fxslin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  180
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

1 følger

Om fxslin

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  BMW E70, E36/7, i3

Siste besøkende

2613 profilvisninger
 1. Hm, det er i hvertfall nok plass bak og under spilleren min. Jeg får forske litt til og tenke litt mer på behovene mine, kan ikke huske at jeg faktisk hører på radio når jeg kjører Z3 (er jo nok god lyd ellers). Ellers så klarte jeg ikke å la være å teste de nye felgene, så jeg tok en kjapp runde for å sjekke fitment. Synes det ble fin "klassisk" og en anelse sporty look. Så er det bare å lande dekkmerke og størrelser!
 2. Gratulerer med å få bilen i hus! De endestussene kommer de med noen sportpakke kanskje? Jeg har de også org og jeg har m-sport. Men nyere bil.
 3. Kan jeg unngå denne knappen hvis jeg kobler meg til radio sin strøm? Min er jo 97 modell, så jeg antar at den kan ha samme "problem". Problemet mitt er at jeg har ikke noe smart sted å ha den tiny enheten, har ikke askebeger. Men kan vel skjule den under armlenet, men den bør jo være brukandes under kjøring Så her må det tenkes litt. Har vel egentlig lurt til på noe ala Anycar AL-1080C eller lignende. Som kan være skjult, så bruker jeg tlf som nettradio.
 4. Nå begynner det virkelig å bli bra her! Utrolig hva lysene gjøre med utseende!
 5. Dette var faktisk intersant. Hva mener du med hardlinking? Er det via FM bånd? Jeg har drevet å forsket litt på dette med å koble til en blåtann på AUX ingangen, tanken var da å få mulighet til å spille av spotify, nett radio osv via denne. Og til slutt: bare fint med litt ekstra info i tråden min. Er jo derfor jeg er her for å lære og få tips!!
 6. Noen ganger så dukker det opp spontane muligheter. Jeg har alltid hatt en svakhet for Alpina felger og spesielt Alpina Dynamics Og ønsket meg veldig dette til Z3'en og har fulgt med på finn.no en stund. Men Z3 2.8L har håpløse ET behov og nesten ingenting passer både org. eller replica, så det har liksom aldri dukket opp noe til en anstendig pris. Jeg tror det bare var Z8 i Z familien som kunne bli levert med Alpina Dynamics orginalt men da med 19" eller 20". Alpina Dynamics ble vel aldri levert/laget orginalt med 18"? Men her om dagen dukket det opp et sett replica staggered 18" Alpina Dynamics med ET'er som faktisk kan passe min Z3. Så jeg måtte bare slå til, selv om jeg egentlig hadde planlagt å fikse de felgene jeg allerede har. Så nå ligger det et sett med Alpina Dynamics i garasjen og venter på litt kjærlighet og stell. Tror at det kan bli veldig rent og ryddig på min bil.
 7. Husk "no pictures? It didn't happen!!"
 8. Ah, trodde det gjaldt alle varianter av pre-facelift modellene. Takk for svar!
 9. Dette er som å lese mine tanker om vår 16 I3 (hatt den siden slutten av november). Vi er fornøyde med vår bil, den er i daglig bruk som pendle bil til Oslo og jeg bruker den mye på ettermiddagen iforbindelse med unger og deres aktiviteter. Men iphone app'en suger, krasjer ofte og er generelt ganske treg. Så den er skuffende.
 10. Liten update bare sånn for å vise at noe "skjer" selv om det er kaldt og mørk om dagen:-) Driver å ser litt på felgene som fulgte med Z3'en og legger en slagplan for disse om dagen. Dette er noen så vidt jeg kan se "Vertini Hennesey" felger (nå gjetter jeg fælt, men de ligner veldige under dippen). Felgene er dekket med sort plastidip så denne måtte av for å se tilstanden under. Som fryktet så er masse krakelringer og tull under klarlakken, men "leppene" er fine og lar seg polere pent opp igjen. Men disse krever nok litt arbeid for å få pene igjen, men en tanke for disse begynner å ta form... Med plastidip: Delvis "pælt" av dippen: Men kanten ble fin og blank igjen etter litt enkelt poleringen, så det er håp!
 11. Denne virket fornuftig priset, så sant tilstanden er som forespeilet. Litt plukk er det jo her og der selvsagt med disse E53'en. Og girkassa er vel et svakt punkt på disse pre-facelift modellene?
 12. Personlig så liker jeg at det er litt kontraster/overganger her og der. (Altså slik din bil er nå) blir ikke lakket plast veldig utsatt for steinsprut og slikt? Hm, Jeg har lakka plast på mine.... hmm må ut å sjekke dette utsagnet på min bil.
 13. Ser veldig bra ut! Løfter fronten mye. jeg synes 21" holder på disse her, men da med skjermbreddere. Har du disse? Mener at Alpina hadde 21" hjul til disse i en periode (mulig jeg husker feil)
 14. Hva er det som egentlig gjenstår nå? Interiør detaljer? Synes den begynner å bli farlig nærme "strøken" nå!
 15. Spent på dette her! Turte aldri å gjøre noe slikt på min da jeg hadde den. Dette blir et sikkelig løft når du er ferdig!