Basse Lusk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  469
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Basse Lusk last won the day on September 24 2015

Basse Lusk hadde mest likt innhold!

Om Basse Lusk

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim

Siste besøkende

995 profilvisninger
 1. Det er vel bare å prøve? Ellers, siden du uansett skal bruke TUNE2AIR, hvorfor ikke bruke nettradio fra mobilen? Kan styres med knappene på rattet, og kanal og programinfo/sangtittel vises på bilens skjerm.
 2. Undersøkelse viser at BMW har de frekkeste sjåførene. Dessverre kjenner jeg meg litt igjen her ... Men de aller frekkeste, uten sammenligning, det er taxisjåførene! Den næringen burde vært ordentlig konkurranseutsatt, da tenker jeg vi hadde fått litt mer ro og flyt i trafikken.
 3. Litt mer wow, eller litt mer sporty. Men 261 er også gangbare.
 4. Ja, for eksempel Carly kan gi et anslag av gjenværende levetid, og en del andre nyttige parametere om partikkelfilteret.
 5. Da er vi vel enige. Nettradio er ikke et fullgodt alternativ til DAB i dag fordi den ikke har samme integrasjonsmuligheter. Kun biler som har et iOS eller Android-basert infotainmentsystem vil kunne integrere nettradio like godt eller bedre enn DAB. Her ligger en stor fordel i tredjeparts infotainmentanlegg. Hadde bare bilprodusentene sett dette, og laget et grensesnitt til tredjeparts produsenter istedenfor å bale med dette selv. For BMWs vedkommende er dette dessverre ikke aktuelt. Utviklingssjefen har uttalt at hverken iOS eller Android er aktuelt for dem, fordi de ikke ønsker at brukerne skal kunne endre ting selv. BMW ønsker et felles uttrykk på tvers av biler og modeller. Jeg tror dette er et feiltrinn.
 6. Den eneste fordelen med DAB er fullintegrering med bilens system. Det kunne blitt løst veldig enkelt om viljen var der, mye enklere enn integrering av DAB. Telenor skal ha 99,8 prosent dekning på 4G innen utgangen av året, mens dekningskravet for DAB er 99,5. Netcom sier at om én million streamer samme radiokanal samtidig, så er det intet problem for deres nett. Hverken dekning eller kapasitet er ankepunkt mot nettradio, altså. Så da skjønner jeg ikke at nettbasert radio bare er et godt alternativ, men ingen erstatning for DAB.
 7. Dekkes ikke rustbobler på bakluken av 12 års rustgaranti?
 8. Må henge meg på hyllesten av denne og lignende radio-apper. Etter 5 minutter skjønner du hvorfor DAB er en blindvei. Bare fungerer overalt hvor det er WiFi eller mobildekning. Lydkvaliteten er bedre. Bytte av kanaler skjer uten forsinkelse. Alle kanaler tilgjengelig hvor enn du er i verden. Er du på Bali og skulle hørt noe på Studentradioen Bergen, så fungerer det like enkelt og greit som om du var i Bergen. Antar det er denne appen @Walkabout bruker? Finnes nå både for iOS og Android. Selv har jeg brukt Min Radio Norge for Android en stund, virker mer moden (testet kun Androidutgavene). Den har også full Bluetooth-integrasjon, eller plugg den i Aux om du ikke har Bluetooth. Ment for bilen, men så enkel og genial at den brukes overalt nå. RIP DAB.
 9. Slike dimmespeil kan for øvrig kjøpes for 1500 kroner fra Spania, inkludert frakt om moms.
 10. Åpne panseret, øverst i hvert hjørne er det en fordypning hvor vannet renner ned. I min bil er det en rist som kan løftes opp for å rense. Samler seg mye løvblader der som tetter dreneringen. Jeg skjønner ikke hvordan det kan være årsaken til at det renner inn i hanskerommet, men jeg hadde samme problem på førersiden, og det forsvant på mystisk vis etter rensing av dreneringen. Vannets veier er uransakelige. Hvis du har sikringsboksen bak hanskerommet, så kan det være et gjennomføringshull til motorrommet derfra.
 11. Spørs om en rens er nok til å redde den stolen der. Hva med å legge på ny farge? Sadelbraun hadde gjort seg.
 12. Usikker på hvem jeg skal gratulere, deg eller selgeren som fikk din bil i bytte. Med sportsdempere og tuning vil E87 bli som en rask og leken gokart. En Touring vil ikke være i nærheten i sportslighet. Men så har den andre egenskaper som den med andre behov vil sette høyere. Så spørs om begge må gratuleres, hvis begge bilene nå har fått sin rette eier.
 13. Kommer jo an på når du kjøpte, en eurokurs på under 9,02 vil gi en pris under 350 kroner og dermed fritak for moms. Dagens kurs gir en pris 20 kroner over. Da tilkommer ikke bare moms på 25 prosent, men også et gebyr for innkreving av momsen (kan unngås med avtale). Det er ikke toll på slike varer. Du kan også være heldig, for de sjekker ikke alle pakker. Jeg kjøpte en bildel fra Tyskland for 700 kroner for to måneder siden, det har ikke dukket opp momskrav enda, så regner med at det gikk gjennom. For øvrig kom pakken lynraskt, bestilt på mandag, ankommet på fredag.
 14. Tror app og originalt adapter kostet meg nærmere 1000 kroner. Tenkte en del på om det var verdt prisen, men etter noen måneder har jeg tatt diagnose på to biler og programmert nyttige funksjoner. Kostnaden er tjent inn for lenge siden.
 15. Var tilfeldigvis innom Torshov og så at de har helt plain skiltplateholder uten noe tekst. Men mye billigere på Biltema, da. Der har de flere typer, blant annet i karbon eller børstet aluminium. Selges også mer forseggjorte holdere med BMW-logo i 3D på finn.no.