Bækkmann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  437
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Bækkmann

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 12/31/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Levanger - Trøndelag
 • Interesser:
  Gitar, BMW og bil. Altså BMW.
 • Kjøretøy
  F10 530d M-Sport

Siste besøkende

1942 profilvisninger
 1. BMW Office med iPhone - CIC

  Med hvilken iPhone, og hvilken iOS? Du har vel NBT du, ser for meg at det er noe friskere på telefon oppkobling?
 2. BMW Office med iPhone - CIC

  Hvilken årsmodell har du? Connected Drive portalen er vel ubrukelig før 2013/14 modeller? Jeg får beskjed om at "Bilen kan ikke tilføyes kontoen din"
 3. BMW Office med iPhone - CIC

  Der var den siden ja, takk for link Det var jo kjipt.. Virker som at det er ingen telefoner som har full funksjonalitet. @SweetBMW har heller ikke løsningen på å gjøre det umulige mulig?
 4. Hvordan er Office funksjonaliteten med iPhone? I dette tilfellet, gjelder det en 2011 mod F10, VIN - C513814. Telefonen er en iPhone 8, med iOS 11.2.6. Har oppdatert det jeg vet om av telefon / Bluetooth software, og huket av det jeg kjenner til av Bluetooth relaterte tillatelse på telefonen. Siden mail-ikonet vises på "Unread Messages" så burde det kanskje funke? Testet med å sende en mail til meg selv for å sjekke om det var kun uleste mail som kom frem, men det gjorde det altså ikke..
 5. Fikk endelig byttet den stakkars start/stopp knappen i helga. Denne har irritert meg siden jeg kjøpte bilen, men det tok bare et års tid før jeg fikk meg til å investere de 56 kronene for å kjøpe ny knapp. Meget fornøyd med resultatet! Siden @Walkabout tipset meg om å bytte ut nyrene med dobble riller i fjor så har det også stått på ønskelista i lengre tid. Kjøpte et billig sett fra ebay for rundt 350kr, men det var ikke særlig å skryte av. Nyrene hadde dårlig passform, og de nederste klipsene ville ikke en gang "klikke" på plass. Når jeg skulle lirke de ut av fangeren igjen, så røyk samtlige klips.. Spekulerte på om det kunne være jeg som klabbet det til, men det gikk jo utrolig lett med de orginale M-Performance nyrene så.. Skylder på dårlig dritt-vare! Er det noen som vet av et sett som faktisk duger?
 6. Min alpinhvite F11 [photoshoot s. 45]

  SweetBMW Han fikser det ja ^^
 7. Min alpinhvite F11 [photoshoot s. 45]

  Han fikser det ja Nei, blanking er vel at speedometeret må "nullstilles." Mener det er en sånn eeprom chip som lagrer VIN info. bla. km. stand.
 8. Missforstå meg rett, det er utrolig hvor lite som skal til for å få bilen så bra innvendig! Det er jo litt jobb, men det koster jo ikke all verden! Har sett videoer av gamle låvebiler som faktisk ikke ser så verst ut etter noen timer med vask og rens. Alt går an!
 9. Min alpinhvite F11 [photoshoot s. 45]

  Dette blir rått! Det så usedvanlig pent ut Mitt har noen riper i glasset, vurdere å bytte ut det. Hvordan fikser/fikset du blanking? kjøpte du ferdig blanket?
 10. Ang. Connected Drive i import bil.. Les denne tråden:
 11. Har lest noen tråder her inne om servicebesøk, og flere av de skriver at bilen er vasket hos BMW / Bavaria ved service?? Er dette noe som forventes der sørpå, for noe sånt hadde jeg aldri i verden forventet! Jeg hadde nok ikke ønsket det heller når time-prisen klatrer opp mot 1000kr. i timen.. Da kan de helst bli ferdige raskest mulig
 12. Såvidt jeg vet så gjelder dette kun i "Nazi-Norge." Har en kompis som fikk bot i Sverige, men ingen prikkbelastning i Norge.
 13. Surt!! Men så er det jo kjekt at boten ikke ble høyere enn den ble heller da. Har planlagt Europa tur med F10'en siden jeg kjøpte den i fjor selv. Holder meg glatt unna Sveits, da blir det til fots isåfall.
 14. Det er iværtfall alt for liten forskjell på standard rattet og det gamle M-sport rattet. Ser jo nesten helt likt ut..
 15. Helt enig! Løfter interiøret vesentlig. Syns det er litt for klumpete det gamle rattet. Passer myye bedre i en stor 7-serie eller en X3/X5 Der ser det mer maskulint ut.