fxslin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  300
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

1 følger

Om fxslin

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  BMW E70, E36/7, i3

Siste besøkende

3025 profilvisninger
 1. Dessverre så er ingen slike muligheter på min jobb. Men du ga meg en ide nå, skal sjekke litt med kjentfolk som jobber i bedrifter hvor slikt kan være aktuelt! Takker!
 2. Takker. Den grønne fargen er rå, likte den ikke først. Men nå synes jeg den veldig kul og unik!
 3. Ser etter ulike måter å få hentet to seter fra England til Norge. Kravet er at fraktselskapet henter dem på en gitt adresse og frakter disse til Norge. Ønsker selvsagt dette billigst mulig, fraktid er mindre viktig. Noen her på forumet som har erfaring med dette og hvilke alternativer har jeg utenom DHL og tilsvarende selskaper? Takk på forhånd!
 4. Da ble det litt tid til pusling i garasjen i dag også. Etter at jeg monterte roll hoops'ene så mistet jeg "wind deflectoren" jeg hadde. Da den er beregnet for biler uten hoops. Hadde vel egentlig tenkt å bestille meg en ferdig utskjært i plastglass fra ebay. Men disse havner på ca. 1500kr og det syntes jeg var litt i overkant for en plastbit. Men fant ut at biltema selger 4mm plastglass plater og siden naboen har kjøpt en slik vindskjerm til sin bil. Så tenkte jeg at kunne prøve bruke den som mal og lage selv. Har aldri jobbet med plast plater før, så dette var en "la oss prøve" prosjekt. Noe ala dette skal resultatet bli: Fikk låne naboen sin, som mal: Etter litt kutting og pussing av kanter, så endte jeg opp med en røff versjon som lignet litt på orginalen. Så var det å lage noen borelås stropper. Gjorde enkelt med noe biltema greier som jeg limte sammen. Så test fitting av vind skjermen, passet bra. Så etter mer pussing av kanter for å jevne og relativt smoothe kanter. Så var tid for å avvike litt fra orginalen. Den orginale løsningen går rett nedover og dekker lokket til oppbevaringsrommet. Slik at man ikke kan få denne opp uten å ta av vindskjermen. Så min plan var å varme opp platen forsiktig og bøye den til ønsket vinkel. Lagde en mal med ønsket vinkel av en avkapp. Dette gikk relativt bra, jeg var litt uforsiktig slik at den ene kanten fikk en liten sprekk (knapt synelig). Med litt mer varme så gikk resten av prossen greit (glemte å ta bilde av dette dessvere). Men slik så det ut til slutt, etter at beskyttelses filmen var tatt av. Ikke så ulikt målet:-) Her ser dere grunnen til bøyen, nå er det mulig å åpne denne. Har ikke fått vasket av alt støv og finger avtrykk ennå:-) Jeg synes det ligner bra som originalen til en 1/3 del av prisen (ca. 400kr) + ca 2 timer med pusling. Rakk bare en liten test tur, med vinduene oppe så er det knall bra og svært lite turbulens. Med vinduene nede så er noe mer turbulens, kontra den forrige jeg hadde. Den gamle vindskjermen er ikke helt tett og slipper derfor noe vind igjennom. Siden jeg forsatt har 1/2 platen igjen, så skal jeg bruke den på bilen til teste ut litt ideer for å få ned turbulensen noe mer når vinduene er nede. Så bruker jeg den som mal for den endelige løsningen og lager en til (for all del, denne kan brukes og denne lille sprekken er knapt synelig).
 5. Ah denne har jeg ikke sett før nå! Dette ble veldig bra! Skal si du treffer bra på modsa dine:-)
 6. Ja. Den grønne har en ettermontert M front. Mens min er en org. pre-facelift 2.8 og den sorte er en org. facelift 1.8. Ganske store forskjeller på dem bakfra også. Det med panseret er faktisk dårlig jobb fra vinterens lakkering. Det skal fikses opp i, men kjenner at jeg ikke har lyst til å gjøre dette "midt i sesongen". Er litt skuffet over akkurat dette, er jo ganske tydelig så fort man ser litt nærmere å bilen:-(
