Basse Lusk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  487
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Basse Lusk last won the day on September 24 2015

Basse Lusk hadde mest likt innhold!

Om Basse Lusk

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim

Siste besøkende

1179 profilvisninger
 1. E61 baklukerust og garanti

  Det er et "Serviceskjema iht. produsentens anbefaling og spesifikasjon" fra Autodata med avkrysningspunkter over tre A4-sider. Sender det på PM i anonymisert form.
 2. E61 baklukerust og garanti

  Samme beskjed fikk jeg. Vehicle Inspection var tatt noen måneder i forveien hos Mekonomen, så fikk tak i detaljert skjema der, og det holdt til at garantien ble godkjent.
 3. X3 2008 mod. Bytte seter fremme?

  Ifølge ETK på gsbildeler.no er sittepute og ryggpute identisk på forsetene (ingen airbag på siden i ryggen?). Hvis jeg har lest rett. Sjekk selv ved å slå inn ditt bilnummer. Det enkleste er å bytte hele puten. Trekket kan tas av, på sitteputen er det festet med rundt 20 metallringer som det er en del plunder med. Regn med et dagsverk på hele jobben. Har du sjekket om en hugger i nærheten har noe liggende?
 4. Forskjell på volum

  http://bimmers.no/forums/topic/811136-dårlig-lyd-i-aux/
 5. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hvorfor har vi ikke selvkjørende fly? Å ta av og lande på en velstrukturert flyplass synes å være en langt enklere øvelse enn å navigere i trafikken. Kan det være at risikoen er for høy, og skadepotensialet for stort? Min redsel for selvkjørende biler i vanlig trafikk er at når teknikken først svikter, og det gjør den, da er det ingen fornuft til å overta styringen, med enormt skadepotensiale. Færre ulykker sikkert, men de som skjer blir uhyggelige. Teknologien mange drømmer om finnes ikke, og er heller ikke teoretisk mulig i dag. Vi kan for lite, og teknologien er uegnet. Da tenker jeg på at roboter og sensorer skal settes i stand til å tolke hensikt i fotgjengeres ansikter. Dette er helt utopisk. Aspergere har en nevrologisk mangel som gjør at de må prosessere informasjon fra ansiktsuttrykk slik en datamaskin gjør. Derfor oppleves de "sen i avtrekkeren", om de i det hele tatt kommer frem til rett resultat. Den normale hjernen prosesserer lynraskt, mye raskere enn en datamaskin kan klare, fordi den benytter ikke struktur og systematikk. Det er en intuitiv prosess. Vi er ikke i nærheten av i gjenskape noe som ligner på menneskelig intelligens.
 6. En haug med diverse felger! Se her :)

  Prisantydning på de to øverste? Edit: Følger du ikke med på tråden din, @turbojugen?
 7. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kanskje dette kan være av interesse, @Fredrik: Kun 4 av 45 malingsprodukter får godkjent i test
 8. Forsikring. kasko eller ikke?

  Hva med å sette forsikringen på dama? Startbonus er gjerne 50 % nå, selv fikk jeg 60 på min første bil, faktisk. Så bytter du selskap hvert halvår for å øke bonusen raskere. Det er dessuten mulig å veksle mellom kasko og delkasko fra måned til måned, aktuelt hvis du kjører lite i perioder.
 9. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg falt umiddelbart for Tesla da den første Model S kom. Endelig en elbil som så ut som en ordentlig bil og var sprek i tillegg. Det var jeg som måtte overbevise venner og kjente om denne nyvinningens fortreffelighet. Så intet hat mot Tesla her, nei. Men Tesla har gjort en del design-blemmer de siste årene, både visuelt og teknisk. Det må man tåle å høre og kunne forholde seg til uten å bli anklaget for blasfemi. Min neste bil blir nok en elbil, men det skjer ikke før den nye batteriteknologien er etablert, som også Toyota venter på.
 10. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Når dørene er lukket blir det tydelig hvor stygg denne bilen er, derfor. Hver gang jeg møter en Model X slår det meg hvor stor og pregløs koloss den er. I stadig mislykkede forsøk på å skape vakre linjer var det en som fikk en briljant idé: Hvorfor ikke droppe linjene fullstendig ... Noen blir sikkert sure nå, men smaken er som baken, så ikke ta på vei fordi om ikke alle synes bilen din er det ypperste av design.
 11. Svarte N klistremerker skilt. ett must!

  Jeg fikk hjelp til å sette på merkene. Dette kan jeg bedre enn deg, sa damen bak skranken, du har så store og mandige hender. Takk som byr, sa jeg. Resultatet ble perfekt. Stoppet to ganger av politiet i rutinekontroll samt EU-kontroll uten kommentar. Ikke la regelrytteri styre livet ditt.
 12. Tipper ingen har foreslått ADVOKAT foran og LAWYER bak.
 13. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  ... og tipper uttaket koster mer med det nye navnet? Elbilforum har en debatt her.
 14. Rense skinnseter - hva bruker jeg?

  Jeg bruker skinnrens og balsam fra Ikea, beregnet til deres skinnmøbler. Det som er godt nok til stua bør være godt nok til bilen, tenker jeg.
 15. Fredriks alternative bimmerstråd

  Så ikke en eneste elbil på min tur i Tyskland nylig. Mine tyske venner lo godt av elbilsatsingen. Et aspekt jeg ble oppmerksom på, er den høye strømprisen de har der. I Norge lønner det seg å kjøre elektrisk på grunn av billig strøm og dyr bensin/diesel, men i andre land er det ikke stort å spare.