Basse Lusk

Medlem
 • Innholdsteller

  506
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Basse Lusk vant dagen sist September 24 2015

Basse Lusk hadde mest likt innhold!

Om Basse Lusk

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim

Nylige profilbesøk

1266 profilvisninger
 1. Basse Lusk

  Den store LED pære tråden.

  Er dette greie LED-blinklys? Forstår det slik at det ikke trengs koding eller motstand for disse? Samtidig en oppgradering av de litt dulle standard-lyktene.
 2. Basse Lusk

  Lufting av bremser og diagnoseverktøy.

  Kjenner dessverre ikke til hvor releet ligger på F25, så her må andre trå til. E83 har sikringer og releer her. Er du uheldig har de flyttet ABS-releet til en samlemodul i din modell.
 3. Et irritasjonsmoment kan for noen være at kameraet ligger åpent for smuss og snø, med dertil forringet funksjon. BMW har jo kameraet lukket inne i baklukeemblemet på noen modeller som avhjelper dette. Du vurderte ikke et slikt "emblemkamera"? For stiv pris kanskje, eller kan det ikke brukes på F10? Ellers inspirerende å se at du våger (og gidder) å sette i gang et såvidt omfattende prosjekt.
 4. Basse Lusk

  Den store finn.no tråden.

  Ref linken i innlegget over: Sjekk det motorrommet på en 18 år gammel bil, ser ut som den har kommet rett fra fabrikken. Kan sies om resten av bilen også, som er i en tilstand hvor man nesten blir redd for å bruke den. Får endelig håpe bilens neste eier er en like nidkjær entusiast, det fortjener den.
 5. Basse Lusk

  E61 baklukerust og garanti

  Utrolig irriterende. Hadde ikke gitt meg på dette. Ville forsøkt å argumentere med at den rusten du beskriver (sitert under) ville medført samme lakkjobb uansett om den hadde blitt oppdaget tidligere. For å få det pent vil det ofte være nødvendig å lakkere hele bredden. Oppsøk et lakkverksted for en uttalelse om dette.
 6. Basse Lusk

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Klage på Dekkonline for rot forårsaket av PostNord? Det er noe som heter "å rette baker for smed". Men tipper Dekkonline ønsker fornøyde kunder, så de kommer deg nok i møte hvis du tar en vennlig tone. Det vil si at du ikke slenger et krav i fleisen på kundedbehandleren, men forteller om din frustrasjon over å måtte vente så lenge, som du forstår skyldes forhold utenfor Dekkonline sin kontroll. Tar de ikke hintet, så er det mulig å spørre om det kan være håp om en kompensasjon.
 7. Basse Lusk

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @TRFDet er uhyre sjelden at spådommer om fremtiden slår til, og jo lenger frem i tid, desto mindre er treffsikkerheten. Derfor er det relativt trygt å satse en formue på at dette ikke kommer til å slå til. Ikke i nærheten. Ta gjerne med klimaspådommene i samme slengen. Det som er så irriterende, er at folkene som spådde ligger under torva, eller sitter dement på gamlehjem den dagen seieren skal innkasseres. Det blir liksom ikke det samme når du ikke kan peke nese til de som tok feil. Sikkert derfor spådommene skyves så langt frem i tid at spåmakerne kan være trygge på at de ikke trenger å stå til rette for dem.
 8. Sant nok. Ser ut som dette er en av leverandørene til graviton.no, og der har de samme enhetene Android 6, 7 eller 8, mer ram og kraftigere prosessor, men graviton har ikke denne som er laget for E8x-serien. Kanskje websiden til leverandøren ikke er oppdatert, eller at de sender kraftigere enheter til Europa. Sjekk med graviton om de kan skaffe denne for E8x med oppdatert maskinvare og nyere Android? Det er ikke bare å skjære ut plass på det gamle?
 9. Ville definitivt ikke montert noe originalt, statisk og utdatert, men noe moderne, fleksibelt og fremtidsrettet, som for eksempel denne: http://www.a-carnavi.com/pd.jsp?id=42#_pp=0_410_40 Edit: De originale parkeringssensorene på E8x-serien fungerer faktisk veldig bra. Ser for meg dog at dette blir relativt dyrt å ettermontere. Er det egentlig behov for både ryggekamera og sensor? Kjekt med begge deler, selvsagt, men her bør det vurderes om prisen står i forhold til det du får, når du altså har kamera uansett.
 10. Basse Lusk

  Lufting av bremser og diagnoseverktøy.

  Din metode er nok raskest, @Otis, når man har utstyret. Men er man i beit for det, er den manuelle metoden et alternativ. Den gjør visstnok det samme som diagnoseprogrammet. Greit å vite at flere veier fører til Rom. Jeg har selv lastet ned programmet som Otis har i signaturen sin (takker for det). Hvis man har tenkt å fikle litt med bilen sin, så er det vel verdt på bruke tid på å sette seg inn i. Mye å spare også.
 11. Basse Lusk

  Rammeløse vinduer om vinteren

  Hvis du bor i et klima der gjenfryste dører er et problem, vil problemet være enda større med rammeløse vinduer. Selv har jeg flere ganger opplevd at døren ikke kunne åpnes uten å ødelegge noe. Klart du river ikke like hardt når vinduet ikke har ramme.
 12. Basse Lusk

  Lufting av bremser og diagnoseverktøy.

  Kan også gjøres manuelt: https://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1823377-DIY-How-to-Cycle-ABS
 13. Det enkle svaret er at fjerning av DPF vil gi høyere effekt ved tuning, mer lyd, mer røyk og mer lukt.
 14. Basse Lusk

  Hvor kjøper man tights med M-logo på?

  Da synes jeg du skal legge ut det siste innlegget du slettet, så alle kan se hva som ikke slipper gjennom ditt filter. Det er krenkende at du som moderator lar din humor, mangel på sådan, feiltolkninger og tilleggelse av motiver være førende for din moderatorgjerning. Mitt innlegg var slett ikke humoristisk ment. Det var oppriktig ment at jeg synes tights med Mpower-logo er kult. I sin rette sammenheng. Du skriver at mitt innlegg ikke tilførte debatten noe. Ligger en slik vurdering til moderators rolle? Du har også åpenbart feiltolket det jeg skrev. Mitt innlegg var et forsvar for trådstarter, i et mylder av latterliggjøring og usakligheter. Ved å fjerne innlegg til hennes støtte, sørger du for et inntrykk av at hun er ganske alene i sin smak og oppfatning. Gratulerer. Med all respekt, her må du skjerpe deg, moderator.