ErikTveit

Medlemmer
 • Innholdsteller

  136
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om ErikTveit

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag 12/15/97

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sandnes
 • Kjøretøy
  BMW 320D E91 2005

Siste besøkende

529 profilvisninger
 1. Tveit's E91 320D 2005

  Mangler kun leppe, lci speil og haifinne nå. 😀 (og lyktespyling😅)
 2. Tveit's E91 320D 2005

  Er egentlig vannvittig dårlig på bilder under prosjektene mine. Så nå er CIC m/combox i boks! Style 359 replica 19" felger er bestilt. M-sport LCI front fanger jeg hadde kjøpt såg mye bedre ut på finn enn når jeg fikk den, så der må jeg kjøpe ny før jeg kan sende fanger, lci panser, lci speil og orignal haifinne inn til lakkering. (Ja jeg skal kappe hull i taket til original antenne)
 3. Et lite vennlig tips, da må du oppdatere det du har skrevet i Dab+ tråden din 😀😀
 4. Tveit's E91 320D 2005

  Liten oppdatering. Fått kjøpt hjem m-sport lci fanger som trenger lakkering. Må få gang å kjøpt lci panser og... Har plukket Webasto ifra E91 delebil, så den skal monteres før vinteren kommer. Bestilte CIC sist uke med 8,8" skjerm og combox. Må få kjøpt mobridge til denne sånn jeg får dab+. Planen er bmwapps og alt det kjekke man får med CIC med combox. Sto mellom NBT og CIC men valgte CIC pga pris og at det finnes i E9x originalt. Må også få kjøpt nye sommerfelger slik de jeg har nå (style m193) kan sendes innpå retting og lakkering og brukes som vinterfelger. 😊😊
 5. Webasto - Diagnose/Feilsøking/Spørsmål - Samletråd

  Takk for svar! 😀 Da skal jeg høre med Bavaria... 👍
 6. Webasto - Diagnose/Feilsøking/Spørsmål - Samletråd

  Noen som har vært borti retrofit av original Webasto på E9x? Har komt over en delebil jeg har lyst å plukke Webastoen av. Har M-ASK i bilen viss det har betydning. Understell nr: WBAVU31090KY08178 Viss jeg plukker med meg alt det, så mangler jeg kun ekstra vannpumpe og ventilhus i motorrom? Er det noe anderledes inni bilen, bil med Webasto kontra uten Webasto? Må vell vær en hjerne eller noe en eller annen plass? For slik jeg har forstått så varmer Webastoen opp kjølevæska, så når den blir passe varm starter vifta inni bilen og blåser varmt luft. Stemmer dette? 😊 I såfall må det jo vær noe som gir beskjed en eller annen plass. Er klar over at dette må kodes inn.
 7. Passe godt synlige nå ringene 😏
 8. Tveit's E91 320D 2005

  Xenon LCI lykter retrofit done 😀 Passe fornøyd med styrken på ringene 😎
 9. Mitt første interiør shot her på bimmers! Ikke noe spesielt i det hele, bare synts at E9x interiøret holder seg vannvittig godt. Syntes egentlig at det bare er iDriven som ser gammel ut.
 10. Tveit's E91 320D 2005

  Liten vaske dag og bytta om til sommerhjul 👍 Skal få til bilder av interiøret så snart jeg har fått koblet opp varme i setene. Har kjøpt facelift xenon lykter, har bestilt LCI panser og m-sport front fanger. Så skjer litt her framover.
 11. Blendekit til EGR og swirl flaps - E87

  Se pm! (Y)
 12. Blendekit til EGR og swirl flaps - E87

  Korrekt