330_Simonsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

330_Simonsen last won the day on June 30 2017

330_Simonsen hadde mest likt innhold!

Om 330_Simonsen

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW F31 320 Xdrive

Siste besøkende

507 profilvisninger
 1. Er vell som å banne i Kirka og pisse på bålet, men var ute med en kompis for å ta noen bilder, å Tysk får vel være Tysk? Og bilder ble det!
 2. Min F31 LCI 330i xDrive, ny eksos, s.13

  Tror jeg faktisk skal holde kjerra original litt fremover da jeg er fornøyd med den nå, men gir beskjed!
 3. Nydelig farge på X4n din! Har aldri helt forstått vitsen med disse "blinklys dekslene" på skjermen, men noe sier meg at hullene er fra tidligere modeller med blinklys?
 4. Min F31 LCI 330i xDrive, ny eksos, s.13

  Gratulerer! Det så meget lækkert ut! Og gratulerer med den nye 330!
 5. Gabz' garasjetråd

  Trist det der altså! Men en ting skal være sikkert! Den Mx5n, den var snerten!
 6. Godt det ble lesbart. Er ikke bare bare å huske alt, hehe. Men igjen, dette var en opplevelse jeg sent kommer til å glemme. Hyggelig å høre! Jepp, det var/er det! Svigerfar fikk utlevert en kliss ny X4 samme uke som jeg hentet min, med en ganske stor bulk på siden etter transport, så har fått helt panikk for slikt! Den er hvertfall brukbar. Har enda noen cm på gjengene foran, men er greit å kunne bruke den litt OM det blir ny tur til Ringen fks! Begynner å bli noe hvertfall! Prøver å få det så stil rent som mulig, og har alltid vært svak for bronse felger på blå bil, så valget var lett! Nå har bilen min Xdrive, så har ikke så mye erfaring om M-sport understellet. Fikk 1800Km fra München til å teste ut understellet, så KW kontra Orginalt syntes jeg det ikke er stor forskjell på. KW er litt stivere, men meget komfortabelt og gir veldig gode kjøreegenskaper.
 7. Har sjekket opp i flere måneder før jeg fikk bilen angående felger, ET, dekk dim og senk, så valget var enkelt da Vossen har ganske perfekt impress og bredder. Så må si meg fornøyd for nå.
 8. Min 330e M-sport (f30) (Nye BBS-felger s.10)

  Flott bil! Angående felg valg, kan jeg absolutt anbefale Vossen. Meget perfekt passform om du velger 9 og10"-19 eller 20. På min F31 har jeg 9 og 10x19" med 235/35-19 og 275/30-19 og det blir helt perfekt!
 9. Ble noen flere bilder av bilen her om dagen siden det er sommer og så deilig vær!
 10. Takker for det! Er veldig få som faktisk har fått med seg at Welt levering er en mulighet, så litt moro og dele erfaringen fra leveringen. Ooo! Du burde glede deg. Opplevelsen med å hente ny-bil der er bare noe for seg selv. De får deg til å føle deg spesiell, går gjennom bilen fra topp til tå og gir deg en helt annen opplevelse en det du ville fått her i Norge, og sist men ikke minst slipper du transport skader fra slappe transportører...Stadig vi får inn biler med transport skader, å det er bare utrolig kjedelig. Skal garantert ned å hente bil der nede igjen!
 11. Var vell original i 3 uker tror jeg. 😊 Liker å lage særpreg på bilene jeg har, så man skiller seg litt ut. 👍 Takker. 😊 Tja, den brude være enkel å få øye på hvertfall! 😁 Totalt med Michelin Pilot Super Sport dekker så havnet jeg på ca 35000,-.
 12. Bilde er tatt rett ved siden av Kultangen broen i Porsgrunn. Rett ved Porselen rundkjøringen. Ja, meget, meget fornøyd med bilen! Fungerer helt utmerket!
 13. Og vips, så fikk man montert M-Performance kit, KW V1 og Vossen VFS2 med Michelin Pilot Super Sport dekk!