Basse Lusk

Medlem
 • Innholdsteller

  569
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Basse Lusk vant dagen sist September 24 2015

Basse Lusk hadde mest likt innhold!

Om Basse Lusk

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim

Nylige profilbesøk

1687 profilvisninger
 1. Basse Lusk

  KW3

  Så nesten helt nye KW-dempere på denne bilen hos bilopphuggeren for noen dager siden. Kan sikkert fås for en slikk og ingenting. Og bremseskivene var så nye at beskyttelsesbelegget ikke var slitt av enda. Skulle ha 100 kr stykket for dem, også klossene skulle jeg få med, men passet ikke min bil. Bilen har stått et helt år, merkelig at ingen har plukket dette. Tok noen bilder faktisk, så bare si fra om noen er interessert.
 2. Basse Lusk

  Brann BMW i8

  Håper du har ressurser til å stå kampen ut. Dette gjelder et viktig prinsipp, ikke bare for deg, men for alle forsikringstakere. Kanskje finnes det noen som kan bistå finansielt i slike prinsippsaker? Du trenger også folk som har greie på strategi og mediehåndtering. Saken må slippes i media på riktig tidspunkt, i riktige mengder spredt over et tidsrom der eksponering gir størst effekt. Du har unison moralsk støtte på dette forumet, det kan du også forvente fra folk flest hvis saken dekkes i media.
 3. Basse Lusk

  e38 DSP

  Kan du bruke en universal DSP?
 4. Klipp den originale i to, skjøt på en bit ide-kabel fra en gammel PC. Har du ikke selv, så finner du hos returpunkt ved Elkjøp eller Power.
 5. Nå stoppet du meg fra å bestille en PX3-enhet. Etter litt leting fant jeg helt nye PX6-enheter her. Men stusser på at det fremdeles er 2 GB RAM, er det nok til å dra rundt Android 8.1 uten lag? Siden disse nettopp er lansert, er det lite med erfaringer å finne enda. Et spørsmål er også varmgang, er disse vifteløse? Og, som du sier, det er usikkerhet rundt hvilemodusen, som er viktig for de fleste, vil jeg tro. Så jeg velger å avvente til andre kommer med erfaringer. Tenker det blir et prosjekt til våren for min del, så ikke hold pusten mens du venter.
 6. Takk for at du bekrefter det jeg har lest med egen erfaring! Da bikker det i retning av en investering her. Skjermen skal forresten også bli skarpere med PX5-oppgraderingen. Kan den stå i hvilemodus i flere dager, eller gjør den da en full boot?
 7. Ser at det finnes et oppgraderingskort nå som løser dette med konfigurerbar hvilemodus, dermed kan systemet starte på 2-3 sekunder selv etter timer i hvilemodus uten å trekke vesentlig strøm. Selges for $150 på eBay (bare et eksempel, finner det sikkert billigere), eller 2000 kroner hos Graviton, da tar de jobben med å installere det. Prosessoren blir også mye raskere, og RAM økes til 4 GB med dette kortet. Opplevd hastighet skal være som natt og dag. Håper å få testet dette selv i nær fremtid.
 8. Spesielt el- og hybridbiler har dårlig støydemping. Synd man må ofre egen helse for å beskytte miljøet. I det minste burde produsentene tilbudt ekstra (dvs normal) støydemping som tilleggspakke.
 9. Basse Lusk

  Motorolje til N47 (F11) 184hk xDrive

  Er det greit å bytte med to års intervall når kjørelengden ikke overstiger 16 000 km? Skulle tro antall km forringer mer enn alderen.
 10. Basse Lusk

  S843A + N20B20 - erfaringer etter fjerning?

  Du har googlet S843A? Diverse problemer rapporteres etter endringen. Vanlig tuning vil gi høyere effektforbedring, 220 hk er vel innen rekkevidde.
 11. Basse Lusk

  Bmw e61 177hk motor?

  https://finndel.no/bildeler.aspx?dk=1503&bk=060601
 12. Basse Lusk

  X5 E70 stopper under kjøring

  Dieselpumpe? Eller, burde gitt hyppigere feil enn med 30-40 mils mellomrom. Du mente ikke km? Bør få tatt en diagnose.
 13. Basse Lusk

  Hvordan finne fargekode?

  Den generelle fargebeskrivelsen finner du i linken over, men nyansen står ikke der. Ta en tur innom et lakkverksted, de har måleapparat som gir eksakt svar.
 14. Basse Lusk

  Motorolje til N47 (F11) 184hk xDrive

  GS kjører ofte kampanje på 5-literkanne (merk det, de andre er 4 liter) til halv pris, men selv for fullpris er den relativt rimelig: https://www.gsbildeler.no/servicedeler-oljeprodukter/gulf_formula_ule_5w_30_5l_ll_04__1686236
 15. Basse Lusk

  Den store LED pære tråden.

  Har montert AE LED i frontlyktene. Er det meningen at "klumpene" på ledningene skal ligge løse i lyktehuset?