Lifeasiknowit_bmw

Medlem
 • Innholdsteller

  446
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lifeasiknowit_bmw

 • Rang
  Major
 • Bursdag 06/24/1995

Contact Methods

 • AIM
  BmwLifeAsIknowIt@gmail.com
 • Website URL
  https://www.instagram.com/lifeasiknowit_bmw/

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo, Hedmark, Trier/Gusterath.
 • Interesser:
  Hovedsakelig BMW, men også natur, reise, motorsport, hus og hjem, oppussing og naturligvis smaken på livet!
 • Kjøretøy
  Bmw F30 M sport 2013

Nylige profilbesøk

1718 profilvisninger
 1. Flotte biler. Kjørt den en del, til tross for at jeg også hadde en F30. E46’en har noe eget med styringen. Man kjenner hull og ujevnheter i veien... både på godt og vondt skulle bare ønske den hadde liiitt mer motor. Litt løgent med 105 hk uten turbo...
 2. Ingeting er som en nesten 20 år gammel E46 med bare 85.000km på telleren! Går som en klokke, lakken er fin og interiøret er nesten som nytt!
 3. Må si at designet vokser litt på meg hver dag. Kan ha noe med å gjøre at jeg liker i8 så mye som jeg gjør. Ikke det at i3 og i8 er så innmari like.. men estetikken er vel noe av det samme, sett ut i fra BMW’s egen fronting av i-bilene. Har prøvd Nissan leaf, VW golf og Mercedes B klasse, og foreløpig er dette den beste helelektriske bybilen etter min mening. Har også prøvd den opp til Elverum i helgen. Ikke kjørt sånn «elbil-hastighet» typ 90-100 i 110 sonen. Hadde likevel 32km igjen på tanken etter å ha tilbakelagt 144km i 80, 100 og 110 sone den overrasker meg positivt. Rekkevidde-estimatet er også veldig pålitelig.
 4. Tusen takk! Digger fargen jeg og. Liker at den er såpass mørk at den nesten ser sort ut på gråværsdagene/kveld og natt, og at solen virkelig får frem dybden i lakken ellers. (Imperial Blue) i3S, Yes. Bredere skjermer, bakdekk, andre felger enn i3 LCI og ingen folie på takbuen. I tillegg er den heldigvis stivere pga. M sport understell.
 5. Ny bil 😄. Ikke noe fossilt denne gangen... men måtte nesten ty til fornuften. Flere runder inn og ut av bom hver dag i tillegg til vanskelige parkeringsforhold for fossile biler i sentrum. (Jobber på meglerkontor) så det måtte til 🙄.
 6. Lifeasiknowit_bmw

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Sikkert ikke alle som liker overgangen til El-drift her inne... men for min del så synes jeg El er kult. NIO P-9 har allerede slått banerekorden på Nürburgring, så det er jo åpenbart at det er mye potensiale i elbiler. Oppdaget at BMW har lagt ut informasjon om nye BMW iX3. Designet er noe snodig mtp. grillen som er sammenhengende foran, og bilens litt mindre aggressive utrykk i forhold til dagens X3. Også fant jeg fort ut at den har Netto batterikapasitet på 70kWt? Dette er jo alt for lite i forhold til hva andre merker i premium tilbyr? Holder BMW igjen med vilje, eller mangler de teknologien? 70kWt på SUV holder knapt 300km. På en Tesla X holder 75D i 270km på 1 lading. Tørr påstå at iX3 ikke er magisk mer aerodynamisk enn Tesla sin Model X. Vekt er jo muligens en forskjell, men med dreiemomentet til elmotorer vi har i dag, så vil jo vekten på kjøretøyet være mindre betydningsfullt enn det er for bensin eller diesel. Tror gj. forbruk på Model X ligger på 190-250 = 19-25kw per 100km. Link til BMW’s nye i-serie SUV: https://www.bmw.no/no/all-models/bmw-i/iX3/2018/oversikt.html
 7. Lifeasiknowit_bmw

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Noen her som har kjøpt styling av noe slag til i3/i3S her? Typ. leppe, speildeksler etc. Vet at i3/i3S har samme speilhus som F30’en. Så man kan visst bytte til f.eks Karbon M Performance deksler. Trenger litt inspirasjon/input da i3S’en kommer i uke 24. Tenkte å få på deler som gjør at den skiller seg litt mer fra standard i3. Har funnet dette på nettet, men det er til pre-Facelift i3.
 8. Lifeasiknowit_bmw

