Kristian 325

Medlemmer
 • Innholdsteller

  181
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Kristian 325

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag 04/08/94

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lyngdal,Vest Agder
 • Interesser:
  BMW (E36 coupe er min favoritt)
  Skruing,kjøring og maskinering (CNC)
 • Kjøretøy
  E36 325i,E92 325i

Siste besøkende

1373 profilvisninger
 1. Feiltenning(?) e46

  Ja jeg tenker og at det først og fremst er en en coil (den på sylinder nr.6) som begynner å bli dårlig.Siden dere fikk opp den feilmeldingen under forrige diagnose og med tanke på at den noen ganger ikke går på alle sylindre.Minner meg veldig om min 325 før. Jeg har og opplevd at en ødelagt lambdasonde (de før katalysator) kan gi feilmelding "missfire",gul motorlampe og at den ikke går på alle sylindre.Men da fikk jeg ikke motoren til å dra mer enn 3000 omdreininger og 40km/t da gikk den bare på fem sylindre hele tidenDet stemme også at vaccum lekkasje kan føre til missfire slik de skriver over her:) Lykke til og håper at det ordner seg:)
 2. Feiltenning(?) e46

  Feilkode "Missfire" kan ha sammenheng med en coil som begynner å bli dårlig/er ødelagt. Jeg hadde en 325 som oppførte seg nokså likt som din 320,den mistet plutselig motorkraft,motorlampe kom opp og hørtes ut som den ikke gikk på alle seks sylindre.Videre tok jeg en diagnose og fikk opp "Missfire sylinder 2"Da var det en ødelagt coil til sylinder nummer 2 som var problemet. Er jo greit å begynne med det billigste,skifte alle seks pluggene:)Da vet du at de har blitt skiftet og at det ikke er de som er problemet. Hvis problemet oppstår igjen så hadde jeg først og fremst tatt en diagnose,hvis du da får opp den samme feilmeldingen så hadde jeg byttet coilen på sylinder nr.6 (den som er nærmest torpedoveggen)Blir den ikke bedre da,sjekk at ledning til coil nr.6 har strøm,sjekk dyse nr.6 og sjekk kompresjon på sylinder nr.6.
 3. Pris på BMW batteri hos Bavaria??

  Takk for svar alle:)Kjempe:) Batteriet som stod i min bil var et vanlig syrebatteri produsert av Banner for BMW.(70AH 570A) Bilen er en E92 325i 2007 med lite utstyr. Jeg var i kontakt med Bavaria via mail i dag og de sa at det fantes to typer batteri til min bil,70AH syrebatteri og 70AH AGM.Pris for vanlig syrebatteri var 2162kr mens pris for AGM batteri var 3938kr. Så det stemmer veldig bra det dere har skrevet om pris:)Takk for alle tips og god hjelp alle
 4. Åpne bakluke på E87 uten støm. Haster :)

  Hei. Jeg fant denne videoen på youtube som viser hvordan du åpner bakluken på BMW E87 uten strøm. Kort fortalt,legg ned baksetene,se etter et lite deksel nede til venstre (innvedig)på bakluken,vipp dekselet ut og dra i den vaieren lignende delen som ligger bak dekselet.
 5. Pris på BMW batteri hos Bavaria??

  Ja det vet jeg,men takk for tipset uansett Jeg har vurdert AGM batteri fra Biltema,hadde den største versjonen i bruksbilen jeg hadde før.Kjempe fornøyd:) Men jeg liker helst å holde det meste originalt på E92en,de andre bilene er ikke så nøye,hehe:) Skal innom Bavaria på mandag for å høre på pris på originalt batteri hvis jeg ikke hører noe her,så får jeg se hva det blir til.
 6. Suzuki TSX deler ønskes kjøpt

  Jeg har en kamerat som er på jakt etter deler til Suzuki TSX 50cc (moped). Han driver å bygger opp en TSX men han mangler endel deler.Så han ønsker å komme i kontakt med noen som har noen deler til TSX som er i god/original stand.Eventuelt bra dele moped. Helst på sørlandet,nærmere bestemt agder området.Men det er lov å ta kontakt selvom man ikke bor på sørlandet,hehe:) Ta kontakt:) Mobil:92034191 sms eller ring Mail: kristian325@outlook.com
 7. Hei. Jeg skal skifte batteri i en E92 med originalt BMW batteri 70AH og 570A. Fant ut at jeg vil gjøre det før jeg tar den ut fra vinterlagring. Nå driver jeg å undersøker litt på priser og lurer på om det er noen som vet hvor mye CA.pris er på et slik batteri hos Bavaria? Har kikket litt på koed og GS,tenker hvis prisen er nokså lik hos Bavaria så kjøper jeg det der,siden jeg ikke er noe særlig gira på å få batteri i posten.
 8. Vindusvisker som ikke funker

  Her ser du vindusvisker mekanismen til BMW E39,jeg hadde begynt med å sjekke staget som går fra vindusviskermotoren til venstre visker.(Hadde det vært vindusviskermotoren eller ei sikring som var problemet så hadde ingen av viskerne fungert)
 9. Vindusvisker som ikke funker

  Sannsynligvis et stag i vindusvisker mekanismen som har hoppet av eller som er i ferden med å gjøre det.
 10. Deksel til E36.

