tennbrikket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  775
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21 2017

tennbrikket hadde mest likt innhold!

Om tennbrikket

 • Vurdering
  Oberst

Profile Information

 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Siste besøkende

1606 profilvisninger
 1. Nytt batteri trengs...

  Kan jeg tørre å spørre hvorfor du ikke ønsker å benytte Biltema. Fant ut at mitt batteri var modent for utskifting i dag tidlig, så sitter og titter på nytt. Etter en liten runde med googling så får Biltema sine ros for grei pris, samt bra garanti.
 2. Vet før så bestilte graviton fra leverandøren av merket når du gjorde en bestilling av dem, så tok bare lengre tid+ pris påslag. Anbefaler å bestille rett ifra produsent har gjort det på begge spillerne i e46en. Tar som regel 2/5 dager med DHL express.
 3. Hei, har lenge tittet litt på polyflex til e46en. Siklet litt da GS hadde tilbud i helgen, men får tak i samme pakken til en like bra pris fra eibach f.eks, så det var ikke det største tapet. Er det noen som har montert dette på e46 vogn her inne? Hvordan oppleves kjørekomforten og kjøreegenskapene med dette? Har prøvd å lese litt på utenlandske forumet, men klarte ikke å lage meg en konklusjon da folk skrev både positivt og negativt om samme egenskap. Dette er sikkert veldig subjektivt, men. Er det noe som er verdt å bruke 2700kr + monteringskostnader. Hvordan er dette å montere selv? Mener å ha lest at å bytte foringer bare er en dritt jobb som løses ved hammer, meisel, drill osv. Er forferdelig lite dreven med å skru, men har tilgang til garasje med løftebukk samt verktøy, så noen av foringene burde vell være mulig å klare selv. De bak kan kanskje være greit å sette bort til ett verksted? Ble ett litt langt innlegg, men håper noen tar seg tid til å svare
 4. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Når man begynner å titte på e30 prisene.
 5. BMW E46 320DAT, trenger råd til senkesett

  http://xtrons.co.uk/bmw/bmw-e46-android-car-stereo/pb7846bp-android-8-octa-core-4gb-ram-32gb-rom-multimedia-dvd-player-with-7-display-custom-fit-for-bmw-e46-rover-75-mg-zt.html Registrer deg som VIP kunde så får du 15% rabatt. Greia med VIp er kun at du abonnerer på epost tjenesten. Denne kan du bare fjerne eller blokkere etterpå. Hvis de har enheten på lager så tar det 1-3 dager før du får den på døra :).
 6. BMW E46 320DAT, trenger råd til senkesett

  Klarte ikke å holde fingrene av fatet da det ble lansert ny android spiller. 8 kjerner og 4gb ram så var dette helt himmel for en som er veldig glad i sånn teknologi.
 7. BMW E46 320DAT, trenger råd til senkesett

  Niks, anbefaler å handle inn nye klips fra koed. Bavsound har en fin installasjons video av dette på YouTube.
 8. BMW E46 320DAT, trenger råd til senkesett

  https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/montering-tilbehor/stoydemping-dempematter/xtreme-door-kit
 9. BMW E46 320DAT, trenger råd til senkesett

  Takk så meget for tilbakemeldinger, men @Slavearbeider'n jeg finner bare Kw v1 til 10k inkludert mva hvis ikke jeg er helt på jordet.
 10. BMW E46 320DAT, trenger råd til senkesett

  nå føler jeg at det kriges mellom v1 og v2 . Får se nærmere sommeren hvis ett av settene kommer seg på tilbud evt.
 11. BMW E46 320DAT, trenger råd til senkesett

  har sett litt på kw v2 også, burde kanskje bare gå for dette først som sist.
 12. BMW E46 320DAT, trenger råd til senkesett

  Sitter og ser på senkesett om dagen. Men klarer ikke helt å bestemme meg. Har plukket meg ut 2 kanditater så langt. 1) super sport black 2) kw v1 Føler 90% av alle e46er kjører rundt med super sport, om dette er en bra ting, eller en uvane pga pris er jeg usikker på, men. Jeg er ikke på jakt etter det settet som går lavest. Tenker at jeg kanskje stiller den ned littegran fra org m sport høyde, altså ikke så veldig mye. Orker ikke helvete med å gnu meg over dårlig vei og høre skraping. Bilen er jo en 365 dager i året bruksbil, så trenger ikke noe senkesett som er laget for banekjøring, men en mellomting av komfort og sportslighet hadde vært fint, selv om dette sikkert er veldig subjektivt. Har prøvd å lese litt på utenlandske forum, men av det jeg fant så var det mere krangling enn saklig diskusjoner. Hvis noen har andre innspill på senkesett så er det bare å skyte inn. Angående budsjett så tenkte jeg å legge meg på rundt 10 laken, men kan strekke meg litt, hvis man får ett meget merkbart bedre sett til 13k. Men etter hva jeg har fortstått så får man som regel det man betaler for.
 13. BMW 116d , strøm borte

  Jeg har ikke så veldig mye peiling, men over noen år på forumet her, så mener jeg at enkelte har hatt problemer med jording tilknyttet motor/gir. Prøv og ta noen søk på Google angående dette, tror du skal få noen treff. Se øverst på side 5 her, skal visst være en «kjent» problemstilling på 1 serie.
 14. Johnny´s BMW M3 ///E46

  Sweet! Gjorde en bestilling forrige uke på den nyeste spilleren. Octa core, android 8 og 4GB.
 15. Johnny´s BMW M3 ///E46

  Meget fin bil. Helt rå fargekombinasjon. Hvordan opplever du spilleren? Har selv en Windows CE unit som jeg har hatt i snart 3 år. Lysten til å oppgradere har tatt overhånd. Ser xtron har lansert en spiller med android oreo og 4gb ram i stedet for 2gb. Har selv sverget til eonon, men dem har ikke lansert sin versjon enda, største forskjellen er software mellom disse enhetene, alt av hardware blir laget på samme fabrikk.