fxslin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  253
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

1 følger

Om fxslin

 • Vurdering
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  BMW E70, E36/7, i3

Siste besøkende

2978 profilvisninger
 1. Trodde det kuleste var å kjøpe sånne biltema bokstav/tall klistremerker og bare kliste bilnr rett på fangeren
 2. Alt er i skjønneste orden her, men det er en liten detalj som har irritert meg litt. Hadde ikke får ordnet meg en sorte nyrer ennå, planen var å kjøpe en org. grill å lakke opp den. Men de er relativt dyre og disse plastik variantene har jeg så dårlig erfaring med. Så da ble planen å plastidip'e krom rammen på mine nyrer, det er i det minste reverserbart. Inntil jeg får tak noen OEM nyrer til en anstendig pris og kan lakke disse skikkelig. Så det var bare å starte, først måtte disse av bilen. Et par harde klask med håndaflaten fra innsiden + litt lirking så var de ute: Blei tomt her nå:-) Etter litt forsiktig demontering så det slik ut: Så en grunding runde med vask, tilstanden var ikke så ille faktisk: Så mange lag med plastidip, var litt i det kaldeste laget. Så fikk litt mer ru overflate enn ønsket, men det synes kun på nærhold og funker som en temp løsning. Ville ikke ha clear coaten til plastidip på disse, da den "bleker" litt av dybden i fargen (på sort ihvertfall). Så jeg la heller en del ekstra lag, for å få litt tykkelse på den. Tok denne samtidig, så ting blir litt mer usynelig i front ruta på Z3'en. Selve remonteringen tok vel 5 minutter, dette var virkelig en klikk, knepp og bonk prosess rett på bilen:-) Så da må vi vel presentere et før og etter bilde: Jeg synes det løftet fronten litt og matcher nå speilbasene + stoneguardsene. En liten og enkel jobb, men veldig tilfredstillende å ha fått orden på:-)
 3. Mer ulovlig ja, det var jeg ikke klar over! Går vel under plagiering/dokument falsk da? Sorry, var ikke meningen endre emne på tråden!
 4. Må nesten kjøpe deg en sånn mini versjon av skiltet ditt. Ser flere i sportsvogn klubben kjører med de. Om det er lovlig aner jeg ikke. Men det ser kanskje dumt ut med et lite skilt på så fin front:-/ kontra på f.eks en caterham.
 5. Ser veldig bra ut! Spent på flere bilder!
 6. Litt usikker på det samme gjelder på E46, men på min 2002 E53 som jeg gjorde det samme på. Så trengte jeg ikke ha å bruke den lange kabelen da jeg ikke hadde DSP systemet. Jeg kunne koble alt sammen til foran med den "korte" varianten av kabelen som lå i boksen. Eneste jeg måtte huske på var å få satt "strøm" på antenna og forsterkeren.
 7. Endelig kommet meg over sjokket at Z3'en fikk sine 15 minutter med berømmelse på bimmers.no sine FB sider. Veldig artig og morsomt at en litt "sær" bil kan vekke litt interesse, samt motiverende til forsette på "prosjektet". Selvom det å settes i sammenheng med frisørbil føltes litt sårt (Nå er jo 1.8 versjonen av disse Z3'ene en ekte frisørbil da ). Har skjedde fint lite her i det siste, men det kommer stadig vekk litt smådeler inn. Og neste på todo lista var Alpina senterkoppene, så disse måtte på. Slett litt med å velge om jeg skulle bruke blank eller sort senterkopp, men endte opp med blank da det føltes tryggest. Selvom sort kanskje kunne fungert godt med det "sorte" temaet jeg har lagt meg ut på med Z3'en. Jepp, meg må få ordnet litt på boltene også etterhvert. Og siden jeg har vært noen dager på hytta, så var abstinensene for å cruise litt blitt så store at jeg måtte ta meg en liten tur. Siden jeg bor i nærheten av gamle mosseveien (forbi Tyrigrava Kro for de av dere som er kjent i området ), så la jeg ut på tur der. Dette er veier som Z3'en virkelig er morsomme å kjøre med og 2.8L kommer virkelig til sin rett her:-) Tok meg en liten pitstop på bryggen ved Roald Amundsens hjem, tenkte litt videre på prioriteringer på bilen og da ble det noen bilder samtidig. Tar sjansen på å dele et par av disse med dere. Den pitstopen kan vise seg å bli dyr for meg i all overskuelig framtid, selvom bilen er i god stand og ser bra ut. Så er det rom for mange forbedringer (f.eks grill, antenne,lysene, hamann/ACS lepper osv...) og mindre vedlikeholds arbeid som må taes. Jeg har jo engang egentlig ikke begynt skikkelig på interiøret ennå. Så jeg blir nok ikke arbeidsløs og "stille" i denne tråden med første Slenger med et siste bilde som viser litt hvorfor jeg liker 2.8 pre-facelift karosseriet (og M versjoner) så bra kontra facelift versjonen av Z3. Såvidt jeg vet så har 2.8 pre-facelift den bredeste hekken av alle Z3 Roadster versjonene som finnes.
 8. Var jaggu heldig med været også. Så moro ut!!!!
 9. Dette ble knall! Fronten ligger perfekt nå!
 10. Nydelig bil!
 11. Med min dårlige humor, så lo jeg godt nå!
 12. Dette kan kreve sin mann ja:-) Men kjipt før moro funker som oftest best. Spent på den potta også, hatt den liggende en stund nå. Har du ikke?