Wasim

Medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Wasim

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  Ingen

Nylige profilbesøk

207 profilvisninger
 1. Wasim

  E92/93 baklykter

  Hei, har en 2007 E93 hvor LED har tatt kvelden på ene baklykta. Har forstått det slik at jeg må bytte lampe, og tenker da å heller kjøre på med facelift baklykter. Spørsmålet er om dette er plug and play eller om jeg trenger noe koding, overgang i form av ledningsnett eller noe annet?
 2. Jeg skal ta telefonen til ESS, men etter det jeg har forstått, så har de ingenting til 320. M5 er egentlig kun en tanke jeg lekte litt med, men tror nok M3 er mer aktuelt grunnet ombygging og kostnaden ved det. Dyrt blir det uansett. Er turbo noe man kan vurdere eller det bare å legge vekk med en gang?
 3. Jeg er klar over at det blir dyrt. Mulig dyrere enn å kjøpe ny bil, men nå er det sånn at jeg har fått denne bilen i 30-årsgave av kona, og vil ikke selge den. Men mer krutt vil jeg ha
 4. Hei alle sammen. Jeg har en 2007 E93 320 som jeg vurderer å gjøre litt med på motoren. Jeg er ganske grønn når det kommer til motor, og vil derfor ha innspill fra folket her på forumet. Jeg har vurdert to alernativer. Den første er å bygge om bilen til en M3, og det andre er å bygge om bilen med en M5 motor. Bygger jeg om til M3, så blir det hele bilen med fangere, skjermer osv Bygger jeg til M5, så er tanken å ha bilen som en "sleeper". Altså med vanlig M pakke Spørmålet er hva som er mulig og hvordan det er best å gå frem for å få til dette. Jeg skal ha dette godkjent i vognkortet, og det er ett prosjekt jeg tenker å bruke 2-3 år på pga avgifter. Alle innspill mottas
 5. Wasim

  Justerbart senkesett E93

  Stemmer det. E93
 6. Wasim

  Justerbart senkesett E93

  Takker for svar. Ser nå at jeg startet tråden i feil emne :/
 7. Hei alle sammen. Demperne bak på bilen min er dårlig og da tenker jeg å like gjerne bytte til justerbart senkesett. Jeg vil ha noe som er bra, men ikke noe altfor stivt. Vil at det skal være behagelig samtidig som det er sportslig. Har fått med meg at supersport black evolution er ganske stivt, og tenker heller å gå for bilstein sitt sett som er justerbar på høyde, men ikke stivhet. Kan noen her med erfaring med bilstein si noe om hvor stivt disse settene er?
 8. Wasim

  Lakkering og rustfjernings tips?

  Kontakt meg på pm eller via Facebook. Siden heter DSL billakkering
 9. Wasim

  Lakkering

  Skal du lakkere i motorrom også? Er det mye rust/bulker rundtom bilen? Send meg pm med bilder, så skal jeg gi deg en god pris på det!
 10. Har brukt en donorbil fra England, og pga at den var høyrestyrt, så danner det seg en klump med ledninger under clutchen. Er det noen her med tips om hvordan jeg kan få fikset det? Har prøvd å få tak i ledningsnett fra bak dashbordet og ut til sikringsboksen, men det er lettere sagt enn gjort! Tips og innspill mottas
 11. Ønsker å kjøpe lediningsnett til en E36 M3 cab. Fra bak dashbordet og ut til sikringsboksen. Må være med startsperre (ews). Kontakt meg på pm her eller 91910202
 12. Wasim

  E92 M3 ratt

  Takker for svar
 13. Wasim

  E92 M3 ratt

  Jeg har dette rattet. https://www.google.no/search?q=bmw+e93+steering+wheel&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi70brXornKAhVHBiwKHRmrAQIQ_AUIBygB#imgrc=qmY-Ld4sNuB9hM%3A Da går det da?
 14. Wasim

  E92 M3 ratt

  Jeg har en E93 der jeg skal bytte ratt til en fra en E92 M3. Rattet jeg skal kjøpe er uten airbag, og det jeg lurer er om jeg kan bruke airbagen fra det originale rattet mitt? Eller må jeg kjøpe airbag fra en M3?
 15. Etter det jeg har hørt, så er ikke dette så bra. Du skal finne jordingen et annet sted i bilen og ikke fra batteriet!