tennbrikket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  701
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21

tennbrikket hadde mest likt innhold!

Om tennbrikket

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Siste besøkende

1020 profilvisninger
 1. 2002 modell 320D. Nesten original bortsett fra ny spiller, alu ringer i instrument og opptrekt ratt. Stage 2 tuning kommer forhåpentligvis neste uke.
 2. Trodde kablene satt godt nok i, tok de ut og dyttet de skikkelig inn, er ikke verre enn å gå å prøve litt. Evt ta en diagnose
 3. Sjekk at kablene sitter ordentlig, jeg måtte remontere kablene mine, da jeg opplevde samme feil som deg.
 4. tenker bare å ha den litt lavere enn originalt.
 5. tviler ikke på at kw er bedre, men tror super sport er veldig mye for penga. Noe jeg er ute etter på en bruksbil som dette.
 6. Det høres veldig bra ut
 7. Har ikke det, nei. Kun tenkt på super sport siden det gir mye for pengene. 5500kr syns jeg virker helt ok. Men kw2 er vell noe å legge i tankene det og. Regnestykket med oppgraderinger begynner allerede å nærme seg en bra sum allerede, men må vell se på det som en hobby, sjeldent man tjener penger på det.
 8. Noen som har prøvd dette powerflex kitet på e46? https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/annet/tilbehor-foringer/powerflex_handling_pack_pf5k_1003__3677827 Har bestemt meg for å behold bilen ei god stund til. Er såpass fornøyd med den, samtidig som den har vært ganske billig i drift. Hvert fall hvis jeg sammenligner den med ett par kamerater som ratter rundt i audi b7 og b8 som har årlige verkstedutgifter på 100k. Regner med at endel av foringene rundt om på bilen begynner å merke km standen på 243k, samtidig som den fylte 15 år i juli. Bilen er i veldig god tekniskstand, men har lyst til å øke kjøregleden litt mer. Foreløpig så står TRF stage 2 øverst på listen, dette håper jeg kommer i boks snarest, har også lyst til å handle coilovers, super sport black står øverst på listen, dette blir nok å handle til våren igjen, hvis ikke det dukker opp noe bra tilbud (vet det er tilbud på GS nå, men GS er dyrt i utgangspunktet)
 9. https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/tilbehor/lydkabler/adapter/hq-cassetteadaptercdmp3/112508.11431/?gclid=CjwKCAjwzrrMBRByEiwArXcw28IxveVxZwDIeCcV1a5sdIWuzp5ZyxIFsPLDN2yu2m2bx21A4-_T3RoC8mAQAvD_BwE ble litt matt først gang jeg akte med en kompis sin dønn originale volvo 240, og han benyttet seg av kasset-aux for å få spilt musikk.
 10. For å være helt ærlig, med antall tid og energi det virker som du har brukt, så hadde jeg heller kastet inn en manuell kasse. Ikke nødvendigvis at det løser alle problemene, men.
 11. til den prisen du har lagt den ut til her, så slipper du nok det
 12. Fant en liten video på youtube, men syns det virket så meget på denne. Regner med du ikke har like sterke?
 13. Hvis du ikke har gjort det enda, så anbefaler jeg å begynne med ett ord som starter på d og slutter på iagnose. Hvis du har gjort det, så anbefaler jeg å laste opp feilkoder her.
 14. Satt litt på spissen
 15. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=58451044 kunne noe sAnt passet?