ErikTveit

Medlem
 • Innholdsteller

  144
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ErikTveit

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 12/15/1997

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sandnes
 • Kjøretøy
  BMW 320D E91 2005

Nylige profilbesøk

670 profilvisninger
 1. ErikTveit

  Bmw E91 prosjekt og planer

  Endelig en svart bil med chrome vinduslister! Ser vannvittig mye flottere ut da det er altfor mange som velger shadowline. Original grill så er det en veldig pen gjennomført bil du har!
 2. Poenget her er vell hvilken som er GPS, hvilken som er tlf signal og hvilken som er dab. Mener lilla er GPS, blå er tlf.
 3. ErikTveit

  Tveit's E91 320D 2005

  Kanskje ikkje mange som har gjort dette? Rett å slett skjært hull til orignal haifinne. Slenger også med et bilde som ble tatt kvelden før.
 4. ErikTveit

  Tveit's E91 320D 2005

  Tjaaa, slik ser den ut per dags dato. Mangler kun to splittere i front. Men såg sånn ut for 2 måneder siden (hadde hatt nylakkert m-sport fanger montert i 4 dager) Var mitt eget stunt å kjøre rett frem i ett t-kryss 😅 Og ser sånn ut nå. Litt smalt og bil imot. Skal inn for skade rep i starten av april. Heldigvis forsikringssak og jeg hadde innersving.
 5. 2005 modellen som ønsket seg å bli LCI har nesten fått alle sine ønsker komplett. 😁
 6. ErikTveit

  Tveit's E91 320D 2005

  Mangler kun leppe, lci speil og haifinne nå. 😀 (og lyktespyling😅)
 7. ErikTveit

  Tveit's E91 320D 2005

  Er egentlig vannvittig dårlig på bilder under prosjektene mine. Så nå er CIC m/combox i boks! Style 359 replica 19" felger er bestilt. M-sport LCI front fanger jeg hadde kjøpt såg mye bedre ut på finn enn når jeg fikk den, så der må jeg kjøpe ny før jeg kan sende fanger, lci panser, lci speil og orignal haifinne inn til lakkering. (Ja jeg skal kappe hull i taket til original antenne)
 8. Et lite vennlig tips, da må du oppdatere det du har skrevet i Dab+ tråden din 😀😀
 9. ErikTveit

  Tveit's E91 320D 2005

  Liten oppdatering. Fått kjøpt hjem m-sport lci fanger som trenger lakkering. Må få gang å kjøpt lci panser og... Har plukket Webasto ifra E91 delebil, så den skal monteres før vinteren kommer. Bestilte CIC sist uke med 8,8" skjerm og combox. Må få kjøpt mobridge til denne sånn jeg får dab+. Planen er bmwapps og alt det kjekke man får med CIC med combox. Sto mellom NBT og CIC men valgte CIC pga pris og at det finnes i E9x originalt. Må også få kjøpt nye sommerfelger slik de jeg har nå (style m193) kan sendes innpå retting og lakkering og brukes som vinterfelger. 😊😊
 10. Takk for svar! 😀 Da skal jeg høre med Bavaria... 👍