Basse Lusk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  443
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Basse Lusk last won the day on September 24 2015

Basse Lusk hadde mest likt innhold!

Om Basse Lusk

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim

Siste besøkende

932 profilvisninger
 1. Kastet nettopp en skadet M-fanger bak, men skaden var ikke verre enn at en hendig Gabz kunne rettet på den selv. Synd. Men har fremdeles den svarte diffuseren, som er uskadet. Så har jeg sportsseter i svart skinn eller delskinn, er ikke sikker på hva jeg vil beholde selv enda.
 2. Det geniale med Apple, det vil si med markedsføringen, er at produktene skal være så enkle at enhver idiot kan bruke dem. Dermed er det selvsagt ingen som innrømmer at de ikke får det til, hehe. Men du gjør det. Men det forteller nok ikke så mye om deg, mest om iPad. Egner seg til underholdning, intet annet. Så snart noe skal tastes inn, så bryter h...vetet løs. Mon tro om det er derfor alle landets fylker og kommuner har kjøpt inn iPad til sine folkevalgte. Å faktisk gjøre noe er ikke så viktig, det er egen underholdning de driver mest med.
 3. Flott gjennomført test! Altså: Prøv tannkrem først om du ikke har noe annet, og utfordringen er liten. Jeg forsøkte også tannkrem på frontlyktene, som ser ut til å være i plast. Der var utfordringene for store til at det ble noe resultat. Derimot fungerte det veldig bra på sideblinklys, og på flekker og bitte små riper i shadowline-dekslene.
 4. MDG har absolutt sin misjon, men ikke i posisjon. Akkurat som FrP sine bidrag til norsk politikk har kommet i opposisjon. FrP får mer gjennomslag for sine synspunkter når de kan stå utenfor og bjeffe. Sissener skriver: "Normale velger kommer ikke til å stemme på Rasmus Hansson og Une Bastholm til høsten. Fordi, det er kun noen få grønne fanatikere som kan stemme på et parti som skal stenge hele norsk oljevirksomhet om 15 år, og halvparten allerede innen tre år." Halvere oljevirksomheten på tre år, tenkt det. Ingen i sine fulle fem kan gi sin stemme til det.
 5. Jeg har sett på noe lignende selv, nemlig bytte vanlige sportsseter i E87 med sportsseter som har elektrisk justering. Dette fant jeg ut var mer jobb en verdien av resultatet. Etter alt å dømme har disse to utgavene ulike strømkontakter som da måtte byttes, trekke ledninger til sikringsboksen, samt montere en kontrollerboks. For ditt vedkommende er det kanskje mindre jobb, men jeg vil tippe du også må bytte strømkontakt. Den kan du sikkert få til en grei pris hos bilopphugger.
 6. Og her er teksten til Gabz: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=95162760 Som man kan se er prisen økt med 2000 kroner, og det er lagt på 34 hestekrefter, i teksten i alle fall. Ikke dårlig det på 10 dager. Jeg savner forresten en slags annonsehistorikk på biler på finn.no, slik at vi kan se alle tidligere annonser på samme bil uavhengig av selger.
 7. Parkeringsplasser utenfor bykjernen, vil ikke det bare forflytte problemet? Den totale forurensningen blir omtrent den samme, en del mindre lokalt i bykjernen, men det er avhengig av vindretningen ... Men som trivselstiltak har jeg sympati for forslaget. Må si jeg lo godt i går da jeg hørte på kveldsnyhetene at MDG har vedtatt å avvikle norsk olje- og gassnæring i løpet av 15 år. Hvis en god latter forlenger livet, gjør MDG i alle fall noe for folkehelsen. Landet oversvømmes av analfabeter, aldri før har så stor andel av befolkningen blitt finansiert av staten, samtidig trues de fleste arbeidsplasser av robotifisering. Det er i denne situasjonen MDG skal sette inn støtet og fjerne den største og sikreste inntektskilden for Norge. Vi får håpe det heller blir selvmord for partiet, og ikke for landet.
 8. @dcr_ Ifølge bruktbilkalkulatoren er 170-180 000 normal pris for denne bilen ved privatsalg. Kalkulatoren ligger gjerne 10 000 for høyt. På den andre siden er det flere forhold ved bilen som trekker opp, blant annet god vedlikeholdshistorikk og dagens tilstand. Tror du skal være godt fornøyd om du får 190. Men du kan jo håpe på at det dukker opp en som har jaktet på akkurat denne modellen og er villig til å bla opp litt mer. Forresten fine LED i AE, kan jeg spørre om hvor slike kan kjøpes? Har sett flere ettermonterte den siste tiden som har et skjemmende grønnskjær.
 9. Flott, ser frem til å høre hva du erfarer. Du har åpenbart både kunnskap og utstyr til å gjøre en god sammenligning. Når det gjelder shadowline-dekslene, så rakk jeg ikke å vaske over med avfetting før det ble mørkt, så skal få gjort det i morgen. Så dessuten en svak ripe (kjennes ikke med neglen) som jeg har et ørlite håp om å polere bort.
 10. @asv, om du undertrykker egoet et lite øyeblikk, så ser du at vi snakker hverken om lakk eller glass her, men om plast, som du vet er et mykere materiale. Enhver tannlege kan si noe om pusseskader, og tenner er hardere en plast. Nei, nei, nei, det er ikke oljer, men slipemidlet i tannkrem som gjør susen. De dyre remediene dine kan du bruke på vanskelige ting, men når det gjelder plastdetaljer er disse bortkastet. Edit: For å være sikker har jeg nå vasket lyktene med avfetting. Du verden så blankt og fint det er. Garantert oljefritt.
 11. For moro skyld fant jeg frem noen gamle blinklys som er matte på oversiden. Vasket godt og tørket først for å sikre at det ikke var møkk. Deretter tok jeg Solidox på fingeren og masserte inn rundt 10 sekunder på hvert område, først uten vann, så en ny omgang med fuktet finger. Ble strøkent, skulle ikke mer til. Det andre blinklyset fikk samme behandling med Colgate. Samme overbevisende resultat. Edit: For virkelig å sette tannkremen på prøve, gjorde jeg samme prosedyre på noen skjemmende flekker på shadowline-dekslene på B-stolpen. Det måtte litt mer jobb til, men du verden så glad jeg er nå. Endelig ser det helt nytt ut igjen. Det er slipemiddel i tannkremen.
 12. Noe er galt med tittelen, ja. Tradisjonelt ble jo fanger fraktet *til* Tyskland, når fanger nå skal fraktes *ut*, er det noe som skurrer med hele situasjonen. Hva har skjedd? Tror ikke tyskerne og deres medløpere hadde brukt Nimber hvis det hadde eksistert i 1940, men du kan jo prøve der. Du skal dog være heldig om noen skal samme vei og har plass.
 13. Flott dame, Meri med bilen, men mye luft der, ja.
 14. Aha, ikke noe stort prosjekt, altså. Prøvd polering med tannkrem?
 15. Orket ikke se mer enn 30 sekunder. Hvis det er sånn elbiler høres ut, så skal ikke jeg ha elbil. Anbefaler at du leser denne vedr. UV-belegg på lykter: Langtidserfaring med å pusse/polere lykter?