Kristian 325

Medlemmer
 • Innholdsteller

  146
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Kristian 325

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag 04/08/94

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lyngdal,Vest Agder
 • Interesser:
  BMW (E36 coupe er min favoritt)
  Skruing og maskinering (CNC)
 • Kjøretøy
  E36 325ic,E92 325i

Siste besøkende

848 profilvisninger
 1. toppakning??

  Siden du bare kjører småturer,så er det mest sannsynlig bare kondens.Du skriver at det er noe guffe på påfyllings lokket for olje,det er typisk når det er mye kondens i motor.Vanlig på denne tiden av året,pluss at rekkesekser bruker litt tid på å bli skikkelig varm.
 2. BMW E36 sedan/coupe kjøpes

  Hei. Som oversikten sier så er jeg på jakt etter en BMW E36.Det trenger ikke å være en strøken bil,bare det er en sedan eller coupe med 2,5liter eller 2,8liter rekkesekser motor så er jeg fornøyd.Både manuell og automat er interessant.Helst en med skilt og som er EUgodkjent i noen måneder fremover. Er villig til å betale en god pris for 325i eller 328i. Rask handel.Trenger en bil nr.2 siden min E92 325i er satt inn til vinterlagring.Nå for tiden låner jeg bil,det er upraktisk og ikke noe gøy i lengden. Kontakt meg her inne eller på 92034191 for en hyggelig BMW prat.
 3. LØST: E34 525i LMM/Lambdasonde - merkelig feil?

  Hei. Jeg hadde samme problemer med en E36 325i (M50B25 NV) plutselig under kjøring døde den bare ut,fikk start på den igjen men den gikk som en dass.Motoren klarte ikke å dra,bare ujevn gange,pottesmell og suttring fra motor...Klarte heller ikke å få den opp i turtall,stoppet på ca.3000 uansett hvor mye gass jeg gav,da var det lambdaen som var problemet. Bare et tips,hvis du finner ut at LMM og ledningen til LMM ikke er problemet hos deg:)
 4. E30 325i/325ix bærearm foring

  Hei. Selger 2stk helt nye foringer til BMW E30 325i/325ix.Det er de foringene som skal monteres bak på bærearmene foran,i slike feste braketter. Er bare å slå/presse ut gammel foring og slå/presse i ny foring i feste brakettne,rask og enkel jobb:) Selges for 200kr samlet,jeg kan sende.Delene befinner seg i Lyngdal,vest-agder. Bilder sendes ved interesse:)
 5. Solgt!

  Solgt.
 6. BMW E36 motorsport vinge

  Hei. Jeg selger en original bmw motorsport vinge til E36 sedan/coupe. Den er hel,pen og komplett. Den er lakkert i fargen daytona violet. Selges fordi jeg har to slike vinger Kom med bud. Den befinner seg i Lyngdal,vest agder.
 7. Solgt!

  Hei. Jeg selger et insug til M50B25 motor,det er hentet ifra en original BMW E34 525i 1992. De fleste her inne vet sikkert det meste om et slik insug,men jeg kan jo gi litt informasjon allikevel:) Insuget kan brukes på motorer som:M50B25,M52B25 og M52B28. Bruker man dette insuget på en M52B25 motor som har mindre insug og derfor "bare" 170hk originalt,vil man får 192 hk som 325i ble levert med originalt fra fabrikk. Bruker man insuget på M52B28 så frigjør man også noen hk.Med en god original motor,chip,grenrør,effektanlegg og dette insuget kan man klare å dra ut ca.220hk. MEN,skal man får dette til å gå helt rent og få mask effekt ut,så bør man kjøpe en chip som er lagd for M52B25/M52B28 motor med M50 insug. Andre ting jeg anbefaler som sagt er,grenrør,effektanlegg hele veien og ferdig ombyggings kit slik at slanger og gass spjeld som skal monteres på insuget passer rett på. Man får med dysegalleri fra samme motor,med nye o-ringer til dysene og pakninger til insuget med på kjøpet:) Kom med bud.Bilder kan sendes ved interesse:) Delen befinner seg i Lyngdal,vest agder.
 8. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Ja det skjønner jeg:)ABS modul er ikke en billig del nei,dessverre:( Hvis ikke du får opp feilkoder via diagnose eller får lånt en annen abs modul,så har dessverre ikke jeg flere ideer.Gul håndbrekk lampe lyser jo uansett når det er noe galt med bremsetrykket og antispinn lampe kan være flere ting,så det er vanskelig å si nøyaktig hva det er årsaken til problemet.Men jeg holder en knapp på abs modulen som sagt. Lykke til videre med feilsøkingen,håper at du finner en løsning på det! Mvh Kristian
 9. Lufting av bremser! ( Mastersylinder ) haster!

  Hei. Det høres jo ut som om det er ABSmodulen som driver å kødder,slik du beskriver at lampen for håndbrekk lyser(det lyser sikkert gult lys og ikke rødt som når håndbrekket er på tipper jeg) og lampen for abs og antiskrens lyser også. De samme lampene drev å lyste og styrte når abs modulen tok kvelden på en kompis sin E46 320d,vi fikk frem feilmeldinger via diagnose,at abs modulen var defekt.Men i vårt tilfelle lyste jo lampene hele tiden. Det med at det ikke er en dråpe med bremsevæske i bremsene bak,er jo merkelige greier når du har fullt foran.Det problemet hadde ikke vi.Men det er jo abs modulen som styrer bremsevæsken/trykk som går ut til hver krets abs/antiskrens,så mest sannsynlig så er det jo der problemet ligger. Mvh Kristian
 10. Panser til E36 Coupe ønskes kjøpt.

  Jeg er fortsatt på jakt etter panser til E36 coupe,i vest agder området:)
 11. Slett!Solgt.

  Solgt!Emnet kan slettes.
 12. BMW 320 / M3 3.0

  Hva kommer ca.pris til å være når du legger den ut for salg?:)
 13. Hei. Jeg er på jakt etter et greit panser til E36 coupe,fage har ingen betydning da det skal lakkeres uansett. Det må være i vest agder området!Jeg henter selv. Kan og være interessert i E36 M3 frontfanger i grei stand,pluss andre deler.
 14. Den store finn.no tråden.

  Nei,det er jo sant:)Tok vel "litt" hardt i når jeg skrev det..Jeg fikk det jo til å høres ut som om det var en haug med folk som kjøpte godkjent ombygget 3,0L til 180K.Men jeg vet om 1stk som ble solgt for en meget høy pris for noen måneder siden,så utifra det så ble jeg litt overrasket over at denne 3,2L ikke har blitt solgt. Men det skjønner jeg nå utifra alt dere har lagt merke til med den 3,2L:)Så jeg må bli flinkere til å studere bildene i annonser nøyere merker jeg og ikke overdrive så fælt,hehe:)
 15. Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=96654287 Hei. Er det noen her som kjenner til denne bilen?Den har vært på finn veldig lenge nå. Den er ombygget til 3,2L,folk kjøper jo godkjent ombygget 3,0L til nesten samme pris nå,så jeg er overrasket over at denne ikke har blitt solgt for lenge siden.Ser at bakluken ikke ser helt bra ut,men det er jo ikke et stort problem.