.no/94798452 virket som en ganske fair pris. Er vell ganske sjeldent?
 11. trenger du extensions i det hele tatt? sikker på at det ikke bare er plug'n play? Hvis du har navigasjon fra før så må du koble baki, hvis ikke kan du koble rett i spilleren. Jeg gjorde hvert fall det på min 2002 mod uten navi. En kamerat koblet også framme i bilen, han hadde liten navi.
 12. De har lager i uk også ser det ut som, men siste jeg sjekket så hadde de ikke mulig å sende til Norge, Sverige var nærmest. http://www.eonon.co.uk/
 13. Har selv eonon Windows CE unit, og tenker å kjøpe Android versjonen når skattepengene kommer. Anbefaler å bestille rett fra eonon, tok 5 dager fra hong kong til den var levert på døra. Hvis du har mulighet så tror jeg man kan spare litt med å bestille til Sverige, slipper vell noen avgifter da tror jeg.
 14. Kommer an på bruksmønsteret ditt, men jeg ville heller ha kjøpt en 05/06 318/320d. Disse får man med meget mye utstyr til den prisklassen du ser på.