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg har solgt bensinbilen og gått over til EL. Litt kjipt, men måtte nesten bevege meg i retning av fornuften, da jobben krever at jeg får parkert i boligområder i forbindelse med visninger. Årsaken er at det nå har kommet «Beboerparkering» i gatene rundt omkring i Oslo. Elbiler kan faktisk parkere gratis disse stedene uten å ha beboerkort. (Som man heller ikke får kjøpt med mindre man har en bolig og er bosatt i det området man søker om beboerkort i) Uansett. Jeg har bestilt i3S. Tenkte at jeg i alle fall skulle kunne kjøre en litt mer tight bil enn standard i3 eller E-golf, Ampera etc. Da jeg så bilder og leste om i3/ i3S LCI så var LED barene i frontfangeren på. De lyser hvit LED. Dette er desverre noe som EU-biler ikke har aktivert. Blinklysene lyser i disse LED’ene, men ikke noe annen form for lys. Siden det er programmert at det skal blinke ved varsel og/eller blink så antar jeg at det bør være mulig å få aktivert selve lyset også. Er det noen her inne som kjenner noen som har aktivert dette?
 9. Byttet Head Unit på min bil. Umiddelbart MYE bedre lyd i anlegget. Bedre trøkk i bass, klarere diskant i tillegg til at handsfree anlegget ble bedre. Lyden ble bedre filtrert og mindre skurring generelt. Tror handsfree kanskje kan programmeres, men ikke sikker... utgangspunktet er at ny forsterker innebygget i NBT (i mitt tilfelle) gjorde lyden i anlegget mye bedre.
 10. Nei, bygger seg bare under skjermene slik det gjør uten sideskjørt. Ikke noe mer enn før har enda ikke møtt på trøbbel med at det bygger seg oppå. De er jo laget for at bilen skal ha bedre marktrykk, og luftstrømmene blåser snøen av uansett. kan feste seg isklumper under slik det har for vane å gjøre i hjulbuene ellers. De kan man pirke av, men er ikke noe større behov for vedlikehold enn før. Kan legge ved bilde av innsiden av skjørtene. De er glatte og kan sprayes med silikon for å unngå feste også. Har foreløpig ikke sett behovet for det.... men når jeg tenker meg om så skal jeg gjøre det nå. Eneste bildet jeg har av undersiden... vet ikke hvor illustrerende det er, men uansett. Det er øverste delen som har en knekk, ellers er det flatt under. Bygger lite snø der
 11. Bilen solgt så da er det egentlig bare... Bye bye bil. Vi ses vel om du er i Oslo-området av og til.
 12. Lifeasiknowit_bmw

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Vært ute og kjørt BMW X2 i dag. Tilbake til BMWs DNA! Utrolig bra kontra f.eks. nåværende X1 og X3. Den kommer ikke før i mars... så litt fy-fy å legge ut her kanskje...🤔😁😂
 13. Lifeasiknowit_bmw

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Da jeg var på Gol og kjørte på isbanen sist, så var politiet der og øvde med X5’ene sine. Fikk høre det ganske raskt at bilene er alt for tunge, og sklir lett ut. Mao. ikke bare generell overvekt, men også mangel på smidighet og til en viss grad: bruksområde.
 14. Lifeasiknowit_bmw

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  For en overraskelse......... de vil ha luksusbiler, og de velger selvfølgelig Top Notch... og heller med øyne, baken og komfortsmaken, enn med sunn fornuft. https://www.aftenposten.no/norge/i/2136my/De-nye-politibilene-veier-for-mye-Politistudentene-ma-settes-av
 15. Lite tips til de som ikke vil bruke sinnsykt mye penger på ny Head Unit eller DAB+ adaptere. Siden NBT’en ble stjålet, og jeg ikke hadde cash til å kjøpe ny, så har jeg gjort det så enkelt at jeg kjøpte en liten dings som heter «ROIDMI» denne saken setter man i sigarettenneren/12V og kobler til via Bluetooth på mobilen. Deretter finner man en uforstyrret FM frekvens og setter via ROIDMI appen, samme sin frekvens på dingsen. Etter det kan du spille musikk fra mobilen! Null Aux, ingen «Tiny Audio DAB adapter» eller lignende! Lydkvaliteten er bra, og du får ladet mobil samtidig kostet 150,- på EBay og ser egentlig veldig bra ut. Kommer også med en egen app som egentlig fungerer veldig bra! https://itunes.apple.com/no/app/roidmi/id1103661140?l=nb&mt=8 Anbefales om du ikke lenger har Aux på mobilen. iPhone fra 7’ern og opp til X’en har jo ikk det. Så enten må man ha USB interface i bilen som støtter mobilen, eller bruke overgangen fra Lightning til Aux som dog gjør at man ikke får ladet samtidig. All radio kan jo streames via app TuneIN har jo alle kanaler, i tillegg til at mange av de norske radiokanalene har egen app!