tennbrikket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  722
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21

tennbrikket hadde mest likt innhold!

Om tennbrikket

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Siste besøkende

1120 profilvisninger
 1. BMW E46 320DAT TRF stage 2 :)

  2 dyser hadde for høy indrelekkasje. Alle 4 dysene blir byttet ut med 4 brukte dyser fra TRF Eneste fordelen med 4er diesel er færre dyser
 2. Du har vell ikke tilfeldigvis oppdatert til iOS 11. Jeg gjorde det igår, og nå får jeg ikke byttet sang med rattet, dette går dog igjennom canbus på min e46. Men Spotify har blitt utrolig rart på iOS 11, fryktelig frustrerende.
 3. chippe bmw e60 525d automat

  Quickfix.no med produkter levert av TRF
 4. Den store LED pære tråden.

  Har endelig fått somlet meg til å ta ett par bilder av lyktene, samt en kvittering fra tidligere eier på hvilke lykter jeg har. DEPO 344-1109l. Leste litt på nettet i går, og der var det noen som hadde 4 små pærer som lyser opp hele ringen, men vet ikke om det er tilfelle her, ser ikke sånn ut fra framsiden hvert fall.
 5. Endelig BMW !!! Men hvilken?

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104338370
 6. LED lykter til bmw e46

  Hei, jeg har planer om å gjøre en full konvergering til LED på e46en. Siden touring aldri kom med led baklykter (tror jeg), så må man se på litt alternative deler. Fant en tysk nettside som virker til å ha noe lovende, men skulle gjerne hatt andre sine erfaringer med dem, hvis det er noen som har det her i fra i det hele tatt. Lyktene det gjelder er disse: https://www.sw-tuning.de/en/SW-Celis-LED-taillights-BMW-E46-Touring-01-06-red-crystal::1444.html
 7. E39 - Sinnssyk prisforskjell på MAF

  Tror ikke jeg hadde vært redd for å ta den billigste delen på koed. Evt hør hvilket merke det er, de er meget behjelpelig hvert fall
 8. BMW E46 320DAT TRF stage 2 :)

  Bilen går meget bra, men må prøve å holde meg litt i skinnet til tider. Kvaliteten er det nok ikke noe å si noe på, fikk en bra teknisk kontroll av bilen også. Var noen mørke slanger og eksosklemmer som manglet, men ikke noe jeg vil si er meget rart på en 15 år gammel bil. må kanskje tilbake å justere den litt, men skulle få noen forslag til løsninger forløpende.
 9. E46 armlene

  Gjorde det for ett år siden. Koed selger fult ettermonteringskit, tror jeg fikk mitt for 800kr. Eneste problemet jeg hadde var at gjengene i karosseriet måtte gjenges opp. Dette er uvanlig, men kan fort skje. Utenom det var set rimelig rett fram. Ligger endel guides på YouTube.
 10. Den Store Diagnose-Tråden! (Oppdatert, 18.03.13)

  Jeg har en med bryter og 2 uten. Har kun brukt den med bryter, og da må jeg vri om hvis jeg skal kjøre diagnose på e46 sammenlignet med e90. Hvis jeg husker det så kan jeg prøve en av de kablene jeg har uten bryter for å se om de funker. Har dog bare en e46 facelift å teste på.
 11. Den Store Diagnose-Tråden! (Oppdatert, 18.03.13)

  Står kabelen på d eller k can? Min funket i inpa uansett hvordan bryteren stod, mens i ista var den meget sær på at den skal stå riktig.
 12. Billig og bra BMW deler på nett

  Jeg bruker GS til å finne delenummer, så kopierer jeg det derifra og limer det inn i handlekurven på koed. Meget bra priser og varer hos koed, nesten alltid billigere enn GS, og med samme leveringstid.
 13. 09 BMW 325dat tungsolgt eller lettsolgt?

  vet ikke hvor mye folk legger seg opp i km på biler, men når det gjelder bmw sine diesel 6ere, så tenker jeg ikke noe særlig over det. Virket til å være rikelig med ekstrautstyr på den du linket til.
 14. 09 BMW 325dat tungsolgt eller lettsolgt?

  Er ett uttrykk som sier: "alt blir solgt til riktig pris"