  Jeg ønsker å kjøpe del nummer 9 på bildet,i fargen svart.Trenger 2stk:) Noen som har?EVENTUELT NOEN SOM VET HVOR JEG KAN FÅ KJØPT DETTE??? DE HAR IKKE DETTE PÅ GS ELLER KOED.
 11. Torx Spec Girkasse ETC

  Et alternativ er jo Haynes boken til BMW E46:)Den har tabell for tiltrekningsmoment (NM) av bolter på E46. Boken selges på biltema,bilxtra,torshov og andre bilrekvisita butikker. Kjekt å ha ei slik bok,masse nyttig informasjon og tabeller i den boken,som ikke er så lett å finne kjapt på nettet:)Jeg har bare til E30,E34 og E36 ellers skulle jeg ha hjulpet deg.
 12. Ford S-Max Titanium 2,0tdci 2012

  Hei. Jeg har en Ford S-Max Titanium 2,0tdci 140hk/320nm som jeg ønsker å selge. Det er en 2012 modell som har gått 112 xxx km og har fulgt de fleste servicer.Velholdt bil i bra stand kort sagt. Den har endel utstyr som Titanium ,automat girkasse,fjernstyrt webasto,avtagbart hengerfeste,sota ruter bak,parkerings sensorer,varme i frontrute,xenon,LED kjørelys,adaptiv cruisecontroll,+++Den har nylig fått ny frontrute som er montert av dyktige fagfolk hos hurtigruta carglass,da ble også diverse sensorer i frontruten kalibrert. Salgspris er 290 000kr. Ta kontakt for mer info,ved interesse:)
 13. Tips til støtdempere e91.

  Jeg er veldig fornøyd med Koni.God kvalitet,holdbare og sportslige dempere.Gode til både hverdagskjøring og aktiv/sportslig kjøring:) De selger Koni dempere til E91 på autodoc.co.no.Jeg har handlet ting av dem før og er veldig fornøyd:)Det eneste er at det er litt lang leveringstid på noen ting. Ellers er det jo endel Koni dempere til E91 på ebay.
 14. Kjøp av E9x Tips og rådføring.

  Haha,må le litt av at visse folk påstår at bensin motorene i E9X er totalt sjeleløse,ja jeg kan være enig i at bensin 2,0liter rekke firer er i slappeste laget og ikke har noen sjel og sjarm i seg.Mulig det var det de mente og at jeg har misforstått. 325i,330i og 335i vill jeg si at har sjarm og sjel i seg.Alle har jo den krakteristiske og flotte lyden av en bensin rekkesekser,slik som BMW har vært kjent for i mange år. 325i N52/N53 minner meg endel om de eldre motorene til BMW som M54 og litt S50B30 med tanke lyd og hvor i registeret den begynner å dra skikkelig. E92 er jo designet og utviklet som en sportsbil,så hvorfor skulle ikke en bensin rekkesekser passe like godt inn som en diesel motor?:) Det kommer jo selvfølgelig ann på hva man skal bruke bilen til,men jeg har ikke inntrykk av at mange bruker E92 til å dra henger eller som fler bruksbil.Der egner nok E90 og E91 med diesel motor seg bedre,så lenge man ikke driver med mye småkjøring. Er selv eier av en E92,den har jeg eid i snart 2år og det eneste jeg har måtte skifte er pakningene/listene til dørene.Ellers passer jeg på å skifte olje hver 10 000km da N52B25 og N53B30 er litt kresne på oljen.Andre ting er at disse motorene en tendens til å tikke litt når dem er kalde,hvis de blir mye kald kjørt.Det gjelder egentlig mest N52B25 motoren.Problemer relatert til ABS/DTC systemet er også et nokså vanlig problem med E9X serien,som nevnt tidligere.
 15. Kjøpt!Bremsecalipere til E36 328i kjøpes.

  Da har jeg bestilt nye ventilerte skiver og calipere bak til E36 328i:)Så da er jeg ikke på jakt etter det lengre.