 7. En bitte liten oppdatering, mest kos engentlig Har vel egentlig planlagt å bruke helga på litt rydding i hus og garasje, men etter å ha holdt på noen timer og følt at nå har jeg vært flink. Så måtte jeg bare ta en liten quick fix på Z3'en. Har hatt nye pakninger til dørhåndtakene liggende en stund. Og disse skal i følge guider vært en 5 minutters jobb, så jeg tenkte at dette må jeg da kjapt klare å få unna før middag. Pakningene var rimlig morken tilstand og klar for å byttes ut. Dette er en liten jobb, men tar fort noen minutter, da jeg gjerne begynner vaske alt deler som kommer av bilen og anleggsflater når jeg har sjansen. Men guidene hadde rett, enkel og grei jobb. Måtte til og med lage et provisorisk verktøy:-) Mens jeg holdt på dukka denne @Havers fyren opp med denne grønne Z3'en. Alltid hyggelig det:-) Dette så naboen og han vil være med på leken, pluteselig så gårdsplassen min slik ut: Så da ble det til at man tok noen bilder av den pågående "Zed party'n"
 8. Lo godt nå Godt å se at jeg kan være med å berike bimmers slangen:-) Ble bra det med speilene, følger stilen fra grillen og bakover nå! Spent på å se hva du gjør inne nå:-)
 9. Ja. Det er alpina dynamics 19" (min er rep da de kun kom org i 19", såvidt meg bekjent). Kan innrømme at z8 med alpina felger var inspirasjonen til å skaffe disse til Z3'en.
 10. Ta flere bilde av Z8'en neste gang ikke ofte man ser disse i Norge!
 11. Synes begge var fine og vanskelige å velge imellom. Sorry at det ble lite bidrag fra meg på dette her:-) Godt å se at du er igang med litt mods!
 12. Jeg har disse på min E70. https://www.autoload.no/produkt/takstativ/prorack-x-bar-takstativ/prorack-x-bar-takstativ-til-biler-med-rail Om disse er bedre eller dårligere enn andre varianter kan jeg ikke si noe om. Men de funker fint med skiboksen og bygger lite opp i høyden.
 13. Dette ser veldig bra ut. Dobble stusser gjør seg så mye, rart hvordan en sånn liten sak kan løfte inntrykket. Nå bare venter vi på lyden
 14. Da en avtale ble avlyst i går pga av "snøvær", så ble gårdagens ettermiddag tilbragt i garasjen. Gikk med litt tid, siden det var unger, hockey kamp og venner på besøk, men kom da i mål:-) Utgangspunktet mitt, denne skulle av. Vind skjermen kom fort av Det samme med boksen, er jo ikke så lenge siden jeg var nedi her. Så jeg husket det meste framgangsmåten for demontering. Så klarte jeg ikke å la være å teste litt hvordan det skulle bli. Siden det var VM kamp, så bestemte jeg meg for å ta "modde" jobben foran TV. Ville bytte over innmaten fra den ny boksen, slik at jeg beholdt nøkkelen min og slik at jeg hadde samme "sort" tone på fargen som resten av interiøret. (en liten forskjell på fargen imellom ny og gammel boks. Tilskriver det til at den har vært mer i sola enn min ) Etter ca. 3000 skruer, så det slik ut. Klart for bytte indre deler. Hvis du har en Z3, og utløser mekanismen på lokket ditt ikke låser seg. Så er denne fjæra synderen. Sett den slik og alt fungerer perfekt igjen. Sånn, da var innmat og lokk byttet over. Tilbake til bilen. Da var det tid for å installere braketene og her var det flere skruer som måtte håndteres. Måtte sjekke litt underveis at ting kom på riktig plass (er jo nesten umulig å bomme her da, men dog ). På med brakett nr 2, samt puslespill lek med skruene. Alt kom i en boks, så jeg måtte bruke litt tid på sortere disse ut. Vedrørende sikkerhetsbelte "coverene" så glemte jeg å ta bilder av dette. Men framgangs metoden er å løsne sikkerhetsbeltet fra sete (1 bolt) og skli "coveret" av og motsatt med de nye. Jeg vasket beltet og smurte opp mekanismen til beltet, når jeg først var nedi der. Disse coverne må byttes pga av en luke, som gir deg tilgang til festeskruene for roll hoop'en. Så var det å "snike" lagrings boksen tilbake på plass igjen. Litt styr da taket må opp for å få til dette, men da blir det liten plass å jobbe på. Men alt kommer seg etter litt tålmodighet. Med dette på plass, så det slik ut. Som den dagen jeg kjøpte bilen:-) Så var det bare å installere "hoopen"... På plass med nr 2! Se der ja, da var alt installert (mangler noen deksler på bildet ser jeg, men disse er på plass nå). Sånn da var den jobben gjort. Ikke så veldig vanskelig jobb, men tar litt tid pga av mange skruer og mange deler som skal ut og inn for å få installert alt sammen. Men veldig fornøyd og det løfter inntrykket av bilen veldig. En Roadster skal liksom ha disse etter min mening.