fxslin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  196
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

1 følger

Om fxslin

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  BMW E70, E36/7, i3

Siste besøkende

2716 profilvisninger
 1. Nå hadde jeg 2002 3.0i så motor messig kan jeg ikke si så mye om 3.0d. Men kort sagt dette er dyre biler å eie enn snittet, hvis man ikke kan gjøre mye selv. Jeg i stemmer alt som blir sagt tidligere i tråden her, girkasser anbefales ofte flushes før 150K km. Hadde selv problemet med bremse kalipper som tok kvelden som Hawkon88 nevner, ubehagelig opplevelse på motorveien. Ellers så er E53 et knirkemonster, utrolig mange interiør lyder og jeg brukte lang tid på fikse disse (95% kommer fra bakluka, både øvre og nedre del). Dog så er en del av disse ute å kjøre og det er lett få tak i deler. Jeg kjøpte f.eks lykter, felger og dekk ganske billig på finn.no (og på dette forumet). Vi var svært fornøyd med vår, men den krevde konstant oppmerksomhet og var i øvre klasse for driftutgifter.
 2. Den har blitt lekker! Hvor kjøpte du grillen din? Blir noe en E70 med lignende grill etterhvert
 3. Vedrørende om du skal bruke forsikring eller ikke så kan vel ingen her gi deg et definitivt svar, spesielt ikke undertegnende da jeg ofte tenker med "hjerte". Men kanskje jeg kan bidra med noen punkter å fundere litt over: - Hva er tidshorisonten på bilen? Skal du ha den lenge, så er det kanskje verdt å bruke litt kr på den. - Hva er teknisk tilstand på bilen ellers? Dumt å bruke mye penger på lakk når kanskje det kommer andre store utgifter, noe som gjør at du "føler deg forpliktet" på en måte til å ta disse også hvis en investering i lakk jobb er gjort. - Hvor lang tid tar det deg å komme opp igjen på dagens % på forsikringen, hvis du bruker forsikringen til dette. Altså regne sammen mnds utgiftene totalt, kontra å ta en litt større egen kostnad nå. Jeg forsto det slik at du er ganske nevnenyttig, så kanskje veien ved å fikse litt selv på lakken + evt. rust arbeidet og deretter foliering er en gylden middelvei? Dette ble litt mange tanker, håper du finner noe verdi i posten min
 4. Dritt kjipt med slike idioter! Får håpe at du finner en god løsning på det.
 5. Du er ikke alene om å vente....... Klør i fingra pusle "på" og kjøre med Z'en (riktignok bare en Z3'er da) her huset også:-)
 6. Så veldig grom ut! Interiøret ser også fett ut
 7. Nei, jeg har kun tilgang til å styre låse og låse opp der også. Takker, det ser slik ut som det gjør på I3 vår. Tipper min bil er akkurat litt for gammel for webasto styring.
 8. Hm, ser jo ut til å matche min liste. Hvilken årsmodell har du, kan det være noe der som skiller selv om man har samme utstyrskode?
 9. Knall setter pris på det!
 10. Det har jeg også gjort. Tjenestene som kommer opp under "Available services" etter sist oppdatering er følgende: Assist info plus Assist my info Assist emergency call Automatic teleservice call BMW info BMW mobile care BMW online Door unlock E-mail Floating car data FCD Further information on POI Hotline Internet Online album info Online contacts Online country info Online search Routes Vehicle finder Får sende en mail til BMW tyskland og forhøre meg litt. Tror dette bunner i at jeg mangler 6AP eller 6AK kodene.
 11. Sjekket nå litt mer nå hva som ikke funket og funker. Internett funker ikke, men RTTI ser ut til å fungere. Får ihvertfall oppdaterte trafikkmeldinger. I BMW connect app'en så har jeg kun tilgang til: Kontroll av "lock/unlock doors" Vehicle finder Samt sende destinasjoner til bilen (rute planlegger) Jeg har kjøpt "teleservices" + "Online/assists" pakken på tyske BMW connected. Har følgende utstyrspakke basert på VIN nr: 6AA Bmw Teleservices 6AB Control Teleservices 6FL Usb-/audio Interface 6NF Ext.con.of The Music Play.i.mobilph 6NR Apps 6VC Control Combox 609 Navigation System Professional 612 Bmw Assist 614 Internet Preparation 615 Extended Bmw Online Information 616 Bmw Online 620 Voice Input System 633 Prep.mob. Ph. Business Litt skuffet at jeg ikke kan styre webastoen på min bil. Bruker det hele tiden på I3'en til kona.
 12. Jøss, nå skjer det ting:-) Det ble veldig bra dette her! Tøft gjort å kappe i org. deler, jeg hadde stressa litt med det!
 13. Det burde jeg selvsagt ha opplyst om i forrige post. Har kjøpt den tilgangen og da fungerte det meste. Bare ikke lys, horn og klima styringen.
 14. Da har jeg fulgt oppskriften i denne tråden og fått min tysk importerte bil (2013 E70 - prod 2012-11-01 ) lagt til på tyske connecteddrive portalen og lagt inn appen på tlf. Selve prosessen fungerte smertefritt, jeg ble til og med oppringt fra BMW i Tyskland hvor de ba meg sende egenerklæring på nytt med tysk adresse da jeg hadde satt norsk adresse der i farta (La bare inn tysk adr på selve registreringen av den tyske profilen min). Men jeg får kun opp muligheten til se hvor bilen er (hvis jeg er innenfor 1.5km) og låse/låse opp bilen i app'en. Internett og andre ting fungerer relativt bra (bare tregt som f...). Er dette fordi jeg ikke har: 6AP Remote services 6AK ConnectedDrive services At jeg ikke f.eks kan fjernstyre webastoen (fungerer fint med nøkkelen)? Eller finnes det veier rundt det?
 15. Har vel egentlig ikke så mye å bidra til tråden din. Men ønsker kun å oppmuntre deg til å forsette postene dine Leste igjennom hele den monstertråden din om E28 du satte i stand forrige uke og den var en "real page turner". Spennende (jakten på oljetrykk, godkjenning osv...) og lærerikt. Håper jeg får andledning til å se på bilene dine en dag i framtiden!