Camilla88

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Camilla88

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW E60

Siste besøkende

244 profilvisninger
 1. Carly

  Da er det i gang med koding i første. Omgang på f10n og f30n , ser ingen alternativer for codin av (us blinker) og foldin mirrors, noen som vet om det i det heletatt lar seg gjøre med carly ?
 2. Carly

  Men det som er spørsmålet nå er om det er riktig at det fortsatt skal betales 109kr for battery reset, 55kr for service reset, 149kr for idrive funksjonen osv?
 3. Carly

  der, ordnet det seg vettu tusen takk for hjelpen
 4. Carly

  Ser ut som det ikke gikk helt som planlagt, betalte 489 kroner for å laste ned carly appen men klarte tydeligvis å fjerne den fra telefonen bare noen få minutter etter, når jeg prøver å laste den ned på nytt så kommer det opp melding om at jeg må betale igjen. Vet noen hva jeg kan gjøre?
 5. Carly

  Ser ut som det ikke gikk helt som planlagt, betalte 489 kroner for å laste ned carly appen men klarte tydeligvis å fjerne den fra telefonen bare noen få minutter etter, når jeg prøver å laste den ned på nytt så kommer det opp melding om at jeg må betale igjen. Vet noen hva jeg kan gjøre?
 6. E60 - F10

  Innpresset er jeg klar over blir en forskjell på 10 ca, tenker mer på nav,boltsirkel og boltstørrelse
 7. E60 - F10

  Vil original Style 166 felger fra E60 520i passe på F10 520D?
 8. BMW e91 2009 320xdrive/vannlekkasje

  Har bytta toppdeksel og pakning, en dyse, renset de andre dysene byttet til en annen brukt egr kjøler og ny termostat. Ingen tegn til vann i olje eller olje i vann. Ikke lukter det drivstoff fra kjølevannet heller. Hva kan være problemet? Har brukt mye tid og penger på bilen nå.
 9. F10 soltak anti-trap function deactivated

  Fjern batterikabelen og sett den tilbake etter en stund. Skal hjelpe
 10. BMW e91 2009 320xdrive/vannlekkasje

  Nå har det gått noen dager og bilen har kjørt noen hundre km blandet kjøring, merker det er mindre trykk i vannslangene "de er ikke steinharde som dem var for noen dager siden" Og kjølevæske har ikke forsvunnet i det hele tatt, eneste jeg har gjort er å sjekka luft filteret der satt det en såkalt "sportsluftfilter" og den var gjørmete og skitten rensa den og satte den tilbake. Kan det ha hatt noe sammenheng?
 11. Lekasje i EGR kjøler.

  Trist ingen svarte her, for nå har jeg samme problem, bilen drikker kjølevæske og ingen synlig lekkasje, blir for høyt trykk i systemet og verkstedet sier "kanskje" vi bør bytte egr kjøler, men den koster jo sitt, så hvilke andre symptomer hadde du? Og hva ble konklusjon?
 12. E90, E91, E92 og E93 3-serie-tråden

  Hei nettop kjøpt en e91, alt fungerte ganske greit med den fram til for noen dager siden når jeg sletta alt musikk fra gamle eier og skulle laste inn nye sanger i interne harddisken, da komm alle disse bildene opp på skjermen: noen som har vært borti det før? Eneste som virker er navi, aux og radio! Også Bluetooth for samtaler osv
 13. BMW e91 2009 320xdrive/vannlekkasje

  Da uten sikkerhet sier verkstedet at "mest sannsynlig" er det egr kjøleren som må byttes🤞🏼
 14. BMW e91 2009 320xdrive/vannlekkasje

  Vannpumpe og termostat er i orden. men. Verksted mener dem tok test av kjølevannet for å "utelukke" toppakning ved å sjekke om det var eksos i kjølevannet det fant dem ikke. De bare bytta kjølevannet og sier problemet vil ikke komme, men problemet er der fortsatt! Erfaringsmessig er du den første som har vært borti det på n47 motor, så er litt nysgjerrig, hvilke andre symptomer opplevde du?