Basse Lusk

Medlem
 • Innholdsteller

  559
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Basse Lusk vant dagen sist September 24 2015

Basse Lusk hadde mest likt innhold!

Om Basse Lusk

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim

Nylige profilbesøk

1531 profilvisninger
 1. Basse Lusk

  Bmw e61 177hk motor?

  https://finndel.no/bildeler.aspx?dk=1503&bk=060601
 2. Basse Lusk

  X5 E70 stopper under kjøring

  Dieselpumpe? Eller, burde gitt hyppigere feil enn med 30-40 mils mellomrom. Du mente ikke km? Bør få tatt en diagnose.
 3. Basse Lusk

  Hvordan finne fargekode?

  Den generelle fargebeskrivelsen finner du i linken over, men nyansen står ikke der. Ta en tur innom et lakkverksted, de har måleapparat som gir eksakt svar.
 4. Basse Lusk

  Motorolje til N47 (F11) 184hk xDrive

  GS kjører ofte kampanje på 5-literkanne (merk det, de andre er 4 liter) til halv pris, men selv for fullpris er den relativt rimelig: https://www.gsbildeler.no/servicedeler-oljeprodukter/gulf_formula_ule_5w_30_5l_ll_04__1686236
 5. Basse Lusk

  Den store LED pære tråden.

  Har montert AE LED i frontlyktene. Er det meningen at "klumpene" på ledningene skal ligge løse i lyktehuset?
 6. Basse Lusk

  19" vinterhjul?

  Klima vinterstid har betydning for vurderingen av om dette er fornuftig. Ferdes du på veier med dårlig brøyting og vaskebrett, er lavprofil definitivt ikke å anbefale. Du vil ønske all den ekstra dempingen og grep normale vinterhjul kan gi. Men er veiene du kjører stort sett våte av veisalt vinteren gjennom, så er det vel ganske hipp som happ. Sett bort fra at det er betydelig prisforskjell på større dekk. Sørg også for at felgene tåler salt.
 7. Basse Lusk

  Kjøp av BMW 3 serie

  Mitt valg også. Får 200 hester ut av 114i med tuning. Er datteren bilinteressert - noe valg av merke kan indikere - så gir en tunet 1-serie mest bil og kjøreglede for pengene. I det hele tatt er 1-serien, også eldre modeller, en meget fin førstegangsbil. Bruker mindre drivstoff også på grunn av lavere vekt, det har sikkert betydning for en tynn lommebok. Noe å tenke på er hva bilen koster i bruk og vedlikehold, ikke bare kjøpsprisen. Forskjellen på dekk og bremseskiver kan utgjøre mange tusen kroner mellom en 1-serie og en større BMW.
 8. Basse Lusk

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  Det er BMWs blinklys jeg savner først når jeg setter meg bak rattet i en annen bil. Når man har lært seg hvordan dette fungerer, så er det gjennomtenkt og praktisk: Dytt helt opp for fast blink, dytt lett i samme retning for å slå av, dytt lett fra avslått tilstand for tre hurtigblink. Når du har dette i fingrene, fremstår den mekaniske hendelen i andre bilder som unødvendig tungvint og gammelmodig. Jeg har endog endret "hurtigblinken" fra tre til fem blink, som er nok i de fleste situasjoner, ikke bare til feltskifte og ut av rundkjøringer. Jeg har testkjørt nye XC60 hybrid, nye Mercedes GLC 250 og X3, må si meg enig med journalisten i at Volvo virkelig har tatt store sprang fra forrige versjon. Komfort, kjøreopplevelse, design, ... skulle tro det var minst 10 år mellom de to siste modellene. Mercedesen utmerket seg for øvrig med forbløffende rolig motorgange. Måtte sjekke om dette virkelig var en diesel. Jo da, det var det. Hvordan får de det til?
 9. Basse Lusk

  Trenger deres mening

  Hva med 500 kroner per lykt halogen: https://finndel.no/bildeler.aspx?dk=0531&bk=060501 Eller xenon: https://finndel.no/bildeler.aspx?dk=0156&bk=060501
 10. Basse Lusk

  Programmere DPF og EGR i Trondheim

  Det er også to tuning-firmaer som holder til ved Terminalen 1 på Heimdal, Optituning og Tuningsenteret. I alle fall en av dem gjør slike ting.
 11. Basse Lusk

  Bremseskiver på i3

  Tja, det er vel implisitt at det er alt annet en bremseflatene som lakkeres. Bremseflatene ruster for øvrig på få timer. Men om du vil, så er det ikke galt å lakkere bremseflatene heller, med egnet lakk, selvsagt. Flere produsenter, blant annet Bosch, leverer skiver som er behandlet med et rustbeskyttende belegg over det hele (ligner på sinklakk). Dette slites bort fra bremseflatene etter hvert.
 12. Basse Lusk

  Bremseskiver på i3

  Kan ikke svare deg på spørsmålet, dessverre, men skulle forundre meg om det var noe spesielt ved bytte av skiver på i3. Du bytter på grunn av rust, ikke slitasje? Skal godt gjøres å slite bremsene på en i3, da kjører man kanskje ikke helt slik en elbil skal kjøres (regenerering). Har en i3 selv, registrerte rust etter et halvt år, men tenker å lakkere skivene, for hva er vel vitsen med bytte når rusten kommer igjen om noen måneder.
 13. Men vil det ikke være slik at 676 gir mest fleksibilitet for eventuelle tredjeparts forsterkere? Fordi 677 er basert på proprietær fiberkabling, vil en måtte trekke kablingen fra HU på nytt hvis en annen forsterker skal inn.
 14. Høyttalere kan du bytte ut plug&play, lyden blir bedre bare med det. Men din bil har ikke forsterker (antar du har basisanlegget), så for full retrofit må du montere forsterker bak og trekke ledninger til radioen. I tillegg må radioen programmeres om til HiFi. Det enkleste er nok å kjøpe en ferdig pakke, for eksempel Alpine Hifi retrofit kit. Se ellers debatt her.
 15. Basse Lusk

  Brann BMW i8

  Her må det da ringe en bjelle!? Dette kan bli kronargumentet i saken mot DNB/Bavaria. Sjåførens erfaring i forkant av nedsmeltingen: Eksakt som forventet dersom prosedyrene for etterfylling ikke ble fulgt. Kan verkstedet dokumentere at de spesielle prosedyrene for akkurat denne bilen er fulgt? Tviler på at det foreligger en god nok samsvarserklæring, eller detaljert beskrivelse av utført jobb. Her er det snakk om et så stort beløp at politiet bør etterforske saken for å bringe klarhet i hva Bavaria har gjort, og den aktuelle medarbeiderens kunnskap om prosedyrene. Først kommer de med en påstand med vidtrekkende økonomiske konsekvenser for deg, og implisitt hevder at du ikke har fortalt sannheten, så ødelegger de bevisene slik at du ikke har mulighet til å innhente uttalelser fra andre eksperter. Dette kan bare ikke bli stående i en rettsstat.