Loefald

Medlemmer
 • Innholdsteller

  90
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Loefald

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw e34 525i

Siste besøkende

651 profilvisninger
 1. Påls e34 525i

  Fankern også, tenker så mye planer og ting jeg vil gjøre til helgene, når helgene først kommer er det så jæækla kalt og motivasjonen detter ned igjen.. Uansett, fikk pusset og rensket kollisjonsdemperen/fangerfestet for rust, og deretter grunnet den i helgen! Ett steg nærmere.. denne blir også lakkert svart biiitteliten update, men bedre enn ingenting! Grunningen ble veldig bra og er fornøyd😀
 2. Beklager kvaliteten, da dette var bedre på telefon
 3. Påls e34 525i

  Ja det er veldig morro, vil jo stelle og holde bilen min så bra stand som jeg er i stand til å ha den! Jeg har sykdom for rust, tåler det ikke!!
 4. Påls e34 525i

  Takk for det, ja jeg håper dette gjør susen for en stund! Tok på tjukke lag til slutt for sikkerhetsskyld, vanskelig å se det på bilde. Kommer til å ta kontroll på dette senere da bilen kommer i bruk.
 5. Streaxu's E30 320i "delebil"

  Dæven for en bil! Så virkelig tøff ut denne.
 6. Motorrom tråden

  M50B25, skulle vært lakkert toppdeksel! Mangler vifte på grunn av oppbygging igjen
 7. Påls e34 525i

  Ble etterspurt om å være med sørover for å hente litt e34 deler til en kompis, han skulle bytte fra breifront til smalfront på sin 520ia, så ble ikke gjort stort i helgen.. Men fikk pusset ned fangerfestene, grunnet de Deretter lakkert svart. Alt som skal lakkeres og bli som nytt Kjedelig med brune flekker rundt hele Ferdig grunna, tror jeg hadde 2-3 lag. Tørket fort med en lyskaster ved siden av. Da var festene klar for lakkering, feite lag med svart lakk. Regner med at rusta kommer igjen fort uansett på grunn av gjengene, men holder i mange år til håper jeg!
 8. Påls e34 525i

  Sitter å ser gjennom gamle bilder av en 520 jeg kjøpte billig av en lokalt når jeg var 14-15 år, sliten doning som har levd livet sitt på sperra over lang tid i løpet av mange eiere Blant annet meg selv. Hver gang jeg var hjemme alene i seine sommerkvelder, kjørte jeg ute å prøvde å spinne litt med bilen, virkelig morro😁😅 Var desverre for mye å gjøre med den til at jeg orket og sette den istand, og motor fjusket noen ganger og var ikke til å stole på, gikk på 4 sylindre til slutt osv.. var VEEELDIG optimist når jeg kjøpte denne, samtidig tror jeg ikke det skulle masse blod, banning og tårer til før den kunne fåes skilter på🤔🤔 Solgte den ganske kjapt av lokalt person som ville piskeden på vinterbane, gikk par timer før mellomakslinga på bilen røyk etter han prøvde å ta noen piruetter med den. Så solgte han den etter å fikset både diff og mellomaksling, han brukte den bare 1 vinter også solgte han den til en som kjøper biler, stripper de ned og selger de i deler. Nå skal den komme i bygda igjen etter Mosse, som også har e34 520ia på forumet her, har kjøpt bilen for å bruke delene på sin. Dette var en manuell, og skal da bygge om bilen sin til manuell. Blir gøy å følge med! Slenger med noen bilder av den når jeg hadde den. Rett og slett morsom herjebil som tålte mye bank og turtallsperre!
 9. Påls e34 525i

  Hyggelig, ja gjør det!
 10. Påls e34 525i

  Noen som har dørliste til sjåførdør liggende, samt spylervæsketank originalt til 525 til gi bort pris? Betaler frakt!
 11. Påls e34 525i

  Der ja! Midt i blinken det jeg mente Mine er veldig slitt og rustete. å blir ikke å ha de på igjen, for det ser ikke bra ut. Lurer på å bare slipe ned gjengene og la det være helt flatt der, eventuelt bare la gjengene være å behandle over. Dette er jo veldig svakt punkt som ruster fort da. Så veldig bra ut jobben din da Målet mitt er at det ikke skal ruste igjen etter bare noen par måneder, at jobben jeg gjør på bilen min skal utføres ordentlig, at det ikke skal ruste på maange år såklart!
 12. Påls e34 525i

  Var litt apekatt forklaring Slenger ett bilde som illustrere bedre, på disse skruene skal det være skjold for ett eller annet, mine var bøyd og dårligere. Vet ikke hva disse gjør. Blokkere grus og dritt man tro? Ikke sikkert du har hett disse på bilene dine.. Spør bare for å være nysgjerrig
 13. Påls e34 525i

  Se her ja, samme infeksjonen her også! Se slutt-resultatet ditt hvor pent det ble, er ikke det deilig å fjerne rusta? Jo alltid! På hver sidene, er det 3 skruer som fester ett lignende skjold på karosseriet nedenfor inn festningen til bakfangeren, brukte du disse igjen eller bare fjernet du de?