sst079

Medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sst079

 • Rang
  Sersjant

Nylige profilbesøk

240 profilvisninger
 1. Har et problem med min E46 320i - jeg får ikke luft ut av dysene i «midtrekka» i bilen. Altså de to som befinner seg over radio, samt de på høyre og venstre side. I dysene opp mot frontruta og i fotbrønn blåser alt som normalt. Noen som kan ha en formening om hvor feilen ligger?
 2. sst079

  80 eller 97 gr. termostat på M52?

  Supre tilbakemeldinger, takk😊 For meg er det ikke aktuelt med herjing på noen måte, bare «normal» kjøring. Skal i og for seg flytte til et strøk med vesentlig kaldere klima enn her på østlandet. Kanskje det da kan være naturlig å gå for en 97 gr.
 3. sst079

  80 eller 97 gr. termostat på M52?

  Takk for svar😊 Da skjønner jeg det slik at jeg i utgangspunktet kan kjøre på begge, men hovedsaklig bør kjøre på 97.
 4. sst079

  Valg av ny bil (E34) Tips?

  Jeg har selv 12 stk. E34 på samvittigheten. Har hatt 520i, 525i, 530i (V8) og 540i. Har vært fornøyd med absolutt alle, men den bilen som har satt mest spor er naturligvis 540i med 6-trinns manuell (og UUC shortshift😍) Jeg byttet denne i en E46 330dT, noe jeg den dag i dag angrer bittert på. En annen ting når det gjelder 540-motoren - den er helt suveren å montere kompressor på! Da får du virkelig guffe, og ikke minst driftssikre hk. Er egentlig bare én ting jeg ikke liker med E34, og det er snekkestyringen. Den blir ALLTID slækk, og det er begrenset hvor mye man kan stramme disse. Kan kanskje bygge om til M5-styring...har ikke den tannstang? Lykke til i jakten!
 5. Skal bytte termostat på min 320i, men ser den kommer i to forskjellige versjoner hva gjelder åpningstemperatur. En på 80 og en på 97 grader. Spiller det noen rolle hvem av disse man velger?
 6. sst079

  Byttet kamakselsensor - hjelper ikke.

  Heisann. Beklager, så ikke denne før nå. JA, jeg har endelig funnet ut av det. Fikk faktisk ordnet to fluer i én smekk. I tillegg til problemet i tråden, så har det luktet veldig bensin når jeg fyller full tank. Kilden til begge problemene var «lokket» til bensinpumpa som var rustet og ikke tett. Pakningen var også morken. Byttet dette, og problemene forsvant
 7. Er litt nyskjerrig og lurer på om det er noen i klubben som innehar min gamle E34 540 iT/6. I mitt eie var dette et prakteksemplar, og en typisk klubb/entusiast-bil. Det dreier seg da om en Diamant svart bil, med det lyseste sportskinn-interiøret (nesten hvitt). Jeg monterte bl.a UUC shortshift og 8+9x18 BBS RC090 på sommerhjul. Husker dessverre ikke reg.nr. Anyone?😊
 8. sst079

  Byttet kamakselsensor - hjelper ikke.

  Hjertelig takk, xracer....dette skal jeg kikke videre på i morgen! Gylden grunn til å trekke ned i garasjen (med andre ord - litt veltrengt fritid fra kone og barn, på en søndag)😊
 9. sst079

  Byttet kamakselsensor - hjelper ikke.

  Bensintrykkregulator høres jo logisk ut. Må jeg sjekke nærmere. Hvordan sjekker jeg bensintrykk på railen? Noe jeg får til selv i garasjen? Takk for tips, xracer😎
 10. sst079

  Byttet kamakselsensor - hjelper ikke.

  Jammen😒 Men det jeg har funnet ut nå, er at om jeg kjører bensinpumpa to ganger før jeg starter, så kommer den med én gang. Gir dette nye ledetråder til hvor feilen ligger, tro?
 11. sst079

  Byttet kamakselsensor - hjelper ikke.

  Så ikke denne før nå, takk!😊
 12. sst079

  Byttet kamakselsensor - hjelper ikke.

  Ja, summer fint i bensinpumpa...
 13. sst079

  Byttet kamakselsensor - hjelper ikke.

  Jeg kjører denne opp igjen en gang til. Etter bytte av veiv og kamakselsensor, bensinfilter, samt belg mellom luftfilter og innsug (gamle var morken, dro litt falskluft) er bilen akkurat som den var tidligere - tungstartet! Kjørte ny diagnose i går, ingen feilmeldinger. Lurer nå på hva som er et naturlig neste steg...bensinpumpe? Eller hva med lambda? Men det burde kanskje slått ut på diagnose?
 14. sst079

  Ulyd i vannpumpe?

  Da er raklelyden identifisert, og det VAR vannpumpa som sang på siste verset. Ny er på plass, og alt i skjønneste orden Takk for tilbakemeldinger!
 15. sst079

  Ulyd i vannpumpe?

  Ser den! Grunnen til at jeg spør er at jeg fikk for et par mnd siden beskjed fra en mekaniker om at vannpumpen begynte å bli sliten. I løpet av de siste 2-3 dagene har det dukket opp en slik raklelyd i fremkant av motor. Så jeg «håper» jo da at dette kan skyldes vannpumpen, og ikke andre ting.